9010

• B0B0
    Szerintem a budapesti koncerten Freddienek jobb a hangja, de úgy összevetve ha igazán jó Quen koncertet akartok látni, nézzétek meg a 75-ös Hammersmith-szet vagy a 74-es Rainbow-t, vagy a 76-os Hyde Parkot...
  • B0B0
    Erre az ordításra csak annyit, hogy kíváncsi lennék arra az emberre, aki fél évig folyamatosan énekel hidegben-melegben nagy hangerővel, és ezután is úgy megy neki, mint a stúdiófelvételeken. Szerintem a koncerthangja is verhetetlen, főleg úgy, hogy 1975 óta a bagózás miatt folyamatos torokgyulladással küszködött a szabadban. A Live Aid előtt nem koncerteztek és az "csak" egy 20 perces műsor volt. Persze, hogy jobb volt ott a hangja
  • 0ppika
    Ez így van, azért is írtam "show"-t, a hangja tényleg nem volt olyan jó.
    A Live At The Bowl-be én is bele vagyok bolondulva, milliószor meghallgattam már, és már hallás után is tényleg nagy party lehetett (ezért is rendeltem meg, olvass vissza párat) ...
  • qwertrt
    Fúj, de bunkó vagyok
    Mindenesetre én kevéssé vagyok hasva esve tőle, remélem ez majd a jobb verziót látva változik. Még a Live At The Bowl érdekel, mert arról azt olvastam egy kritikában, hogy Freddie előadása egyenesen "teátrális". Mert itt, Wembleyben azért sztem nem annyira erőltette meg magát.
    A másik dolog, amiben elmarad a Live Aidtől (igen, ez az etalon-mikor először láttam, még nem is voltam annyira Queen fan, szó szerint beleborzongtam, lúdbőrözött a hátam), szal amiben elmarad, az Freddie ének teljesítménye: néhol már szinte csak ordít Persze ez huszadrangú dolog, szerintem legalábbis egy queen koncert legfőbb erénye - a nagy slágereken túl - Freddie játéka (nem zenei játékra gondolok). Szóval ez csak szőrszálhasogatás.
  • 0ppika
    Nem seed-elés hanem leech-elés
    Pedig a wembley nagyon jó, sokkal nagyobb show mint a budapesti ...
  • qwertrt
    Nem baj, azért seedelem a DVD verziót. Ha hazaértem megnézem mennyit szedett le ma, ha túl lassú, alternatív forrásból kell megszereznem.
    Mint tapasztalatlan Live queenes a Live Aid videó után úgy gondoltam, a zenekar bombasztikus élőben is. A Wembley után szkeptikus vagyok, bár még megvárom a normál verziót...
  • qwertrt
    Azért mégis jó lenne, ha először privát írnál, ha azután is ragazskodsz a nyilvánossághoz, akkor rendben, de meg fogod érteni, miért kérem ezt. Ok?
  • McGrady
    ja sry :)
  • 0ppika
    Innét rendeltem, itt a legolcsóbb, a többi webáruházban legalább 6400 FT!
  • Breki33
    ez nem a codectől függ mint mondtam eleve olyan
  • Breki33
    hol rendelted meg?
  • B0B0
    Én eleve sokkal jobban szeretem a 70-es éveket. Sokkal elmélyültebb és bravúrosabb a zene és mondanivalójuk is
  • McGrady
    ja, sztem se játszottak nagyon ütős számokat, a régi koncerteket jobban élveztem :)
    nekem is asszem divx-be van meg, nem csúszik rajta semmi, lehet kodeked régi :)
  • 0ppika
    Hát ez van
  • B0B0
    A DVD számomra nem minőség
  • 0ppika
    Nekem megvan video cd-be is és annál nem csúszik. Meg DVD9-be, na az ám az igazi
  • B0B0
    Hát ha gondolod, nekem megvan DVDripben amit én csináltam. 2CD-s és nem csúszik a hang
  • 0ppika
    Én meg megrendeltem azt a Live At The Bowl koncert DVD-t, megér 4e forintot ez a jó kis koncert ...
  • 0ppika
    Hú nem régen olvastam valahol róla, de nem tudom megmondani, ez nehéz kérdés.
  • Breki33
    miért nem veszed meg?

