9010
-
#469 Leközelebb jó lenne, ha csak a linket nyomnád be! -
#468 Queen, London 12.10.1980 - FLAC
Recorded live at the Wembley Arena in London, UK, 10 December 1980
Title: Third Night at The Wembley Arena.
FLAC files (level 6), Quality: Very good, Size: 548,4 MB.
Disc 1 (54:35):
Jailhouse Rock
We Will Rock You fast
Let Me Entertain You
Play The Game
Mustapha
Death On Two Legs
Killer Queen
I'm In Love With My Car
Get Down, Make Love
Save Me
Now I'm Here
Dragon Attack/Now I'm Here reprise
Fat Bottomed Girls
Love Of My Life
Disc 2 (42:16):
Keep Yourself Alive
Instrumental Inferno/Battle Theme
Flash
The Hero
Crazy Little Thing Called Love
Bohemian Rhapsody
Tie Your Mother Down
Another One Bites The Dust
Sheer Heart Attack
We Will Rock You
We Are The Champions
God Save The Queen (cut)
klikk torrent -
-
#465 Some videos from Queen Tribute Band "QUEEN FOR A DAY" are now posted at www.youtube.com
search under "QUEEN FOR A DAY" and or "qfad"
exceptoinally well done are the very closely synched up audio to video the fast version of Queens "We Will Rock You".
And also "Somebody to Love" at BB KINGS after Hollywood Bowl Show "Let Me Entertain You" , "Get Down Make Love", and "One Vision" are also a treat ..........not to mention "Keep Yourself Alive"! Hope you enjoy as much as I did......
Long Live Bri, Roger, John, Paul and all the lovely people have helped with Queen's endeavors over the years -
#464 QUEEN FOR A DAY VIDEO_s
klikk
-
#463 igen, szólóban, de nekem a szám is kéne, sajna nem nyomja le azt a szólót, ami magába a számba van :( -
#462 A Brighton Rock az összes 86-os koncerten ott van szólóban. A Death On Two Legs szerintem csak valamelyik 76-os koncerten lehet rajta, abból meg még nem nagyon jött ki semmi -
#461 hát láttam már jobbat
akkor inkább a mostani -
#460 jó lesz :)
tud valaki olyan koncerteket videókat, ahol a brighton rock és death on two legs számokat nyomják? amik nekem vannak ott nem játszák:( -
#459 És ehhez mit szóltok:
Szerintem a mostani egy kissé csicsamicsa. Ez egyszerű és stílusos. Próbáltam belevinni a tradicionalitást :) -
#458 Mondtam már hogy készülőben van a finomítás ...
De ha szerinted ez jobb akkor cseréltesd le. -
#457 -
#456 Egy jobb banner
-
#455 Hát csak ez valami ház felvétel volt ... -
#454 ez nem video hogy a másolástól romoljon :-)
és ugyanolyan asminősége egy torrentesnek is mint a gyárinak -
#453 Ismerős jelenség :/
Ezért nem érdemes összeszedni mindenféle agyonmásolt koncertet, úgyis ugyanaz van rajta mint egy gyárin, max 1-2 szám eltérés -
#452 Csak most. Mé nem mindig! :)))) -
#451 most hallgattam őket :) -
#450 Végre letudtam szedni ezt a dvd-t, de minek
Annyira rossz minőségű a kép és a hang is, hogy élvezhetetlen :( -
#449 tudom hogy bobonak nem ujdonsag, de masnak talan igen
http://www.nowa.ru/showthread.php?t=29223 -
#448 na akkor fel az 500 fele
ma halgattam egy olyat hogy Queen dance traxx - a kilencvenes evek dance starjai atcsinaltak egypar queen klasikus - tobbnyire a nyolcvanas evekbol, mert ott volt a legnagyobb a disco hatas es felturbositottak. akkor csak egyparat hallotam, de mara egy kicsit cikik (vagy nagyon) -
#447 Ja! És mivel a közelmúltban új jövevények is vannak, ezért ismét aljas módon hirdetem eme linket:
http://queenkonyv.uw.hu -
#446 Nem tudom, hogy újat mondok-e vagy nem de megvan a Kind Of Magic kedzetleges verziója ami a film végén szól. Köll-e valakinek. Ja meg persze a Budapest koncert is?
Amellett hamarosan elérjük az 500 hozzászólást ami lehetővé teszi a házigazda kérvényezését. Én speciel elvállalnám és remélhetőleg jól fel is lendülne a topic forgalma. Erre van jópár ötletem ;))) -
#445 Végülis :) Csak arra ügyelj, hogy a kép háttérszíne azonos legyen a hsz-ek háttérszínével -
#444 Ilyesmihez mit szóltok?
Csak ki kell találni az elhelyezést hogy mozaikba is jó legyen ... -
#443 én csak vendégművész vagyok itt
arra figyelj hogy akkor jó ha halvány -
#442 Persze, a moderátor topikban majd kérem, ha nektek is tetszene pl egy Queen logos háttér?! -
#441 Azt a házigazda meg tudja csinálni
sztem Grabberel beszélj ez ügyben -
#440 Tényleg, az oldal hátterének cseréjét is lehet kérni? -
#439 Tudom, úgy akartam én is, csak mégsem úgy rakták össze, és pont a TOCA 2-t mondtam példának, de javítva lesz, több képpel, külön váltva, és más helyeken ... -
#438 csak azért mondom mert már csináltam illetve láttam ilyet
nézd meg a toca racer 2-est vagy az enyém a juve topicban -
#437 most írt egy srác egy progit a 80-asban amivel meg lehet buherálni, hogy ne kérja a kódot -
#436 Jobb lenne, csak akkor 4x nagyobb lenne a mérete, és így is marha nagy. De ez még nem a végleges, folyamatban van a finomítás ... -
#435 Ja, tudom hogy meg kell várni, de Flash get nem csinál semmit, hibásnak érzékeli :( -
#434 nemcsak böngészővel lehet
pont ezt mondom
csak előbb végig kell kattingatni de a letölténél nálam elindul pl a flasget
természetesen egyben nem lehet berakni a linket -
#433 jobb lenne a banner ha képenként válétozna és átmenettel -
#432 Nem az a gondja szerintem. Valami FlashGet szerűséggel szeretné leszedni, de ott csak böngészővel lehet... -
#431 a rapidshare-t?
deha egyesével végigmész és megvárod mig visszaszámol -
#430 Jó a banner! :) -
#429 Még nem a végleges, meg nem teljesen én csináltam. A bannerműheéyben rakták össze. Az öteletet, meg az anyagot adtam én.