45528
-
#654 1x kell konvertalnia szerintem bootkor ha jpg, onnantol a memoriaban ugyanugy van bent... nem?
(az enyim mondjuk bmp, ha mar magamnak rendereltem legyen a leheto legtisztabb...) -
#653 BMPt jobban kezeli a winfos -
#652 videokartya szempontjabol tokmindegy hogy van e ott kep vagy sem, sys memoriat viszont zabal rendesen...
jpg t meg nemhinnem hogy jopofa hasznalni haternek, activedesktop zabalja rendszereroforrast. -
#651 szerintem desktopnál nincs. de valaki hozzáértő majd megmondja... a desktopnak inkább gyorsnak mint kicsinek kell lennie szvsz -
#650 nincs tömörítés a video ramban? -
#649 csocso: majd üzenek ha fontos lesz.
dikki: naja, te játszol is meg ilyesmi... amúgy videoram ugyanannyi fogy mint egy üres háttérrel... elvégre ott nem 'semmi' van, hanem csak egyforma szín... teljesen mindegy hogy bmp vagy jpg, az xp is konvertál belül... meg ezek a progik is. (meg ha jól rémlik a 98SE már töltött jpg-t... activedesktoppal :) ) -
#647 írj nekem egy mondatot icq-n -
#646 nálam wincmd, yahoo, ftpszerver, soulseek, trillian, touchware, seti, tűzfal... meg rejtve volt még a hangerőállító meg a nortonantivirus... elférnek :)
van progi ami X időnként váltja a háttérképet (rebootonként vagy naponta, óránként, stb...) - és akkor nem kell kivételezned egyikkel sem :) -
#645 absztrakt rox -
#643 semmisemmi :) -
#642 ?:) -
#641 szerintem sem :) de ezekszerint ennyire olvasod az általánost :)) -
#640 dzsini néven tuti nem voltál fent -
#639 az enyimen azért vagy, mert felírtalak rá. és tudomásom szerint én is rajta vagyok a tieden, ha csak ki nem töröltél azóta. -
#638 miért vagyok én az icq-don? és miért nem vagy te az enyimén?:) -
#637 ...ha úgy mented, mert van 24bites jpg is :) -
#636 foleg hogy jpg ami 16 bites kepformatum... :D -
#635 és mééé írom a lesz-t lessznek? -
#634 őőő..hja igen.. 16 bitben csunya csíkos lessz a köd.. -
#633 Élvezhető? Mit lehet élvezni egy desktop shoton? -
#632 nem cenzúra :) a személyességi jogok védelme :) -
#631 -
#630 32 bit ben élvezhető a legjobban!!! -
#629 nékem most ígyen:
170k a kép...
-
#628 ?:))))))))))én rajta vagyok a listeden?:)))))))) és te az eminyén?:) milyen néven???:)) -
#627 Itt kőkemény cenzúra van ahogy elnézem :) -
nem sok minden változott... -
#625 nem pont ilyen asztalokrol szol a történet de azért köszi...jöhetnek ilyen képek is:) -
#624 májne
-
#623 -
#622 -
#621 :) -
#620 Össze lehet hasonlítani #591 ezzel hogy mennyire ragaszkodom a jól bevállt programjaimhoz :) -
#619 Így
-
Zozo76 #618 Manapsag mar senki sem torodik a Win asztalaval? -
#617 tehen.asf az Asztalon! :D -
Zozo76 #616 :) -
Pedrosz #615 Porsche rulez -
Pedrosz #614
-
#613 jól néz ki :-)