24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Az Autómánia topicban is elkellene egy kis moderálás. (Bár most én is hibás vagyok, de mentségemre szóljon, nem én kezdtem) :) -
K.András #3577 LOL,ne legyél naiv,ha partner vagy ha nem tele fogja hányni... -
Cat #3576 gumiszobával mitakarsz itt
-
'gerg' nevű emberkére sürgősen ráférne 1 figyelmeztető ban, ITT van, hogy miért... -
Megkérhetnék valakit hogy fejtámlának rakja be ezt a logot a cult society topicba ha valaki megcsinálmá akkor köszi!!
-
Gerggel kapcs. a véleményem olvasható az adott topicban.
Talán nem kéne partnernek lenni a hülyeségben.
Mint amikor a gyerekek hergelik a kutyát és amikor végre az is élvezné a játékot, szólnak apunak, hogy állítsa le cézikét, mert megvadult. -
A Zene, Mp3 fórum, Milyen zenét hallgatsz? topicjában, greg gyerek megőrült! :)
Kéretik megrendszabályozni, ill. moderálni. Thx. -
#3562: Öööö, az egész onnan indult, hogy NE oda töltsön fel bannert. :) -
Nem tudom ki volt de köszönöm az átméretezést!
-
jaja, regelj az srv-re pl. onnan lehet képet linkelni.
Vagy töltsd fel az egyik képfeltöltős oldallal. (mindkettő srv-s) :) -
Helló.ebben a kutyás topicban töröljétek már a 19-es üzimet (túl nagy lett a kép)
THX -
Inkább regelj SRV-n (srv.hu) vagy ATW-n (atw.hu), egyszerűek, gyors reg, egyszerű adminolás, stb... -
hozzá szólást=hozzászólást -
a #12798-as hozzá szólást kérlek töröljétek a Logoműhely topicból -
Nem hinném hogy csere lesz. Ez ami most van az jó. De ok. Csak G-portalon van regisztrálva egy tárhelyem, mert a tar.hu nem bír beengedni :(((
A g-portal meg nem jó, mert a kép helyére betesz egy g-portalos logot :((
Na mind1.. Megpróbálom adminisztrálni magam a tar.hu-n megint, egy új regel, hátha megy :/ -
Ok. Akkor most tedd át egy általad adminolt oldalra ezt a képet. Szólsz, hogy cseréljék le a topic bannerjének url-jét. És ha legközelebb módosítasz a képen, nem kell újra ide irkálni ezügyben :) -
Ezt én is tudom, de a jelenlegi se tárhelyen van, szal cserélnétek plz -
Kérlek töröljétek a "Vélemény a másikról" Topicot
thx -
Mit nem értesz? Ide: http://iaro.srv.hu csak feltölteni tudsz. Módosítani nem. Regisztrálsz egy free helyen (fw, uw, stb), ahova felteszed a bannert. Ha módosítod és feltöltöd ugyan azzal a névvel, akkor nem kell moderátorért kiáltani, hogy módosítsa a kép linkjét. -
-
Szerintem egy olyan tárhelyre tegyétek fel a képet, amihez hozzáfértek, így ha cserélni akarjátok, akor nem kell hozzá moderátor. ;) -
Hali Szeretném az alábbi gifet, bannerként a logoműhelybe. Köszönöm.
-
koszonom szepen az intezkedest -
tuvok már nem tud kibe kapaszkodni, a topicja törlése végett... :) -
nekem semmi közöm a sajátfórumokhoz, mondtam. :) -
Ezt modként neked kellene tudnod, nem ? -
kieg. gondolat: egy híres stage comedian mondta volt egyszer, hogy nem igazán érti az embereket... miért van az, hogy ha valami rossz, azt meg akarja mással is osztani ("húúúú de sz*r az íze, kóstold csak meg..."), ha viszont valami jó, akkor arról mélyen hallgat, és "megeszi" egyedül.... miért kellene nekem ilyen fórumokat nézegetnem? -
nem érdekel :) van jobb dolgom is köszönöm szépen :) -
Egyszer azért próbáld ki, tetszeni fog... -
Csepi kommentjeinek nagy része törölve lett, de ez itt off... :o) -
nemhasználok IE-t, a saját fórumok meg marhára nem érdekel :) mondom, szerintem mindenki önmagát minősíti a hozzászólásaival.
én az általánost olvasgatom néha, meg nagyon ritkán a tv-s részleget. itt moderálgatok is ha kell (pontosabban Efreet), a többihez távolról sincs közöm. -
És mi számít mindennek ? Elég, ha elolvastam a topikot, mielőtt ilyen fagyasztóan hideg lett ? -
gondolom ennek az elözményeiröl nem tudsz mindent... -
Próbáld csak meg ezt IE alól... -
ennyit a felelősségteljes viselkedésről. -
Hát egyesek elég hanyagul végzik, így név nélkül. -
nem hiszem. ott mindenkinek önmagára van bízva a munka. -
Ezt eddig is tudtam.
Ezt meg nem értem miért jó, vki csak moderál ott is... (St-n kívül) -
nem mindenkinek van mindenhova joga, és nem mindenfajta.
a Saját topicok pedig (nevükhöz méltóan) védettek a külső moderátori beleszólástól. -
Ne szólj bele !