24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • cSuwwi
    Ha valami törlésre kerül, akkor az törölve is vagyon... :)
  • magnum
    A T. moderátor bizonyára tévedésből törölte az összes hozzászólásomat x napra visszamenőleg, kérem a helyreállításukat.
  • lokista12
    Ide szeretném bannernek

Cult Society topic

ezt a képet:
  • Cat #3726
    hát ha a tévéadóktól függene, már rég meg lenne valósítva
  • RelakS
  • Mike
    vagy az rtl klub küldi a számlát, mert elkapcsoltál a film közbeni reklámról
  • Mighty
    .....es kinyul egy kez a kepernyorol, majd racsap a taviranyitot tarto kezedre, ha el akarod kapcsolni.....
  • Tuvok #3722
    Milyen jó lenne, ha nem lehetne kikapcsolni a TV-t, míg reklámok mennek...
  • [Walaki]D`Lair
    szép egy moderátor baz...
  • dikki*yysw
    Na ez az amit én se értek. A játékiparról volt szó, nem arról hogyan szerezzem be a fairlightot.
  • dikki*yysw
    Vihar egy pohár vízben, vagy mit szoktak mondani.

Ha ezt most nem olvasod történetesen, akkor fel sem tűnik, és mindenki elvan békében.

Minek rágod a sz*rt? Finom?
  • Punker
    miért raktátok át a Fairlight/FBI-os topicokat?
  • Mike at home
    ha te ezt flame-nek fogod fel...

komolyan gondoltam amit irtam, nem hulyeskedtem
  • St
    nem én hívtalak ide flame-elni velem
  • Mike at home
    ha annyira sotet vagyok, kar ram aldozni egyetlen szot is, felejsd el az egeszet

uzemeltesd a site-od ahogy akarod, csak engem hagyj beken, meg ne fenyegess

ennyi
    tema reszemrol lezarva
  • St
    igen, vannak erre módszerek, elég könnyen lehet mérni.
  • Mike at home
    nem
    ugyanaz, mintha a metronal nem olvasod el a hirdeteseket
    nem terjeszto vagyok, hanem olvaso

egyebkent sincs semmi biztositek arra, hogy a reklamokat meg is nezem, megha nem is kapcsoltam ki

semmi bajom a sg reklamjaival egyebkent, de azzal a stilussal igen, ahogy eladtad a dolgot
    lehetett volna udvariasan is
    mondjuk egy e-mailben
    kulturaltan
    nem mindeki hulye kis pocs itt, szal nem szeretem ha velem vki igy beszel, foleg ha szolgaltatasat veszem igenybe
  • St
    Igen, sajnálom, elnézést kérek, de te annyira sötét és értetlen vagy, hogy muszáj ezt leírnom, különben nem érzem jól magamat
  • Tikal #3711
    Akkor még annyi hogy a reklámszolgáltato tudja hogy blokkolom? végulis hogyan látja hogy én nem engdem a bannereket?

az ujságért viszont fizetek, ott a reklám csak egy plusz :)
  • Mike at home
    latom a minositgetest csak nem birod megallni
  • [Walaki]D`Lair
    banner jöhet, nem azt mondom, csak a hangosakat szűrjük már ki valahogy...
  • [Walaki]D`Lair
    NE!!!! KOMOLYAN!!!! ASSSSSZTAKURVA!!!! Egy hétig nem eszek!!!
  • RelakSfromhome
    Mint anno az N-gagyi?
  • St
    Akartok inkább szöveges linket a fórumablak fölé 2-3 sor magasságban? Én nem szeretném... Hirdetők szeretnék...

Szerintem jobb inkább szépen, kussban megtűrni egy bannert ott fent, mint egy ronda, zavaró piros feliratot pl. ide a hozzászólásablak fölé.
  • St
    Az olvasónak joga van felszólalni a zavaró reklám ellen. Ezért is vettük le a fórumból és szóltam a hirdetőnek, hogy cserélje, mert nem fogadjuk... Ez tiszta ügy, szóltatok, OK. De a blokkolás az elfogadhatatlan.
  • Tikal #3704
    nem, az olyan mintha én tépném ki a hirdetéseket és csak azután kezdeném olvasni :D
  • St
    mint ahogy az ujsagonal is, nem kegyet gyakorolnak a
    nepnek, hogy valamit olvashatnak, hanem az olvasok
    gyakorolnak kegyet, hogy megveszik az ujsagot

