9010
-
#388 Én meg a killer queenből csíptem el egy részletet, de szerencsére gyorsan sikerült felvennem a fülhallgatómat amiben épp Freddie énekelt. Annyira szánalmasan gyenge ez a megasztár -
#387 az télegnem volt jó :S -
#386 Szerencsére csak 1 részletet láttam az I Want It All -ból :( hát nekem nem jött be -
#385 láttátok megasztár - queen estet? egész jó volt, a csákó a bycicle race-t szépen elénekelte. az i want to be free se volt rossz, a killer queen jó lett volna, csak elviccelte:( -
#384 Jaj de leült megint a topik :( -
#383 39 emlexem amikor eloszor hallotam akkor furcsa volt, nem queenes hangzas de jo -
#382 Teo Torriate - japán
Who Needs You - vagy karibi vagy hawaii-i
'39 - ír (ez nem biztos, mindenesetre a vokálos rész az)
White Queen - arab -
#381 wagyis queent -
#380 mustafa arba beutesu, inuendo spanyol
a tobbirol irnal valamit, mert nekem most nem jut eszembe (reg halgattam regi wueent) -
#379 Hajrá! :)
[örül, hogy beindult a topic igazi Queen-témákkal] -
#378 Délután ha otthon leszek feltételnül meghallgatom! -
#377 Akkor szól amikor a Kurgan ezt mondja:
"I have something to say. It's better to burn out than to fade away" -
#376 Hát akkor hirtelen keverem valamivel, pedig jól ismerem a számot, de nem rémlik -
#375 Ott a pont -
#374 :) -
#373 skot duda -
#372 ertelek -
#371 Gimme The Prize??? -
#370 Lássuk csak:
Gimme The Prize
Teo Torriate
'39
White Queen
Innuendo
Mustapha
Who Needs You
... -
#369 melyik dalban van nepzenei beutes? meg kell halgatnom ujra
tavaszi szel vizet araszt aj vant tubrejk fri -
#368 Ja, azt kifelejtettem. Köcce!
A klasszikus zene elemeit is biztosan felhasználnák. Sőt a népzene egyes szeleteit is, ahogy az anno tették -
#367 nem, régebben megvolt, de letöröltem lehet megvan még vhol -
#366 meg a who wants to live forever fele klassikus zene otvozetek -
#365 Szerintem az Innuendon megismert klasszikus progresszív-rock-ot folytatnák modern hangszerelésben, bár megjegyzem, azt is csak pár szám/album erejéig, hisz minden albumukon jelen volt vagy 3 féle zenei stílus. Lennének tehát balladisztikus lassú számok, lüktetős pörgős pop-szerű slágerek és szerintem a jazz/ragtime is újra előjönne -
#364 jo, kulombozo velemenyen vagyunk, de eddig csak azt tudom, hogy nem osztod a velemenyemet, de mi a tied, milyen lenne a hangzasa? -
#363 probald ki... kapnal tole egy igen szellemes levelet (ki k:ocs:og meg hasonlo) es kapnal egy band a nagykorusagod napjaig...
de inkabb maradje
OFF: leszetted a DP stockholmi koncertjat? -
#362 Lehetnék én az elnök? -
#361 :DDDDDDDDDDDDD -
#360 lehet meg kéne má alakítani a Bunker fan clubot :DD -
#359 Miért ne? Ez a lényege az eszmecseréknek, hogy különböző vélemények találkoznak.
Ja! Mellesleg szóljuk Bunkernak, hogy mi ketten nem értünk egyet valamiben és osszon ki 4-4 büntetőpontot! :DDD -
#358 azt hittem erre te keszulsz :)
persze hogy nem, de azert ne tegy fel kerdest ha majd nem fog tecceni a valasz -
#357 De remélem azé nem ütöd szét a szám, me én mást gondolok ;) -
#356 vegulis te kerdezted milyen lehetne ma a queen, de neked meg a feltetelezes sem teccik hogy mas zenet jaccananak mint amit te ismersz, pedig a hetvenes evek elejetol a kilencvenes evek elejeig sok megvaltozott a zenejukben -
#355 kezdjuk a napi 20HSZt
tokmindegy mikor volt megirva a dal, a final mastering 1995 ben keszult, vagyis akkor adtak meg neki a kello hangzast es akkor pont az volt a meno. az 1982 verzit nem hallotam, belinkelhetned, hacsak nem kincsket orzod es magacskaban halgathatod
nightwist csak a hangulat veget irtam, de nem lenyeges. viszont meat loafnak utanajarhatnal, az is egy kis zenetortenelem, nem kell a queennel leragadni -
#354 az biztos.
queent a legnehezebb játszani, aki tud, az mindent tud :) -
#353 Az munka, elég ütős lehetett volna abban az időben! -
#352 1982-es -
#351 Én is szeretem a Nightwish-t és valóban nem lehet egy lapon említeni őket!
A You Don't Fool Me-t ugye a Made In Heaven albumon adták ki, és a rajta lévő számokat úgy "kapargáatták" össze, ha nem tévedek. Tehát gondolom régebbi szám lehet. Talán '80-as évek vége? -
#350 A You Don't Fool Me-vel kapcsolatban csak annyit. Tudod mikor készült el az a szám?
Tényleg nem akarom bántani őket, de sem Meat Loaf, sem a Nightwish nem méltó arra, hogy a Queennel egy lapon emlegessük őket. No de sebaj! Én erre voltam kíváncsi, hogy ki mit gondol ebben a témában. Végre van egy olyan nap, amikor bejön ide 20 hsz, és nem offos :) -
#349 lehet ha tovab zeneltek volna (freddievel) akkor ok teremtik meg nightwish szeru hagzast - klassikus zene otvozes, meg hasonlok. mondjuk nem tudom elkepzelni, ez tul porgos a Queenhez, de valami hasonlo lehet.
Ismered Meat Loaf - Bat out of hell II albumat? Lehet hogy hasonloan hangzana a queen a kilencvenes evekben.
A dance hangzasra meg csak egy dalcim - You dont fool me, elegge dancesre sikeredett