45528
-
#525 Name: Evidence s/n: 623931 -
#524 most tudod mi a szar egmondtam neki hoyg ne lehessen semmit arréb huzni .. uninstaláltam aztán mert nem állt vissza a helyére semmit most feltettem midnent ujra most nemhoyg nem lehet huzi sehova semmit de hiába nyomok job klikket csak a regisztrácio volt..hát regisztráltam... de semmi... jut eszembe... szépnek szép de kiforratlan és mégis szart se ér!szépen néz ki csak ..áhh nehéz ezt elmagyarázni.. a hard drice re és a CD re is a C-t hicja elö.... meg annyi hiba van benne hoyg jujjjj -
#523 1) nem látod amik a tálcán vanak.. pl icq vagy gozilla stb.. az alien pl ami tetszik össze vissza huzható miden nem akarok képet berakn kurva csunya lett nemtom visszaállitani.... -
#522 nah ez szar...az alien legalább is.. elhztam a kurzort a bal egérrel akkor full ösze vissza szarodik az egész theme:))))))))))))) -
#521 ez csak egy alap, mindenki átirhatja, tehetsz másik képet.
így lesz egyedi a géped.
-
#520 joo klikk/properties/bal felso saroknal klikk
majd nyelvválasztás
-
#519 nagyon zoral sajnos gagyi mert a cd nekem nem a d hanem az e és az f is az:))) -
#518 asztalon jobb klikk/themes
-
#517 megvan jobb klikk ésottan lehet választani..állat -
#516 hallod segitsén már hol lehetmagyarra tenni és hol lehet cserélni themekre mert találtam valami themes dolgot de it nincsen választhatóság.pedig van alapbol golden theme is de megvan az alien hogy kel ebböl kimászni?? -
#515 Fullos.
Egyébként tudja a magyart is, és szépen kicseréli az explorert, ha akarod.
Nálam gyorsabbnak tűnik...
-
esküszöm ebben bíztam hogy lesz:) és lett is:) nekem ez lenne a desktop om..de elfogadnám csak most a hátteret is! -
#513 nah megnéztem az oldalt... neked 30 napos szarod van, vagy fullos programod? jut eszembe akkor a tied nem is tudja a magyar nyelvet??? amugy vannak baromi szép theme-k is... -
#512 nekem is volt valami hasonlom az toszta zöld vlt meg mittm én szétbaszta az egész windows-t! semmit nem találtam meg.. amugy a csaj kurva jol nézki -
#511 ez mind szép csak nem kicsit lefogja a gépet!!! egy sima háttér is nemhogy ez! -
Tomcat #510 Lighttek Software Talisman Desktop Themes
Ahogy nézem gyúrnak nagyon a progira, a témák száma meg2xereződött legutóbbi ottjártam óta :) -
#506 és itt a legszebb:
-
#505 tök jok hja és hogy ne legyen csa reklám:)))
www.1groove.com
netrádio sok sok Dj vel vannak special guest dj-k is..
L Double
Rich Woods
Brooklyn
Richard Dorfmeister
Scott Stubbs
DJ Tiesto
Nick Warren
Dan Robbins
Jacob "JK" Krebs
Jason Edwards
Spiinnit
Paul Edge
Mark Lewis
Bad Boy Bill
Ralphie Dee
Little Miss Large
Max Graham
Leon Roberts
John Digweed
Renaud Balland
Farid Khoury
Curtis Atchison
Adam F
Robert de la Gauthier
pl ezek de vannak alap csatornák ahol mindig ugyan az a pár Dj nyomja pár naponta za uj mixet.. ami kb 2-4 orás is szokott lenni
ha érdekel titeket ( aki szereti az efajta zenét annak kötelező) akkor lessetek el ide:
http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1013208345
( éppen nick warrent halgatok és baromi jó!!!)
-
#504 és itt a 3.
-
#503 itt a 2. kedvenc:
-
#502 Egy kellemes Talisman skin...
-
#501 így néz ki! -
-
Tomcat #499 CSOCSO: Hát nagyon úgy néz ki :) Majd megnézem. Jah, múltkor mikor sonique-winamp csere volt gépen, mentem új skinekért, meg plug-inekért, s mi fogad? Zömmel 1 éves cuccok :S
Marcell: Pofás kis jószág, mi? :) -
#498 Tomcat: Kivalo izlesed van!! A kedvenc autom kepe mosolyog vissza hatterkepeden :)) -
#497 lehet hoyg gyün?:) király:) bár nemtom mi ujjat lehetne tenn bele..uj skinek kellenének inkább de leginkább uj plug inek de sajna rohadtul incs amiota felbontották a szetrződés... -
#495 No:
-
#494 nem szeretem ha sokminden van az szatalon..csak azk vanak kint amit midnennap nyomok... igaz sf meg wolf felesleges..de wolf nemsokára törlödni fog az sf meg nemsokára beindull ma töröltem le mielött a képet készitettem az sw:starfghtert no meg a MOHAA-t.. -
#493 hmm, itt csak én játszom?az n asztalom tele van játékkal, ti meg semmi... -
Tomcat #492 Jah sonique plug-inek, skinek királyak. Azért winampot se kell félteni...
Jagged Alliance 2 <-- kib@szott jó kis stratégia :)
-
#491 ja2???? -
#490 nem hiszem hogy a snique bol lesz valaha valami ha joltudom a szerzödést felbontotta vele a lycos szal ha joltom abbamaradt a fejlesztés....nembaj hjo ez bazze:) egy-két haverom leszopta magát mikor megmutattam nekik az egyik plug-int.. az életbe nem lesz ilyen winampra 8 modnjuk a soniq plug inok mindig is szebbek,letisztultabbak mint a winampé..no meg van egy másik plug in ami áteveri a zenét..ha jol tudom winmpra is van de azt vagy külön meg kell nyitni vagy külön ablakban van..nah ez nincs külön ablakba ezt csak ki kell pipálni a soniqban és csinálja a dolgát... -
Tomcat #489 Biztos teljes... :)
Aszondod Ja2 nem fogott meg? Komolyan mondom, simán megérte 12k még anno 1999 ben, vagy mikor.
Hát jah, elég impozáns kis verda :) -
Tomcat #488 :)
Soniqueba nem kötök bele, mert az tényleg jó
Gozillába muszály belekötnöm viszont :) Flashget a No.1 Persze megengedem, hogy Gozillát használd! :)
Jaa! Amúgy Sonique2 ból lesz valami?? Mert már vagy 1000éve mondták lesz, ozt csak kussolás van, de az nagyon. Winamp 3 ból legaláb volt/van teszt verzió -
#487 az evo 7 fogott csak meg:)
falsget?:)))
moorhun?:) teljes vagy demo? -
#486 inf jobb mint akármelyik efajta gamez.. az sf el rég gameztam de nemsokára ujra gamezok mert alakul az elite klán:)
gozilla is jobb mint ármi..probáltam mindent ( getright, dap, meg flashget meg mashdownloader vagy mi meg net ant )de mindegyik gagyi:)
sonique meg szebb és jobb mint a winamp... -
Tomcat #485 Nyah itt az aktuális asztal. Winampon most nincs playlist, látszódjon asztal...
Ja amúgy 2 hónapja nem CSeltem, csak skin tetszik :)
-
Tomcat #484 Infiltration, Strikeforec... cöcöcö :))
GoZilla, huhh
Sonique nálam is fenn volt jó sokáig
szal egész pofás :) -
#483 nagybetűvel a JPG bazzeg hülye PAINT program
-
#482 mi a geci van már?