9010

• Breki33
    különben hiába mész
  • B0B0
    :DDDDD
  • zakika
    Holnap megyek Gyorbe, lessz ott valaki :)?
  • B0B0
    Megszoktam :))
  • 0ppika
    Bizony régóta terveztük, jövő héten pont megyek fel Bp-re, de nem hiszem hogy lesz időm :(
  • B0B0
    Mióta is :DDDD
  • 0ppika
    Hát már megejthetnénk azt a talit ...
  • B0B0
    Kő? :)
  • 0ppika
    de nekem nincs :(
  • B0B0
    Nekem megvan DVD ripben
  • 0ppika
    Pont tegnap néztem ITT a Live At The Bowl koncertet. Ez most videó a koncertről? Mert akkor tuti megrendelem, audióban megvan, és eszméletlen jó. Már 1000x meghallgattam, nekem nagyon tetszik!
  • Breki33
    "Hátha valakit érdekel - a fóti Corában kapható:

Video Hits 1

Video Hits 2

Live in Wembley

Live at the Bowl (Queen on Fire)

mindegyik 2990 Ft, duplalemezes és kis füzetecske is jár hozzá"
  • 0ppika
    Legyen '71
  • zakika
    legyen egy kerek szam 1970
  • B0B0
    A mai kvescsön:

Mikor született meg a tuljadonképpeni Queen-név?
  • B0B0
    Külön örülök, hogy tegnap 18 hsz érkezett, ami szerintem topiccsúcs!! :)
  • B0B0
    Te nyertél, mert te voltál a legközelebb ugyanis a Greatest Hits ez az album! Nem semmi mi? 24 éve a listán!!!
  • 0ppika
    Most jött le egy koncert (dvd formátum, de a minőség nem az, csak 1 giga)
    A kép egész tűrhető, csak a hang zsúg kicsit, bőven nézhető.

Queen - Live in Budokan '79

1. We Will Rock You (fast version)
    2. Let Me Entertain You
    3. Killer Queen
    4. Bicycle Race
    5. I'm In Love With My Car
    6. Tea Toriatte
    7. Keep Yourself Alive
    8. Don't Stop Me Now
    9. Bohemian Rhapsody
    10. We Will Rock You
    11. We Are The Champions

torrent
  • B0B0
    Nos igen
  • 0ppika
    Akkor nevezte volna át
  • B0B0
    Na látom végre ez egy olyan kérdés ami fellobbantotta a találgatást :) Jólvan :)))

Holnap reggel jön a válasz :)
  • B0B0
    Műveletlen tuskó vagyok, mert kötsögöt írtam a címbe ezért zárta (mintha most nem látszana), meg persze szerinte naná, hogy a téma ugyanaz. Hogy lehet egy ilyen ... nem mondom milyen ember modi??
  • 0ppika
    Nekem meg a Works a másik tippem.
  • McGrady
    szerintem is az opera, vagy a sheer heart attack
  • 0ppika
    Na azt simán eltudnám képzelni.

Jó poén hogy tegnap nyitottak egy ORTT petíció topikot, amikor ORTT topik már tényleg van. Azt csak simán bezárta, és a topiknyitó nem kapott büntit. Bobo témája teljesen más, úgyhogy ezért kapott ...
  • zakika
    lehet hogy egy honap ban?
  • 0ppika
    Na?
  • zakika
    grat.
    egy idiotanal mar csak egy buzdo idiota a veszelyesebb
  • B0B0
    Én most kaptam. Mingyá nézem is :)
  • 0ppika
    Láttam a bezárt topikot :(
    Igazad van, de sajnos e kretén ellen nem lehet mit tenni. Amikor én kaptam 3 pontot teljesen jogtalanul, akkor írtam egy mail, de semmilyen választ nem kaptam.
  • B0B0
    Csak azért közlöm le mert tudom, hogy ti együttéreztek. Valaki (nem is sejtitek ki) bezáratta a médiatörvény topicom. namost én ezt írtam neki privátban:
    "Igazából már meg sem lepődöm azon hogy megint prezentálod magad, ugyanis amit benyomtál linket az kurvára nem arról szól amit én vetettem fel!!!! Még a téma sem az a topicban, nemhogy a címe!!!!! Ebből fakad az, hogy a kérdésedre-->"Keresőt használni nehéz?" az a válaszom, hogy jobban használom mint te, pedig te modi vagy!

Azt hiszed isten vagy!
    Ismét bemutatkoztál!!!!!! Gratulálok!"
  • zakika
    szerintem is az opera
    max a greatest hits I
  • 0ppika
    Tehát '86, Magic előtti lehet ...
    Az Operára tippelek, de még gondolkodom ...
  • B0B0
    Mai kérdés:

Melyik az az albumuk, amely megjelenése óta (több mint 20 éve) nem került le soha az angol top 200-as listáról és ezzel egyedülálló?
  • B0B0
    A helyes válasz: Knebworth. Eléggé sok rockfesztivált rendeztek itt és sajnos ott mondta Freddie 1986 augusztusában utoljára, hogy:"Jó éjszakát mindenkinek, gyönyörűek vagytok és még találkozunk." Sajnos többé már nem :(((((
  • zakika
    hetvegen leszedtem egy sabbath videot. rarba volt, csak nem volt hozza pass. kicsit kiakadtam de utana korbeneztem a netet es meglett :)
  • McGrady
    [gitározik, alap tudni :)]

én most egy argentinai 81-es dvd-t szedek remélem azzal nem szívom be (ha egyáltalán lejön)
  • 0ppika
    úgyvan
  • zakika
    nem szoktam leszedni DVDket. egy jol megcsinalt avi ilyen regi felveteleknel boven megfelel. asztali lejaccom megpapizza az avit meg DVDrol is. kulombseget legfeljebb akkor lehet eszrevenni, ha egy DL DVDt hasonlitok egy 700 kbps avival (persze tulzok, de nekem se nincsenek olyan igenyem, hogy minden csillivilli 7.1 hangal 100 cm plazman vagy LCDn. az LCDn kulonben nagyon latszik a kulombseg meg egy DL DVD shrinkeles utan is)
  • 0ppika
    Nekem sincsenek nagy igényeim az ilyen cuccokkal szemben, de. Láttad a múltkor berakott bécsi koncertet? Majd 1 hétig tartott mire leszenvedtem azt a dvdt, és a minősége a nullával egyenlő. Szinte teljes sötétség van, és a hang mintha egy bezárt kútból jönne. A legbosszantóbb az egészben, hogy dvd minőség volt írva ...