24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#3424 Mostantól szabad csöcsös logókat felrakni? -
#3423 A hegyalja fesztívál 2k3-at kéretném megváltoztatni Hegyalja Fesztivál 2k4-re! -
#3422 megint takarítást kérnék itt
úgylátszik a ban se hozta meg a kölök eszét..... -
selwik #3421 Jóvanna elnéztem:) Csak cikkeknél van ez, nem a fórumbeli topikoknál ezek szerint. -
#3420 te igen, selwik nem :) -
#3419 Erről beszélek... -
#3418 ráadásul nem is igaz... a topicnyitás és a hírhez először hozzászólás nem teljesen ugyanaz... -
#3417 Hát ez tök izgi.
Miért is baj? -
selwik #3416 Ez jó, ha a ctrl+f5-ös elsőposztvadászok leugatják a "HONNAN TŐCCSEM LE!" típusú topikok szerzőit, akkor a továbbiakban az ő nevük alatt fog futni a topik. -
Cat #3415 mert valóban ez történik, amig nem irsz be, nem létezik a topik... -
#3414 Hiba: ha te szóltál be először egy cikk fórumába, akkor felírja a fórumot a személyes lapra, mintha te nyitottad volna... -
#3413 Akkor mondok egy javítgani való dolgot. A beállításoknál, a logó hátterében van egy színes háttér. Gondolom az éppen feltöltött logó viszonyulását hivatott szemléltetni. Nekem nem az alap kéken van, viszont az a sor mindig alapkék színű... -
#3412 Nincs rá keret, majd megpróbálom lenyúlni főnököm mobilját. -
#3411 ha meghosszabitod :D -
#3410 "A VIP regisztrációd lejárt!" felirat mikor fog eltűnni ? -
#3409 mindegy, érted mire gondolok :) -
#3408 A fórumot nem "javítgatjuk", hanem "bővítgetjük". Köszi. -
#3407 Ha már a fórum javítgatásánal tartunk, nem lehetne egy kicsit bővíteni a kereső tudását?
Pl. én elég gyakran használom, keresek pl. a train simulatorról topikokat. Kidob vagy tizet. Ebből x db már le lett zárva. Ez teljesen felesleges, vagy legalább legyen kijelezve, hogy lezárva.
Továbbá ne csak a téma indításának ideje jelenjen meg a topic neve mellett, hanem legalább az utolsó hozzászólás ideje, hogy ne kelljen már 10 topicba benézni, hogy melyik aktív még... -
#3406 Meglepődtél, mi? :)) -
#3405 ety topikot se nyitottál ? :D -
#3404 Hmmm St, 4 topik a Gumiban? Kettőt tudok, de melyik a másik kettő? ;D (Mondjuk egyre van tippem... :))
Ha már a privát üzeneteknél tartunk, nem lenne megoldható, hogy a küldöttek is megmaradjanak, ne csak a kapottak? -
#3403 össz üzi törlést akartam már javaslani mer az joak
amugy van olyan forum, ahol hasonloan a témacimekhez, kiiratják az utolso 5 kommented topikját is, sazl... -
#3402 nincs rá mód hogy vissza nézzem miket írt ? -
#3401 Hol volt itt szó felvállalásról ? -
#3400 héé
else tudtam olvasni mit írt csepi :(
áramszünet volt :((( -
#3399 ez egy kicsit (vagy inkább nagyon) hülye gondolkodásmód, mert a megnyitott témák feltüntetésének nem az a célja, hogy ha minél több van annál nagyobb király vagy. ez nem vip csillag...
Ha valaki nem meri felvállalni, hogy milyen témákat nyitott a gumiszobán kívül, az nem ide való. A gumis topicok nyilván más tészta, az szándékosan nincs a listában. -
#3398 Általában igen. -
#3397 Mondjuk úgy, hogy egy kőnek nevezett tollpihét dob kb. 100 m-ről. -
#3396 minek? jobb lesz tőle, ha tudom ki volt? -
#3395 Nem arról van szó, hogy zavarna, vagy sem, de ha hozzádvágnak egy követ, csak megnézed, hogy ki dobta. :) -
#3394 "te mondád" -
#3393 Akkor a fél gumi buta. :DDD -
#3392 ez a topicos dolog jopofa -
#3391 Ja.
Ha valaki nemképes intelligens ember módjára megbeszélni valamit, hanem fikázós topicot nyit, az buta. -
#3390 kétlem, hogy zavarna ha néhány akárki nekiáll rólam irogatni... kezdve ott, hogy ha nem az általánosban nyitja meg se látom ;) -
#3389 Míg nem volt rólam topik, én is ezt mondtam... -
#3388 tökre lényegtelen, hogy ki nyitogat rólam topicokat... -
#3387 1-2-3 embernél semmi nehézség nincs benne. Ha rólad nyílna topik, valszeg kíváncsi lennél ki nyitotta, csak moderátorként egyszerűbb dolgod van, a magunkfajta 'halandóknak' muszáj ilyesfajta módszereket segítségül hívni. :)
Király, akkor törlésnél ha vkinek fogy egyet a listája, akkor megintcsak egyértelmű a nyitó. -
#3386 aki fejben tartja, hogy kinek mennyi gumis topicja van, és egy új megnyitásakor átnézegeti őket, az meg is érdemli...
és nem, a törölt topic nem látszik a nyitottak közt. -
#3385 A gumis feltüntetés arra legalább jó, hogy ha nyílik 1 topik ott, át lehet futni 1-2 gyanús ember infóját, így egyértelmű ki nyitotta.
De #3383-ra nagyon kíváncsi lennék...