a divx-es köztudottan késik
  • B0B0
    A mai kérdés (az előző kicsit könnyű volt, úgyhogy most kompenzáljuk):

Hogy hívták azt a helyet, ahol Freddie és Roger ócskás-standja volt a 60-as 70-es évek fordulóján?
  • B0B0
    Bingóóóó! :)
  • B0B0
    Igen, de nem írok az e-mailedre, itt tárgyaljuk ki! Hadd legyen minnél népszerűbb a topic!
  • qwertrt
    Nos nézegetem a Live At Wembley videót, és mit mondjak... nem vagyok hasra esve tőle! Főleg a Live Aid videó után. Olyan lassúcska, álmos, mint az őszi légy!
    Mondjuk az is kell hozzá, hogy egy 600 megás divx-es verziót töltöttem le, aminek sajátossága, hogy néhol a hang vagy 0,2 másodperces késésben van a képpel, lehet, hogy ez okozza a lassúság érzetét.
    Mindenesetre már seed-elem is DVD verzióban, 4 Giga
    Csak legyen elég peer...
  • qwertrt
    Ha igen írj erre a mailre: [email protected]
  • qwertrt
    Látom sokat tudsz a queenről? Lehetséges, hogy minden egyes albumról tudnál érdekességeket írni, mondjuk legalább annyi szöveget, mint a BohRhapról?
  • Breki33
    tessék

torrent
  • McGrady
    John Deacon sztem is
  • 0ppika
    Persze, köszi!
  • Breki33
    torrent jó?
  • 0ppika
    Sajna nem, de ha adsz valami letöltési linket
  • 0ppika
    John Deacon
  • Breki33
    Senkise ismeri?

pedig tök jó hosszú változatok

Amúgy tudtommal a Bohemian Rhapsody másodszor a film miatt lett újra nagy sláger az új videoklippben is abból volt pl a klasszikus kocsis jelenet

• B0B0
    Mai kérdés:

Ki írta a 'Another One Bites The Dust' című dalt?
  • B0B0
    Ott a győzelem!!! A kérdés azért volt szemét, mert a Queen, mint banda csak 1971-ben lépett fel először egy Londoni szórakozóhelyen, de a név 1970-ben már megszületett! Grat!
  • B0B0
    Kissé lekésted :)
  • qwertrt
    Zanzibar
  • qwertrt
    Plusz még:

2,13 millós angliai értékesítésével minden idők 3. legkeresettebb angol kislemeze (Elton John előzte meg, és a Band Aid).
    A dalhoz forgatott film videoklip-történeti mérföldkő, pedig csak azért forgatták, mert nem tudtak elugrani a Top Of The Pops-ba.
  • zakika
    azert megyek, reg nem voltam MOon
  • Breki33
    Ezt ismeritek?

-------------------------------------------------------------------
    Queen - The 12' Collection

Artist...............: Queen
    Album................: The 12' Collection
    Genre................: Rock
    Source...............: CD
    Ripper...............: EAC (Secure mode) / LAME 3.92
    Codec................: Xing
    Version..............: MPEG 1 Layer III
    Quality..............: CBR 192, (avg. bitrate: 192kbps)
    Channels.............: Joint Stereo / 44100 hz
    Tags.................: ID3 v1.1, ID3 v2.3, APE v2.000
    Information..........: www.p2p-world.dl.am
    Included.............: NFO, M3U
    Covers...............: Front, Back

Tracklisting

01. Bohemian Rhapsody 5:59
    02. Radio Gaga (12 Version) 6:53
    03. Machines (Or Back To Humans) Instrumental 5:08
    04. I Want To Break Free (12 Version) 7:19