24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • RelakSfromhome
    A tied helyén SEMMI nem volt. Gondolkodtam is, ki lehet az a segg, aki ilyen logót csinált, de aztán gyanút fogtam.
    A baj az lehetett, hogy 1 másodpercnél tovább akarta a gép tölteni, és ezt megfogta a ZoneAlarm. Kikapcsoltam az ADblockot, uhhogy már nincs ilyen problema :)
  • Mighty
    Ha az enyémet kiszűrte, akkor a többiekét is, nem?
    Enyém: http://www.sg.hu/kep/nicklogok/9788219821068121468.gif
    Tied: http://www.sg.hu/kep/nicklogok/10383399261082226365.gif
  • RelakSfromhome
    Anyád, milyet ugrottam!!!!!!
    Be akartam írni, hogy "Tudom, de illik a témához :D".
    Erre az sg azt mondta, hogy nincs ilyen téma, az explorer meg feldobott egy hibaüzenetet, ami ilyen nagybőgős vonással rámordított :D
  • Punker
    régi :)
  • RelakSfromhome
    Pofa bemegy a vonat fülkéjébe, majd megszólal:
    -Nem zavarja, ha magamban beszélek?
    -Nem, tesség csak.
    -KI SZÓLT MAGÁHOZ??!?!!?
  • RelakSfromhome
    És mivel netezel? Ie alatt nem csinál ilyent
  • Punker
    vagy mint egy futóbolond aki magában beszél
  • RelakSfromhome
    [hmm... sok olvasatlan hozzászólás miatt olyan, mint aki szpemmel :D]
  • RelakSfromhome
    oks
  • RelakSfromhome
    huhahá! A zonealarm kiszűrte a logódat :D:D:D:D:D:D:D:D
  • RelakSfromhome
    Yó, akkor RelakS többet nem fog fórumolni, mert a legtöbb reklám nem jön le, pláne az advertikum.net, mivel egyszer majdnem használhatatlanná fagyasztott egy gépet...
  • dikki*yysw
    Tudom hihetetlen, hogy vannak akik nem apucitól/anyucitól kérik a pénzt a sonkás szendvicsre, de igen, van ilyen.
  • dikki*yysw
    Te mekkora egy kis féreg vagy. lol
  • Mighty
    Nekem most törli a lap megjelenítésénél bannereket, meg bármit, amit beállítok. Egy mozdulattal átállíthatom, hogy csak eltüntesse.
  • cSuwwi
    Amúgy én sem tiltottam a reklámokat eddig, de a kopogós banner több mint idegesítő.
    Van egy speckó popupkillerem. Leszed minden ads-ot, és a szerver logjából nem fog kiderülni, hogy látom-e vagy sem.
    Az apache access.log-ja szerint a bannerletöltés megtörtént sikeresen (200), de mégsem látszik...
  • cSuwwi
    Mellesleg feldobsz pl. egy Outpost Firewall-t, abban alapból van AdBlocker, és ahogy St is mondta tomsolonak, (és én is megnéztem itthon a szerver access.log-jában), nincs róla semmi a headerben. Ezek szerint legális...
  • cSuwwi
    Lehetne a következő szavazás az sg-n: szoktad olvasni a bannert? igen, nem, nincs is olyanom :D

LOÁL! :DD
  • Tikal #3672
    "Azt értem hogy nektek a reklámbol van a bevétel, de engem meg nem érdekel" mármint a reklám nem érdekel ha nem lenne érthető :D
  • Tikal #3671
    Én csak azt nem értem mi köze az sg-nek ahhoz hogy én tiltom e a reklámot vagy sem? Azt értem hogy nektek a reklámbol van a bevétel, de engem meg nem érdekel. Vagy a reklám cég ugy fizet ha tudja hogy nincs blokkolás? Ez mennyire jogszeru? A TV-ben sem kötelező a reklám nézegetés, de lehet lassan már a TV-ben is az lesz hogy néha kis ablakok jelennek meg a filmek alatt....

Tehát ad-blockerel nem lehet blokkolni, tűzfallal meg lehet?
    Ez kicsit nyakatekert számomra :)

Egyébként eddig nem blokkoltam a hirdetéseket, de mikor tegnap megláttam ezt a kis szemét kopogos izét a startlapon majd itt, rögtön letiltottam mindent. szoval gyertek hirdetések gyertek, ugyse olvass titeket senki.

Lehetne a következő szavazás az sg-n: szoktad olvasni a bannert? igen, nem, nincs is olyanom :D
  • Taranov
    Ettől most biztos térdre borul előtted Walaki.
  • Taranov
    Itt kutya se hirdet. Nincs benne üzlet :)
  • Ottto
    Ezt akartam én is!
  • tomsolo
    Ezt tök fölösleges volt lezárni...
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1082639523

• Mighty
    Használj levelező progit a freemail-es levelek leszedésére. Én már évek óta így használom és max havonta 1x kell webes felületen bejelentkeznem.
  • Cat #3665
    reklámok terén sg szóba se jön, index 20-30at is rak főlapjára
    legszarabb viszont freemail.hu s reklám, a felső banner leuszik a jelszómezőhöz, és KÉPTELEN vagyok belépni a levelesládába, mert eltakarja a banner
    csak TAB-ot nyomva lehet beütni a jelszót, és már hónapok óta ez van...
  • Tuvok #3664
    Mikortól nem lehet feljönni ad-block-kal egész pontosan ?
  • tomsolo
    [BOLDOG]
  • hen-tes
    nekem van olyanom ??
    hogy tom kikapcsolni ha van ?
  • St
    Azokat fogjuk kiszűrni, aki szándékosan blokkolja a hirdetést. Ahogy látom a szerver logból, neked tűzfal szűri (nem ad vissza semmilyen http headert), tehát te nem fogsz lepottyanni.

A kopogós bannert lekapcsoltam, tehát a fórumon már nem látszik, csak a nyitólapon. Aki maradni akar, az szíveskedjék az adblockert kikapcsolni...
  • tomsolo
    na akkor mi lesz?
    napközbeni búcsú az esti viszontlátásra, még a reklám előtt?

és mikor lesz csak hogy nem nyomkodjak feleslegesen?

vagy legalább eltudjak búcsúzni a szeretteimtől?

[KOMOLYAN ÉRDEKLŐDIK]
  • Mighty
    A #3643-os hozzászólásomban olvashatod, hogy hirtelen felindulásból tettem a komplett reklám-szűrést. Eddig én is meg voltam elégedve az SG-s reklámokkal.
  • [Walaki]D`Lair
    Ja...mert én fenyegetőzök mindenféle banokkal??
  • Balo
    Az is eléggé az, hogy valaki beszól és rögtön jössz a bannal...
  • St
    Igen, valóban elég dedós volt a beszólásod.
  • Pyx #3655
    kikapcsolhato reklámok vipben? hm? :D
  • tomsolo
    MEGVAN!!!!

reggel 8-tól délután 4-ig legyen az SG reklámmentes!!!! HM?!!!!!! na milyen ötlet?!!!!!!!!!4

:D
  • tomsolo
    mert a napközbeni forgalom nagy részét nem az iskolások teszik ki.. adblockot pedig minden jóérzésű munkahelyen használ a root... ha csak nem használ még durvább eszközöket...
  • Balo
    Nem.
  • tomsolo
    mondjuk azon talán érdemes lenne elgondolkodni hogy az ad.adverticum.net meg a társai-e esetleg a legjobb megoldás a reklámok kezelésére stb..
  • [Walaki]D`Lair
    Kicsit dedós hozzáállás ez nem ovónéni kérem?