24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Gyiik
    en meg mindig kernem a breakbeat topik visszahelyezeset az mp3, zene temakor ala
  • mukika
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1074040476
  • Mike
    kérem a Waffen SS topik törlését, a náci téma miatt
  • Gyiik
    ugye, mekkora egy balfek ez a gyiik? pfehhe
    nagyon unatkozhatsz, irok ma' a fonokodnek egy levelet, adjon valami munkat neked:D
  • Tuvok #3516
    törölhető
  • VinylToy #3515
    Meg kellene adni a linket is te lámaaaa!

Erre gondol ez a Gyiik! :)
  • Gyiik
    pfeheh, nemtom, hol kell reklamalni, de az "mp3, zene" temabol a topikom a "programok beszerzese" temakorbe koltozott at seszosebeszed... a breakbeat cimeket kerunk topikrol van szo, keretik azonali hatallyal valo visszahelyezeset az ot megilleto helyre, temakor ala..halaskoszonettelsatobbi:D
  • mukika
    köszönöm szépen!!!! :))
  • Tikal #3512
    nem
  • mukika
    #3505 bannernak??? hm????
  • Tikal #3510
    ja, én is utáltam, csak az bosszantott hogy vmi hiányzik a mozillámbol :))
  • Tuvok #3509
    NEM ! Töröljétek máá
  • Guest
    Ja, és szerintem Tuvok topikja nyugodtan maradhat, htx. :))
  • Guest
    #3499: Tudom, #3496 is így készült. :)
    Egy logóberakás lenne a hardware topicban Ati Radeon X800, már bent van az egyik hozzászólásban.Köszönöm!
  • mukika

eztpedig be tudnátok rakni ide?
  • Tuvok #3504
    Elég hülye szokás, van valami értelme is ? Nem baj, nem adom fel. Törlést !
  • Cat #3503
    saját fórumokbol nem szokás törölni
  • Tuvok #3502
    én is, és én se tudom...
  • Dzsini
    én igen, de nem tudom :)
  • Tuvok #3500
    törölné vki ?
  • Dzsini
    Guest: amint átkapcsolod az Operát, hogy IE6ként azonosítsa magát, rögtön tölti az SG a chatablakot hozzá... :)
  • Brutal
    legyetek szívesek a Brutal által törölt Jackass topicot törölni mert hülye voltam és nem találtam meg a megfelelőt...
    Köszi
  • mukika
    thx 1000rel!
  • Guest
    #3486: Akkor ez hogyan?
  • Mighty
    Ne is jojjon!!!
  • Tuvok #3494
    #3461 ?
  • mukika
    öö inkább ezt plz! :DDD

• Ottto
    Szeretnélek megkérni titeket, hogy a ha a Logoműhely #10694. #10389 #10287. és a #10355 hozzászólást töröljétek, ha leehetséges. Köszönöm.
  • Dzsini
    én láttam flash-es irc klienst valahol... az működne mindenhol nem?
  • St
    Nem működik Opera alatt opera nem támogat semmi olyan DHTML-t, ami ehhez kell.
  • cSuwwi
    nekem is ez volt, csak explorer alatt. amint lejön a cset, automatikusan felugrik az oldal tetjére, így a kedvenceknél egy csomószór máshova kattantam :(

Szerencsére a tűzfallal ki lehet lőni a rejtett frameket, így most csak egy "töltödik" felirat van :) Felül pedig egy szép felhős kép, a banner helyén :D
  • Tikal #3481
    értem, mindegy ugyse hiányzik :)
    elég idegesito volt hogy amig nem toltodott be nem lehetett lefelé gorgetni mert mikor betoltodott, felugrott a lap tetejére :)
  • Guest
    Szvsz Opera alatt is menne, ha nem lenne browser check. (Mondjuk spec. nem nagy baj, nekem annyira nem hiányzik... :))
  • Bandee1987
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1081768907

Létszi töröljétek ki ezt a topicot, mert véletlenül megnyitottam, rákerestem a keresőben, hogy van -e ilyen topic, de én nem találtam, ezekszerint vak vagyok...
  • St
    horoszkópot sajnos a harmonet a szerződéses kötelezettség ellenére 4 hete nem frissítette, így levettem :((

• St
    mert csak IE böngészővel működik a chat és így nem IE böngészőkön meg sem jelenik. sajnos ilyen javafree chatot csak IE böngészőkön lehet csinálni.
  • Tikal #3473
    hi moderátor, nem tudod véletlenul hogy mozillával (v1.6) miért nem jön be a chat ablak? :)
  • Dzsini
    hát, szerintem sose árt ;)
  • cSuwwi
    A oroszkóp fog még valaha változni, vagy minden héten ügyelnem kell az étrendemre ezentool? :)