24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#3689 A tied helyén SEMMI nem volt. Gondolkodtam is, ki lehet az a segg, aki ilyen logót csinált, de aztán gyanút fogtam.
A baj az lehetett, hogy 1 másodpercnél tovább akarta a gép tölteni, és ezt megfogta a ZoneAlarm. Kikapcsoltam az ADblockot, uhhogy már nincs ilyen problema :) -
#3688 Ha az enyémet kiszűrte, akkor a többiekét is, nem?
Enyém: http://www.sg.hu/kep/nicklogok/9788219821068121468.gif
Tied: http://www.sg.hu/kep/nicklogok/10383399261082226365.gif -
#3687 Anyád, milyet ugrottam!!!!!!
Be akartam írni, hogy "Tudom, de illik a témához :D".
Erre az sg azt mondta, hogy nincs ilyen téma, az explorer meg feldobott egy hibaüzenetet, ami ilyen nagybőgős vonással rámordított :D -
#3686 régi :) -
#3685 Pofa bemegy a vonat fülkéjébe, majd megszólal:
-Nem zavarja, ha magamban beszélek?
-Nem, tesség csak.
-KI SZÓLT MAGÁHOZ??!?!!? -
#3684 És mivel netezel? Ie alatt nem csinál ilyent -
#3683 vagy mint egy futóbolond aki magában beszél -
#3682 [hmm... sok olvasatlan hozzászólás miatt olyan, mint aki szpemmel :D] -
#3681 oks -
#3680 huhahá! A zonealarm kiszűrte a logódat :D:D:D:D:D:D:D:D -
#3679 Yó, akkor RelakS többet nem fog fórumolni, mert a legtöbb reklám nem jön le, pláne az advertikum.net, mivel egyszer majdnem használhatatlanná fagyasztott egy gépet... -
#3678 Tudom hihetetlen, hogy vannak akik nem apucitól/anyucitól kérik a pénzt a sonkás szendvicsre, de igen, van ilyen. -
#3677 Te mekkora egy kis féreg vagy. lol -
#3676 Nekem most törli a lap megjelenítésénél bannereket, meg bármit, amit beállítok. Egy mozdulattal átállíthatom, hogy csak eltüntesse. -
#3675 Amúgy én sem tiltottam a reklámokat eddig, de a kopogós banner több mint idegesítő.
Van egy speckó popupkillerem. Leszed minden ads-ot, és a szerver logjából nem fog kiderülni, hogy látom-e vagy sem.
Az apache access.log-ja szerint a bannerletöltés megtörtént sikeresen (200), de mégsem látszik... -
#3674 Mellesleg feldobsz pl. egy Outpost Firewall-t, abban alapból van AdBlocker, és ahogy St is mondta tomsolonak, (és én is megnéztem itthon a szerver access.log-jában), nincs róla semmi a headerben. Ezek szerint legális... -
#3673 Lehetne a következő szavazás az sg-n: szoktad olvasni a bannert? igen, nem, nincs is olyanom :D
LOÁL! :DD -
#3672 "Azt értem hogy nektek a reklámbol van a bevétel, de engem meg nem érdekel" mármint a reklám nem érdekel ha nem lenne érthető :D -
#3671 Én csak azt nem értem mi köze az sg-nek ahhoz hogy én tiltom e a reklámot vagy sem? Azt értem hogy nektek a reklámbol van a bevétel, de engem meg nem érdekel. Vagy a reklám cég ugy fizet ha tudja hogy nincs blokkolás? Ez mennyire jogszeru? A TV-ben sem kötelező a reklám nézegetés, de lehet lassan már a TV-ben is az lesz hogy néha kis ablakok jelennek meg a filmek alatt....
Tehát ad-blockerel nem lehet blokkolni, tűzfallal meg lehet?
Ez kicsit nyakatekert számomra :)
Egyébként eddig nem blokkoltam a hirdetéseket, de mikor tegnap megláttam ezt a kis szemét kopogos izét a startlapon majd itt, rögtön letiltottam mindent. szoval gyertek hirdetések gyertek, ugyse olvass titeket senki.
Lehetne a következő szavazás az sg-n: szoktad olvasni a bannert? igen, nem, nincs is olyanom :D -
#3670 Ettől most biztos térdre borul előtted Walaki.
-
#3669 Itt kutya se hirdet. Nincs benne üzlet :) -
#3668 Ezt akartam én is! -
#3667 Ezt tök fölösleges volt lezárni...
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1082639523
-
#3666 Használj levelező progit a freemail-es levelek leszedésére. Én már évek óta így használom és max havonta 1x kell webes felületen bejelentkeznem. -
Cat #3665 reklámok terén sg szóba se jön, index 20-30at is rak főlapjára
legszarabb viszont freemail.hu s reklám, a felső banner leuszik a jelszómezőhöz, és KÉPTELEN vagyok belépni a levelesládába, mert eltakarja a banner
csak TAB-ot nyomva lehet beütni a jelszót, és már hónapok óta ez van... -
#3664 Mikortól nem lehet feljönni ad-block-kal egész pontosan ? -
#3663 [BOLDOG] -
#3662 nekem van olyanom ??
hogy tom kikapcsolni ha van ? -
#3661 Azokat fogjuk kiszűrni, aki szándékosan blokkolja a hirdetést. Ahogy látom a szerver logból, neked tűzfal szűri (nem ad vissza semmilyen http headert), tehát te nem fogsz lepottyanni.
A kopogós bannert lekapcsoltam, tehát a fórumon már nem látszik, csak a nyitólapon. Aki maradni akar, az szíveskedjék az adblockert kikapcsolni... -
#3660 na akkor mi lesz?
napközbeni búcsú az esti viszontlátásra, még a reklám előtt?
és mikor lesz csak hogy nem nyomkodjak feleslegesen?
vagy legalább eltudjak búcsúzni a szeretteimtől?
[KOMOLYAN ÉRDEKLŐDIK] -
#3659 A #3643-os hozzászólásomban olvashatod, hogy hirtelen felindulásból tettem a komplett reklám-szűrést. Eddig én is meg voltam elégedve az SG-s reklámokkal. -
[Walaki]D`Lair #3658 Ja...mert én fenyegetőzök mindenféle banokkal?? -
#3657 Az is eléggé az, hogy valaki beszól és rögtön jössz a bannal... -
#3656 Igen, valóban elég dedós volt a beszólásod. -
#3655 kikapcsolhato reklámok vipben? hm? :D -
#3654 MEGVAN!!!!
reggel 8-tól délután 4-ig legyen az SG reklámmentes!!!! HM?!!!!!! na milyen ötlet?!!!!!!!!!4
:D -
#3653 mert a napközbeni forgalom nagy részét nem az iskolások teszik ki.. adblockot pedig minden jóérzésű munkahelyen használ a root... ha csak nem használ még durvább eszközöket... -
#3652 Nem. -
#3651 mondjuk azon talán érdemes lenne elgondolkodni hogy az ad.adverticum.net meg a társai-e esetleg a legjobb megoldás a reklámok kezelésére stb.. -
[Walaki]D`Lair #3650 Kicsit dedós hozzáállás ez nem ovónéni kérem?