Nem gyakorol senki sem kegyet, tisztességes üzletet kötnek: az újság híreket ad el az olvasónak az előfizetési díjért cserébe. Metro kivétel, speciális üzleti modell. Ha letiltod az SG-n a hirdetéseket az olyan, mintha a Metró terjesztője kitépkedné a Metroból a hirdetést tartalmazó oldalakat és úgy rakná be a McDonalds-ba... Ugyanaz, a Metro is a hirdetésekből tartja fenn magát. Nagyon nehéz ezt felfogni, igaz?
  • RelakSfromhome
    Mindenesetre, St, neked igazad van abban, hogy reklám kell (bevétel), nekünk meg igazunk van abban, hogy hangos reklám nem kell. Ezt még a szolgáltató (advertikum.net?) részénél kellene viszont nyomatni, hogy ilyet el se fogadjon, mert már a smilies.hu is kopogtat.
  • St
    olvass vissza mielőtt elkezded az észt osztani, te iq bajnok...
  • Mike at home
    minositgetni meg plane nem kell, en semmilyen becsmerlo jelzovel nem illettelek
  • Mike at home
    pl. olyan reklamokat hasznalsz, ami miatt nem tiltod le
    vagy nem tudom, te vagy a szolgaltato, talald ki te
    tolem meg havidijjat is szedhetsz
    max nem fizetem ki.

de akkor is lehetne ezt finoman eloadni, hiszen az ugyfel nem ellenseg, az ugyfelekbol elsz, hiszen szolgaltatast adsz
  • St
    kb.
  • cSuwwi
    Végülis van benne ráció. Olyan popupkillert kell használni, ami leszedi a bannert, max. nem jeleníti meg.
    Az advertikum számlálja az SG-n futó bannerja megjelenését, nem az SG. A hírdetők ad advertikum bannermegjelenési statisztikáját nézik, amikor az SG-n akarnak hírdetni...
    (legalábbis szerintem ez a nagy helyezet)
  • St
    ha letiltod a reklámot, hogy lesz nézettség, azaz reklámnézettség, magyarázd már meg nekem te okostojás. sz@rt se érek azzal, hogy itt terheled a szervert, ha ez mérhetetlen.
  • Mike at home
    metroujsag

ha nincs nezettseg, reklambevetel sincs

szoval en gondolom, hogy en csinalok neked forgalmat, nem pedig te adsz nekem ajandekot, hogy irhatok ide

az sg hirei nevetsegesek soxor, a torszrtagsag a forum miatt jar ide

egyebkent en nem szoktam tiltani a reklamot, szal ez megint csak elvi, meg hozzaallas kerdese

egy vallalkozast uzmeletetsz, nem a szeretetszolgalatot
    elemi erdeked, hogy legyen nezettseg, szoval nem te adsz valamit, hanem en, nem nekem kell megkoszonni, hogy irhatok ide, hanem neked nekem

mint ahogy az ujsagonal is, nem kegyet gyakorolnak a nepnek, hogy valamit olvashatnak, hanem az olvasok gyakorolnak kegyet, hogy megveszik az ujsagot

szal a szolgaltatas szferaban szerintem nem basztatni kene az ugyfelet, hanem megbecsulni, interneten meg plane, mert ez nem olyan fix, mint az offline media
  • RelakSfromhome
    Őőőő... Stimm...
  • St
    Nem lehet senkinek sem függetleníteni magát a "reklámnézéstől". Akár tetszik akár nem, az SG egy szolgáltatás, amely abból tartja fent magát, hogy az olvasók "reklámokat néznek". Ha ezt a szolgáltatást igénybe akarod venni, akkor elvárjuk, hogy az itt futó reklámok lefutását engedélyezd. Ha ebben nem működsz együtt, akkor ne vedd igénybe a szolgáltatást, ergó ne látogasd az SG-t.

A TV-ben nem kötelező nézni a reklámokat, de a kábelszolgáltatónak kötelező fizetni...

Az újságban nem kötelező nézni a reklámokat, de az újságot meg kell venni...

Itt nem kell fizetni senkinek sem, de ennek az az ára, hogy reklámok jelenhessenek meg itt-ott. Mert ugye azt elvárod, hogy a fórum például a nap 24 órájában elérhető legyen, de az nem érdekel, hogy miből fizetjük ki azt a 3 szervert havonta amin az SG ül. Nos elárulom: a reklámokból befolyó pénzből. Ha szépen letiltja mindenki, akkor nem lesz reklámnézettség és bezárhatjuk a kapukat. Ennyi. Akinek ez a rendszer nem tetszik, csak a szokásost mondhatom: most elhúzhat másik fórumra, ilyen csúnya a világ...
  • Mighty
    Annyi baj legyen :)
  • RelakSfromhome
    Lecsapom a blokkot, viszont csak a TE logód nem tetszik neki, meg a felső banner nem jelenik meg :D
  • RelakSfromhome
    "Ad Void Control
    Nothing
    A box with the word "[AD]"
    x A box I can mouse over to get the ad to appear"

Ha a ZoneAlarmban a legalsót állítom be, az gáz, vagy mind1, merthogy tűzfal? (Ez a kopogós frász miatt idegel csak, bár még a pözsós is közfelháborgást keltett anno )