Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Sajnálom kidobni régi lomokat, de már megbántam ! Képzelhetitek !
<#szomoru1>#szomoru1> <#ejnye1>#ejnye1>
Lehet visszatérnék témázgatni....
Rainmeter, Samurize, Circle Dock úgy ahogy megy.
Win10-re viszont nem találtam még működő UX Theme Patch-ert. Vagy már nem ez kell hozzá?
Köszi!
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Azóta lett fejlesztve a Samurize? Vagy a Rainmeter? Vannak új dolgok? Jártas valaki-e témában még? :D
Debian 8.3 + Xfce 4.10

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

De az is lehet, hogy a tulaj egy ilyen verdával olyan menő, hogy neki nem kell kanyarodni :D
Start menüben van (szépen rendszerezve, office, adobe, stb), mert ha megnyomom a start gombot akkor egy helyen lesz az összes ikon + ha vannak megnyitva ablakok akkor még jobb is, mert nem kell letten mindent tálcára (majd vissza). asztalt ritkán látom, mondjuk nem tüntetem el az ikonokat, mert néha valamit az asztalra gyorsan kimentek, és akkor gyorsan el tudom érni. vagy ha a kezem nincs az egeren, akkor windows gomb, és kezdem beírni a program nevét. Az én szokásaimhoz nem nagyon passzolnak az asztalon fetrengő ikonok :) ha valami tényleg rendszeresen használok az kiérdemli a helyét a tálcán.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Utoljára szerkesztette: Blum, 2015.11.06. 17:09:00