24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#3939 #3825: őőő, így alakult -
#3938 A legjobb vodka ingyen van ! :)))
#3825 titok ? -
#3937 olyan vodkát én nem iszom :) -
#3936 Az egy kupica vodka, viccelsz ?!!!!!! :DDD -
#3935 Téged még 1 forint sorsa is érdekel.. :/ -
#3934 Ja, St, #3825, plz. -
#3933 szted érdekel 80 forint sorsa? :D -
#3932 A fél gumiét én vizetem, szal dec. 31-ig kérem a VIP-emet beiktatni. Köszönöm !
-
[Walaki]D`Lair #3931 Utána lehet keresni a jóarcok topikban, én meg nem teszem, mert sok oldal de ha kiváncsi vagy megtalálod... -
#3930 heeeeeeee. Walakinek en fizettem a vipjet. Istenuccse! Lecci ird mar at az enyemre.
Na most komolyan, csak igy egy szora atirod? Nem akarok Walakivel kibaszni, de mi van, ha kamuzott? Vagy le tudod ellenorizni? -
[Walaki]D`Lair #3929 ok -
#3928 Megtörtént. Ja és AMS-nek szólj, hogy 1 hónap múlva ha akarja használni a nickjét, akkor szóljon, különben el fogjuk felejteni visszakapcsolni. -
[Walaki]D`Lair #3927 ok, ez így tisztességes dolog...(nem vártam volna...:))) -
#3926 hozzáírjuk a te vipedhez -
[Walaki]D`Lair #3925 Szóval összegezném: NEM a ban visszavonását kérem, hanem hogy NE telljen a bannoltak vip ideje, ugyanis nincs kiírva sehol a vip felvétel ablakban, hogy öreg ha bannolnak bukod a pénzedet.... -
[Walaki]D`Lair #3924 Hmmm...de ha már egyszer megvette a VIP jogokat, akkor most miért veszitek el tőle?
Ismételten elmondom, hogy ÉN fizettem az övét és nagyon-nagyon morci lennék, ha az én pénzemmel baszakodnátok... -
#3923 Nem baj, hogy lentebb töröltem néhány post-ot?
Kicsit zavart, hogy megint offtopic.
Máshol nem izgat, de itt ne. -
#3922 Nem függ össze a kettő. Telik a pénze, mitöbb volt itt olyan fórumozó is, aki a nickjével együtt a félévre kifizetett vip tagságát is elbukta (pl. Penta). Vip az egy kiváltott szolgáltatáscsomag a regisztrált nickjéhez. ha a nickjét elbukja ezen szolgáltatásokat sem használhatja.
Így járt, aki magának keresi a bajt az megkapja. Más is fog még így járni, nem ő az első, vagy az utolsó. Mindig lesz olyan hülye, aki azt hiszi hős lesz, ha kibannoltatja magát. -
[Walaki]D`Lair #3921 Azaz a pénzemnek, merthogy én fizettem az ő VIP-jét is... -
[Walaki]D`Lair #3920 Nem úgyértem hogy akkor ne bannolják, csak akkor mondjuk nem kéne a pénzének is telni... -
#3919 honnan tudjam? amúgy szerintem telik... miért ne telne? -
Cat #3918 hát nagyon remélem hogy attól hogy vki fizet 80 Ftot még nem tehet meg többet mint pl. én...
szóval igenis teljen -
[Walaki]D`Lair #3917 De most UGYE NEM telik neki a VIP tagságából az 1 hónap?! -
#3916 Hello. A fórumchat kicsit hiányos. Simán vissza lehet élni bárki nevével sajnos.
Valamit kellene ezzel csinálni, mert így nem jó. -
Cat #3915 ha a feketepont miatt összeér akkor esik ki a játékos :D -
#3914 fekete, szőrös bunkó -
#3913 nemáá feketepont legyen... az túl eccerű :) -
#3912 még néhány feketepont elfér ;)
-
#3911 kezd jól kinézni a hozzászólás fősora - nagy logo, 4 csillag, törlés, szerkesztés, időpont, privát, galéria, válasz, sorszám... nemsokára összeér :D -
#3910 pl minden olyan kép, amit nem mutatnál meg egy 10 éves gyereknek. (kivégzés, csonkolás, hadd ne soroljam) -
#3909 Véreskéz mód BE -
#3908 Arcképed? -
#3907 pedig jól mutatna 1-2 feketepont a csillagok mellett :DD -
#3906 És lesz olyan is, hogy melyik moderátor hány büntit osztott ki?
:DD -
#3905 mi tartozik a "brutál kép" kategóriába?
-
#3904 szerintem is de St nem veszi komolyan .. : \ -
#3903 *vagyok
sry -
#3902 Büntetőpont jó ötlet. -
#3901 ja, az olyannak van topikja is, de nem vagy spicli :)) -
#3900 óóóóóóóóó, remélem az én képeimért nem jár ban :DDDDD