24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
A N I T A #3828 ANITA=AMS=Ban -
-
A N I T A #3826 meddig szól a bannom esté? -
Egyébként az bug, vagy direkt van megcsinálva, hogy aki a gumin kívül nem nyitott 1 topikot se, annak a gumis topikjai se látszanak az infójában ? -
nézd meg, próbáltam kitöröltetni, de egyik mod se vállalta :DDD -
:DD
mert 0 üzis topik. :D -
hmmmm. Nekem ez a szovegdoboz:
"A fórumban portálunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére.
Az itt megjelenő vélemények regisztrált látogatóink magánvéleménye, és nem
tükrözik az SG.hu Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját."
csak a topicok aljan jelenik meg. Neked miert felul? -
Ez már marad (legalábbiss remélem ;) ). Mert végülis a link a lényeg -
Na ezért kell külföldi FTP-t regelni, nagyobb helyet adnak, meg bárhonnan el lehet érni. -
Hali.
Arra szeretnélek kérni titeket hogy az alábbi szöveget (a linkel együtt) tegyétek be a Logoműhely topicban, aláírásnak, a jelenlegi banner helyére. Köszönöm.
LOGOMŰHELY
Részletek ITT -
Cat #3814 azért jó ez a galéria, mert az ingyenes webtárhelyszolgáltatók nem érhetőek el külföldről
pl most csocsó szenved kinn usában, mert semmilyen tar.hu ra, ultrawebre, extrára feltöltött képet nem lát, és a fórumba belinkelt képek jórésze ilyen helyeken van... -
Ez király ! Eddig se vettem észre ha privim jött, ezután biztos nem fogom. 
-
Jajó... -
Semmiért, felejtsd el. -
Ezt a galériát nem értem. Miért jobb, ha SG-re töltök fel képet, mintha a vinyómon vagy vmelyik FTP tárhelyemen van ? -
htx -
lehet, bármeddig :) -
VIP jogot ugye lehet előre meghosszabítani? És mennyi időre előre? -
Ya, úgy yó!
[ték] -
pontosan, 2 hét türelmi idővel. tehát 2 heted van, hogy lementsd a fontos képeket, vagy meghosszabbítsd a vip regisztrációt. -
Tegyük fel, hogy a galériámban van kép 10 Megz. Mi lesz, ha lejár a VIP? Addig töröl a szerver, amíg 2 Megz-re süllyed? -
Az a f...láma én is voltam, de akkor még határozottan nem volt passos az oldal. Ugyanazt a szmájlt benyomtam most a szmájlik topikba, kíváncsi vagyok, fog-e az is ugatni... -
Nem kifejezetten örülök, hogy itt vitatják meg, melyik f...láma linkel password-ös oldalról. -
Én természetesen rákattintottam:) -
akkor azért néha rányomok majd :) -
első reakcióm nekem is ez volt -
Nem lehetne valami más színnel a szzöveg? Vagy a privátod jött nem lehetne valami más színnel? Csak mert mindig rá akarok kattintani, de nem azért, hogy milyen csodáa ádéesel, hanem hogy milyen üzim jöt... -
Természetesen, hirdetési bevételekből üzemeltetjük az SG-t. -
annyira végulis nem zavar csak véletlenul rá ne nyomjak ha szmájlit vagy linket akarok beszurni :D
egyébként ha rányomok nektek akkor csillingel a lové? -
hát lehet, bár szerintme még mindig az lenne alegjobb ha megnyitás után eltünne. -
mármint a hirdetés van alatta, értem úgy
lehet, hogy jobb lenne a hirdetés a fórum fejléc felett? -
nekem az elöbb fölötte írta ki :) -
alatta -
mi ez az új hirdetés? eddig ott írta ki a privi üzit azt most hol jelzi? -
tényleg jó ötlet
-
galéria szépek megoldás 
sry -
Jah, ez a humoros-aranyos képek, egy szőrös pók után... -
Na, ez fura, én ezt szúrtam be: http://instagiber.net/smiliesdotcom/contrib/tweetz/spock.gif
Valyon hogyan alakulhatott át a link??? -
Ne, itt a kaos címe: http://www.computerpannen.com/cwm/kao/otn/bloblaugh1.gif
Szal a www.mysmilies.com-nak nem sok köze van a mysmilies.ipbfree.com-hoz szvsz -
1: RelakS
2: A kérdezek-be nem nyomtam ilyet!