45528
-
CUCLI #4267 pás -
#4266 na en mentem joejszakat es jo gepezest mindenkinek!!!4 -
CUCLI #4265 tom mi a kiterjesztés...
na £ megcsinálom -
#4264 mondjuk az mar tenleg konnyu -
#4263 Samurize/scripts-be, sorry -
#4262 nevezd át mondjuk. bazeg, nem tudod, hogy mi az a kiterjesztés?
pl.: autoexec.bat, ennek a neve: autoexec, kiterjesztése: bat.
nevezd át úgy a letöltött fájlt, hogy a kiterjesztése vbs legyen, és másold be a smu/scripts-be, ennyi.
és kezdesz fárasztó lenni. -
#4261 Azt mar tuod hogy lehet kirakni??? ha mar pl megcsinaltad!!
-
CUCLI #4260 Az már megvan de hogy rakjam át vbsbe?
nagyon fárasztó vagyok? -
#4259 Hát én ténleg hulye vagyok ehez sajna!!!! -
#4258 mármint cél mentése -
#4256 betettem a logfile -t az OFF topikba.. -
#4255 jobb klikk->mentés másként...? -
CUCLI #4254 baz mekkora láma vagyok...
hogy mentsem VBS fileba? sorry de nem vágom -
#4253 mentsd el valamilyen vbs kiterjesztésű fájlként, és rakd be a Samurize/scripts-be. ezután bent lesz a scriptek között. (egyébként ha nem reagálsz valamire, akkor nem tudom, hogy probléma van, rákérdezni meg nem fogok.)
magyar oldal (egyelőre) nincs. a help file-t éppen fordítgatom, de nincs rá túl sok időm, talán nyár végéig elkészül. -
#4252 vagy hogy mondajam:DDDDD -
#4251 mondjuk en se hiaba csinalok asztalt nemtom kitenni az asztalra -
#4250 Az nem szöveg, hanem egy Visual Basic Script. Bemásolod a Samurize > Scripts könyvtárába, majd hozzáadsz egy Active Script-et, aholis kiválaszotod egy listából azt a vbs scriptet... -
CUCLI #4249 HTML document. mentsem le úgy és tegyem be a samurize könyvtárba? -
#4248 Kihozott a program, vagy 100 találatot.
az egészet talán mégsem kéne betennem, talán egy másik topikba.
-
CUCLI #4247 de mit csináljak azzal a fileval? az csak egy szöveg..
én sem vágom nagyon a samurize.. hdd kiírása az még menegetett. nincs valami magyar oldal? akkor nem titeket fárasztanálak.. -
#4246 De inkább tűzfallal és vírusírtóval + Winpatrollal megelőzni kell a bajt, a HiJackThis-el már csak utólag orvosolni... -
#4245 hbo-t írtam (#4216), mtv-t meg nem fogsz találni, mert ha minden igaz én vagyok az egyetlen, aki magyar tv-scriptet írt. én meg nem írtam olyat, amiben van mtv. (mielőtt kérdezed: és nem is fogok, főleg nem vizsgaidőszakban. ja és nem én vagyok a szemét, hanem nincs benne az mtv [mjúzik televizsön], a tvfilm.hu adatbázisában) -
#4244 HiJackThis, de csak akkor kezdj hozzá, ha értesz is valamicskét hozzá, mert könnyen agyon lehet vele ütni a rendszert...
Itten vagyon: HijackThis
Ha nem vágod, akkor másold be ide a logot, majd megpróbálok segíteni.
Amúgy ma nekem is segített, mert egy ruszki oldal valami dll-t telepített hozzám, ami át akarta írogatni a kezdőoldalt és a default keresőt. :( -
#4243 nem etek ahhoz a progihoz -
#4242 jo neked hogy ennyire tuod hogy kell csinalni en nem jottem ra a leírásbo -
CUCLI #4241 nekem is már csak 1 tv script kéne..HBO és MTV -
#4240 Jol vanna azert remelem nincs harag!!!! -
#4239 Hello cSuwwi .
Mi is annak a programnak a neve, ami a kezdőlap átíró programokat szedi le a gépről ?
Meg rendbe lehet tenni vele az explorert ?
Köszi. -
#4238 szerintem neked innen senki sem fog e-mailben fájlokat küldözgetni. A #4219-ben írta, hogy hol találta, odamész, és megkeresed...
Az tvműsor és tsi, pedig ha visszaolvasol elég rendesen ki lett tárgyalva. Van egy rövid magyar leírás is a Samurize-hez, csak olvass vissza... -
#4237 mindeggy ha zavar zavar !!!! Neked lehet hogy mar ez jol megy de nekem nem sajna -
#4236 Kuld mar el nekem pls azt a beallitast vgay vagy theme-t pls!!!! mail:[email protected] -
cyrus #4235 hááát....ööö....IGEN!!!!! -
#4234 és??Az baj?? -
#4233 -
cyrus #4232 minden héten jön egy ilyen...... -
#4231 Hogyan lehet az asztalra azokat a tv-s jeleket meg proci sebessegkiirast,orat stb-it kiíratni!!!!Van progim de sajna nem éééétek hozzá!!Én is szeretem a komoly kinézetu aszatlokat foleg ha kék színárnyalatu vagy kékes árnyalatú!!!!!! -
#4230 én sem nagyon értem. a múltkor asszem a kolin, volt erről egy kis eszmecsere a chaten, abba olvastam bele... -
#4229 nagyon szép, de kicsit kevesebb ikonnal még szebb lenne -
#4228 ezt nem értem. (fakeshare? bsa?) -
#4227 ANYÁD!!! EZKURVAJO!!!!!!!