45528

résztvevő asztalok
jelentkezni a kép mellé írt szolid "versenyre" szöveggel lehet, szavazás majd

• VinylToy #3985
    Haggyyyáááá :D
  • Pyx #3984
    türhetöbb :)
  • VinylToy #3983

Gyors váltás :DD
  • cSuwwi
    nem lenne ez amúgy rossz, de ez a hányászöld szín valahogy nem az igazi...
  • VinylToy #3981
    Már nekem se :D
  • Pyx #3980
    nemgyerebe, sry :)
  • VinylToy #3979

De majd változik, szerintem napról napra, mert találtam nagyon cool háttérképeket, és a samurize konfig is készülget :D
  • cement
    Dzsini Dzsini... Azt hittem hogy egy admin tud kulonbseget tenni de nem... A "rohangáltatás" fogalom magyar anyanyelvunkben azt jelenti, hogy én megkérlek téged arra, hogy keress rá nekem a google-ben és utána add ide az eredményt... A konkrét letöltési hely pedig azt jelenti hogy Garrett valoszinuleg mar reg tudta es tudja (es nem a google-ban talalta valszleg) hogy honnan lehet leszedni, és megkértem arra, hogy ossza meg velem.
    Ennyi
  • Dzsini
    "Nem azt kértem hogy rohangáljanak (3975)" vs. "Hát én inkább konkrét letöltési helyet kérnék. (3962)"
  • cement
    Amúgy thx precision ;]
  • cement
    Nem azt kértem hogy rohangáljanak, nem lehet megérteni? Most pl. Precision is magátol linkelte ezt ide be, nem én kértem... én csak Garrett-ot kérdeztem hogy honnan van... Muszáj mindenkinek ezen lovagolni?
  • [HUN]PAStheLoD
    loál :DDD
  • QuippeR
    egy idő után azt fogod észrevenni, hogy mindig letöltés nélkül maradsz, mert az emberkék megunják, hogy a te ügyeid után rohangáljanak
  • precision
    ÁZ! :)
  • Dzsini
    precision search engine ;)
  • precision
    quake 3 engine minimizer download”: 1–10., összesen: kb. 952 találat. (0.21 másodperc) (google)

1. találat: klikk
  • cement
    akkor letoltes nelkul maradok ennyi.....
  • Dzsini
    nem szeretet kérdése, és nem google kérdése. _bármelyik_ kereső kidobja neked a megoldást 1 másodpercen belül. mi lesz, ha nem lesz ott valaki aki képes helyetted begépelni egy keresőbe valamit? :o)
  • cement
    igen ez így van... mind1 nem kivánok erről veled vitát nyitni...... te szereted google-t, én nem ez van mindenki másmilyen, ha mindenki ugyanazt szeretné, unalmas lenne a világ
  • Dzsini
    igen, végülis ANNNNNYIRA utálatos dolog beírni, hogy quake 3 engine minimizer download - és az első feldobott linkre rányomni... vagy tényleg nem tudod kezelni
  • Pyx #3965
    lustaság powah :)
  • cement
    lolz... használni tudom, csak utálok azzal keresgélni....
  • Dzsini
    pedig illik megtanulni a használatát, egy (vagy több) rendes kereső majdnem készség-szintű használata nélkül nemnagyon lehet eléldegélni a neten...
  • cement
    Hát én inkább konkrét letöltési helyet kérnék... Google sux, utalom
  • [HUN]PAStheLoD
    google.com
  • [HUN]PAStheLoD
    hát igen , de az élet se "puhább" :/
  • cement
    Garrett aztat a Quake3Engine minimizert honnan is lehet leszedni? Sokszor hallottam mar rola csak nem tudtam honnan lehet megszerezni...
  • The Garrett

mos így. nem méret nemnagy csak széles :)
  • cement
    Durva háttér Pas :)
  • [HUN]PAStheLoD
    messzendzser ? hát ja .. abba is van 80 kontaktom azthittem arra gondolsz ,de nem ez 1 WLAN , 1 FIRE WIRE , 1 Gigabit , 1 integrált , 1 nem integrált és az inVitel :]
  • [HUN]PAStheLoD
    felpakoltam a galériába egy pár ilyen képet .. és megemlíteném (Pxy biztos tudja) de a devIant4rt-ról vannak a képek
  • Pyx #3954
    miaza sok kapcsolat, ésa win messenger? nahát ehh!
  • [HUN]PAStheLoD
    jah tényleg van galeszom is , sose használtam _MÉG_ :P
  • [HUN]PAStheLoD
    hoopsz bocs a méret miatt
  • cyrus #3951
    ezt a képet tegyed fel a galériádba kérlek !
    vagy mondd meg honnan van !
    shotgunos nincs ? ;P
  • [HUN]PAStheLoD
  • qwert
  • Tetsuo
    A Samurize nem tölti be a Győri időjáráshoz a képet (napsütés v felhős stb..) csak a N/A felirat látható egy sematikus ábra előtt.
    Viszont az aktuális szám adatokat mutatja.
    Hol kell beállítani, mert a config editben nem lehet (szerintem).

/alul a kis grafikonokat sem mutatja. :(
  • NaNoKuTyA
  • Kaszi46