30108
  • csokalaci
  • Rage47
  • csokalaci
    Újra van Kartel Kocsma
  • byzhouse
    mert nem direkt írtam
  • Rage47
  • Zomil
    kapa...omg....azt ugy hivják gereblye... :D
  • Jim Morrison
    nekem meg maszkom is van :p
  • byzhouse
    van ilyen kapám a játékban :3
  • Jim Morrison
    koszi a linket, majd be is lepek :)
  • Pio
  • SzirmosSzisza
    "Greece is F2P"

• Fpocok
    De jó... kaptam egy RIFT Well Spun Hat promo kódot... Kár, hogy sosem fogok RIFTezni.
  • tototto
  • Fpocok
    Na megyek, veszek itemet egy euróért, hogy teljes értékű TF2 tag lehessek... megint
  • lolSL
    mikor lesz kész a voice chat szinkronja?
  • Aquir
    Még a játék közben is meg lehet nyitni a steam-böngészőt, megnyitod a sztaki szótárt miközben játszasz... ezerszer egyszerűbb. :D
  • Aquir
    Inkább tanuljatok angolt

Ott a szó, és megnézed a szótárban. Jé, már tudod mit jelent.. A világnak a nyelvét mindenkinek meg kéne tanulni előbb utóbb.

• Dency
    Jaaa, értem, akkor csak így tovább
  • Zomil
    itt lehet regisztrálni bárkinek, le kell forditani egy véletlenszerüen kidobott angol szöveget és ha a moderátor elfogadja, akkor fordithatod a játékot...természetesen nem kerül be rögtön a játékba elöször egy moderátornak el kell fogadnia, majd egy adminnak is el kell fogadnia, h a játékba bekerüljön
  • Dency
    De ti vagytok akkor a hivatalos fordítók? Vagy hogy működik ez?
  • Zomil
    csak szolok, h a magyaritás most 85%-on áll(1honapja még olyan 50% körül állt, amig haverral el nem kezdtünk dolgozni rajta :) ), és nem olyan pikk-pakk megy a dolog föleg, ha az ember minöségi forditás akar csinálni...mert ugye a játék 90%-a szoviccböl/alliteráciobol/valami játékra, filmre, stb.-re utalásbol áll...
    dolgozunk rajta...a leirást meg addig nincs értelme beirni, amig a fegyver nevét nem találtuk ki...pl. Loch-n-Load-ra meg Pain Train-re egyszerüen képtelenség bármi értelmes nevet találni...de még van jopár ilyen dolog...
  • Dency
    Gondolhatnád hogy nem ilyenekre célzok. Hosszabb mint pl a dueling mini game leírása , vagy az achievementeknél is jól jön.
  • Rage47
    Damage - sebzés
    Crit - kritikus sebzés
    Speed - sebesség
    stb.
    többi kiszótárazod, már van online szótár, én anno még nyomtatott szótárral játszottam RPG-t
  • Neoncsoves
    szerintem ami a fegyvereknél van esetleg plussz sebzésről vagy akármiről, azt ki lehet ám keresni szótárból, nem kell akkora angoltudás hozzá... a mai világban meg szerintem egy ilyen történet nélküli játékban illik eligazodni még a fegyvereknél is.
  • Dency
    Azért nem mindenki nyomja perfect az angolt, és pár tárgy , fegyverhez jól jön a leírás mert valamiről azt se tudom mi a f@szra való vagy mit csinál.
  • Neoncsoves
    erről ez jutott eszembe

• Rage47
    nagyon fontos a játék szempontjából, elég csavaros a sztori és elég nehezek a párbeszédek, igazad van :D
  • Dency
    Fordítással nem nagyon haladnak.... Legutóbbi update óta nem sok minden lett magyarosítva.
  • Zomil
    többre mennél, ha inkább a steam supportnak irnál :)
  • Glockman
    Nem, csekoltam (link:http://www.tf2items.com/profiles/76561198036640359) és minden trédelhető sapi eltűnt lehet megloptak vagy valve bug?
  • kr1szmester
    restart és problem solved-
  • Jim Morrison
    de torttel CSALIK
  • PunkZoli
    vagy csaltál és bant kaptál, vagy törted van, amit nem nagyon értenék, lévén ingyenes a game:D
  • Viktor99
    Kedves metallica rajongó barátom egyszavas kommentjével arra kar célozni hogy a steam saját védelmi rendszere (mint a punkbuster) rosszalkodhat vgy lehet vele valami gond. Nekem ilyen sosem volt de próbáld meg újrindítani a steam-et, esetleg az egész gépet. Hátha beválik a Gates módszer.
  • csokalaci
    VAC?
  • kr1szmester
    azt írja, hogy szépkapcsolva, nem védett módban vagy, indítsd újra, hogy védett szerverekhez csatlakozhass.
  • Jim Morrison
    ha többet mondanál esetleg...
  • Neoncsoves
    troll
  • kr1szmester
    ok....építő, és segítő jellegű hozzászólásodat köszöntem :D
  • csokalaci
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Használj óvszert ?