Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dency
<#falbav>
FAK. Milyen idõközönként dob nektek? Számít az hogy külföldi szerveren játszok?
más: Hogyhogy a játék fele magyar másik fele angol? Folyamatban van a fordítás?

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Narxis
Nekem annyit dob, hogy már nem is tudom hova rakni.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Rage47
nekem dob
Dency
Nekem mostanában nem droppol semmi cuccot. Nektek igen? Mi a tosz van? XD

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Rage47
tessék, kiraktam egy linket banner alá
ha van jobb ötletetek, jöhet
aki excel-mágus, az nyugodtan szépítheti a doksit😛
ne, ha lesz jobb azokat😄 nád
Rage47
ezt rakjam ki?! 😄
csináltam egyet, de ez valami gyötrelem ez a szerkesztõ
mi ez kaki, hogy csak quicktimeal lehet kúrni?
videókat aki belinkeli
Pedig a videóban is benne van, hogy lehet, hogy pont TE leszel a nyertes😮

Én max ebben a kategóriában tudnék nyerni: Most Epic Fail<#idiota>

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Rage47
mit tegyek ki?
Aquir
Na nekem erre az update-re nincs idõm, elmehet a francba a Valve😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

van, hogy nem azonnal írja ki, ha olyan sokan nézik meg egymásután, és nem vagy nagy csati
tegyük ki banner alá, nézegessük egymásét és jólvan, nem kell itt csalni semmit rédzs ügyes fiú majd megoldja😄
NEOreg3
én számlálóm 40-nél adta meg magát=(

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

😄

ergo jobban járt volna a Valve, ha az achievementet lájkokhoz kötik😄

NEOreg3
milyen segítséggel? kéne egy tipp😄

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Nah szupi😄

Rage47
300 körül megáll a számláló mindig
késõbb mutatja majd rendszeresen az összeset
Youtubeon létezik olyan, hogy egy nap nem kapok több nézettséget?😄 Elvileg megcsináltam az 1000 nézettséget (kis "segítséggel"), de még mindig csak 311et mutat😄

Örülj, hogy nem olyanon voltál, ahol be van kapcsolva...😄
Lag hegyek... mert a Valve jól megcsinálta, hogy amikor kész a videó, akkor azt rögtön elkezdi letölteni a gépedre... akár szerveren vagy, akár nem😄

Zomil
tesztelni kell dota2-re 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rage47
3 szerveren voltam, mindegyiken kikapcsolták a replay funkciót - így sok értelem van...
hál istennek mostmár még kevesebben fognak törõdni a csapatjátékkal😄
a youtube meg is hótt^^

Nah most adtak egész jól kinézõs kis sapikat is😄
Nemúgy, mint az elõzõ updateben😛

Added the Replay feature: http://www.teamfortress.com/replayupdate
Known issue with Mac replay rendering being blurry will be fixed in the next update
Launched the First Annual Saxxy Awards: http://www.teamfortress.com/saxxyawards
Added 8 new Replay achievements
Added 10 new hats
Added The Director's Vision, an item that provides you with a new taunt
Fixed a problem with certain equippable items rendering incorrectly on the loadout screen
Fixed a problem causing the Mann Co. store previews to render incorrectly
Crafted items will now remember/display who crafted them
Added a reward for the early crafters of new items
Added a new style to the Aperture Labs Hard Hat
Added a new style to the Blighted Beak
Fixed bugs with the refurbish items interface so that some properties will no longer be un-removable under certain circumstances
Fixed the briefcase not being drawn on players when it's being carried in CTF maps
Fixed the Gloves of Running Urgently not using the correct skin in the character loadout screen
Fixed the Kritzkrieg not drawing the correct model in the character loadout screen
Fixed the Horseless Headless Horsemann displaying the burning material in DirectX8
Fixed the Aperture Labs Hard Hat displaying the burning material in DirectX8
Fixed removing the burning/jarated conditions on players who are being critboosted by a Medic using the Kritzkrieg
Added Mad Milk to the conditions that are cleared when players are made invulnerable by a Medic with an ÜberCharge
For web developers: added tool and capability information to the IEconItems_440/GetSchema Web API

Gyerünk! Tessék videókat csinálni szaxidíjért😄

Sadist
Vársz következõ karácsonyig, és talán kapsz egy ajándék kulcsot 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

kifli
miez? linket lécci 😄
Kulcsot venni lehet hozzá, vagy a mann co storeból, amivel növeled Gabe bácsi hasi hurkáját, vagy játékosoktól... lehet benne sapka, sál, nagykabát (nah jó csak sapka), fegyver, vagy nagyon kevés %ban egy unusual sapka, ami úgy néz ki, hogy egy normál sapka, valami effekttel megbolondítva és ezek általában iszonyat sokat érnek...

Dency
Nekem van ilyen "Mann Co. Supply Crate" doboz csak levan zárva. Kulcsot is droppol majd hozzá? És ha megkapom akkor ebben mik vannak?

NEOreg3
tf2items-en megnézheted, hogy épp mit kaptál. A "The following items were found but not yet placed in the backpack:" alatti részen nézheted meg azt, amit droppolt, de még nincs a backpack-edben.

A cuccok meg akkor kerülnek be a hátizsákodba, ha a menüben levõ figyelmeztetésre rákattintasz, ha belépsz a mannco store-ba, vagy meghalsz egy szerveren.

itt egy példa

<#hehe>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Mekkora jó ez már!😄 Ezer köszi! Eddig éjszaka, amikor a DSLem újracsatlakozott új IP miatt, reggelre egy Connection lost üzenet fogadott és annyi... no ez szépen újracsatlakozik a steamhez és megy tovább😄 Király

van egy messages üzid a menüben és annyi, de ahhoz be kell lépni a gameba,de játékba nem
Vagy csak rányom a shop for items gombra😄
Amúgy szerintem ez a cucc nem assignol be egy csapatba, így nem is tud meghalni a kedves idler😄

Zomil
belépsz, meghalsz, megkapod 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sztem semmibe nem telik elindítani és megnézni😊

Fabio Capello
Ki is írja ha kapsz valamit, vagy csak akkor tudod meg, ha rendesen is indítasz TF2-t?

;D

Jim Morrison
tenlyeg, koszi<#law><#puszis>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Sõt... futtasd azt is a nappaliból logmeinnel<#banplz>

Jim Morrison
nah, kiprobaltam a parancssori idlet es kaptam orange festeket ! 😄 ezentul nem is inditom el a tf et, mert ket backburnert es ket tribalms shivet kaptam csak a szokasos lada melle 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

woy
csak túlélem valahogy <#idiota>

Promo sapkákat nem lehet craftolni😊

woy
meg a sapkák is voltak , csak a promo itemeknek más volt a színe 😄

Múltkor? Amikor fegyvereket adtak? Hát még szép, hogy a stattal rendelkezõ fegyverek nem csak promóban lesznek😄

woy
Mounts and Blades and Hats and Fires and Hats and Swords múltkor azért rendesebbek voltak , ez nem nagyon lesz dropban vagy craftban