45528
-
#3985 Haggyyyáááá :D -
#3984 türhetöbb :) -
Gyors váltás :DD -
#3982 nem lenne ez amúgy rossz, de ez a hányászöld szín valahogy nem az igazi... -
#3981 Már nekem se :D -
#3980 nemgyerebe, sry :) -
De majd változik, szerintem napról napra, mert találtam nagyon cool háttérképeket, és a samurize konfig is készülget :D -
#3978 Dzsini Dzsini... Azt hittem hogy egy admin tud kulonbseget tenni de nem... A "rohangáltatás" fogalom magyar anyanyelvunkben azt jelenti, hogy én megkérlek téged arra, hogy keress rá nekem a google-ben és utána add ide az eredményt... A konkrét letöltési hely pedig azt jelenti hogy Garrett valoszinuleg mar reg tudta es tudja (es nem a google-ban talalta valszleg) hogy honnan lehet leszedni, és megkértem arra, hogy ossza meg velem.
Ennyi -
#3977 "Nem azt kértem hogy rohangáljanak (3975)" vs. "Hát én inkább konkrét letöltési helyet kérnék. (3962)" -
#3976 Amúgy thx precision ;] -
#3975 Nem azt kértem hogy rohangáljanak, nem lehet megérteni? Most pl. Precision is magátol linkelte ezt ide be, nem én kértem... én csak Garrett-ot kérdeztem hogy honnan van... Muszáj mindenkinek ezen lovagolni? -
#3974 loál :DDD -
#3973 egy idő után azt fogod észrevenni, hogy mindig letöltés nélkül maradsz, mert az emberkék megunják, hogy a te ügyeid után rohangáljanak -
#3972 ÁZ! :) -
#3971 precision search engine ;) -
#3970 quake 3 engine minimizer download”: 1–10., összesen: kb. 952 találat. (0.21 másodperc) (google)
1. találat: klikk -
#3969 akkor letoltes nelkul maradok ennyi..... -
#3968 nem szeretet kérdése, és nem google kérdése. _bármelyik_ kereső kidobja neked a megoldást 1 másodpercen belül. mi lesz, ha nem lesz ott valaki aki képes helyetted begépelni egy keresőbe valamit? :o) -
#3967 igen ez így van... mind1 nem kivánok erről veled vitát nyitni...... te szereted google-t, én nem ez van mindenki másmilyen, ha mindenki ugyanazt szeretné, unalmas lenne a világ -
#3966 igen, végülis ANNNNNYIRA utálatos dolog beírni, hogy quake 3 engine minimizer download - és az első feldobott linkre rányomni... vagy tényleg nem tudod kezelni -
#3965 lustaság powah :) -
#3964 lolz... használni tudom, csak utálok azzal keresgélni.... -
#3963 pedig illik megtanulni a használatát, egy (vagy több) rendes kereső majdnem készség-szintű használata nélkül nemnagyon lehet eléldegélni a neten... -
#3962 Hát én inkább konkrét letöltési helyet kérnék... Google sux, utalom -
#3961 google.com -
#3960 hát igen , de az élet se "puhább" :/ -
#3959 Garrett aztat a Quake3Engine minimizert honnan is lehet leszedni? Sokszor hallottam mar rola csak nem tudtam honnan lehet megszerezni... -
mos így. nem méret nemnagy csak széles :) -
#3957 Durva háttér Pas :) -
#3956 messzendzser ? hát ja .. abba is van 80 kontaktom azthittem arra gondolsz ,de nem ez 1 WLAN , 1 FIRE WIRE , 1 Gigabit , 1 integrált , 1 nem integrált és az inVitel :] -
#3955 felpakoltam a galériába egy pár ilyen képet .. és megemlíteném (Pxy biztos tudja) de a devIant4rt-ról vannak a képek -
#3954 miaza sok kapcsolat, ésa win messenger? nahát ehh! -
#3953 jah tényleg van galeszom is , sose használtam _MÉG_ :P -
#3952 hoopsz bocs a méret miatt -
cyrus #3951 ezt a képet tegyed fel a galériádba kérlek !
vagy mondd meg honnan van !
shotgunos nincs ? ;P -
#3950 -
#3949 -
#3948 A Samurize nem tölti be a Győri időjáráshoz a képet (napsütés v felhős stb..) csak a N/A felirat látható egy sematikus ábra előtt.
Viszont az aktuális szám adatokat mutatja.
Hol kell beállítani, mert a config editben nem lehet (szerintem).
/alul a kis grafikonokat sem mutatja. :( -
#3947 -