24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Ottto
    mirét miattam? Realks tette be a kaosos szmájlikat!
  • hen-tes
    váálaszoljoon má vki az istenit neki há..
    hu
  • HuAn82
    Kössz!
  • Pyx #3766
    #407, #376, olvass vissza
  • HuAn82
    Nekem nem ugrál be semmi jelszavas izé.
  • Punker
  • Cat #3763
    ki rakja be ezeket a szarokat?
  • Tuvok #3762
    itt is beugrál ez a jelszavas izé
  • Punker
    Thx
  • Lteebee
    voltnincs
  • Punker
    ezeket nem lehetne törölni?
  • Punker
    ez miattad van bazzz...........
  • Pyx #3757
    logomühejben: #14921
    Kérdezekben: #10878
  • HuAn82
  • Punker
    a Kérdezek, válaszolsz, kérdezel topicban is bejön ez a sz@r....
  • Pyx #3754
    egyik kép kér jelszot, majd eltünik
  • Pyx #3753
    magnumot azt hiszem még én reggeltem, Manta tudtommal már nem forumozik itt..
  • magnum
    Nem tudom miről beszélsz, viszont megmondhatnád, hogy ki és miért törölte legalább 1 napnyi hozzászólásom!
  • Dynamic
    Ezt én sem értettem, de úgy látom már kérdezni sem lehet, mert a végén megint a kedves fórumozó lesz leb*szva.
  • Ottto
    Hali. Azt szeretném megkérdezni hogy a logoműhelyben, amikor frissítjök az oldalt, az alábbi kép jön be. Miért van ez? És el lehet ezt tüntetni?

• cSuwwi
    A jövőben inkább elkerülöm ezt a topicot, és nem emelem ittas állapotomban ezen topic színvonalát az értelmes hozzászólásaimmal. Hukk. Ámen.
  • cSuwwi
    Vicces kedvemben voltam. Akkor töröld ki pls.
  • St
    te nem véletlen a manta/penta/bunyós pityu vagy? mert van egy olyan gyanum, hogy igen... ha jól emlékszem örök bant kaptál...
  • St
    oda van írva, hogy kötelező beszúrni? kérték páran ezért kiraktuk...

miért veszed magadnak egyáltalán a fáradtságot, hogy ezt amit beírtál beírd?
  • magnum
    Mondanám hogy egyetértek, de akkor bannolnak :D
  • cSuwwi
    Én nem sóherkodok, csak nem világos, hogy ez mire jó.
    Van ilyen jellegű kezdeményezés néhány antivírus honlapnál is, az pl. tetszik.

"ad1. növelheted a saját oldalad látogatottságát is"
    Miért növelné az a saját oldalam látogatottságát, ha kiteszek egy pár hírt az SG-ről?

Egyébként teljesen más jellegű a jelenlegi honlapom, nagyon elütne a site tartalmától...
  • Borg
    Szerintem jó dolog, tettem is a weblapomra egyet.

ad1. növelheted a saját oldalad látogatottságát is
    ad2. növelheted a kedvenc informatikai magazinod, és azon belül a kedvenc fórumod látogatottságát :)

Azt hiszem amíg ez egy fillérjébe nem kerül az embernek, addig nem kellene ennyire tipikusan magyar hozzáállással sóherkodni, hanem egyszerűen támogasd az SG-t vele. Ha meg nem akarod, ne tépd a szád miatta, ennyi.
  • cSuwwi
    Miért csinálnék ingyenreklámot az SG-nek? Sok itt a megválaszolatlan kérdés...
  • Pyx #3741
    hova van irva, hogy kötelezö használni? :o)
  • Cat #3740
    trendi :)
  • cSuwwi
    Bakker, mi ez a hírdobozos hülyeség?
    Miért jó az nekem, hogy beszúrok egy ilyen hírdobozt az oldalamra? Talán kapok érte valami juttatást? Pl. ingyenes VIP tagságot? Akkor talán meggondolnám :D
  • Met
    Azthiszem ezt be lehet csukni.
  • cSuwwi
    A Humoros és aranyok képek topicból a #8736-ot töröljétek pls, mert jelszót kérne az oldal...
  • Adam5
    Ki megy leghamarabb aludni?
    topicban #20,#21,#22 es hozzá szólást please gyorsan töröljétek!
  • mukika
    :(( szted én le tiltom a reklámokat?????

[okos]
  • HuAn82
    Talán St megint rádszállt?
  • magnum
    Mondom, beírtam a topicindító előtt. Mást nem csináltam.
  • Cat #3732
    egyébként mit csináltál? (mármint szerinted miért törölték)
  • cSuwwi
    Ha szép magyarosan beszélsz, az nem oldja meg a problémádat. Nyílván oka volt, hogy törölték a hozzászólásaidat.
    Én nem vagyok moderátor, nem én voltam. :P
  • magnum
    Az egyik topikba beírtam a témaindító előtt. Ezért még senki semmit nem kapott, bár ez a része nem is érdekel. De miért kell kibaszni másokkal is azáltal, hogy az összes mai kommentemet kitörlitek, ezáltal olyan segítségek és linkek vesztek el, ami másoknak szólt és nem tudom őket reprodukálni?
    Tán nem személyeskedés történt?