45528
-
Zozo76 #612 Nosztalgia rulez! -
#611 sourcesvanegypar -
Eithor #610 Sajna nincs graf. kártyám, hanem csak az alap 1992-es AGA chipset van, chip RAM-ot használ, így inkább a többi képernyőre pl. Képfeldolgozó... programokra van fenntartva a gfx memória, ahová szükséges a HI color.
Persze lehetne 256c vagy akár 16 bit-es is, de felesleges hogy több legyen. Innen lehet nyitni akármilyen felbontású/színmélységú képernyőt, nem egy fix beállítású képernyőn futnak a programok.
Ez gyakorlatilag csak a programindító, file-kezelő... felület, arra meg bőven elég a 32 szín.
Ja, a háttérkép az alsó képen 3 színű(!), a felsőn meg kb 6.. -
#609 2+32 megás Amiga... simán bírná a több mint 16 színt :) de minek? :) én se nagyon használtam többet, nem kellett (bár a MagicWB sokat segített hogy 256+ színben szórakozzak) -
#608 Kicsit looser ez a kevés szín :)
Bár az enyém most meg egyszínű kék :)
Az Amiga ennyire gágyesz vagy te butítasz? -
Eithor #607 Akkor mégegyszer, mert a Geocities kibabrált velem. Később már nem lehet kívülről megnyitni.
Tehát az én Workbench-em.:
Ez egy kicsit régebbi screenshot.:
-
Eithor #606 Az én Workbench-em meg ilyen, de gyakran változik.:
Kicsit régebbi:
-
#605 na szóval tegnap bryceoztam...
-
#604 Ebben 100% igazad van...
Attól függetlenűl szerintem nagyon jó hasonlat volt!:)))) És igaz is... -
#603 félre ne érts, nem ezzel a hasonlattal volt gond, hanem azzal, hogy egy ilyen ha itt marad, csak továbbiakat szül... és az már végképp nem való ide. -
#602 rossz hasonlat. (legalábbis az általánosba) -
#601 Ez csak egy hasonlat volt... -
#600 politikát NEM hozunk az általánosba! -
erről beszélek..persze nemigy helyezkednek el a parancsikonok... csak feltettem hogy ennyi van.. a start menűben van minden.. azaz majdnem minden mivel a win xp-t ujra feltettem igy egy csomo dolog nincs most ott... csak amiker ujra feltettem... -
#597 bocs csak ez a szutyok 404 et mondott! -
#596 Mivan veletek emberek?????
Ilyenkor minden faszságot kipakoltok az asztalra???
Norton antivirus??
pc mark?
acrobat
meg ACDsee
ember acdsee-t sose hazsnálom magát az ikont, mer minek??? a képre rányomsz és az acdsee nyitja meg.. pc markot kb akkor hazsnálom egyszer amikor csinálok egy gépet és tudni akarom hogy mennyit tud,,,
acrobat ?? ezt is csak akor amikor egy olyan filet olvasok.. de ahoz sem a progit inditom el hanem a filera nyomok amit olvasn akarok és millio őrogi az asztalon ami felesleges.. emverek ezt hogy utálom!!!!! mintha kupi lenne egy szobában.. annál is rosszab....
az asztalomon van 6-7 ikon és csumee....a többi a start menűben van...
és naponta elinditod a virusölöt meg a firewallt??
nekem állandoan futnak... nem zavar engem... de akkor is betenném a start menűbe -
#595 Mivan veletek emberek?????
Ilyenkor minden faszságot kipakoltok az asztalra???
Norton antivirus??
pc mark?
acrobat
meg ACDsee
ember acdsee-t sose hazsnálom magát az ikont, mer minek??? a képre rányomsz és az acdsee nyitja meg.. pc markot kb akkor hazsnálom egyszer amikor csinálok egy gépet és tudni akarom hogy mennyit tud,,,
acrobat ?? ezt is csak akor amikor egy olyan filet olvasok.. de ahoz sem a progit inditom el hanem a filera nyomok amit olvasn akarok és millio őrogi az asztalon ami felesleges.. emverek ezt hogy utálom!!!!! mintha kupi lenne egy szobában.. annál is rosszab....
az asztalomon van 6-7 ikon és csumee....a többi a start menűben van... -
#594 A boot is ez !:))
Viszont a hozzá tartozó iMAC iconokat sehogy sem sikerűl felvarázsolnom!:(((( -
#593 XP-Black... nagyon szép háttér, le volt töltve nekem is, csak nem sikerült színvilágot építeni köré... :) -
#592 Hangulatomhoz illő háttér...
-
#591 hopsz.. 1enlőre az egész tár ftp még nem az enyém :)
-
#590 Íme az enyém!
-
Zozo76 #587 De milyen nehez egy ilyet osszehozni... :) -
#586 hát zsoltee ez nagyon szoftos -
Zozo76 #584 Az a jo ha nem XP-t hasznalsz, akkor be se tudod kapcsolni... :) -
#583 latom egyre többen kapcsoljak ki az a nyomi xp designt :) -
#582 -
#581 Serv-U egy igen jo kis szerkezet :-)) -
#580 tar rulez:) -
#579 Na láccik bazmeg hogy Zónára töltök :(
Senki ne tölcsön zónára mert mindent letörölnek amit csak tudnak -
tomcs #578 aza kis u betu lila kek vagy zold szinben jobbra alul
mellesleg ftp server -
Zozo76 #577 Az micsoda? -
tomcs #576 jeee mindenki servu-t hasznal -
#575 :)))))))))))))))))):
-
#574 ilyen:
-
#573 Többek között serv-u-t is :))))) -
tomcs #572 ja telleg.. tesis servu-t hasznalsz? szep az elet... -
#571 Azért ha jobban megnézed, háttérképen kívül az enyémen sincs semmi. :) -
tomcs #570 nekem sima fekete, hatterkep 1 szal se, sot, asztal hasznalata letiltva, fasznak legyen tele ikonokkal. ha nagyon erdekel valakit esetleg csinalok kepet :)) -
#569 Modemes vagyok... :-PPP