9010
-
#509 Majd ha többiek is elmondják a véleményüket ...
Támogatlak, legyél te a házigazda. -
#508 Az időt azért gondoltam, hogy ezzel is növeljem a topik forgalmát, de ahogy gondoljátok.
Mellesleg témaváltás:
Megvan az 500 hsz. A házigazda kérdést újra felhántorgatnám. Én szívesen elvállalnám, amellet itt van Sz4bolcs akitől a zengedéjt is kikérhetem :) -
#507 Én is csak tippeltem, szerintem jó nagy marhaságot -
#506 Ez csak az én véleményem, várjuk meg a többieket is.
Amúgy jó lenne a pontozás, csak ki kéne találni valamit, hogy egyenlő esélye legyen mindenkinek. -
#505 persze ti mindent fejbol tudtok, de en csak tippelhetek
10? -
#504 Okés -
#503 Amúgy szerintem pontozni felesleges, úgy meg főleg hogy a leggyorsabb kapna csak. Nyilván az válaszol a leggyorsabban aki véletlenül pont akkor jár erre amikor felteszed a kérdést (mint pl most én) ... -
#502 3 -
#501 Az ötszázadik hozzászólást ünnepeljük ezennek azzal, hogy indul a kvíz! A kérdés megválaszolásához egy nap áll rendelkezésre. Másnap hirdetem ki a helyes megfejtést. Az kap pontot, aki a leggyorsabban válaszol helyesen. A játék tisztasága érdekében kérek mindenkit, hogy olyan kérdés esetén ne használja a keresőket, hanem tippeljen!
Az első kérdés:
Hány hétig volt Nagy-Britanniában number one sláger 1975-ben a Bohemian Rhapsody? -
#500 Ja -
#499 legalab nem akartad befolyasolni a hozzaszolasokat :) -
#498 Látom csináltatok a topichoz szép logot. Nagyon tetszik.
Annak idején nagyon trén indítottam a topicot csak ezzel a hozzászólással:
"mi a véleményetek róla?"
Legalább azt beírhattam volna, hogy Mercuryt tartom az általam eddig ismert legkiválóbb énekesnek. -
#497 Jaja, vagy HSZ, vagy Sz4bolcs, vagy Kortárs :-) -
#496 te vagy [ISF]HSZ? -
#495 Hmm :D Erre járok, akkor mindig megjegyzem, hogy jé én nyitottam a topicot. :D -
#494 valakinek megvan a 81-es buenos airesi konci? tölteném queenzone-ról csak nincs egy kibaszott seeder se, másfél hete állunk 90%on vki segíthetne, ha megvan köszi!! -
#493 Akkor hétfőn kezdődik a quiz!! :)) -
#492 McGrady és Oppika eltalálta!!
Freddi: grafikus
Roger: Fogász
Brian: Asztrológiai
John: Elektromérnök (kolléga :)) -
#491 legyen 4 :) -
#490 persze, en is ugy gondoltam
tipp min 3, de ki az akinek nincs, hat fogamal se nincs -
#489 Ha jól emléxem akkor a Killer Queen klippje szerint mindegyiküknek van. -
#488 Majd megpróbálok kissé populárisabb kérdést is feltenni. Tessék itt is a mai:
Az együttes 4 tagjából hányan szereztek diplomát?
U.I.:úgy tiszta a dolog, ha megtippeled, ha nem tudod és nem kezdesz keresgélni a guglival -
#487 OK, bar nagyon gyenge vagyok queen temaban. en inkabb altalanossagban szeretem a rock zenet -
#486 Tudod miről szól? :) -
#485 Kevesen vagyunk az a baj.
Amúgy szerintem nagyon jó szám a Get Down Make Love, imádom! -
#484 Hát sajna nem túl sok embert vonzott a dolog, de azért elmondom a választ:
A Queen-ről mindenképp tudni kell, hogy egészen az 1977-es 'News Of The World' albumig bezárólag mindig feltüntették a borítón, hogy az album elkészítése során nem használtak szintetizátorokat. Ennek ellenére az első szintetizátor már az 1977-es albumon felbukkan, persze egy kevésbé jelentős dalban, mégpedig a 'Get Down Make Love'-ban. Hallgassuk csak végig a számot és észre lehet venni benne!
Ha gondoljátok, hétfőn indulhatna a kvíz -
#483 jó a szisztéma :))
Death on two legs? -
#482 pass. amibe bizti volt az a I want to break free :) de minth a mar a Flash is szintis hangzas lenne -
#481 köszönöm neked is -
#480 Kitaláltam valamit!
Rendezzünk Queen vetélkedőt! Én feltennék minden reggel egy kvízkérdést. Mindenki leadja a tippjét és másnap reggel elmondanám ki találta el (a leghamarabb). Akár még pontokat is lehetne osztani amit a banner kijelezne.
Egy kérdés próbaképp:
Melyik Queen-dalban szólal meg először szintetizátor? -
#479 Boldog szülinapot! -
#478 aki tudna nekem segíteni seedben, az plz dobjon egy privit, én töltök pár koncertet de mind megállt, kezdek ideges lenni :@
privibe elmondom mim van, plz segítsetek ! -
#477 Vannak rajta nagyon jó kérdések a questions rovatban. Érdemes belenézni, meghökkentő dolgokat írnak -
#476 télleg nem, nem régóta hallgatok queent :) -
#475 Ezt most komolyan mondod, hogy még találkoztál a Queenzone-nal?? -
#474 tudod mennyi mindent töltök én?
nekem a Queen csak egyik igaz nagy kedvencem
most pl a Pink Floyd-os Gilmour albumát szedem -
#473 huh, a ha a hippodrome paris-os 79es vid levan neked töltve azt seedeled lécci nagyon lassan jön :( -
#472 Gondoltam illik már megismernetek :-) -
#471 HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
ez az oldal nagyonnagy, király!!! -
#470 nem gondoltam volna hogy ekkora de mivel jpg sztem semmi gond nincs vele