45528
-
#36 komoly nem tudsz letölteni 2 megát???ne gyere azzal hogy lehet hogy nincs netje mert éppen a neten kérdezte meg a dolgot:) -
Tomcat #35 Még szép, hogy jobb! De ha éppen nincs képlopód, s nem akarsz letölteni egyet, akkor ez egy jó megoldás... -
#34 szerintem jopbb a hypesrnap scroll lockal egy kat majd automata elmentés a fileba! -
#33 aham okay -
Tomcat #32 Jah, Print Screen, oszt valamilyen képszerkesztőben beilleszted a vágólapról a képet. -
#31 legegyszerübben paint tel
de jobban jarsz egy rajzprogrammal -
#30 és hol tod megnézni mert full nem vágom ezt a print screen sosem használtam és az ismerőseim sem használták! -
#29 desktop lementésére a elgjobb képlopo a print screen... :) -
#28 heheh nah mindegy szar lett a link..szal letöltes.com és cracks.am -
#27 HyperSnap
és itt a crack!
-
Jose #26 melyik képlopó a jó és honnan töccsem???
help pliiiz -
#23 enmeg azt kerdeznemmeg mindenkinek eredeti a programja?:)))
amugymeg wincom suxx servant slamander tapol :)
-
#22 Én is wincommanderrel nyomulok -
#21 Nemkem az van jo kis wincomander fekete háttér zöld betük rulez:)
megvan a crossfadder ami átmixeli a számokat? nah ez az ami nincsen jo a winamopon!!!
gozilla azé kell mert ez jön be a legjobban probáltam az általad istenített flashgetet (JetCar-t)
Jah nekem is SB 1024 em van:) kurva jól szol ki van kötve qudroba......
Nemtom milyen az msn...nekem jo ez igy...semijen ram felszabadítom nincsen....na csumm -
Tomcat #20 Apropó! Mindenki a szar Intézőt használja????????
Még mateos aszatlán se láttam WinCommandert, pedig ott aztán van kínálat szépen! :) -
Tomcat #19 Jah, Sonique rulez, főleg a DFX pluginnel. Simán legykja a Winampot...
Ram Idle is jó! :)
GoZilla suxx, Flashget rulez! :D
SB Live szintén? :)
ICQ? Jó az, de MSN még jobb!
Na szal nem kell kötözködésnek venni! Ízlések és pofonok, tartja a mondás... :) -
#18 Ram recovery:))))))))))))tudjátok ez a ram felszabadító ami ramot foglal:)))))))))))))
állat progi:)
nah most jobb az asztal? -
#17 Nyeh:
érdemes letölteni azt a számot!!!:) na csumm -
#16 SONIQUE RULEZ!!!!!!!!TÖLTSD LE A RABBIT HOLE PLUG INT ÉS A CROSS FADDERT!!!!! -
Tomcat #15 Nemtom, szerintem a tálca lényegesebb! Na mind1. Itt az én desktopom. Win2k -s, jaték nincs kinn. Win98 alatt is csak a CS ikonja van kinn. Az fontos!!!!!! :))
-
#14 nem azért de nálam direkt eltünik a tálca magától!!!meg van oldalt is egy előugró menű amin az A: C: D: E: és az F:
az utcso amugy csak a posket cd-m:) -
#11 Tetszik a tied...Az enyém nem pattog -
#10 hogy tetszik az én asztalom??? -
#9 Jut eszembe az mp3 converter to wav..ha te kicsomagolsz mp3 at nem szokott pattogni? mert nekem a legjobb mp3 grabbelőkkel is pattog! ezért használok sound forge 5-őt!!!lehet vele vagdosni, hangosytani finomitani a számokon és még nem is fog pattogni! -
#8 Jesszsu kurva sok hülyeség van az asztalodon!! van egy haverom annakmindene kint van az asztalon! -
#7 I LOVE THE FPS!!!!!!!!!!!!!! -
#6 Juj de csunya!!!!hogy néz ki ez igy enniy sok szar parancsikonnal! látnád az én gépemet milyen gyönyörüen el van rendezve! programbol tényleg nincs sok csak 3 giga van még a 20 ból:))))) ja fen van még az nfs5 meg még egy két gamez!.... -
#5 Az enyém igy néz ki hehe -
#4 -
#3 <"http://www.nexus.hu/mamamama//Mateosdesc.jpg"> -
#2 Lol, fenn van az UT, a NOLF, az IGI, a CS, és a ST. Nem sok ez egy kicsit egyszerre? =) -
#1 Nyah itt az asztalom!!!tiétek hogyan néz ki? a hátteret én csináltam gondoltam jopofa és egyedi ha kivágom a Turok 2 ből a dolgokat:) nyah itten van:
jah kb 100 k az egész...
nyah mijen véleményt kérek és azt hogy ti is tegyétek fel ide a tiéteket!ha kell emailbe nekem kb 100 k legyen az egész jpg és én felteszem a netre!