Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jól értem, hogy lehet használni külsõ progit meg zenét, csak ne legyen vele baj jogilag, és tga,wavból kell összetákolni?!
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Amúgy ezek után bele se merek gondolni mennyit képesek fizetni egy max headért😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
És mit csináltál aztán? Vettél belõle 10 tf2t?XD
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Turbine_pro-t 2-0 ra hoztuk, granaryt 5-3-ra. Darkness pedig olyan double airshotot lõtt 😄 Mindenki ott üvöltözött mumblen.
A war az egyetlen golog ami miatt még tf2-zök 😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Amúgy nekem maxon 100+++ fpsel fut a játék=(
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
AMd x3 720BE
HD4870
4gb-ram
ez nem mai konfig és a tf2 fullon (1920x1080) hasit 59-60Fps-el (tudom látom mert jatekkozben ott a graph)
Szoval ez igy érdekes : D
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
nekem is szarakodik a játék, random crashel 😞 nem tudtam még replayt csinálni... lehetetlen kb.
ha csinálok egyet, akkor is csak "waiting..."-et ír
a crysis-t röhögve viszi a gépem maximum közeli beállításokon, a tf2 meg csak a képembe röhög, pedig elég sok effekt ki van kapcsolva
és persze azt sem akarom, hogy így nézzen ki:
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
sent from my Macbook Pro
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
tök laikus vagyok szal bocs ha hülyeséget kérdeztem <#lookaround>#lookaround>