45528
-
Break #399 jah, és a mailbox a khirájjjj!! -
Break #398 most ugrott a re-mél -
Break #397 tudom, hogy a 6-osat szedték le, az 5.2-est, már tegnap este elkezdtem leszedni, gondoltam talán tucc a hatosra egy még működő linket...a magyarorsítást kössz...
jah, és szerinted (két vinyóm van, egy 2es, és egy 30as, utóbbin van a vindóóz)feltegyem a mandrake linuxot a 2-esre, rajta van most a full a cp cd-jén?? -
Tomcat #396 Látom mailboxot használsz. Nagyon helyes! :) Szal mail ment. StarOffice 6 az csak bétatesztelés alatt állt, szal gondolom annak lett vége. Nehiszem, hogy abbahgyták volna a fejlesztést. Van rá igény, hisz ingyé van, oszt majdnem annyit tud mint Office... -
Tomcat #395 Break: StarOffice 5.2 letöltés
Ő hát éppenséggel elkűldhetem e-mailben azt a hátteret, de a Webshots weboldaláról dögivel lehet leszedni őket a Browse gallery menüpont alól...
Viszont küldök e-mailt. Benne a StarOffice 5.2 magyarosítása lesz. Ugyanis ez csak a CD-n van fenn. Viszont Gamestar anno felrakta ajándéknak a SO 5.2 mellé :)
-
Break #394 tomcat, viszont a hátteret e-mailben lécci...kössz! (azt, ami itt lentebb volt az asztalodon, meg még lécci küldj pár jó, igaz van nekem is vagy 20 darab scifis, meg mindenféle, de már unom őket, mert szeretem a hátteremet kb. 2-3 naponta cserélgetni) -
#393 :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( -
Break #392 láttam neked megvan a startoffice, honnan töltötted le?? a sun honlapján et találtam:
the download of the StarOffice/StarSuite 6.0 Beta software ended on December 31, 2001.
úgyhogy basszák +!! -
Break #391 mégiscsak meg volt már változva, most nézem...
a revengepack pedig egy jó játék, melyet valami tomcat nevű gyerek írt a controlled dreams-ből, és egész yó lett...:)))) -
Break #390 a hálózatok már alapból nincs ott, soha nem is volt, mikor még "teljesen tiszta" a vindózom akkor sem. már nekem is változott, feltöltöttem az újat, talán már megváltozott is is, ha esetleg nem így lenne, itt az új:
-
Tomcat #389 I'm back... with a new desktop
Szal én megmondtam, hogy nem lesz hosszú életű az előző desk. :) Te Break, tök jól jött, hogy bemutattad az asztalodat, mert így eszembe juttattál egy Webshot desktop nevű progit! Thx! :)
Apropó, most hogy így újra nézem, mintha a Hálózatok ikon is hiányozna nálad... Ja és árúld már el mi az a RevengePack :D Na de sok a rizsa, szal:
-
Break #388 csövi... -
Break #387 szeritem az, hogy "nyaggat", még ha teljes "tudású" is, akkor is zavaró, úgyhogy ált. mindenhez keresek törőt (főleg a dióhoz) -
#386 hát az már nem,:( -
Tomcat #385 nyah, asszem én megyek...
vizsgaidőszak rulla :-// -
Tomcat #384 free, csak egy idő után el kezd nyaggatni, hogy lejárt...
éppen ezért ha ez zavar, akkor:
nézz el ide
CSOCSO: ha az 1. hozzászólásodra gondolsz, akkor az a kép, már nem jelenik meg -
Break #383 ez az acse ez free, vagy tucc hazzá törést? -
Break #382 hányadik beszólás volt, nincs kedvem +keresni??? :))) -
Tomcat #381 ACE val csak jól jársz
köcsög FTP klienst mingyá széttöröm, állandóan beizzít erre a topicra :) -
#380 nekem volt a legjb és kész legalább azt én csináltam és ötletes vagyok..igaz már nem ugy néz ki... -
Tomcat #379 Sajna ISDN -el kissé soká tartana 500MB :-/ -
Break #378 és a ruha ugye nem szakad el?? :)) -
Break #377 jó, akkor letöltöm...már szedi is :))) -
Tomcat #376 acse mindennel elbánik :) -
Break #375 start-futtatás-msconfig, indítópult, aszt ott...
a winzip csa azért van, mert nem tudom, de van...
ugye az acse tud zip-et is tömizni? -
Tomcat #374 moorhuhn érdekes egy kis progi. Néha nyomulok vele 1 kicsit.
js.txt = javascripts.txt csak minek gépeljek annyit? :)
ütemezett feladatok: szinte sose használom, csak akkor, mikor ébnesztőóraként funkcionál a gép( vagyis szinte sose). Beállítva reggelre, winamp indít, valami jó kis trance szám, erősítő tetemes hangerőn. lehetetlen elaludni. :DD
Én se tudtam 1 ideig, ne féljé, pedig elég feltűnő helyen van. Amúgy most hirtelen nekem se ugrott be, hogy kell lelőni. Speciális menü -> F.Ü. leállítása, ugye??
Hümm, most hogy mondod, télleg nincs is lomtár nálad :) Hümm wincommander, Flashget, UD, winzip???? a meg mi? :) WinACE rulez :)
De jó hosszú lett :) -
#373 TOMCAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lord of Destruction-t fel tudod tölteni nekem valahová? PLZ PLZ PLZ PLZ PLZ!!!!!!!!!!!!!! -
Break #372 moorhuhn-t én is szeretem...+van minden része, + az összes kieg.
mi az a js nevű "szöveges dokumentum" :)) az asztalon??
ez a háttér nekem is +van...én amúgy imádom az asztalomat telerakni ikonokkal...az első ikon, amit minsig leszedek, ha felteszek egy vindóz-bazerátor progit, az a lomtár, ,ert felesleges, hogy ott legyen, úgyis le van tiltva "alapból"
bocsi, hogy ilyent kérdezek, hiszen biztos jobban tucc egy-két dolgot nálam, de az az "ütemezett feladatok" minek van ott? télleg használod, vagy csak nem "jöttél rá", hogyan kell eltűntetni, mert (nevetni fogsz) én se tudtam yó ideig
hosszú lett eléggé...:-)) -
Tomcat #371 Break: Hümm egyre jobban képben vagyok az az igazság... ehhe :) -
Tomcat #370 Hümm, átmenetileg éppeg így néz ki:
-
wicki #369 Ne tudjátok meg. Mint ahol újra ősrobbanás volt. Már át sem látom. Dehát vizsgaidőszak van vagy valami ilyesmi. -
Break #368 még itt van, de az még nem volt bevezetve, hogy mutassa a létrehozó nevét... -
#367 hajj a topicom:) még létezik?:) eheheh -
Break #366 reméltem is, hogy te AZ a tomcat vagy :))) -
Tomcat #365 őő revengepack? Lehet ez most láma kárdés lesz, de a meg mi? :) Pedig olyan ismerős a címe, csak lusta vagyok utánanézni :)) -
Break #364 látod tomcat...ott van a yó kis revengepack...:)))) -
Zozo76 #363 old dolog rulez! -
Break #362 van pár régi cucc, és nem tagadom, szeretem őket...:-))) -
Break #361 most éppen így:
-
#360 Íme