24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Jano
    Mostantól szabad csöcsös logókat felrakni?
  • Match
    A hegyalja fesztívál 2k3-at kéretném megváltoztatni Hegyalja Fesztivál 2k4-re!
  • Punker
    megint takarítást kérnék itt
    úgylátszik a ban se hozta meg a kölök eszét.....
  • selwik
    Jóvanna elnéztem:) Csak cikkeknél van ez, nem a fórumbeli topikoknál ezek szerint.
  • Dzsini
    te igen, selwik nem :)
  • Pheel
    Erről beszélek...
  • Dzsini
    ráadásul nem is igaz... a topicnyitás és a hírhez először hozzászólás nem teljesen ugyanaz...
  • Lteebee
    Hát ez tök izgi.

Miért is baj?
  • selwik
    Ez jó, ha a ctrl+f5-ös elsőposztvadászok leugatják a "HONNAN TŐCCSEM LE!" típusú topikok szerzőit, akkor a továbbiakban az ő nevük alatt fog futni a topik.
  • Cat #3415
    mert valóban ez történik, amig nem irsz be, nem létezik a topik...
  • Pheel
    Hiba: ha te szóltál be először egy cikk fórumába, akkor felírja a fórumot a személyes lapra, mintha te nyitottad volna...
  • cSuwwi
    Akkor mondok egy javítgani való dolgot. A beállításoknál, a logó hátterében van egy színes háttér. Gondolom az éppen feltöltött logó viszonyulását hivatott szemléltetni. Nekem nem az alap kéken van, viszont az a sor mindig alapkék színű...
  • Tuvok #3412
    Nincs rá keret, majd megpróbálom lenyúlni főnököm mobilját.
  • Pyx #3411
    ha meghosszabitod :D
  • Tuvok #3410
    "A VIP regisztrációd lejárt!" felirat mikor fog eltűnni ?
  • cSuwwi
    mindegy, érted mire gondolok :)
  • St
    A fórumot nem "javítgatjuk", hanem "bővítgetjük". Köszi.
  • cSuwwi
    Ha már a fórum javítgatásánal tartunk, nem lehetne egy kicsit bővíteni a kereső tudását?
    Pl. én elég gyakran használom, keresek pl. a train simulatorról topikokat. Kidob vagy tizet. Ebből x db már le lett zárva. Ez teljesen felesleges, vagy legalább legyen kijelezve, hogy lezárva.
    Továbbá ne csak a téma indításának ideje jelenjen meg a topic neve mellett, hanem legalább az utolsó hozzászólás ideje, hogy ne kelljen már 10 topicba benézni, hogy melyik aktív még...
  • Guest
    Meglepődtél, mi? :))
  • smici
    ety topikot se nyitottál ? :D
  • Guest
    Hmmm St, 4 topik a Gumiban? Kettőt tudok, de melyik a másik kettő? ;D (Mondjuk egyre van tippem... :))

Ha már a privát üzeneteknél tartunk, nem lenne megoldható, hogy a küldöttek is megmaradjanak, ne csak a kapottak?
  • Pyx #3403
    össz üzi törlést akartam már javaslani mer az joak

amugy van olyan forum, ahol hasonloan a témacimekhez, kiiratják az utolso 5 kommented topikját is, sazl...
  • smici
    nincs rá mód hogy vissza nézzem miket írt ?
  • Tuvok #3401
    Hol volt itt szó felvállalásról ?
  • smici
    héé
    else tudtam olvasni mit írt csepi :(
    áramszünet volt :(((
  • St
    ez egy kicsit (vagy inkább nagyon) hülye gondolkodásmód, mert a megnyitott témák feltüntetésének nem az a célja, hogy ha minél több van annál nagyobb király vagy. ez nem vip csillag...

Ha valaki nem meri felvállalni, hogy milyen témákat nyitott a gumiszobán kívül, az nem ide való. A gumis topicok nyilván más tészta, az szándékosan nincs a listában.
  • Tuvok #3398
    Általában igen.
  • Lteebee
    Mondjuk úgy, hogy egy kőnek nevezett tollpihét dob kb. 100 m-ről.
  • Dzsini
    minek? jobb lesz tőle, ha tudom ki volt?
  • Tuvok #3395
    Nem arról van szó, hogy zavarna, vagy sem, de ha hozzádvágnak egy követ, csak megnézed, hogy ki dobta. :)
  • Dzsini
    "te mondád"
  • Tuvok #3393
    Akkor a fél gumi buta. :DDD
  • magus
    ez a topicos dolog jopofa
  • Lteebee
    Ja.
    Ha valaki nemképes intelligens ember módjára megbeszélni valamit, hanem fikázós topicot nyit, az buta.
  • Dzsini
    kétlem, hogy zavarna ha néhány akárki nekiáll rólam irogatni... kezdve ott, hogy ha nem az általánosban nyitja meg se látom ;)
  • Tuvok #3389
    Míg nem volt rólam topik, én is ezt mondtam...
  • Dzsini
    tökre lényegtelen, hogy ki nyitogat rólam topicokat...
  • Tuvok #3387
    1-2-3 embernél semmi nehézség nincs benne. Ha rólad nyílna topik, valszeg kíváncsi lennél ki nyitotta, csak moderátorként egyszerűbb dolgod van, a magunkfajta 'halandóknak' muszáj ilyesfajta módszereket segítségül hívni. :)

Király, akkor törlésnél ha vkinek fogy egyet a listája, akkor megintcsak egyértelmű a nyitó.
  • Efreet
    aki fejben tartja, hogy kinek mennyi gumis topicja van, és egy új megnyitásakor átnézegeti őket, az meg is érdemli...

és nem, a törölt topic nem látszik a nyitottak közt.
  • Tuvok #3385
    A gumis feltüntetés arra legalább jó, hogy ha nyílik 1 topik ott, át lehet futni 1-2 gyanús ember infóját, így egyértelmű ki nyitotta.
    De #3383-ra nagyon kíváncsi lennék...