45528
-
#4025 mirc + trillian? minek? :) -
#4024 shaba ha találsz vmit engem is érdekelne, sok bajom van a Samurizével, pedig ez a legjobb ilyen progi. -
CK1 #4023 hú baz, ugyis a filmekröl volt szó belenéztem a Halálos kitérő c. filmbe... húbazeg akkora para, 5 percet belenéztem, és villanyt kellet kapcsolnoma tök sötét szobába -
#4022 mit kell ahhoz konfigolni, hogy az upload/download működjön?
vagy van erről vmi leírás vhol (ha lehet, akkor magyar) -
#4021 mondjuk így végignézve, megy az irc, az dc, a fórumon is ottvagyok, illetve még a trillianon keresztül az icq is. (nem lehet mondani, hogy offline user vagyok) :D -
#4020 nemö! -
#4019 a böngésző egész nap megy, mivel multitaskos, inkább nem lövöm le, de meg van nyitva vagy 6-7 ablak egyszerre.
a winamp automatikusan indul a windowsal, és egész nap megy.
A dreamweaver szintén, a photoshop szintén, ezek alap dolgok.
A bsplayer csak akkor szokott menni, ha filmet nézek. Most akartam egy filmet megnézni és már elindítottam a bsplayert, de közben még benéztem az SG-re, és csináltam egy shotot. Ennyi... :)
Na megyek is filmezni :) -
#4018 bonyolult programozói előképzettség nélkül konfigolni? -
CK1 #4017 baz degyors vagy -
CK1 #4016 a proci hőmérsékletéhez meg ilyenekhez asszem a motherboard monitor nevü progi kell, hogy ez kezeli e a töbit is arol nemtok -
#4015 a hardverinfóhoz kell a motherboard monitor is. A tv műsornak mennie kellene alapból, az időjárást szintén konfigolni kell. -
CK1 #4014 nem érted/vagy én fogalmaztzam szarul/ a kérdést: mér nézel/hogy nézel filmet miközben winampon zenét halgatsz, dreamweaverrel honlapot szerkesztesz, s közbe sg fórumozol? :P -
#4013 Valakinek leszedtem a samurize konfigját, de nem megy az órán kívül semmi. sem a tvműsor, sem az időjárás, valamint a hardveres cuccokat sem írja ki(tudom, hogy ehhez kell vmi progi, de nemtom, hogy mi)
azt gondoltam, hogy a tv, időjárás, az automtikusan műxik, hiszen a konfig tulaja beállította azt...de mégsem...mi lehet a gáz? -
#4012 winampon alapból nem nézek filmet, az zenére készült, a filmlejátszás csak egy extra feature, a bsplayer amúgyis 1000x jobb filmlejátszására, mint a winamp.
A hátteret meg kb. 20 percet látom naponta, vagy még annyit se. Csak most szedtem le mindent, hogy látszódjon a háttér :) -
CK1 #4011 bsplayeren mit nézel? ha megy a winamp, akkor a bsplayer fölösleges vagy nem?:)
A háttér nagyon lehangolo, valami vidámab kéne a muinka mellé nme? -
#4010 Nálam most ilyen. (Így néz ki kb. napi 10 órában, amíg dolgozom). Csak most nem megy a vírusírtó :|
-
CK1 #4009 hmhm szép a hátér, csak ne lene beborulva, meg a sok ikon elnyomja a háteret, egyébként jó -
dieselG #4008 Aktuális asztalkinézetem..
-
CK1 #4007 ezingyenes v crack is köll? -
CK1 #4006 oks akkor letöltöm :) -
#4005 van benne... -
CK1 #4004 avant browsert próbáltad? mert ezt a slimbrowsert le se töltöm, ha nincs benne olyan előugro ablakokat blokolo izé -
#4003 Jo hat, mindennel kiralyabb...
www.flashpeak.com -
CK1 #4002 slimbrowser joó? -
#4001 valaki belinkelne egy JÓL megcsinált igényes samurize configot? Csakhogy megnézegessem, hogy mit merrehogyan és csináljak vmit a saját szájízem szerint.
köszi -
Mine :) -
#3999 Szép! -
G_ArchAngel #3998
saját, sorry így is kicsinyítve van... -
G_ArchAngel #3997 Ha valakit érdekel, akkor dobtam össze egy -s wallpapert...
1280×960 wallpaper -
semmikül nincs rajta, csak a hátteret csináltam én -
#3995 büdös komisz kölök
nesze -
#3994 óhh micsoda csalódás , pedig megint egy kiadós "büdös kölök" szövegre számítottam
na én a saját tapasztalatomat adtam más "szájába" mer én url-ekből a HTTP://- ra meg néha a www. re és a .com (azaz a TLD) re emléxem :) -
#3993 De én tudom hogy Garrett ezt nemrég töltötte le, mert nemrég jött divatba a CoD-hoz a Q3A minimizer... És amint látod csak 1 darab Q3 engine-es jateka van a CoD szal...
Na mind1 en ezen nem akarok veszeknedni mondom... -
#3992 szegény start menü-t kiírtottad rendesen :)
a háttér tényleg jobb mint az előző , annak a színvilága szerintem "túl tolakodó" volt , magyarán fikazöld :DD
DeviantArton tényleg nagyon szép WP-k vannak :P -
#3991 ez a kedvenc topikom , mer itt én lehülyézhetek mindenit (persze ez nem az én véleményem de itt már kaptam a fejemre hogy én mekkora köcsög vagyok .. persze ez most lényegtelen) a lényeg hogy garett tuti nemtudja hogy honnan szedte le a Q3minimizer-t lévén mióta van q3 rá 3 hónappal már kijött az 1. verziója (de lehet hogy csak 2 hét volt ) és lényegében ha 1x letöltöd aztán berakod valami bekáp kacatba (kiírod cd-re, winyón tartod...) akkor a pontos URL-t totál felesleges megjegyezni ... és szerintem ő is a Google-t használná ismét ha szüksége lenne rá .. mint ahogy szerintem teszi is ha szüksége van vmire :P -
#3990 vagy nem :D -
#3989 http://www.deviantart.com/view/7606698/
csak ez jobb :D -
#3988 Honnét van iken :D -
#3987 mivanmivan? -
#3986 épp most láttam ezta wpt da-n ^^