45528
-
#4226 sokan vannak, akik "nem bíznak" a t1/3-asokban, inkább lassan, de biztosan a dsl/kábelt használják. -
#4225 aki nekiáll az ADSL-emről tölteni, miközben egy csomó LAN-T3 kapcsolattal rendelkezőnek is meg van, az megérdemli. ha olyasmit tölt, ami csak nekem van, vagy csak ADSL-esnek, akkor leszedem. -
#4224 Mivel általában egyszerre töltök dc-ről és FTP-ről, így muszály vagyok használni, mivel a dc alapból lassan tölt (sajna ritkán tudok 10k fölött tölteni), és ezért le kell korlátozni az ftp-t, hogy legalább az a 10k jöjjön, mivel az ftp-ről úgyis éjjel-nappal tudok 65k-val tölteni (ha éppen nem fut a DC.
És egyetértek cSuwwi-val, ADSL-hez mindenképpen kell.
és ne mindig magadból indulj ki, mert nem mindenki használja a feltöltési sebesség korlátozására (arra ott van a DC-ben a lehetőség) -
#4223 nájszos! devartos kép is jo :D -
#4222 adsl-re muszáj, különben halál... -
#4221 netlimiter+dc -
#4220 -
#4219 Tegnap találtam a GuiOlympics honlapján, és elkezdtem keresgélni. Nekem nagyon tetszik, szeretem a csilli-villi asztalokat -
#4218 nekem most ez van:
-
#4217 Az emyém így! (az egyik,) az "munkagépem". Ezzel dolgozom (a munkahelyemen) Nem annyira erős, de megcsinálom vele amit kell
az otthoniról majd teszek fel egyet -
#4216 régi hunTV v0.1
ebben van HBO, de már nem vállalok érte felelősséget. ikonról nem tudok. -
CUCLI #4215 maga a script. mert azt nem tok csinálni. meg az ikon -
#4214 mindenjáccik :DD bár plüssállatok megcsappantak. átcsoportosítottam a tesóm szobájába... a Tubbik még megvannak :D -
#4213 #4211: Plüssállatok? Tubbies? :DD -
#4212 mikell neked? az ikon? -
#4211 ezt mindenhéten eljácca valaki :D
az enyémet már ugyis láttátok :DD a lila még mindg ;) -
CUCLI #4210 faxért nem segít már valakí -
CUCLI #4209 az sem rossz:D
zsír nagyon -
Vagy nem így gondoltátok?:P -
#4207 folyton lefagy ez a rohatt samurize, meg most az új vidózzal nem akar menni a régi beállítás...keci... -
CUCLI #4206 naaaaa valaki...:#4203
-
CUCLI #4205 ááá az lol...
most akarok rendeset csinálni
amúgy kössz -
tmate6 #4204 amugy jo az asztalod Cucli -
CUCLI #4203 MTV és HBO scriptje nincs valakinek?
-
#4202 Kösz. És azt, hogy lehetni 'kijavitani'? -
#4201 gőzöm sincs, valószínűleg az XP perfmonjával van baj. vagy nemtom. -
#4200 Az egy olyan progi, ami megmutatja, hogy milyen védelem van egy valamilyen cd-n. Például játékprogramok cd-jén. -
davos80 #4199 a-ray scanner:ez mi? -
#4198 Egyébként igy néz most ki. -
#4197 Sziasztok!
A Samurajize progival kapcsolatban volna egy kérdésem.
Ha pl a procimmal kapcsolatban bármit akarok kiíratni, kiírja egy buborékablakban, hogy lehet, hogy régi az alaplapom. Abit NF7-S es alaplapom van ami egyáltalán nem régi. Mit lehetne csinálni ezzel?
Előre is köszi a válaszokat! -
#4196 bazerg... search-be beírni, hogy hungarian miért nehéz??? -
ronny666 #4195 egen? -
#4194 segítsd magadon...
egyébként a samurize oldalán megtalálod őket -
#4193 #4131
-
#4192 látjátok, végre 1 ember akire számítani lehet. ;)
Izé nemtudja valaki hogy tudok TV műsort betenni az asztalra, meg időjárásjelentést? -
#4191 iken...önként és dalolva :D -
#4190 mert az ágyamról nem látom az órát, ha nincs bent a kontaktlencsém -
#4189 szerintem Vinly Biztos segít neked >))))))))))))) -
ronny666 #4188 segiccsetek mán, lécci....merre találom ezeket a szép TVcsatorna ikonokat?? -
#4187 felesleges a kép mert uyganúgy néz ki mint az a devartos de hát istenem... :DD KUEVAJÓ ránézni