24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
kb. -
Végülis van benne ráció. Olyan popupkillert kell használni, ami leszedi a bannert, max. nem jeleníti meg.
Az advertikum számlálja az SG-n futó bannerja megjelenését, nem az SG. A hírdetők ad advertikum bannermegjelenési statisztikáját nézik, amikor az SG-n akarnak hírdetni...
(legalábbis szerintem ez a nagy helyezet) -
ha letiltod a reklámot, hogy lesz nézettség, azaz reklámnézettség, magyarázd már meg nekem te okostojás. sz@rt se érek azzal, hogy itt terheled a szervert, ha ez mérhetetlen. -
metroujsag
ha nincs nezettseg, reklambevetel sincs
szoval en gondolom, hogy en csinalok neked forgalmat, nem pedig te adsz nekem ajandekot, hogy irhatok ide
az sg hirei nevetsegesek soxor, a torszrtagsag a forum miatt jar ide
egyebkent en nem szoktam tiltani a reklamot, szal ez megint csak elvi, meg hozzaallas kerdese
egy vallalkozast uzmeletetsz, nem a szeretetszolgalatot
elemi erdeked, hogy legyen nezettseg, szoval nem te adsz valamit, hanem en, nem nekem kell megkoszonni, hogy irhatok ide, hanem neked nekem
mint ahogy az ujsagonal is, nem kegyet gyakorolnak a nepnek, hogy valamit olvashatnak, hanem az olvasok gyakorolnak kegyet, hogy megveszik az ujsagot
szal a szolgaltatas szferaban szerintem nem basztatni kene az ugyfelet, hanem megbecsulni, interneten meg plane, mert ez nem olyan fix, mint az offline media -
Őőőő... Stimm... -
Nem lehet senkinek sem függetleníteni magát a "reklámnézéstől". Akár tetszik akár nem, az SG egy szolgáltatás, amely abból tartja fent magát, hogy az olvasók "reklámokat néznek". Ha ezt a szolgáltatást igénybe akarod venni, akkor elvárjuk, hogy az itt futó reklámok lefutását engedélyezd. Ha ebben nem működsz együtt, akkor ne vedd igénybe a szolgáltatást, ergó ne látogasd az SG-t.
A TV-ben nem kötelező nézni a reklámokat, de a kábelszolgáltatónak kötelező fizetni...
Az újságban nem kötelező nézni a reklámokat, de az újságot meg kell venni...
Itt nem kell fizetni senkinek sem, de ennek az az ára, hogy reklámok jelenhessenek meg itt-ott. Mert ugye azt elvárod, hogy a fórum például a nap 24 órájában elérhető legyen, de az nem érdekel, hogy miből fizetjük ki azt a 3 szervert havonta amin az SG ül. Nos elárulom: a reklámokból befolyó pénzből. Ha szépen letiltja mindenki, akkor nem lesz reklámnézettség és bezárhatjuk a kapukat. Ennyi. Akinek ez a rendszer nem tetszik, csak a szokásost mondhatom: most elhúzhat másik fórumra, ilyen csúnya a világ...
-
Annyi baj legyen :) -
Lecsapom a blokkot, viszont csak a TE logód nem tetszik neki, meg a felső banner nem jelenik meg :D -
"Ad Void Control
Nothing
A box with the word "[AD]"
x A box I can mouse over to get the ad to appear"
Ha a ZoneAlarmban a legalsót állítom be, az gáz, vagy mind1, merthogy tűzfal? (Ez a kopogós frász miatt idegel csak, bár még a pözsós is közfelháborgást keltett anno
)
-
A tied helyén SEMMI nem volt. Gondolkodtam is, ki lehet az a segg, aki ilyen logót csinált, de aztán gyanút fogtam.
A baj az lehetett, hogy 1 másodpercnél tovább akarta a gép tölteni, és ezt megfogta a ZoneAlarm. Kikapcsoltam az ADblockot, uhhogy már nincs ilyen problema :) -
Ha az enyémet kiszűrte, akkor a többiekét is, nem?
Enyém: http://www.sg.hu/kep/nicklogok/9788219821068121468.gif
Tied: http://www.sg.hu/kep/nicklogok/10383399261082226365.gif -
Anyád, milyet ugrottam!!!!!!
Be akartam írni, hogy "Tudom, de illik a témához :D".
Erre az sg azt mondta, hogy nincs ilyen téma, az explorer meg feldobott egy hibaüzenetet, ami ilyen nagybőgős vonással rámordított :D -
régi :) -
Pofa bemegy a vonat fülkéjébe, majd megszólal:
-Nem zavarja, ha magamban beszélek?
-Nem, tesség csak.
