24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
mindegy, felejcsétek el -
Nana! -
Maximum KÉP-ként betettem az üzenetbe szmájlit. Azt más is megteszi. Linkelni nem linkeltem semmilyen szmájlis oldalt. -
Én ugyan nem linkeltem be semmi ilyesmit..., úgyhogy nehogymá rám fogjad!!!!!!!! -
azaz! Cseri volt, itt a link! -
nem vagyok, de nem én voltam!!! Na akkor nesztek nektek bizonyíték!
Logoműhely: #14933. hozzászólás <----- Nézzétek csak meg honnan van (lenne) a kép!!!! -
Cat #3772 és még szemtelen is vagy
irgumburgum -
Nem linkeltem be semmmilyen mysmilies szmájlit sehová!!!!!!
A kérdezekbe sem, sehova sem!!!!!!!!!!!!!!! -
a kérdezek topicban nem te voltál? -
mirét miattam? Realks tette be a kaosos szmájlikat! -
váálaszoljoon má vki az istenit neki há..
hu -
Kössz! 
-
#407, #376, olvass vissza
-
Nekem nem ugrál be semmi jelszavas izé.
-
#3758 -
Cat #3763 ki rakja be ezeket a szarokat? -
itt is beugrál ez a jelszavas izé -
Thx -
voltnincs -
ezeket nem lehetne törölni? -
ez miattad van bazzz........... -
logomühejben: #14921
Kérdezekben: #10878 -

-
a Kérdezek, válaszolsz, kérdezel topicban is bejön ez a sz@r.... -
egyik kép kér jelszot, majd eltünik -
magnumot azt hiszem még én reggeltem, Manta tudtommal már nem forumozik itt.. -
magnum #3752 Nem tudom miről beszélsz, viszont megmondhatnád, hogy ki és miért törölte legalább 1 napnyi hozzászólásom! -
Ezt én sem értettem, de úgy látom már kérdezni sem lehet, mert a végén megint a kedves fórumozó lesz leb*szva. -
Hali. Azt szeretném megkérdezni hogy a logoműhelyben, amikor frissítjök az oldalt, az alábbi kép jön be. Miért van ez? És el lehet ezt tüntetni?
-
A jövőben inkább elkerülöm ezt a topicot, és nem emelem ittas állapotomban ezen topic színvonalát az értelmes hozzászólásaimmal. Hukk. Ámen. -
Vicces kedvemben voltam. Akkor töröld ki pls. -
te nem véletlen a manta/penta/bunyós pityu vagy? mert van egy olyan gyanum, hogy igen... ha jól emlékszem örök bant kaptál... -
oda van írva, hogy kötelező beszúrni? kérték páran ezért kiraktuk...
miért veszed magadnak egyáltalán a fáradtságot, hogy ezt amit beírtál beírd? -
magnum #3745 Mondanám hogy egyetértek, de akkor bannolnak :D -
Én nem sóherkodok, csak nem világos, hogy ez mire jó.
Van ilyen jellegű kezdeményezés néhány antivírus honlapnál is, az pl. tetszik.
"ad1. növelheted a saját oldalad látogatottságát is"
Miért növelné az a saját oldalam látogatottságát, ha kiteszek egy pár hírt az SG-ről?
Egyébként teljesen más jellegű a jelenlegi honlapom, nagyon elütne a site tartalmától... -
Borg #3743 Szerintem jó dolog, tettem is a weblapomra egyet.
ad1. növelheted a saját oldalad látogatottságát is
ad2. növelheted a kedvenc informatikai magazinod, és azon belül a kedvenc fórumod látogatottságát :)
Azt hiszem amíg ez egy fillérjébe nem kerül az embernek, addig nem kellene ennyire tipikusan magyar hozzáállással sóherkodni, hanem egyszerűen támogasd az SG-t vele. Ha meg nem akarod, ne tépd a szád miatta, ennyi. -
Miért csinálnék ingyenreklámot az SG-nek? Sok itt a megválaszolatlan kérdés... -
hova van irva, hogy kötelezö használni? :o) -
Cat #3740 trendi :) -
Bakker, mi ez a hírdobozos hülyeség?
Miért jó az nekem, hogy beszúrok egy ilyen hírdobozt az oldalamra? Talán kapok érte valami juttatást? Pl. ingyenes VIP tagságot? Akkor talán meggondolnám :D