45528

résztvevő asztalok
jelentkezni a kép mellé írt szolid "versenyre" szöveggel lehet, szavazás majd

• Lazarus
    Az csak az ADSL konnekt! Ha lenne Axelerós progy az nem sokáig maradna a wincsin.. :)

G@bor: Ha kell tölcsd le :) adjak címet?
  • Crem
    Lazarus: Az Axelero-s ikon (program) Mit tud????
  • Crem
    Lama vagyok...

• Crem
    Hi!

Gondoltam én is bevágom ide az asztalt...
    Modemesek úgy se nagyon jönnek ide...:(((

http://web.axelero.hu/merc/as2.JPG

• G@b0r
    az a medal of honor full verzsön? kölcsönadhatnád...
    meg kéne a warcraft és a runscape is tnx :)
  • Lazarus
    Hát az enyim meg ien XPs :)

• Pheel
    Nekem meg ez van:

• CSOCSO
    ez a nőci tényleg komoly!!!
  • Zozo76
    Azt hittem lessz reakcio a C64-re... :(
  • Lazarus
    Biztosan kellemesebb lenne ha a csaj baszna szét :)
  • DOGMAN
    szétbasz az ideg

• DOGMAN

• Lazarus
    Ari a kutya! :)

Ez a gép fotó meg akkor jó ha azt még berakod a monitorra.. akkor aztán van kép a képben :)
  • Tomcat
    Pont ugyanilyen gépházam van :)
    Egér is ilyen volt, A4Tech WOP-35 előtt :)
  • Zozo76
    Variaciok egy temara: (a hatterek sajat felvetelek)

• Tomcat
    Pofás! :)
  • Coine
    nagyooon állat ! :)
  • Zozo76
    Na akkor ujra:
    Unix (kis/nagy betuk)... :(
  • Zozo76
    Nalam most epp ez a helyzet:

• MuERTe

Ez a téma van fenn.
  • Frank99
    mondtam mi megy nálam.
    és stabilabb mint az explorer.exe

• Ron Ragm
    na az sg frp-jén van az upload könyvtárban 1 könyvtár hogy mydesktop és ott van hogy Desktop.avi
    elég nagy úgyhogy aki le akarja tölteni az siessen mert sztem le fogják törölni
    mellesleg FF8 desktop theme rlz;)
  • CSOCSO
    innen
  • CSOCSO
    pár meg töcsétek le...
  • CSOCSO
    jol néz ki de szart sem ér
  • Lazarus
    Ez nagyon klafán néz ki!
  • Ron Ragm
    Csináltam egy "Kis" videót az asztalomról..most töltöm fel..
  • CSOCSO
    tök interactiv az egész de akkor is ratyi!
  • CSOCSO

nah látható más lett egy kicsit.. ki va irva rendesen indenek a neve minden más hova mutat mert eddig a c az a network volt.. a games alatt zu INf és az SF nyilik meg a töbit már nincs kedvem jora megcsinálni... faszom szarakodjon vele naphosszat és a negyedét nemtudja mint egy win xp...
  • CSOCSO
    az aien fut nálad jol? biztos mákod van ha nincsen 2-cd-d és nálam a másik vinyo ami a D:\ éppen icns a gépben ez meg a D-t keresi cd nek:) stb annyi hiba van benen hoyg jujj de kijavítottam öket:)
  • CSOCSO
    sonique ( magasan verte mindig is a winampot) és van rá tömárdek plug n ( amikmagasan verik a winamp plug ineket) ilyen ez is... csak amikor pont jol néz ki és nagyjából középre mutat az alagut lelopom a képet.. szvsz kurva jol néz ki mindig:) no mindegy... ha valaki le akarja tölteni rabbit hole a neve a plug innek.. de csinálok egy odlalt ahol tömérdek ilyen kép lesz:)
  • Frank99
    nálam hónapok óta fut gond nélkül.

Lehet csak mákom van?

:-()
  • Ron Ragm
    Nem rossz:))) Milyen proggal csinálod?
  • CSOCSO
    bazzeg!!!!!! 25(!!!) GYÖNYÖRŰ hátteret csináltam! le gofjátok magatokat szopni majd felrakom FTP re!!! ha lehet akor majd ide az Sg re remélem nem fogják majd törölni!!!
    itt egy kép a sok közül!!! nagyon szépek lettek!! és még tudnék millirdot csinálni de ez is pontosan 1 ora termése:))) nah jo meg még 2-3 perc:)
  • CSOCSO
  • CSOCSO
    énis igy vagyok vele ez alátámasztja majd a köv kép azuj hátteremről..hja szvsz fogok csináli egy uj weboldalt..ilyen fajta háttereket tezsek fel csak 1024 ben... persze nemcsak mátrix öld van hanem van piros kék sárga meg midnn féle oosság gyönyörű háttereket tudok generálni!!! efajta belezavarodosat:)
    hja az aliennel ma sokat foglalkoztam...
    belekontárkodtam a progiba.... már jol nyitja meg a vincsesztert sőt mind a két cd-t megtom már nyitni a menűt magyarrá átirkodtam de akkor is kiforratlan is gagyi egy windowshoz épest!!! jo megmtatnu haveroknak de nem cserélnémle a windows helyett semmi áron sem!!!
  • Efreet
    nekem ez az összes túl sok felesleges helyet eszik meg a képernyön... a felület minél kevesebb legyen, inkább a használható adat legyen a maximum a képernyön.
  • Frank99
    Lehet témája válogatja, nekem pl. az Underwater tökéletesen bavált.
    Egy kicsit foglalkozni kell vele először, nem csak nyitogatni az ablakokat
    :-)))
  • CSOCSO
    én nem ajánlom senkinek nekem is csak az alien tetszett... éd azon csereszne volt exit gomb!!!
  • CSOCSO
    jol megszopatott ez a geci:))))
    nem volt jobb klikk nél semi.. azért kiléptem tegyük hozzá egyik themenél sem tom hoyg kell visszalépni windowsba az alien ben csereszne van egy exit gomb már a háttérnél....
    no midnegy visszalépek de ugy hoyg elötte kivettem az alien theme mappát eggyel kijjebb hogy ne találja meg mert alapbol azzal indult szal most el is indult az alap theme de nemvolt még mindig jobb klikk sőt ha a start enüre kattintottam akor fel sem jött a menű exit gomb sehol...nah kezdtem parázni vagy inkább kurva ideg lenni..de tudtam nyomni a starton jobb klikk/tulajdonságot nyomni ott valamit benyomtam végre volt megint minden de exit gomb igy sincs sehol....
    okay inc smás hátra alien visszamásol..megtettem kiléptem uninstalláltam... aranyos és szép de használhatatlan!!!!