24792
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • cSuwwi
    Az Autómánia topicban is elkellene egy kis moderálás. (Bár most én is hibás vagyok, de mentségemre szóljon, nem én kezdtem) :)
  • K.András
    LOL,ne legyél naiv,ha partner vagy ha nem tele fogja hányni...
  • Cat #3576
    gumiszobával mitakarsz itt
  • Tuvok #3575
    'gerg' nevű emberkére sürgősen ráférne 1 figyelmeztető ban, ITT van, hogy miért...
  • lokista12
    Megkérhetnék valakit hogy fejtámlának rakja be ezt a logot a cult society topicba ha valaki megcsinálmá akkor köszi!!
  • Lteebee
    Gerggel kapcs. a véleményem olvasható az adott topicban.

Talán nem kéne partnernek lenni a hülyeségben.
    Mint amikor a gyerekek hergelik a kutyát és amikor végre az is élvezné a játékot, szólnak apunak, hogy állítsa le cézikét, mert megvadult.
  • cSuwwi
    A Zene, Mp3 fórum, Milyen zenét hallgatsz? topicjában, greg gyerek megőrült! :)
    Kéretik megrendszabályozni, ill. moderálni. Thx.
  • Guest
    #3562: Öööö, az egész onnan indult, hogy NE oda töltsön fel bannert. :)
  • PLackó
    Nem tudom ki volt de köszönöm az átméretezést!
  • cSuwwi
    jaja, regelj az srv-re pl. onnan lehet képet linkelni.
    Vagy töltsd fel az egyik képfeltöltős oldallal. (mindkettő srv-s) :)
  • PLackó
    Helló.ebben a kutyás topicban töröljétek már a 19-es üzimet (túl nagy lett a kép)
    THX
  • Tuvok #3560
    Inkább regelj SRV-n (srv.hu) vagy ATW-n (atw.hu), egyszerűek, gyors reg, egyszerű adminolás, stb...
  • Adam5
    hozzá szólást=hozzászólást
  • Adam5
    a #12798-as hozzá szólást kérlek töröljétek a Logoműhely topicból
  • Ottto
    Nem hinném hogy csere lesz. Ez ami most van az jó. De ok. Csak G-portalon van regisztrálva egy tárhelyem, mert a tar.hu nem bír beengedni :(((
    A g-portal meg nem jó, mert a kép helyére betesz egy g-portalos logot :((
    Na mind1.. Megpróbálom adminisztrálni magam a tar.hu-n megint, egy új regel, hátha megy :/
  • Mighty
    Ok. Akkor most tedd át egy általad adminolt oldalra ezt a képet. Szólsz, hogy cseréljék le a topic bannerjének url-jét. És ha legközelebb módosítasz a képen, nem kell újra ide irkálni ezügyben :)
  • Ottto
    Ezt én is tudom, de a jelenlegi se tárhelyen van, szal cserélnétek plz
  • Adam5
    Kérlek töröljétek a "Vélemény a másikról" Topicot
    thx
  • Mighty
    Mit nem értesz? Ide: http://iaro.srv.hu csak feltölteni tudsz. Módosítani nem. Regisztrálsz egy free helyen (fw, uw, stb), ahova felteszed a bannert. Ha módosítod és feltöltöd ugyan azzal a névvel, akkor nem kell moderátorért kiáltani, hogy módosítsa a kép linkjét.
  • Ottto
  • Guest
    Szerintem egy olyan tárhelyre tegyétek fel a képet, amihez hozzáfértek, így ha cserélni akarjátok, akor nem kell hozzá moderátor. ;)
  • Ottto
    Hali Szeretném az alábbi gifet, bannerként a logoműhelybe. Köszönöm.

• Gyiik
    koszonom szepen az intezkedest
  • cSuwwi
    tuvok már nem tud kibe kapaszkodni, a topicja törlése végett... :)
  • Dzsini
    nekem semmi közöm a sajátfórumokhoz, mondtam. :)
  • Tuvok #3544
    Ezt modként neked kellene tudnod, nem ?
  • Dzsini
    kieg. gondolat: egy híres stage comedian mondta volt egyszer, hogy nem igazán érti az embereket... miért van az, hogy ha valami rossz, azt meg akarja mással is osztani ("húúúú de sz*r az íze, kóstold csak meg..."), ha viszont valami jó, akkor arról mélyen hallgat, és "megeszi" egyedül.... miért kellene nekem ilyen fórumokat nézegetnem?
  • Dzsini
    nem érdekel :) van jobb dolgom is köszönöm szépen :)
  • Tuvok #3541
    Egyszer azért próbáld ki, tetszeni fog...
  • Pyx #3540
    Csepi kommentjeinek nagy része törölve lett, de ez itt off... :o)
  • Dzsini
    nemhasználok IE-t, a saját fórumok meg marhára nem érdekel :) mondom, szerintem mindenki önmagát minősíti a hozzászólásaival.

én az általánost olvasgatom néha, meg nagyon ritkán a tv-s részleget. itt moderálgatok is ha kell (pontosabban Efreet), a többihez távolról sincs közöm.
  • Tuvok #3538
    És mi számít mindennek ? Elég, ha elolvastam a topikot, mielőtt ilyen fagyasztóan hideg lett ?
  • Pyx #3537
    gondolom ennek az elözményeiröl nem tudsz mindent...
  • Tuvok #3536
    Próbáld csak meg ezt IE alól...
  • Dzsini
    ennyit a felelősségteljes viselkedésről.
  • Tuvok #3534
    Hát egyesek elég hanyagul végzik, így név nélkül.
  • Dzsini
    nem hiszem. ott mindenkinek önmagára van bízva a munka.
  • Tuvok #3532
    Ezt eddig is tudtam.
    Ezt meg nem értem miért jó, vki csak moderál ott is... (St-n kívül)
  • Dzsini
    nem mindenkinek van mindenhova joga, és nem mindenfajta.
    a Saját topicok pedig (nevükhöz méltóan) védettek a külső moderátori beleszólástól.
  • Tuvok #3530
    Ne szólj bele !