30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#26426 Én ha tetszik és pangás van a játékok terén akkor kifizetek (most néztem, hogy van is miatta TF2 sapim \o/), de TF2-t azért nem vettem eddig, mert vártam, hogy megint occó legyen az Orange Box (kell a source engine a sok idióta modhoz :-D) -
#26425 3000-et sajnálni egy jó játékra... komolyan szánalmas. Gondolom ha egyszer felnősz, te is ingyen fogsz dolgozni... -
#26424 reborn -
Kexii #26423 Nem tudom miért mindig ezzel a pia dologgal jöttök... Egyszer nem mondja senki azt, hogy:" Inkább vegyél belőle egy pólót és hordjad azt" vagy "inkább élj abból a pénzből 2 napig."
Ja és felesleges 2 üveg vodkát venni, hogy összehánjaa magát... felesleges pénzkidobás. akkor már inkább vegye 1-2 kulcsot a ládákhoz -
xxxpaulxxx #26422 -
xxxpaulxxx #26421 Váddefák van itt?:D Ingyenes a játék és már 1 nap alatt 100 hsz termelődik?:P -
#26420 Na ez volt számomra meglepő. Nem hittem volna hogy te ekkora partyarc ellenes vagy :D -
Neoncsoves #26419 így van inkább vegyél 1 üveg (vagy 2) üveg vodkát, idd meg egyedül tisztán és hányd össze a lakást, az tényleg megéri -
#26418 igazad van dögöljön meg az a rohadt fejlesztö, h pénzért árulja a játékát :) -
#26417 én speciál egy játékért nem vagyok hajlandó kifizetni 3000 ezer forintot, még akkorse ha szuper akció és csakmost 1500Ft (najó akkor talán ) -
#26416 én mindig lemaradtam az akcióról =( -
#26415 áhh ilyenért nem ad ki pénzt de akart vele játszani? mert sokszor leszállított árakkal olyan marha drága volt a játék.. :D -
#26414 az a baj hogy erröl ő nem tehet, vétkes azért mert ingyen lett a játék ? nagyon sokan ugyvoltak hogy áhh nem adok ki ilyenért pénzt (mint én) de akart vele játszani csak éppen fizetni nem akart érte, ingyenes lett még jóhogy örül hogy játszat avval amivel akart most ingyen... -
S8DJ #26413
csicska... :D -
#26412 1., nem tudom
2., nincs -
Kexii #26411 Valaki nem tudja, hogy az új set-ekhez terveznek-e bónuszt majd? Örültem, hogy sikerült kigyűjteni az új sniper settet erre semmit nem kaptam hozzá =( Hát van a Valve-nek szíve?!? -
#26410 Nem neked
realee: téged is lávollak te idegesítő troll
Tóni: nem kell hevimedve szett
Zomil:
-
#26409 ez az egy set van meg :D -
#26408 Nembaj a többiek meg téged utálnak, h minden hsz-edben csak sirsz valamiért :) -
#26407 Akkor ennek örömére nem érdekel valakit egy "The Hibernating Bear" Set -
#26406 <3
Kexii: nem biztos hogy veled van baja
más: 10. a toplistán a topik huhuuuu -
Neoncsoves #26405 de engem remélem </3 -
Kexii #26404 Ha ez a komment nekem szólt akkor húzd le magad. Attól, hogy eddig nem írtam már csak ingyenes játékos lehetek? Bocs, hogy eddig nem irkáltam minden faszságodra amit összehordasz itt... -
#26403 <3 -
#26402 Kezdem megutálni ezt a topikot most hogy ingyenes lett a game... :[
Nem baj, akik eddig is ide írtak azokat <3 -
#26401 köszi, akkor már csak kulcs kell... -
#26400 Best
Kipróbáltam már ezt a tf2 beta-t viccből.
-
Kexii #26399 Üdv!
Ezek az ún. "strange" fegyverek amik csak crate-kböl szerezhető meg bármennyire is meglepő lehet ez.
Mindegyiknek van egy számlálója, ami az öléseket számolja. Egy elér ölési szám után új szintet ér el és új neve lesz. Ez semmilyen pluszt nem ad ugyan olyan fegyver lesz mint a normál társaik. Tradelhetőek, 3-4 refinedért mennek. Achivment ill. trade szervereken elég könnyen fellehet hűzni őket egy magasabb szintre.
Egyenlőre még csak régebbi ill. alap fegyverek vannak mint pl.: pipe vető, scattergun, rocket launcher, shotgun, direct hit, eyelander, glowes of running...stb.
Úgy tudom csak a 19-20 számú cratekből lehet nyitni de ebben nem vagyok biztos.
Remélem kielégítő válasszal szolgáltam. -
#26398 A sok köcsög veri magát arra hogy hányat ölt, és ez a csodás játék az egész szerver számára láthatóvá teszi egy felugró ablak formájában, HA AKAROD, HA NEM! -
#26397 ezek a szintlepos fegyverek hogy vannak? -
#26396 vegyel fel steamen, hadd lassam eloben is :D
JimMorrison723.hu -
natalyel #26395 Sokáig én is szívtam evvel. Nem tudom milyen routered van, nálam valamiért az blokkolta.
Mikor beléptem a routerbe, - webes felület - a logban látszik, hogy milyen kimenő-bejövő kapcsolatokat blokkolt. Onnan kinézve a portok számait - miközben persze a Steam-en a szerverkeresőbe rányomsz a keresésre - engedélyezed a routerben.
Most már én is látok 4-500+ TF2 szervert... -
#26394 OTT VAN A BANNER ALATT?
N00BS Y U NO READ??????????? -
#26393 Tegnap mi is rátaláltunk az engire :D
-
#26392 Amúgy igen ez tényleg így van. -
#26391 pedig most a sok n00b es akkor egyszeru :D addig jatszal vele te is amig ra nem jonnek a tobbiek, hogy van ilyen is :D -
#26390 egyébként én tegnap spy-t játszottam egész hosszú időn keresztül, annyira nem nehéz vele, én bementem cloakba, elbujtam enemy bázisa közelében, felvettem valamelyik alakját, aztán futkostam kicsit velük, ha valamelyik egyedül volt hátbaszúrtam, rögtön után cloak, és újra megcsináltam, jól elvoltam, elég sokat is öltem így, csak néha nehéz eltalálni őket hátulról, ha mozognak v ilyesmi -
#26389 Ez most hülyén fog hangzani de én spy-al surf szerveren tanultam meg játszani. Azzal a kasztal játszottam a legtöbbet. -
#26388 spyhez még f****** vagyok. -
#26387 akinek a szerverkereső nem dob ki elég szerót vagy csak nagy pingűeket, a letöltési régiót tegye vissza magyarra (majd későbbiekben ha valami játékot akar leszedni és lassú átdobhatja megint külföldire) mert megfigyeltem hogy a letöltési régió szerint listázza ki a szervereket (pl nekem USA- LA régió mellett volt 3-4 100 ping alatti szerver, de most magyaron mindet kinyomja)