45528
-
CUCLI #4105 és hogy tom a bejelentkezési képernyőt lecserélni? -
#4104 gyere át meginni 1 sört... fizetek :D -
#4103 igen, köszike, ugyis unatkoztam... -
Remélem elmultál már 18. és jó címet adtál meg nekem a multkor :) küldtem 1 csapat keleti táncosnénit hozzátok :) -
#4101 jobb klikk, ujratöltésre elvileg betölt -
#4100 hasonlo: D:
windowblinds - apollo theme (alapbol benne van)
winamp: http://www.deviantart.com/view/6688024/ (valami hasonlo, sztem jobban menne a képhez)
CursorXp theme: http://www.wincustomize.com/download.asp?SkinID=961&LibID=25&source=2
icon: http://origo.hu/szoftverbazis/desktop/ikonok/glassy_icons.html (ezmajdnemojan :D)
wp: megkéred szépen vinylt és felteszi neked :D -
CK1 #4099 a tv müsornál ios ez van, azt hogy álicsam be? -
#4098 fizetek 1 sört annak aki ezt a desktopot így összerakja nekem! ikonok, háttér minden
nemvicc! -
#4097 be kell állitani a saját gépedhez, utána ujratölt -
CK1 #4096 vinyl configjánál "no yet executed" felirat van sok helyen mér van? -
CUCLI #4095 nem lehet felülírni!
másik köcsög vagy valami béne progi használja -
#4094 amugy meg tévedsz mert már másfél éve használom.(anno sof2 höz találtam rá. Az, hogy most csak a cod van a gépemen puszta helytakarékosság.
jajj bazz pedig ignore :D -
CUCLI #4093 valaki nem osztaná meg nekem DCn? -
CUCLI #4092 nem találom sehol azt a uxtheme.dll filet -
#4091 lényeg a lényeg cement nekem ignore :D
mert vannak dolgok amik nem változnak >)))))))))) -
#4090 rossz a szemem, azért kell a nagy óra, hogy az ágyról is lássam mennyi idő van
-
#4089 való igaz, onnantól kezdve kezdett el sokat zabálni, hogy a sok TV scriptet felraktam (2* is, mert +1 az árnyék), de pont ezért raktam egybe őket, ha az asztalra nézek egyből lássam, ami érdekel
ezt a szedd külön percenként a dolgokat, nem értem, úgy érted, külön .ini-kbe és akkor valami ini cserélő progival váltogatni, vagy hogy?
-
#4088 és azzal a windowblinds-el hogy kell megcsinálni? :) -
CUCLI #4087 fuck...
és ha az is megvan? -
#4086 nem olyan egyszerű az, kéremszépen. patchelt uxtheme.dll vagy stylexp/windowblinds kell hozzá. javaslom a google-t. -
CUCLI #4085 Köszííííí
system32be rakjam a winfos skineket? -
#4084 skinek: themexp
mmd3 egy winamp skin
system-info: samurize
Ez utóbbira mondom: nem kétségbe esni, logikusan gondolkodni, próbálgatni, aztán kérdezni... -
CUCLI #4083 Csá all!
nah a mostani asztalom nagyon tré de ha mondtok nekem pár helyet ahol vannak winfoshoz skinek akkor én is csinálnék valami menő kis desktopot. ja és hol lehet MMD3at letölteni? vagy az valami winampos módosítás? nagyon baró asztalokat láttam!és azt ,hogy lehet megoldani amit VinylToy is megcsinált? az asztalán van a sajátgép tulajdonságai (mutatja ,hogy mennyi hely van még a meghajtókon) XPm van amúgy ha ez számít valamit -
#4082 szedd le az ikonokat, max 5-10 maradjon!
mindent egy féle keretbe rakj! például az időjárás amiben van. azt alakítsd át, és abba rakd külön-külön a tv-műsort, a naptárt és a system-infot.
csak azokat a tv-adókat rakd be, amit tényleg nézel, és érdekel, hogy éppen mi megy rajta.
ne terítsd be az egész asztalt a samurize-zal, amiatt emészt fel sok erőforrást. ha csak a képernyő jobb felső sarkában lenne, akkor feleennyit sem zabálna.
ha mégis így szereted, akkor szedd külön példányba a másodpercenként (cpu-kihasználtság stb.), percenként (tv-műsor) és tízpercenként (naptár, időjárás) futtatandókat.
alternatívaként csinálhatsz egy kis widgetet, ami mindig azt mutatja, amire éppen szükséged van. csinálj külön configot a tv-nek, az időjárásnak, a naptárnak és a rendszerinfóknak. ezután mindegyikbe rakj egy gombot. állítsd be, hogy mutasson egy linkre:
client.exe c=konfigfájl.ini reload
a konfigfájl.ini helyén mindig a következő konfig neve legyen. (ha több példányt futtatsz, akkor i=példánynév tagot is kell beleraknod.)
kb ennyi. szólj, ha valami nem volt elsőre világos. -
#4081 nézd meg öt, van egypár nagyonjo space képe...
mondjuk nekem középen az a nagy ora nemgyerebe, szvsz inkább rendezd el ugy, hogy a kép fontosabb részei is látszodjanak -
#4080 alapvetően nem eszik szinte semennyi erőforrást a samu, csak mérlegelni kell, hogy mire van szükséged. nekem soha nem volt kirakva az időjárás például, sőt a tv-scriptemet is csak kb fél hónapig használtam.
amúgy ez szinte mindegyik scriptemre igaz. winamp info+winamp controller+mail, nekem kb ennyire van szükségem. ezt még az én szar gépem is simán elbírja. -
#4079 egyelőre ezt választottam a deviantart.comról
de lehet van szebb DarkSpace-s is
-
#4078 #4028 linkben ott van a letöltése a scriptnek! :D -
#4077 jah, az még többet eszik
-
#4076 télleg szépek és van űrös kép is sok :)))
-
#4075 az SG híreket te írtad?
-
#4074 Van már 1.50-es samurize is!!! -
#4073 hijába, ha nem tudom a szépet kiválsztani :(
-
#4072 annyira nem volt ám nehéz megtalálni ezt a képet, nézz körül deviantarton.
screenshotok között is, htx -
#4071 megjött
Samurize125
MikiConf
VinylConf -
#4070 Nézzétek ezt a gányságot! :)
-
#4069 no igen
de ti jól tudtok grafikázni
meg értetek a designhez is :(
-
#4068 felsetettem...
demost ijen :D
-
#4067 mélment :D -
#4066 én úgy trükközöm, hogy kivettem autorunból és csak akkor indítom el, ha érdekel az időjárás vagy a TV műsor
de ez az úgy version amúgyis már 30% körül zabál a CPUból