-KI SZÓLT MAGÁHOZ??!?!!? -
És mivel netezel? Ie alatt nem csinál ilyent -
vagy mint egy futóbolond aki magában beszél
-
[hmm... sok olvasatlan hozzászólás miatt olyan, mint aki szpemmel :D] -
oks -
huhahá! A zonealarm kiszűrte a logódat :D:D:D:D:D:D:D:D -
Yó, akkor RelakS többet nem fog fórumolni, mert a legtöbb reklám nem jön le, pláne az advertikum.net, mivel egyszer majdnem használhatatlanná fagyasztott egy gépet... -
Tudom hihetetlen, hogy vannak akik nem apucitól/anyucitól kérik a pénzt a sonkás szendvicsre, de igen, van ilyen. -
Te mekkora egy kis féreg vagy. lol -
Nekem most törli a lap megjelenítésénél bannereket, meg bármit, amit beállítok. Egy mozdulattal átállíthatom, hogy csak eltüntesse. -
Amúgy én sem tiltottam a reklámokat eddig, de a kopogós banner több mint idegesítő.
Van egy speckó popupkillerem. Leszed minden ads-ot, és a szerver logjából nem fog kiderülni, hogy látom-e vagy sem.
Az apache access.log-ja szerint a bannerletöltés megtörtént sikeresen (200), de mégsem látszik... -
Mellesleg feldobsz pl. egy Outpost Firewall-t, abban alapból van AdBlocker, és ahogy St is mondta tomsolonak, (és én is megnéztem itthon a szerver access.log-jában), nincs róla semmi a headerben. Ezek szerint legális... -
Lehetne a következő szavazás az sg-n: szoktad olvasni a bannert? igen, nem, nincs is olyanom :D
LOÁL! :DD -
"Azt értem hogy nektek a reklámbol van a bevétel, de engem meg nem érdekel" mármint a reklám nem érdekel ha nem lenne érthető :D -
Én csak azt nem értem mi köze az sg-nek ahhoz hogy én tiltom e a reklámot vagy sem? Azt értem hogy nektek a reklámbol van a bevétel, de engem meg nem érdekel. Vagy a reklám cég ugy fizet ha tudja hogy nincs blokkolás? Ez mennyire jogszeru? A TV-ben sem kötelező a reklám nézegetés, de lehet lassan már a TV-ben is az lesz hogy néha kis ablakok jelennek meg a filmek alatt....
Tehát ad-blockerel nem lehet blokkolni, tűzfallal meg lehet?
Ez kicsit nyakatekert számomra :)
Egyébként eddig nem blokkoltam a hirdetéseket, de mikor tegnap megláttam ezt a kis szemét kopogos izét a startlapon majd itt, rögtön letiltottam mindent. szoval gyertek hirdetések gyertek, ugyse olvass titeket senki.
Lehetne a következő szavazás az sg-n: szoktad olvasni a bannert? igen, nem, nincs is olyanom :D -
Ettől most biztos térdre borul előtted Walaki.
-
Itt kutya se hirdet. Nincs benne üzlet :) -
Ezt akartam én is! -
Ezt tök fölösleges volt lezárni...
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1082639523
-
Használj levelező progit a freemail-es levelek leszedésére. Én már évek óta így használom és max havonta 1x kell webes felületen bejelentkeznem. -
Cat #3665 reklámok terén sg szóba se jön, index 20-30at is rak főlapjára
legszarabb viszont freemail.hu s reklám, a felső banner leuszik a jelszómezőhöz, és KÉPTELEN vagyok belépni a levelesládába, mert eltakarja a banner
csak TAB-ot nyomva lehet beütni a jelszót, és már hónapok óta ez van... -
Mikortól nem lehet feljönni ad-block-kal egész pontosan ? -
[BOLDOG] -
nekem van olyanom ??
hogy tom kikapcsolni ha van ? -
Azokat fogjuk kiszűrni, aki szándékosan blokkolja a hirdetést. Ahogy látom a szerver logból, neked tűzfal szűri (nem ad vissza semmilyen http headert), tehát te nem fogsz lepottyanni.
A kopogós bannert lekapcsoltam, tehát a fórumon már nem látszik, csak a nyitólapon. Aki maradni akar, az szíveskedjék az adblockert kikapcsolni... -
na akkor mi lesz?
napközbeni búcsú az esti viszontlátásra, még a reklám előtt?
és mikor lesz csak hogy nem nyomkodjak feleslegesen?
vagy legalább eltudjak búcsúzni a szeretteimtől?
[KOMOLYAN ÉRDEKLŐDIK] -
A #3643-os hozzászólásomban olvashatod, hogy hirtelen felindulásból tettem a komplett reklám-szűrést. Eddig én is meg voltam elégedve az SG-s reklámokkal.