24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#3859 most is volt egy leállás...
Én azt szeretném régóta megkérdezni, hogy miért áll le minden nap 04:30-kor egy kis időre az SG? -
#3858 a "Legyél te a #x." topig miatt? ;) -
#3857 Napok óta főleg éjszaka kemény lassulások vannak. Van amikor percekre elérhetetlen az oldal. :( Lehet tudni, hogy mitől van? -
#3856 Szerintem azért lett bannolva, mert tegnap beígértem a bant mindenkinek aki mégegyszer berakja hozzászólásba az invitel hirdetést. Ő berakta 5 helyre mellette szmájlival ami egy táblát tart: "ban pls". Erre ráharapott valamelyik moderátor és kirakta.
Szerintem fel lehetne hagyni ezzel a gyerekes viselkedéssel, felesleges a moderátorokat provokálni nem azért vannak itt. Senkit sem fognak a fórumban megkönnyezni, voltak már nagyobb arcok is banon. -
[Walaki]D`Lair #3855 nagyon nagyon sokan rájátszottak már... -
#3854 azt énse tudom .. de AMS már párszor rájátszott egy kis 2percesre ;] -
#3853 ja ok.
de azt még mindig nem értem, hogy konkrétan milyen szabály alapján bannolták? vagy csak nem tetszett a feje? -
[Walaki]D`Lair #3852 ide a Moderátor figyelmébe topikba... -
#3851 ebbe van logika .. a hírdetést akarta bannoltatni nem magát .. lámák :DD nem értitek! :P -
[Walaki]D`Lair #3850 Ha most AMS bannolva lett, akkor az 1 hónap az ugye nem számít bele a VIP időbe?! -
#3849 gondolom ide :) Tegnap este ki lett törölve innen is egy pár. Ak itt kéreti magát, nem tudom mit csodálkozik ezen... -
#3848 hát szép! :)
de most konkrétan hogy is volt ez? hova másolta be az inviteles hirdetést? és azt miért nem szabad? -
Cat #3847 sztm felesleges logikát keresni, ezt egy olyannak mondod, aki beirja a reklámot és ráadásul odarakta a "BAN PLS" szmájlit is :) -
#3846 igen! ilyenkor úgy kéne írni, hogy: "Egy kedves barátomat bannolták, szeretném megkér...." -
#3845 1 hónap. de szerintem ezt a nicked se tart már nagyon sokáig :)
-
Cat #3844 hogy irsz ha bannolva vagy? ja, hogy másik nikk? azt se szabad -
Again #3843 azt tudom, de a ban meddig tart? -
#3842 Jaa, hát azt nem szabad. -
Again #3841 bemásoltam az inviteles hirdetést... -
#3840 Nem tudom, mit csináltál? -
Again #3839 mennyi időre szól? -
#3838 nem tudom, de mi van ha valaki elkezd eccer zaklatni? :D -
#3837 őő, miért, mit csinál? -
#3836 St
Az nagy melo lenne hogy beállíthatnám KITŐL NEM akarok privát üzenetet kapni? -
#3835 passz, nem én bannoltalak -
#3834 #3815-öt valaki csinálja már meg plz -
#3833 -
#3832 hogyne ;) (majd ez is bannolva leszö. Vagy ne adjak ötleteket?) -
A N I T A #3831 szivató, kamu nick -
#3830 ja őő áháá, szal van 1 női éned is ? :DDDD -
#3829 Jah, idézted a hirdetés :D -
A N I T A #3828 ANITA=AMS=Ban -
#3827 -
A N I T A #3826 meddig szól a bannom esté? -
#3825 Egyébként az bug, vagy direkt van megcsinálva, hogy aki a gumin kívül nem nyitott 1 topikot se, annak a gumis topikjai se látszanak az infójában ? -
#3823 nézd meg, próbáltam kitöröltetni, de egyik mod se vállalta :DDD -
#3822 :DD
mert 0 üzis topik. :D -
#3821 hmmmm. Nekem ez a szovegdoboz:
"A fórumban portálunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére.
Az itt megjelenő vélemények regisztrált látogatóink magánvéleménye, és nem
tükrözik az SG.hu Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját."
csak a topicok aljan jelenik meg. Neked miert felul? -
#3820 Ez már marad (legalábbiss remélem ;) ). Mert végülis a link a lényeg -
#3816 Na ezért kell külföldi FTP-t regelni, nagyobb helyet adnak, meg bárhonnan el lehet érni.