9010
-
#629 Szerintem a budapesti koncerten Freddienek jobb a hangja, de úgy összevetve ha igazán jó Quen koncertet akartok látni, nézzétek meg a 75-ös Hammersmith-szet vagy a 74-es Rainbow-t, vagy a 76-os Hyde Parkot... -
#628 Erre az ordításra csak annyit, hogy kíváncsi lennék arra az emberre, aki fél évig folyamatosan énekel hidegben-melegben nagy hangerővel, és ezután is úgy megy neki, mint a stúdiófelvételeken. Szerintem a koncerthangja is verhetetlen, főleg úgy, hogy 1975 óta a bagózás miatt folyamatos torokgyulladással küszködött a szabadban. A Live Aid előtt nem koncerteztek és az "csak" egy 20 perces műsor volt. Persze, hogy jobb volt ott a hangja -
#627 Ez így van, azért is írtam "show"-t, a hangja tényleg nem volt olyan jó.
A Live At The Bowl-be én is bele vagyok bolondulva, milliószor meghallgattam már, és már hallás után is tényleg nagy party lehetett (ezért is rendeltem meg, olvass vissza párat) ... -
#626 Fúj, de bunkó vagyok
Mindenesetre én kevéssé vagyok hasva esve tőle, remélem ez majd a jobb verziót látva változik. Még a Live At The Bowl érdekel, mert arról azt olvastam egy kritikában, hogy Freddie előadása egyenesen "teátrális". Mert itt, Wembleyben azért sztem nem annyira erőltette meg magát.
A másik dolog, amiben elmarad a Live Aidtől (igen, ez az etalon-mikor először láttam, még nem is voltam annyira Queen fan, szó szerint beleborzongtam, lúdbőrözött a hátam), szal amiben elmarad, az Freddie ének teljesítménye: néhol már szinte csak ordít Persze ez huszadrangú dolog, szerintem legalábbis egy queen koncert legfőbb erénye - a nagy slágereken túl - Freddie játéka (nem zenei játékra gondolok). Szóval ez csak szőrszálhasogatás. -
#625 Nem seed-elés hanem leech-elés
Pedig a wembley nagyon jó, sokkal nagyobb show mint a budapesti ... -
#624 Nem baj, azért seedelem a DVD verziót. Ha hazaértem megnézem mennyit szedett le ma, ha túl lassú, alternatív forrásból kell megszereznem.
Mint tapasztalatlan Live queenes a Live Aid videó után úgy gondoltam, a zenekar bombasztikus élőben is. A Wembley után szkeptikus vagyok, bár még megvárom a normál verziót... -
#623 Azért mégis jó lenne, ha először privát írnál, ha azután is ragazskodsz a nyilvánossághoz, akkor rendben, de meg fogod érteni, miért kérem ezt. Ok? -
#622 ja sry :) -
#621 Innét rendeltem, itt a legolcsóbb, a többi webáruházban legalább 6400 FT! -
#620 ez nem a codectől függ mint mondtam eleve olyan -
#619 hol rendelted meg? -
#618 Én eleve sokkal jobban szeretem a 70-es éveket. Sokkal elmélyültebb és bravúrosabb a zene és mondanivalójuk is -
#617 ja, sztem se játszottak nagyon ütős számokat, a régi koncerteket jobban élveztem :)
nekem is asszem divx-be van meg, nem csúszik rajta semmi, lehet kodeked régi :) -
#616 Hát ez van -
#615 A DVD számomra nem minőség -
#614 Nekem megvan video cd-be is és annál nem csúszik. Meg DVD9-be, na az ám az igazi -
#613 Hát ha gondolod, nekem megvan DVDripben amit én csináltam. 2CD-s és nem csúszik a hang -
#612 Én meg megrendeltem azt a Live At The Bowl koncert DVD-t, megér 4e forintot ez a jó kis koncert ... -
#611 Hú nem régen olvastam valahol róla, de nem tudom megmondani, ez nehéz kérdés. -
#610 miért nem veszed meg?
a divx-es köztudottan késik -
#609 A mai kérdés (az előző kicsit könnyű volt, úgyhogy most kompenzáljuk):
Hogy hívták azt a helyet, ahol Freddie és Roger ócskás-standja volt a 60-as 70-es évek fordulóján? -
#608 Bingóóóó! :) -
#607 Igen, de nem írok az e-mailedre, itt tárgyaljuk ki! Hadd legyen minnél népszerűbb a topic! -
#606 Nos nézegetem a Live At Wembley videót, és mit mondjak... nem vagyok hasra esve tőle! Főleg a Live Aid videó után. Olyan lassúcska, álmos, mint az őszi légy!
Mondjuk az is kell hozzá, hogy egy 600 megás divx-es verziót töltöttem le, aminek sajátossága, hogy néhol a hang vagy 0,2 másodperces késésben van a képpel, lehet, hogy ez okozza a lassúság érzetét.
Mindenesetre már seed-elem is DVD verzióban, 4 Giga
Csak legyen elég peer... -
#605 Ha igen írj erre a mailre: [email protected] -
#604 Látom sokat tudsz a queenről? Lehetséges, hogy minden egyes albumról tudnál érdekességeket írni, mondjuk legalább annyi szöveget, mint a BohRhapról? -
#603 tessék
torrent -
#602 John Deacon sztem is -
#601 Persze, köszi! -
#600 torrent jó? -
#599 Sajna nem, de ha adsz valami letöltési linket -
#598 John Deacon -
#597 Senkise ismeri?
pedig tök jó hosszú változatok
Amúgy tudtommal a Bohemian Rhapsody másodszor a film miatt lett újra nagy sláger az új videoklippben is abból volt pl a klasszikus kocsis jelenet
-
#596 Mai kérdés:
Ki írta a 'Another One Bites The Dust' című dalt? -
#595 Ott a győzelem!!! A kérdés azért volt szemét, mert a Queen, mint banda csak 1971-ben lépett fel először egy Londoni szórakozóhelyen, de a név 1970-ben már megszületett! Grat! -
#594 Kissé lekésted :) -
#593 Zanzibar -
#592 Plusz még:
2,13 millós angliai értékesítésével minden idők 3. legkeresettebb angol kislemeze (Elton John előzte meg, és a Band Aid).
A dalhoz forgatott film videoklip-történeti mérföldkő, pedig csak azért forgatták, mert nem tudtak elugrani a Top Of The Pops-ba.
-
#591 azert megyek, reg nem voltam MOon -
#590 Ezt ismeritek?
-------------------------------------------------------------------
Queen - The 12' Collection
Artist...............: Queen
Album................: The 12' Collection
Genre................: Rock
Source...............: CD
Ripper...............: EAC (Secure mode) / LAME 3.92
Codec................: Xing
Version..............: MPEG 1 Layer III
Quality..............: CBR 192, (avg. bitrate: 192kbps)
Channels.............: Joint Stereo / 44100 hz
Tags.................: ID3 v1.1, ID3 v2.3, APE v2.000
Information..........: www.p2p-world.dl.am
Included.............: NFO, M3U
Covers...............: Front, Back
Tracklisting
01. Bohemian Rhapsody 5:59
02. Radio Gaga (12 Version) 6:53
03. Machines (Or Back To Humans) Instrumental 5:08
04. I Want To Break Free (12 Version) 7:19