9010
-
#348 A Pophangzás igaz, a The Game - Kind Of Magic érára, de ők zenét csináltak, nem pedig Techno-t vagy Dance-t. A Queennek pont az volt az erénye, hogy nem ragadt le egy stílusnál sem. A fő csapásirány pedig a progresszív rock volt. Ők stílust teremtettek, de nem iskolát. -
#347 melyik mondatra gondolsz? az utolso igaz, elso ketto meg feltetelezes - akarmi megtortenhetet volna -
#346 Most hülyéskesz ugye. -
#345 lehet hogy teljesen atmentek volna nightwish fele hagzasba :) vagy dance/techno. nyolcvanas evek elejen nagyon pop hagzasuak voltak -
#344 Az Innuendo-t és a The Show Must Go On-t én is imádom!
A plBarcelona nem rossz, de az operett már messze áll tőlem. -
#343 Olyan hírek keringtek anno, hogy állítólag '87 fele Freddie eldöntötte, hogy az Operába vágyik és otthagyja a Queent, és csak azért "tért vissza", mert a betegsége kiderült. Persze erre egy tucat bizonyíték van, hogy nem igaz. Szerintem továbbra is színvonalas és szuper zenét csináltak volna. Nézd csak meg az Innuendot! Nekem alapvetően a 70-es évek Queenje a kedvencem, mégis a kedvenc számaim tőlük az Innuendon a 'The Show Must Go On' és a 'These Are The Days Of Our Lives'. AZ Innuendo egyértelműen visszanyúlik a klasszikus rockvilágba. Ha az 'I Can't Live With You'-t 70-évek beli hangszerekkel eljátszották volna a 70-es években, teljesen beleillett volna az akkori érába. -
#342 Ezen sokat gondolkodtam már én is, de nem sajnos nem tudom hogy mi lenne (lett volna) a jó. Nekem az tetszene, ha még egy ideg nyomták volna tovább (csak itt szóba jönnek, a már vitatott dolog, hogy milyen stílusú, és minőségű zenével folytatták volna), és aztán meg csak a régi nagy zenéket játszották volna koncerteken. Pl elölről elkezdeni a teljes turnésorozatot a kezdetektől ... -
#341 3 hónap alatt én is rájöttem, hogy az SG-n diktatúra van. Ez nem is lenne baj, ha nem lenne ennyi Bunker-féle kiskirály!
Na de így is már annyit offoltunk.
Idén lenne Freddie 60 éves. A Rocktörténelem legnagyobb hatású előadóművésze lett, ő az egyetlen aki túlélte az AIDS-et, mert halhatatlan lett. Ki mit gondol! Milyen lenne ma a Queen, ha még mindig élne? Lenne egyáltalán Queen? -
#340 erre mondjak hogy önkéjuralom (neki akkor jo ha neked rossz) -
#339 -
#338 -
#337 nevezzuk ezutan csak bunkesznak -
#336 Rajtam kívül még 2-3 ember is kapott 3 pontot. Írtam "fellebbző" e-mailt, de még nem válaszoltak, talán nem is fognak ... -
#335 Lehet, hogy én hülye vagyok, de nem találtam semmi büntetésre utaló dolgot. Ezek után gondolom a Bunker -
#334 Olvass bele a Forma 1 topikba (tegnap 12 és 14 óra között) és rájössz hogy semmit. És találd ki hogy ki adta ... és azt is nézd meg hogy aki adta az mit művelt ott ... És még ha jogos is lenne, akkor is 3 pont???????????????????????????????????????????????????? -
#333 Jesszus ember! Te meg mit csináltál??? -
#332 tudom hogy itt mindenkinek erdetiben megvan, de ha megsem...
http://doc-rob.dyndns.org/MP3/FREDDY_MERCURY___SOLO__3CD_/ -
#331 Seaside Rendezvous
March Of The Black Queen
White Queen
... -
#330 attol fugg milyen kedved van, minden korszak mas -
#329 nah megjött a queen összes(THX ZAKIKA!!!!!! ), van itt jópár cuccos mondjátok melyik számok a besztesztek, azzal kezdem :D -
#328 Hát igen. Amellet az nem Queen. A Queen pedig ugyebár sokkal jobb mint a Freddie-szólók -
#327 az alap harom album megvolt (mr bad guy, barcelona meg a remixek), ezert nem akarodzik belekezdeni sorba halgatni, atugralni meg nem akarom oket -
#326 Jóak, csak elég sok szám azonos, rajta van szinte az összes albumon. -
#325 jaja, nix szenyez szent topic
beszereztem egy Freddie Mercury box set 10 CD, meg nem halgattam meg -
#324 "Szent Topic" :)) -
#323 Ja igaz sajnos :( de ne szennyezzük be vele ezt a "szent" topikot -
#322 nem tisszeseges olyanra fogadni ami biztos
ki killene penderitetni azt az arrogans alakot
rgyszer kitettem 18+ kepeket a humoros kepek topicban errek jott egy figyelmeztetes, mondok ok akkor bocsi. de o nem, mert ekkor kezdett ugralni hogy milyen perverz allat vagyok (a tobbit inkabb kihagyom, nem kulturalt emberek szotara valo), irtam mi baja, bocsanatot kertem, erre hogy legyek csendbe mert kapok egypar honap kenyszerpihenot, hat hagytam...
tiszta elmebeteg a gyerek, istennek kepzeli magat de ahalyet hogy teremtene rombol. megvan meg a komunikacio, majd alkuldom tomcatnak a droidzonaba -
#321 Bingo -
#320 Lemerném fogadni hogy a bunker adta ... -
#319 nem. kérdezd meg a kurva okos modikat... -
#318 es ebben mi a rossz (kiveve ha tomve van erett sajtszagu feketeboru kissebsegiekkel)? -
#317 Villamos, troli... -
#316 milyen topicot? nyissak mar en is :) -
#315 Jaaa discography.
Én meg azé kaptam, me voltam olyan szemét, hogy egy olyan topicot nyitottam ami még nincs -
#314 discography akart irny a gyerek :)
te meg miert kaptad az a sarga diszt a neved melle -
#313 Night At The Opera discoban???? -
#312 nembaj, jóaz :DD
csak a night at the opera legyen rajta :DDD -
#311 ne orulj annyira, nem osszes csak amit ossze tudtam szedni -
#310 ja...kb holnap után megjön a queen disco szal lesz mit nyomatni :) -
#309 Ami késik, nem múlik ;)