45528
-
#439 CSOCSO: Én nem rakok fel magyar op. rendszert úgyhogy nem tudom, de segítségképpen: a Search (magyarul gondolom Keresés) alatt van a Manage, a Disk management meg a Disk Defragment (valszeg Lemez törededezettség-mentesítő) alatt! Ha így sem megy akkor próbálkozz!! :( -
#438 a pkzip4win helyett kétségtelen jobb a winace... divx? céges gépre? hmmm... :) winamp szintén érthetö... de mindezek minek a desktopra?? nehogymá ilyen sürün használnád.. -
#437 az kell :)
winace muszaly mert itt csak az a csoro pkzip for win van az meg hasznalhatatlan... playat felrakta a divx a winamp ugy kötelezö ha az ember munk közben zenet hallgat, mert ugy jobban megy a munka :) a tolkien az egyetlen arulkodo nyom :) -
#436 föleg, ha látnád mit töltöttem fel...
office gép... aszongya Tolkien-Hobbit, WinAce, Playa, Winamp... hááát...
-
#435 office computer :) a jatekok gondosan el vannak rejtve :) -
#434 nm.
tyüüüü... vannak itt érdekes dolgok felrakva...
-
tanx Efreet -
#432 mail ment -
#431 adde' mailban, felpakolom ahova akarod, és adom a linket... -
#430 gondoltam en is kirakom ide de nemtudok feltolteni ftp re :) -
#429 bocsi, csak ott van helyem... IJ tipikus esete... -
#428 pff megint a tar.hu :( ezt se fogom megnezni :)
iszonyat hogy 0 a kulfoldre menö savszelessegük. -
semmi extra. szimplán csak szép. -
#426 aham ez magyarul hoyg van? -
#425 Vagyis az író pedig W:!!! -
#424 My Computer-en jobb klikk, Manage, Disk management, aztán az írón egy jobb klikk és Change drive letter and path!
Nekem is így van, a DVD R: (read), az író pedig R: (read). -
#423 xp alatt hoyg lehet megcsnálni hoyg a cd iro legyen a w??? -
#422 nekem is... azaz mobile rack ki van véve most... -
#421 nekem sincs D:... illetve csak ha van másik vinyó bekötve. amúgy van a c, a v: a dvd, a w: az író, és x: vagy u: a cd-emulátor ha épp van. -
#420 break ez nekem nem jön be:) de midnegy hogy mi hol van??? -
Break #419 ez van most éppen:
-
Break #418 ez érdekes...és hol a D:???? -
Break #417 tudja halál!! :))) -
#416 nyah most ez van:
nyah milyen? -
Tomcat #415 Hümm, ezeket a gagyi win98 as ikonokat jobb lesz minél előbb lecserélni.........nyah megvolna
Ő izé Break, mintha aszontad volna egerszegi vagy. Autóház Horváth beindította már az Audi márkaboltot? :) -
Tomcat #414 Amúgy most épp így néz ki:
-
Tomcat #413 Van ez így... :) -
#412 Tudom mokas, de egy brazil ismerosom nem hajlando ICQ-t hasznalni igy igazodnom kell hozza.
-
Tomcat #411 Dreet: MSN és ICQ 1xerre? :) -
Break #410 pont azzal a printscreenelős dologgal csináltam meg már vagy 2 napja, de azért kössz!! -
#409 break ha máshogy nemmegy legyél lamer, print screen és aztán painben vagy bármiben színfelvétel:))
vagy visszaszámolsz 16os számrendszerből
nem nehéz -
#408 Ulead Photoimpact a legjobb :) -
#407 a jelenlegi asztalom ....
-
Break #406 de pölö coine logójában van olyan szín...lécci árulja el, hogyan -
#405 hexa kód 3X2 karakter RGB, visszafordítod decimálisra, és csumm. -
Break #404 a lényeg: hogyan tudok akár psp-ban, akár paintben olyan színt csinálni, mint ez itt a logóm mellett, ez a kékes árnyalat??? mennyi vörös, mennyi zöld, mennyi kék kell bele?? -
Break #403 valaki lécci gyorsan mondja meg, hogy lehet paint shop próban megcsinálni, hogy színnek RGB szarok helyett (amit csúszkán lehet fel meg le állítani) hol tudok egy kibaszott hexa kódot beírni??? ilyent: #F2F9FF) -
Break #402 gondoltam letöltöm az office 2000-hez az első sp-t, és szomorúan látom, hogy 126 mega!!! ez egy yó kis analóggal ugye...a második használható az első nélkül??? mert akkor nem töltöm feleslegesen az elsőt...vagy az azé' kell?? -
Break #401 én is csak nemrég vettem vinyót, mert ugye a 2gigás elég picike...
jó kis maxtor, 7200-as, khirájjjjj!
menniy is volt? már nem emléxem...ja, 35ezer bruttó -
Tomcat #400 Jó a levél tárgya! :DD
Hát ha azt a kis 2GB-set nem használod semmire, akkor tegyed csak. Mandrake nekem szimpi volt. Igaz, hogy rövid életű volt nálam. 8.4 GB rulez :(
Sajna 6-oshoz nemtok linket. Pedig kiváncsi vagyok rá. Ehh le kellett volna szedni tavaly :)