24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • cSuwwi
    jaja, regelj az srv-re pl. onnan lehet képet linkelni.
    Vagy töltsd fel az egyik képfeltöltős oldallal. (mindkettő srv-s) :)
  • PLackó
    Helló.ebben a kutyás topicban töröljétek már a 19-es üzimet (túl nagy lett a kép)
    THX
  • Tuvok #3560
    Inkább regelj SRV-n (srv.hu) vagy ATW-n (atw.hu), egyszerűek, gyors reg, egyszerű adminolás, stb...
  • Adam5
    hozzá szólást=hozzászólást
  • Adam5
    a #12798-as hozzá szólást kérlek töröljétek a Logoműhely topicból
  • Ottto
    Nem hinném hogy csere lesz. Ez ami most van az jó. De ok. Csak G-portalon van regisztrálva egy tárhelyem, mert a tar.hu nem bír beengedni :(((
    A g-portal meg nem jó, mert a kép helyére betesz egy g-portalos logot :((
    Na mind1.. Megpróbálom adminisztrálni magam a tar.hu-n megint, egy új regel, hátha megy :/
  • Mighty
    Ok. Akkor most tedd át egy általad adminolt oldalra ezt a képet. Szólsz, hogy cseréljék le a topic bannerjének url-jét. És ha legközelebb módosítasz a képen, nem kell újra ide irkálni ezügyben :)
  • Ottto
    Ezt én is tudom, de a jelenlegi se tárhelyen van, szal cserélnétek plz
  • Adam5
    Kérlek töröljétek a "Vélemény a másikról" Topicot
    thx
  • Mighty
    Mit nem értesz? Ide: http://iaro.srv.hu csak feltölteni tudsz. Módosítani nem. Regisztrálsz egy free helyen (fw, uw, stb), ahova felteszed a bannert. Ha módosítod és feltöltöd ugyan azzal a névvel, akkor nem kell moderátorért kiáltani, hogy módosítsa a kép linkjét.
  • Ottto
  • Guest
    Szerintem egy olyan tárhelyre tegyétek fel a képet, amihez hozzáfértek, így ha cserélni akarjátok, akor nem kell hozzá moderátor. ;)
  • Ottto
    Hali Szeretném az alábbi gifet, bannerként a logoműhelybe. Köszönöm.

• Gyiik
    koszonom szepen az intezkedest
  • cSuwwi
    tuvok már nem tud kibe kapaszkodni, a topicja törlése végett... :)
  • Dzsini
    nekem semmi közöm a sajátfórumokhoz, mondtam. :)
  • Tuvok #3544
    Ezt modként neked kellene tudnod, nem ?
  • Dzsini
    kieg. gondolat: egy híres stage comedian mondta volt egyszer, hogy nem igazán érti az embereket... miért van az, hogy ha valami rossz, azt meg akarja mással is osztani ("húúúú de sz*r az íze, kóstold csak meg..."), ha viszont valami jó, akkor arról mélyen hallgat, és "megeszi" egyedül.... miért kellene nekem ilyen fórumokat nézegetnem?
  • Dzsini
    nem érdekel :) van jobb dolgom is köszönöm szépen :)
  • Tuvok #3541
    Egyszer azért próbáld ki, tetszeni fog...
  • Pyx #3540
    Csepi kommentjeinek nagy része törölve lett, de ez itt off... :o)
  • Dzsini
    nemhasználok IE-t, a saját fórumok meg marhára nem érdekel :) mondom, szerintem mindenki önmagát minősíti a hozzászólásaival.

én az általánost olvasgatom néha, meg nagyon ritkán a tv-s részleget. itt moderálgatok is ha kell (pontosabban Efreet), a többihez távolról sincs közöm.
  • Tuvok #3538
    És mi számít mindennek ? Elég, ha elolvastam a topikot, mielőtt ilyen fagyasztóan hideg lett ?
  • Pyx #3537
    gondolom ennek az elözményeiröl nem tudsz mindent...
  • Tuvok #3536
    Próbáld csak meg ezt IE alól...
  • Dzsini
    ennyit a felelősségteljes viselkedésről.
  • Tuvok #3534
    Hát egyesek elég hanyagul végzik, így név nélkül.
  • Dzsini
    nem hiszem. ott mindenkinek önmagára van bízva a munka.
  • Tuvok #3532
    Ezt eddig is tudtam.
    Ezt meg nem értem miért jó, vki csak moderál ott is... (St-n kívül)
  • Dzsini
    nem mindenkinek van mindenhova joga, és nem mindenfajta.
    a Saját topicok pedig (nevükhöz méltóan) védettek a külső moderátori beleszólástól.
  • Tuvok #3530
    Ne szólj bele !
  • Tuvok #3529
    Hmm, ez vmi újítás, hogy a moderátorok nem tudnak topikot törölni ?
  • Guest
    Semmi gond, azt a topikot egyébként se kéne törölni... :)
  • Dzsini
    Tuvok de hányszor mondjuk el, hogy a moderátorok NEM tudják törölni. St tudná, írj neki privátban.
  • Gyiik
    ne vesszen sullyesztobe:

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1081806654

meg mindig ennek a topiknak a visszahelyezeset szeretnem az "mp3,zene" temakorbe a "programok beszerzese" temakorbol

ZENEROL VAN SZO, ES NEM HOLMI WAREZOLASROL, AHOGYAN AZT "VALAKI" JELLEMEZTE.
    A tudatlansag nem erdekel, mert az egy dolog, hogy valaki nem tudja, mi fan terem a breakbeat, de sztem nem volt olyan hosszu a topik, hogy ne lehetett volna vegigolvasni, mirol is szol az valojaban...
    Szoval valaki, lecci, mert ahol most van, kurvara nem temabavago, es lesz majd meg egy okostojas, aki ratalal, es erre hivatkozva torolni fogja...
  • Tuvok #3525
    Én meg addig írom, míg ki nem törlik, nem igaz, hogy egy moderátort nem lehet megkérni, hogy végezze a dolgát...
  • Balo
    Akárhányszor írod be, nem fogják törölni (vajon miért? :D), viszont feleslegesen írogatsz ebbe a topikba. ;)
  • Tuvok #3523
    törölhető
  • Balo
    Felesleges, elsüllyedt a topik...
  • Tuvok #3521
    Én még mindig kérném ennek a topiknak a törlését.