24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#3729 Ha valami törlésre kerül, akkor az törölve is vagyon... :) -
magnum #3728 A T. moderátor bizonyára tévedésből törölte az összes hozzászólásomat x napra visszamenőleg, kérem a helyreállításukat. -
#3727 Ide szeretném bannernek
Cult Society topic
ezt a képet:
-
Cat #3726 hát ha a tévéadóktól függene, már rég meg lenne valósítva -
#3725 -
#3724 vagy az rtl klub küldi a számlát, mert elkapcsoltál a film közbeni reklámról -
#3723 .....es kinyul egy kez a kepernyorol, majd racsap a taviranyitot tarto kezedre, ha el akarod kapcsolni..... -
#3722 Milyen jó lenne, ha nem lehetne kikapcsolni a TV-t, míg reklámok mennek... -
[Walaki]D`Lair #3721 szép egy moderátor baz... -
#3720 Na ez az amit én se értek. A játékiparról volt szó, nem arról hogyan szerezzem be a fairlightot. -
#3719 Vihar egy pohár vízben, vagy mit szoktak mondani.
Ha ezt most nem olvasod történetesen, akkor fel sem tűnik, és mindenki elvan békében.
Minek rágod a sz*rt? Finom? -
#3718 miért raktátok át a Fairlight/FBI-os topicokat? -
#3717 ha te ezt flame-nek fogod fel...
komolyan gondoltam amit irtam, nem hulyeskedtem -
#3716 nem én hívtalak ide flame-elni velem -
#3715 ha annyira sotet vagyok, kar ram aldozni egyetlen szot is, felejsd el az egeszet
uzemeltesd a site-od ahogy akarod, csak engem hagyj beken, meg ne fenyegess
ennyi
tema reszemrol lezarva -
#3714 igen, vannak erre módszerek, elég könnyen lehet mérni. -
#3713 nem
ugyanaz, mintha a metronal nem olvasod el a hirdeteseket
nem terjeszto vagyok, hanem olvaso
egyebkent sincs semmi biztositek arra, hogy a reklamokat meg is nezem, megha nem is kapcsoltam ki
semmi bajom a sg reklamjaival egyebkent, de azzal a stilussal igen, ahogy eladtad a dolgot
lehetett volna udvariasan is
mondjuk egy e-mailben
kulturaltan
nem mindeki hulye kis pocs itt, szal nem szeretem ha velem vki igy beszel, foleg ha szolgaltatasat veszem igenybe -
#3712 Igen, sajnálom, elnézést kérek, de te annyira sötét és értetlen vagy, hogy muszáj ezt leírnom, különben nem érzem jól magamat -
#3711 Akkor még annyi hogy a reklámszolgáltato tudja hogy blokkolom? végulis hogyan látja hogy én nem engdem a bannereket?
az ujságért viszont fizetek, ott a reklám csak egy plusz :) -
#3710 latom a minositgetest csak nem birod megallni -
[Walaki]D`Lair #3709 banner jöhet, nem azt mondom, csak a hangosakat szűrjük már ki valahogy... -
[Walaki]D`Lair #3708 NE!!!! KOMOLYAN!!!! ASSSSSZTAKURVA!!!! Egy hétig nem eszek!!! -
#3707 Mint anno az N-gagyi? -
#3706 Akartok inkább szöveges linket a fórumablak fölé 2-3 sor magasságban? Én nem szeretném... Hirdetők szeretnék...
Szerintem jobb inkább szépen, kussban megtűrni egy bannert ott fent, mint egy ronda, zavaró piros feliratot pl. ide a hozzászólásablak fölé. -
#3705 Az olvasónak joga van felszólalni a zavaró reklám ellen. Ezért is vettük le a fórumból és szóltam a hirdetőnek, hogy cserélje, mert nem fogadjuk... Ez tiszta ügy, szóltatok, OK. De a blokkolás az elfogadhatatlan. -
#3704 nem, az olyan mintha én tépném ki a hirdetéseket és csak azután kezdeném olvasni :D -
#3703 mint ahogy az ujsagonal is, nem kegyet gyakorolnak a
nepnek, hogy valamit olvashatnak, hanem az olvasok
gyakorolnak kegyet, hogy megveszik az ujsagot
Nem gyakorol senki sem kegyet, tisztességes üzletet kötnek: az újság híreket ad el az olvasónak az előfizetési díjért cserébe. Metro kivétel, speciális üzleti modell. Ha letiltod az SG-n a hirdetéseket az olyan, mintha a Metró terjesztője kitépkedné a Metroból a hirdetést tartalmazó oldalakat és úgy rakná be a McDonalds-ba... Ugyanaz, a Metro is a hirdetésekből tartja fenn magát. Nagyon nehéz ezt felfogni, igaz? -
#3702 Mindenesetre, St, neked igazad van abban, hogy reklám kell (bevétel), nekünk meg igazunk van abban, hogy hangos reklám nem kell. Ezt még a szolgáltató (advertikum.net?) részénél kellene viszont nyomatni, hogy ilyet el se fogadjon, mert már a smilies.hu is kopogtat. -
#3701 olvass vissza mielőtt elkezded az észt osztani, te iq bajnok... -
#3700 minositgetni meg plane nem kell, en semmilyen becsmerlo jelzovel nem illettelek -
#3699 pl. olyan reklamokat hasznalsz, ami miatt nem tiltod le
vagy nem tudom, te vagy a szolgaltato, talald ki te
tolem meg havidijjat is szedhetsz
max nem fizetem ki.
