24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Ottto
    Hali.
    Arra szeretnélek kérni titeket hogy az alábbi szöveget (a linkel együtt) tegyétek be a Logoműhely topicban, aláírásnak, a jelenlegi banner helyére. Köszönöm.

LOGOMŰHELY

Részletek ITT
  • Cat #3814
    azért jó ez a galéria, mert az ingyenes webtárhelyszolgáltatók nem érhetőek el külföldről
    pl most csocsó szenved kinn usában, mert semmilyen tar.hu ra, ultrawebre, extrára feltöltött képet nem lát, és a fórumba belinkelt képek jórésze ilyen helyeken van...
  • Tuvok #3808
    Ez király ! Eddig se vettem észre ha privim jött, ezután biztos nem fogom.

• Tuvok #3807
    Jajó...
  • St
    Semmiért, felejtsd el.
  • Tuvok #3804
    Ezt a galériát nem értem. Miért jobb, ha SG-re töltök fel képet, mintha a vinyómon vagy vmelyik FTP tárhelyemen van ?
  • Loál János #3803
    htx
  • St
    lehet, bármeddig :)
  • Loál János #3801
    VIP jogot ugye lehet előre meghosszabítani? És mennyi időre előre?
  • RelakS
    Ya, úgy yó!

[ték]
  • St
    pontosan, 2 hét türelmi idővel. tehát 2 heted van, hogy lementsd a fontos képeket, vagy meghosszabbítsd a vip regisztrációt.
  • RelakS
    Tegyük fel, hogy a galériámban van kép 10 Megz. Mi lesz, ha lejár a VIP? Addig töröl a szerver, amíg 2 Megz-re süllyed?
  • RelakS
    Az a f...láma én is voltam, de akkor még határozottan nem volt passos az oldal. Ugyanazt a szmájlt benyomtam most a szmájlik topikba, kíváncsi vagyok, fog-e az is ugatni...
  • Lteebee
    Nem kifejezetten örülök, hogy itt vitatják meg, melyik f...láma linkel password-ös oldalról.
  • Lteebee
    Én természetesen rákattintottam:)
  • Tikal #3794
    akkor azért néha rányomok majd :)
  • Punker
    első reakcióm nekem is ez volt
  • RelakS
    Nem lehetne valami más színnel a szzöveg? Vagy a privátod jött nem lehetne valami más színnel? Csak mert mindig rá akarok kattintani, de nem azért, hogy milyen csodáa ádéesel, hanem hogy milyen üzim jöt...
  • St
    Természetesen, hirdetési bevételekből üzemeltetjük az SG-t.
  • Tikal #3790
    annyira végulis nem zavar csak véletlenul rá ne nyomjak ha szmájlit vagy linket akarok beszurni :D

egyébként ha rányomok nektek akkor csillingel a lové?
  • Punker
    hát lehet, bár szerintme még mindig az lenne alegjobb ha megnyitás után eltünne.
  • St
    mármint a hirdetés van alatta, értem úgy
    lehet, hogy jobb lenne a hirdetés a fórum fejléc felett?
  • Punker
    nekem az elöbb fölötte írta ki :)
  • St
    alatta
  • Punker
    mi ez az új hirdetés? eddig ott írta ki a privi üzit azt most hol jelzi?
  • Punker
    tényleg jó ötlet
  • Pyx #3783
    galéria szépek megoldás

sry
  • RelakSfromhome
    Jah, ez a humoros-aranyos képek, egy szőrös pók után...
  • RelakSfromhome
    Na, ez fura, én ezt szúrtam be: http://instagiber.net/smiliesdotcom/contrib/tweetz/spock.gif

Valyon hogyan alakulhatott át a link???
  • RelakSfromhome
    Ne, itt a kaos címe: http://www.computerpannen.com/cwm/kao/otn/bloblaugh1.gif
    Szal a www.mysmilies.com-nak nem sok köze van a mysmilies.ipbfree.com-hoz szvsz
  • RelakSfromhome
    1: RelakS
    2: A kérdezek-be nem nyomtam ilyet!
  • Pyx #3778
    mindegy, felejcsétek el
  • cseri001
    Nana!
  • cseri001
    Maximum KÉP-ként betettem az üzenetbe szmájlit. Azt más is megteszi. Linkelni nem linkeltem semmilyen szmájlis oldalt.
  • cseri001
    Én ugyan nem linkeltem be semmi ilyesmit..., úgyhogy nehogymá rám fogjad!!!!!!!!
  • mukika
    azaz! Cseri volt, itt a link!
  • Ottto
    nem vagyok, de nem én voltam!!! Na akkor nesztek nektek bizonyíték!

Logoműhely: #14933. hozzászólás <----- Nézzétek csak meg honnan van (lenne) a kép!!!!
  • Cat #3772
    és még szemtelen is vagy
    irgumburgum
  • Ottto
    Nem linkeltem be semmmilyen mysmilies szmájlit sehová!!!!!!
    A kérdezekbe sem, sehova sem!!!!!!!!!!!!!!!
  • Punker
    a kérdezek topicban nem te voltál?