45528

résztvevő asztalok
jelentkezni a kép mellé írt szolid "versenyre" szöveggel lehet, szavazás majd

• VinylToy #4065
    hi :D
  • Pyx #4064
    ézá, már én sem használom :)
  • VinylToy #4063
    Igen tényleg elég volt, semmi újat nem nyújt már nekem...ezzel meg ráadásul elszarakodtam vagy 2,5 órát :(

Samurize suxx :D

• Pyx #4062
    nemcsodálom hogy meguntad... :P
  • mikike
    küld át, majd én feltöltöm
    [email protected]
  • VinylToy #4060
    Egy helyet kérek és feltöltöm egy mega körül van! :D
  • mikike
    jó, akkor még ezt a konfigot dobt át ide is, köszi
  • Glpetyus
    kira
  • cement
    huh
  • VinylToy #4056

Ez volt az utolsó hogy a Samurize-val bármit is csináltam, kész nem kellenek ezek a csicsák, ezt még feltöltöm és befejeztem, ezentúl Style XP, és Deviantart-os háttérképek... :D
  • Dzsini
    így van :) ezért jó nekem most már a tril irckliense... topicot váltani tudok, parancsokat az is ismeri (van klikkre kick+ban is ;) ), rendes logot ír, DCC - ha nagyritkán kell - megy.. másra nemkell :) és legalább ugyanúgy néz ki mint a többi messengerfelületem :)
  • cSuwwi
    mi a szarnak modemblitztől kezdve a back orifice-ig minden marhaság. aki kimerészkedik az irc-re, annak van tűzfala is, ezek a "játékok" már nem sok mindenre jók.
    Mondjuk 3-4 éve, még jókat hülyültünk a haverokkal ezekkel a progikkal. :)
  • cyrus #4053
    jaja, nekem netzem van, néha vannak baromságai, de eléggé átirtam már magamnak, és igy korrekt.....
  • cSuwwi
    tudom, írtam régebben én is scriptet a mirchez, de a scream pont azt tudja, amire szükségem van, semmi felesleges hülyeséget, mint a NetZ és társai...
  • cyrus #4051
    azt te magad is meg tudod csinálni, olyan egyszerű scriptelni ezt a progit hogy hihetetlen
  • Pyx #4050
    kiprobáltam, tényleg nem rossz, kár hogy csak win messengert kezeli... alapbol törlöm
    háttered is jo! :)
    #4036:
  • QuippeR
    kicsit sötétebb winamp jobban menne hozzá, nem?
    egyébként szép.
  • QuippeR
    elvileg a mbm-ban be kell állítani, hogy melyik (logikai) szenzor melyik az alaplapon valóban rajta lévő szenzorral egyezzen meg. nekem most nicns fent, úgyhogy nem tudok semmi konkrétat mondani.

utána a samurize-ban már csak be kell pipálni a project tulajdonságai fülön (a config toolban), hogy indítsa el automatikusan az mbm-et, és az mbm mutatóban kiválasztani a (logikai) szenzort. de nem vagyok biztos abban, amit most elmondtam, mivel nekem régi alaplapom van, így nem tudok hőmérsékletet mérni.
  • cement
    Háttér szerintem nagyon is jó
  • ALCATELGOD
    Az én asztalom az ilyen (nem szép, de nekem jóó)
  • shaba23 #4045
    ezt de szépen mondtad :I... Kínai?
  • QuippeR
    beállítod a szenzorokat, project tulajdonságaiban beklikkeled, hogy mbm indítása, és akkor el sem kell neked indítani, hanem majd a samu a háttérben megteszi.
  • shaba23 #4043
    a motherboard monitort csak föltelepítem és elindítom és a samurize automatikusan használja? mert ezt olvastam, de nekem nem csinált semmit :)
  • cSuwwi
    Nálam Scream van a kezdetek óta, abban meg nincsenen különféle rajzok, stb. Csak egy pár új parancs, hogy ne kelljen mindig gépelni, meg egy normális menü, meg nemutolsósorban magyarul van (bár ez lényegtelen).
    Ha valakit ki kell vágni a csatiról, akkor nem bannolok, majd kickelek, hanem 1 kattintással mindkettőt. A régi mircekben ilyen alapból nem volt. Mind1.
  • DecenS
    Például egy adott szerver operátorai, ircopjai, adminjai. Ők nem csak beszélgetnek, hanem rendet tartanak. (Yo esetben.)
  • [HUN]PAStheLoD
    ki az aki nem "csak beszélget" IRC-en ? :)
    max. még néha XDCC de ahhoz aztán végképp nemkell script..
    már 10 csatornánál is fárasztó mindre bejoinolni , meg esetleg BNC-n keresztül :)
  • [HUN]PAStheLoD
    balaton ?
  • cyrus #4038
    bazz, ez sokkal jobb mint amit én csináltam :((
  • Dzsini
    jahogy scriptelt mirc... úgy igen, én inkább csak beszélgetek, oda nemkellenek mindenféle csudaszkriptek úgyhogy nálam csak a tril fut
  • QuippeR
  • QuippeR
    mit nem tudsz? ha felteszed a kérdésed ide, vagy a Serious Samurize topicba, akkor megpróbálok válaszolni. aztán majd vizsgaidőszak után asszem összeütök egy samurize oldalt, meglátjuk...
  • QuippeR
    Ha ADSL-ed van, akkor Perfmon mutatót kell csinálnod. Ott kiválasztod a hálózati kapcsolatokat, és asszem RAS vagy PPoE kapcsolat az ADSL. Nyers küldési ill fogadási sebesség van. Ha nem ADSL, akkor egyszerűen Hálózati forgalom mutató. Ha esetleg egy router is be van iktatva, akkor nem tudod csak az internetes forgalmat mérni...
  • dieselG
    Egyetértek, mircet 4éve használok eXtreme scripttel.. ;)
  • cSuwwi
    rengeteg mindet használok egész nap, és eléggé lehúzza a gépet, úgyhogy meggondolom mit teszek fel a gépre. a 768MB-ból kb. 100MB szokott szabad lenni. A photoshop és a dreamweaver nagyon zabálja a memóriát. :/
  • cSuwwi
    hát úgy őszintén, nem tetszik. a sima mIRC-et már évek óta használom, scriptelve, és megszoktam.
    a trilliant csak - mint mondottam - az icq helyett használom, mert az icq nem jön be, de sajnos kell. (meg amúgyis kevesebbet eszik)
  • G_ArchAngel #4030
    Nekem Desktop Sidebar van, az is korrekt módon kezel mindent - kinek mi jön be...
  • Dzsini
    mit nem tud a trill irc kliense amire szükséged van? :)
  • cSuwwi
    Short Samurize Leírás (link)

Szvsz, nem túl bonyolult. Én kb. 1 óra alatt rájöttem szinte minden apróságára, leírás, meg minden nélkül. (Na jó, az angol faq-ját azért átnéztem)
  • G_ArchAngel #4027
    de pl. a külföldi ismerőseim csak MSN, nagyon ritkán ICQ, mIRC pedig csak a multiplayereknek van...
  • cSuwwi
    a trillianon szvsz szar a mirc kliens azért. :)
    az icq-t meg nem szeretem, mert túl van bonyolítva.