45528
-
#568 Az csak az ADSL konnekt! Ha lenne Axelerós progy az nem sokáig maradna a wincsin.. :)
G@bor: Ha kell tölcsd le :) adjak címet? -
#567 Lazarus: Az Axelero-s ikon (program) Mit tud???? -
#566 Lama vagyok...
-
#565 Hi!
Gondoltam én is bevágom ide az asztalt...
Modemesek úgy se nagyon jönnek ide...:(((
http://web.axelero.hu/merc/as2.JPG
-
#564 az a medal of honor full verzsön? kölcsönadhatnád...
meg kéne a warcraft és a runscape is tnx :) -
#563 Hát az enyim meg ien XPs :)
-
#561 Nekem meg ez van:
-
#560 ez a nőci tényleg komoly!!! -
Zozo76 #558 Azt hittem lessz reakcio a C64-re... :( -
#557 Biztosan kellemesebb lenne ha a csaj baszna szét :) -
#556 szétbasz az ideg
-
-
#554 Ari a kutya! :)
Ez a gép fotó meg akkor jó ha azt még berakod a monitorra.. akkor aztán van kép a képben :) -
Tomcat #553 Pont ugyanilyen gépházam van :)
Egér is ilyen volt, A4Tech WOP-35 előtt :) -
Zozo76 #552 Variaciok egy temara: (a hatterek sajat felvetelek)
-
Tomcat #551 Pofás! :) -
#550 nagyooon állat ! :) -
Zozo76 #548 Na akkor ujra:
Unix (kis/nagy betuk)... :(
-
Zozo76 #547 Nalam most epp ez a helyzet:
-
Ez a téma van fenn. -
#545 mondtam mi megy nálam.
és stabilabb mint az explorer.exe
-
#544 na az sg frp-jén van az upload könyvtárban 1 könyvtár hogy mydesktop és ott van hogy Desktop.avi
elég nagy úgyhogy aki le akarja tölteni az siessen mert sztem le fogják törölni
mellesleg FF8 desktop theme rlz;) -
#543 innen -
#542 pár meg töcsétek le...
-
#541 jol néz ki de szart sem ér -
#540 Ez nagyon klafán néz ki! -
#539 Csináltam egy "Kis" videót az asztalomról..most töltöm fel.. -
#538 tök interactiv az egész de akkor is ratyi! -
nah látható más lett egy kicsit.. ki va irva rendesen indenek a neve minden más hova mutat mert eddig a c az a network volt.. a games alatt zu INf és az SF nyilik meg a töbit már nincs kedvem jora megcsinálni... faszom szarakodjon vele naphosszat és a negyedét nemtudja mint egy win xp... -
#536 az aien fut nálad jol? biztos mákod van ha nincsen 2-cd-d és nálam a másik vinyo ami a D:\ éppen icns a gépben ez meg a D-t keresi cd nek:) stb annyi hiba van benen hoyg jujj de kijavítottam öket:) -
#535 sonique ( magasan verte mindig is a winampot) és van rá tömárdek plug n ( amikmagasan verik a winamp plug ineket) ilyen ez is... csak amikor pont jol néz ki és nagyjából középre mutat az alagut lelopom a képet.. szvsz kurva jol néz ki mindig:) no mindegy... ha valaki le akarja tölteni rabbit hole a neve a plug innek.. de csinálok egy odlalt ahol tömérdek ilyen kép lesz:) -
#534 nálam hónapok óta fut gond nélkül.
Lehet csak mákom van?
:-() -
#533 Nem rossz:))) Milyen proggal csinálod? -
#532 bazzeg!!!!!! 25(!!!) GYÖNYÖRŰ hátteret csináltam! le gofjátok magatokat szopni majd felrakom FTP re!!! ha lehet akor majd ide az Sg re remélem nem fogják majd törölni!!!
itt egy kép a sok közül!!! nagyon szépek lettek!! és még tudnék millirdot csinálni de ez is pontosan 1 ora termése:))) nah jo meg még 2-3 perc:)
-
#531 -
#530 énis igy vagyok vele ez alátámasztja majd a köv kép azuj hátteremről..hja szvsz fogok csináli egy uj weboldalt..ilyen fajta háttereket tezsek fel csak 1024 ben... persze nemcsak mátrix öld van hanem van piros kék sárga meg midnn féle oosság gyönyörű háttereket tudok generálni!!! efajta belezavarodosat:)
hja az aliennel ma sokat foglalkoztam...
belekontárkodtam a progiba.... már jol nyitja meg a vincsesztert sőt mind a két cd-t megtom már nyitni a menűt magyarrá átirkodtam de akkor is kiforratlan is gagyi egy windowshoz épest!!! jo megmtatnu haveroknak de nem cserélnémle a windows helyett semmi áron sem!!! -
#529 nekem ez az összes túl sok felesleges helyet eszik meg a képernyön... a felület minél kevesebb legyen, inkább a használható adat legyen a maximum a képernyön. -
#528 Lehet témája válogatja, nekem pl. az Underwater tökéletesen bavált.
Egy kicsit foglalkozni kell vele először, nem csak nyitogatni az ablakokat
:-))) -
#527 én nem ajánlom senkinek nekem is csak az alien tetszett... éd azon csereszne volt exit gomb!!! -
#526 jol megszopatott ez a geci:))))
nem volt jobb klikk nél semi.. azért kiléptem tegyük hozzá egyik themenél sem tom hoyg kell visszalépni windowsba az alien ben csereszne van egy exit gomb már a háttérnél....
no midnegy visszalépek de ugy hoyg elötte kivettem az alien theme mappát eggyel kijjebb hogy ne találja meg mert alapbol azzal indult szal most el is indult az alap theme de nemvolt még mindig jobb klikk sőt ha a start enüre kattintottam akor fel sem jött a menű exit gomb sehol...nah kezdtem parázni vagy inkább kurva ideg lenni..de tudtam nyomni a starton jobb klikk/tulajdonságot nyomni ott valamit benyomtam végre volt megint minden de exit gomb igy sincs sehol....
okay inc smás hátra alien visszamásol..megtettem kiléptem uninstalláltam... aranyos és szép de használhatatlan!!!!