24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#3562 jaja, regelj az srv-re pl. onnan lehet képet linkelni.
Vagy töltsd fel az egyik képfeltöltős oldallal. (mindkettő srv-s) :) -
#3561 Helló.ebben a kutyás topicban töröljétek már a 19-es üzimet (túl nagy lett a kép)
THX -
#3560 Inkább regelj SRV-n (srv.hu) vagy ATW-n (atw.hu), egyszerűek, gyors reg, egyszerű adminolás, stb... -
#3559 hozzá szólást=hozzászólást -
#3558 a #12798-as hozzá szólást kérlek töröljétek a Logoműhely topicból -
#3557 Nem hinném hogy csere lesz. Ez ami most van az jó. De ok. Csak G-portalon van regisztrálva egy tárhelyem, mert a tar.hu nem bír beengedni :(((
A g-portal meg nem jó, mert a kép helyére betesz egy g-portalos logot :((
Na mind1.. Megpróbálom adminisztrálni magam a tar.hu-n megint, egy új regel, hátha megy :/ -
#3556 Ok. Akkor most tedd át egy általad adminolt oldalra ezt a képet. Szólsz, hogy cseréljék le a topic bannerjének url-jét. És ha legközelebb módosítasz a képen, nem kell újra ide irkálni ezügyben :) -
#3555 Ezt én is tudom, de a jelenlegi se tárhelyen van, szal cserélnétek plz -
#3554 Kérlek töröljétek a "Vélemény a másikról" Topicot
thx -
#3553 Mit nem értesz? Ide: http://iaro.srv.hu csak feltölteni tudsz. Módosítani nem. Regisztrálsz egy free helyen (fw, uw, stb), ahova felteszed a bannert. Ha módosítod és feltöltöd ugyan azzal a névvel, akkor nem kell moderátorért kiáltani, hogy módosítsa a kép linkjét. -
#3552 -
#3551 Szerintem egy olyan tárhelyre tegyétek fel a képet, amihez hozzáfértek, így ha cserélni akarjátok, akor nem kell hozzá moderátor. ;) -
#3550 Hali Szeretném az alábbi gifet, bannerként a logoműhelybe. Köszönöm.
-
#3549 koszonom szepen az intezkedest -
#3546 tuvok már nem tud kibe kapaszkodni, a topicja törlése végett... :) -
#3545 nekem semmi közöm a sajátfórumokhoz, mondtam. :) -
#3544 Ezt modként neked kellene tudnod, nem ? -
#3543 kieg. gondolat: egy híres stage comedian mondta volt egyszer, hogy nem igazán érti az embereket... miért van az, hogy ha valami rossz, azt meg akarja mással is osztani ("húúúú de sz*r az íze, kóstold csak meg..."), ha viszont valami jó, akkor arról mélyen hallgat, és "megeszi" egyedül.... miért kellene nekem ilyen fórumokat nézegetnem? -
#3542 nem érdekel :) van jobb dolgom is köszönöm szépen :) -
#3541 Egyszer azért próbáld ki, tetszeni fog... -
#3540 Csepi kommentjeinek nagy része törölve lett, de ez itt off... :o) -
#3539 nemhasználok IE-t, a saját fórumok meg marhára nem érdekel :) mondom, szerintem mindenki önmagát minősíti a hozzászólásaival.
én az általánost olvasgatom néha, meg nagyon ritkán a tv-s részleget. itt moderálgatok is ha kell (pontosabban Efreet), a többihez távolról sincs közöm. -
#3538 És mi számít mindennek ? Elég, ha elolvastam a topikot, mielőtt ilyen fagyasztóan hideg lett ? -
#3537 gondolom ennek az elözményeiröl nem tudsz mindent... -
#3536 Próbáld csak meg ezt IE alól... -
#3535 ennyit a felelősségteljes viselkedésről. -
#3534 Hát egyesek elég hanyagul végzik, így név nélkül. -
#3533 nem hiszem. ott mindenkinek önmagára van bízva a munka. -
#3532 Ezt eddig is tudtam.
Ezt meg nem értem miért jó, vki csak moderál ott is... (St-n kívül) -
#3531 nem mindenkinek van mindenhova joga, és nem mindenfajta.
a Saját topicok pedig (nevükhöz méltóan) védettek a külső moderátori beleszólástól. -
#3530 Ne szólj bele ! -
#3529 Hmm, ez vmi újítás, hogy a moderátorok nem tudnak topikot törölni ? -
#3528 Semmi gond, azt a topikot egyébként se kéne törölni... :) -
#3527 Tuvok de hányszor mondjuk el, hogy a moderátorok NEM tudják törölni. St tudná, írj neki privátban. -
#3526 ne vesszen sullyesztobe:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1081806654
meg mindig ennek a topiknak a visszahelyezeset szeretnem az "mp3,zene" temakorbe a "programok beszerzese" temakorbol
ZENEROL VAN SZO, ES NEM HOLMI WAREZOLASROL, AHOGYAN AZT "VALAKI" JELLEMEZTE.
A tudatlansag nem erdekel, mert az egy dolog, hogy valaki nem tudja, mi fan terem a breakbeat, de sztem nem volt olyan hosszu a topik, hogy ne lehetett volna vegigolvasni, mirol is szol az valojaban...
Szoval valaki, lecci, mert ahol most van, kurvara nem temabavago, es lesz majd meg egy okostojas, aki ratalal, es erre hivatkozva torolni fogja... -
#3525 Én meg addig írom, míg ki nem törlik, nem igaz, hogy egy moderátort nem lehet megkérni, hogy végezze a dolgát... -
#3524 Akárhányszor írod be, nem fogják törölni (vajon miért? :D), viszont feleslegesen írogatsz ebbe a topikba. ;) -
#3523 törölhető -
#3522 Felesleges, elsüllyedt a topik... -
#3521 Én még mindig kérném ennek a topiknak a törlését.