45528
-
#481 -
#480 nah ime az enyimémostanában.. most töröltem le a medal of honrt ( végigvittem és már unalmas:))
a wolf is nemsokára dlete mert az gegyibb még a honornál is.. a honor az azért jo volt:))
középen látható a kis Sonique-m saját Skinemmel... azhem arra is rájötök honnan van a hátterem:)))
-
#478 cool all... -
#477 vagy igy...
-
#476 nekem igy néz ki:
-
#475 majd otthon megnezem -
#474 az. küldjem mailban? reply-al megy, ha érdekel. -
#473 gondoltam tar.hu... -
#472 XP Brutalizálás... Glass2K rul :)
-
Tomcat #471 Most éppeg így:
-
#470 odalent van róla kép. -
#469 Akkor befogom a számat :) A DVD-n kívül amúgy stimt :) -
#468 ja. dógozok rajta meg zenéthallgatok meg DVDzek meg netezek. és 2-3 hetente rebootolom. -
#467 Használod is valamire? :-PPPP -
#466 ja. nekem itt van ez a graf. kezelöfelület, ami kell, az megy rajta, és nekem nagyon stabil. -
#465 Hát igen, ehhez oprendszer kell :)))) -
#464 viszont csak emiatt nem fogok 2k-t vagy ikszpét felpakolni... -
#463 már nem, köszi... viszont szegény w98alatt nem megy ez a féligátlátszó cucc... -
#462 DUMeter a neve és fellelhető a sac-on. Törés meg a cracks.am-en :) Nagyon jó kis kütyü. Irigykedsz, mi? :))))) -
#461 pheel: nice... ott jobb lent az a féligátlátszó sebességmérö az micsoda és hol lehet szerezni olyat és ... ? :) -
#460 Na ez meg az enyém. Jó kis giccses :)
-
Tomcat #459 huhh :)
hálistennek mostanság winsuxx nem kedveskedik ilyesmivel...
kopp-kopp :) -
#458 Ha akarjátok,nyugodtan tegyétek be háttérképnek:))))) -
#457 Az én asztalom:
-
Tomcat #456 Na ezt a tálcát csináljad utánam...
2 UD 1xerre! S mindkettőre kiírja az eredményt, de csak egyiket nyitja meg a 2klikk...
Más: milyen Flashgeted van Break? 0.96a, vagy 1.0? -
Break #455 azé a képen láccik, hogy tolkien bácsi honnan "csórta" azt a középföldei írást...valahogy kísértetiesen hasonlít a MAGYAR rovásírásra :)) -
Break #454 honnan szedted? ezt is a webshots-ról? lusta vagyok elmenni +nézni :)) -
#453 civ 3 űrrakéta háttér -
#452 ja és középen jobb oldalon van egy hegy is a távolban -
#451 enyém a legjobb van benne egy szép zöld legelő meg sky meg felhők oszt ennyi :) -
Tomcat #450 Jelenleg így:
-
Break #449 na ez már az új... -
Break #448 jajj, de most mér a régit tette be?? most cseréltem ki az újra!!! -
Break #447 nekem is rend van az asztalon (bár ez relatív dolog) :))))))) :
-
#446 ...nálam. -
#445 igy is szep gyönyörü rend van :) -
#444 najó, a gyorsindító indok... de akkoris nehogymár ezt mind használd... bepakol mind 1 dobozba, és máris rend van a képernyön :) -
#443 ez win95 :) nincs gyorsinditoja, a startmenu meg egy idetlen baromsag, utalom -
#442 de bizony. léteznek ma is, és a nagy kedvenceim.
www.sputnikworld.com -
#440 full nem váégom miről eszélsz!!hol van a vezérlőpultban vagy mi?? küld ey fényképet:)