45528

résztvevő asztalok
jelentkezni a kép mellé írt szolid "versenyre" szöveggel lehet, szavazás majd

• Dzsini
    mirc + trillian? minek? :)
  • Tetsuo
    shaba ha találsz vmit engem is érdekelne, sok bajom van a Samurizével, pedig ez a legjobb ilyen progi.
  • CK1
    hú baz, ugyis a filmekröl volt szó belenéztem a Halálos kitérő c. filmbe... húbazeg akkora para, 5 percet belenéztem, és villanyt kellet kapcsolnoma tök sötét szobába
  • shaba23 #4022
    mit kell ahhoz konfigolni, hogy az upload/download működjön?
    vagy van erről vmi leírás vhol (ha lehet, akkor magyar)
  • cSuwwi
    mondjuk így végignézve, megy az irc, az dc, a fórumon is ottvagyok, illetve még a trillianon keresztül az icq is. (nem lehet mondani, hogy offline user vagyok) :D
  • cSuwwi
    nemö!
  • cSuwwi
    a böngésző egész nap megy, mivel multitaskos, inkább nem lövöm le, de meg van nyitva vagy 6-7 ablak egyszerre.
    a winamp automatikusan indul a windowsal, és egész nap megy.
    A dreamweaver szintén, a photoshop szintén, ezek alap dolgok.
    A bsplayer csak akkor szokott menni, ha filmet nézek. Most akartam egy filmet megnézni és már elindítottam a bsplayert, de közben még benéztem az SG-re, és csináltam egy shotot. Ennyi... :)
    Na megyek is filmezni :)
  • shaba23 #4018
    bonyolult programozói előképzettség nélkül konfigolni?
  • CK1
    baz degyors vagy
  • CK1
    a proci hőmérsékletéhez meg ilyenekhez asszem a motherboard monitor nevü progi kell, hogy ez kezeli e a töbit is arol nemtok
  • cSuwwi
    a hardverinfóhoz kell a motherboard monitor is. A tv műsornak mennie kellene alapból, az időjárást szintén konfigolni kell.
  • CK1
    nem érted/vagy én fogalmaztzam szarul/ a kérdést: mér nézel/hogy nézel filmet miközben winampon zenét halgatsz, dreamweaverrel honlapot szerkesztesz, s közbe sg fórumozol? :P
  • shaba23 #4013
    Valakinek leszedtem a samurize konfigját, de nem megy az órán kívül semmi. sem a tvműsor, sem az időjárás, valamint a hardveres cuccokat sem írja ki(tudom, hogy ehhez kell vmi progi, de nemtom, hogy mi)
    azt gondoltam, hogy a tv, időjárás, az automtikusan műxik, hiszen a konfig tulaja beállította azt...de mégsem...mi lehet a gáz?
  • cSuwwi
    winampon alapból nem nézek filmet, az zenére készült, a filmlejátszás csak egy extra feature, a bsplayer amúgyis 1000x jobb filmlejátszására, mint a winamp.

A hátteret meg kb. 20 percet látom naponta, vagy még annyit se. Csak most szedtem le mindent, hogy látszódjon a háttér :)
  • CK1
    bsplayeren mit nézel? ha megy a winamp, akkor a bsplayer fölösleges vagy nem?:)
    A háttér nagyon lehangolo, valami vidámab kéne a muinka mellé nme?
  • cSuwwi
    Nálam most ilyen. (Így néz ki kb. napi 10 órában, amíg dolgozom). Csak most nem megy a vírusírtó :|

• CK1
    hmhm szép a hátér, csak ne lene beborulva, meg a sok ikon elnyomja a háteret, egyébként jó
  • dieselG
    Aktuális asztalkinézetem..
  • CK1
    ezingyenes v crack is köll?
  • CK1
    oks akkor letöltöm :)
  • cement
    van benne...
  • CK1
    avant browsert próbáltad? mert ezt a slimbrowsert le se töltöm, ha nincs benne olyan előugro ablakokat blokolo izé
  • cement
    Jo hat, mindennel kiralyabb...

www.flashpeak.com
  • CK1
    slimbrowser joó?
  • shaba23 #4001
    valaki belinkelne egy JÓL megcsinált igényes samurize configot? Csakhogy megnézegessem, hogy mit merrehogyan és csináljak vmit a saját szájízem szerint.
    köszi
  • cement

Mine :)
  • cement
    Szép!
  • G_ArchAngel #3998

saját, sorry így is kicsinyítve van...
  • G_ArchAngel #3997
    Ha valakit érdekel, akkor dobtam össze egy -s wallpapert...

1280×960 wallpaper
  • Garcia

semmikül nincs rajta, csak a hátteret csináltam én
  • cement
    büdös komisz kölök

nesze
  • [HUN]PAStheLoD
    óhh micsoda csalódás , pedig megint egy kiadós "büdös kölök" szövegre számítottam
    na én a saját tapasztalatomat adtam más "szájába" mer én url-ekből a HTTP://- ra meg néha a www. re és a .com (azaz a TLD) re emléxem :)
  • cement
    De én tudom hogy Garrett ezt nemrég töltötte le, mert nemrég jött divatba a CoD-hoz a Q3A minimizer... És amint látod csak 1 darab Q3 engine-es jateka van a CoD szal...

Na mind1 en ezen nem akarok veszeknedni mondom...
  • [HUN]PAStheLoD
    szegény start menü-t kiírtottad rendesen :)
    a háttér tényleg jobb mint az előző , annak a színvilága szerintem "túl tolakodó" volt , magyarán fikazöld :DD
    DeviantArton tényleg nagyon szép WP-k vannak :P
  • [HUN]PAStheLoD
    ez a kedvenc topikom , mer itt én lehülyézhetek mindenit (persze ez nem az én véleményem de itt már kaptam a fejemre hogy én mekkora köcsög vagyok .. persze ez most lényegtelen) a lényeg hogy garett tuti nemtudja hogy honnan szedte le a Q3minimizer-t lévén mióta van q3 rá 3 hónappal már kijött az 1. verziója (de lehet hogy csak 2 hét volt ) és lényegében ha 1x letöltöd aztán berakod valami bekáp kacatba (kiírod cd-re, winyón tartod...) akkor a pontos URL-t totál felesleges megjegyezni ... és szerintem ő is a Google-t használná ismét ha szüksége lenne rá .. mint ahogy szerintem teszi is ha szüksége van vmire :P
  • VinylToy #3990
    vagy nem :D
  • Pyx #3989
    http://www.deviantart.com/view/7606698/
    csak ez jobb :D
  • VinylToy #3988
    Honnét van iken :D
  • VinylToy #3987
    mivanmivan?
  • Pyx #3986
    épp most láttam ezta wpt da-n ^^