de akkor is lehetne ezt finoman eloadni, hiszen az ugyfel nem ellenseg, az ugyfelekbol elsz, hiszen szolgaltatast adsz -
#3698 kb. -
#3697 Végülis van benne ráció. Olyan popupkillert kell használni, ami leszedi a bannert, max. nem jeleníti meg.
Az advertikum számlálja az SG-n futó bannerja megjelenését, nem az SG. A hírdetők ad advertikum bannermegjelenési statisztikáját nézik, amikor az SG-n akarnak hírdetni...
(legalábbis szerintem ez a nagy helyezet) -
#3696 ha letiltod a reklámot, hogy lesz nézettség, azaz reklámnézettség, magyarázd már meg nekem te okostojás. sz@rt se érek azzal, hogy itt terheled a szervert, ha ez mérhetetlen. -
#3695 metroujsag
ha nincs nezettseg, reklambevetel sincs
szoval en gondolom, hogy en csinalok neked forgalmat, nem pedig te adsz nekem ajandekot, hogy irhatok ide
az sg hirei nevetsegesek soxor, a torszrtagsag a forum miatt jar ide
egyebkent en nem szoktam tiltani a reklamot, szal ez megint csak elvi, meg hozzaallas kerdese
egy vallalkozast uzmeletetsz, nem a szeretetszolgalatot
elemi erdeked, hogy legyen nezettseg, szoval nem te adsz valamit, hanem en, nem nekem kell megkoszonni, hogy irhatok ide, hanem neked nekem
mint ahogy az ujsagonal is, nem kegyet gyakorolnak a nepnek, hogy valamit olvashatnak, hanem az olvasok gyakorolnak kegyet, hogy megveszik az ujsagot
szal a szolgaltatas szferaban szerintem nem basztatni kene az ugyfelet, hanem megbecsulni, interneten meg plane, mert ez nem olyan fix, mint az offline media -
#3694 Őőőő... Stimm... -
#3693 Nem lehet senkinek sem függetleníteni magát a "reklámnézéstől". Akár tetszik akár nem, az SG egy szolgáltatás, amely abból tartja fent magát, hogy az olvasók "reklámokat néznek". Ha ezt a szolgáltatást igénybe akarod venni, akkor elvárjuk, hogy az itt futó reklámok lefutását engedélyezd. Ha ebben nem működsz együtt, akkor ne vedd igénybe a szolgáltatást, ergó ne látogasd az SG-t.
A TV-ben nem kötelező nézni a reklámokat, de a kábelszolgáltatónak kötelező fizetni...
Az újságban nem kötelező nézni a reklámokat, de az újságot meg kell venni...
Itt nem kell fizetni senkinek sem, de ennek az az ára, hogy reklámok jelenhessenek meg itt-ott. Mert ugye azt elvárod, hogy a fórum például a nap 24 órájában elérhető legyen, de az nem érdekel, hogy miből fizetjük ki azt a 3 szervert havonta amin az SG ül. Nos elárulom: a reklámokból befolyó pénzből. Ha szépen letiltja mindenki, akkor nem lesz reklámnézettség és bezárhatjuk a kapukat. Ennyi. Akinek ez a rendszer nem tetszik, csak a szokásost mondhatom: most elhúzhat másik fórumra, ilyen csúnya a világ...
-
#3692 Annyi baj legyen :) -
#3691 Lecsapom a blokkot, viszont csak a TE logód nem tetszik neki, meg a felső banner nem jelenik meg :D -
#3690 "Ad Void Control
Nothing
A box with the word "[AD]"
x A box I can mouse over to get the ad to appear"
Ha a ZoneAlarmban a legalsót állítom be, az gáz, vagy mind1, merthogy tűzfal? (Ez a kopogós frász miatt idegel csak, bár még a pözsós is közfelháborgást keltett anno )