24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#3815 Hali.
Arra szeretnélek kérni titeket hogy az alábbi szöveget (a linkel együtt) tegyétek be a Logoműhely topicban, aláírásnak, a jelenlegi banner helyére. Köszönöm.
LOGOMŰHELY
Részletek ITT -
Cat #3814 azért jó ez a galéria, mert az ingyenes webtárhelyszolgáltatók nem érhetőek el külföldről
pl most csocsó szenved kinn usában, mert semmilyen tar.hu ra, ultrawebre, extrára feltöltött képet nem lát, és a fórumba belinkelt képek jórésze ilyen helyeken van... -
#3808 Ez király ! Eddig se vettem észre ha privim jött, ezután biztos nem fogom.
-
#3807 Jajó... -
#3806 Semmiért, felejtsd el. -
#3804 Ezt a galériát nem értem. Miért jobb, ha SG-re töltök fel képet, mintha a vinyómon vagy vmelyik FTP tárhelyemen van ? -
#3803 htx -
#3802 lehet, bármeddig :) -
#3801 VIP jogot ugye lehet előre meghosszabítani? És mennyi időre előre? -
#3800 Ya, úgy yó!
[ték] -
#3799 pontosan, 2 hét türelmi idővel. tehát 2 heted van, hogy lementsd a fontos képeket, vagy meghosszabbítsd a vip regisztrációt. -
#3798 Tegyük fel, hogy a galériámban van kép 10 Megz. Mi lesz, ha lejár a VIP? Addig töröl a szerver, amíg 2 Megz-re süllyed? -
#3797 Az a f...láma én is voltam, de akkor még határozottan nem volt passos az oldal. Ugyanazt a szmájlt benyomtam most a szmájlik topikba, kíváncsi vagyok, fog-e az is ugatni... -
#3796 Nem kifejezetten örülök, hogy itt vitatják meg, melyik f...láma linkel password-ös oldalról. -
#3795 Én természetesen rákattintottam:) -
#3794 akkor azért néha rányomok majd :) -
#3793 első reakcióm nekem is ez volt -
#3792 Nem lehetne valami más színnel a szzöveg? Vagy a privátod jött nem lehetne valami más színnel? Csak mert mindig rá akarok kattintani, de nem azért, hogy milyen csodáa ádéesel, hanem hogy milyen üzim jöt... -
#3791 Természetesen, hirdetési bevételekből üzemeltetjük az SG-t. -
#3790 annyira végulis nem zavar csak véletlenul rá ne nyomjak ha szmájlit vagy linket akarok beszurni :D
egyébként ha rányomok nektek akkor csillingel a lové? -
#3789 hát lehet, bár szerintme még mindig az lenne alegjobb ha megnyitás után eltünne. -
#3788 mármint a hirdetés van alatta, értem úgy
lehet, hogy jobb lenne a hirdetés a fórum fejléc felett? -
#3787 nekem az elöbb fölötte írta ki :) -
#3786 alatta -
#3785 mi ez az új hirdetés? eddig ott írta ki a privi üzit azt most hol jelzi? -
#3784 tényleg jó ötlet -
#3783 galéria szépek megoldás
sry -
#3782 Jah, ez a humoros-aranyos képek, egy szőrös pók után... -
#3781 Na, ez fura, én ezt szúrtam be: http://instagiber.net/smiliesdotcom/contrib/tweetz/spock.gif
Valyon hogyan alakulhatott át a link??? -
#3780 Ne, itt a kaos címe: http://www.computerpannen.com/cwm/kao/otn/bloblaugh1.gif
Szal a www.mysmilies.com-nak nem sok köze van a mysmilies.ipbfree.com-hoz szvsz -
#3779 1: RelakS
2: A kérdezek-be nem nyomtam ilyet! -
#3778 mindegy, felejcsétek el -
#3777 Nana! -
#3776 Maximum KÉP-ként betettem az üzenetbe szmájlit. Azt más is megteszi. Linkelni nem linkeltem semmilyen szmájlis oldalt. -
#3775 Én ugyan nem linkeltem be semmi ilyesmit..., úgyhogy nehogymá rám fogjad!!!!!!!! -
#3774 azaz! Cseri volt, itt a link! -
#3773 nem vagyok, de nem én voltam!!! Na akkor nesztek nektek bizonyíték!
Logoműhely: #14933. hozzászólás <----- Nézzétek csak meg honnan van (lenne) a kép!!!! -
Cat #3772 és még szemtelen is vagy
irgumburgum -
#3771 Nem linkeltem be semmmilyen mysmilies szmájlit sehová!!!!!!
A kérdezekbe sem, sehova sem!!!!!!!!!!!!!!! -
#3770 a kérdezek topicban nem te voltál?