Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Aha hát jó. Én csak az árakat néztem.
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
egy átlagos kraftolható sapkát legolcsóbban 2 refinedért tudsz megszerezni
2 refinedhez pedig 36 fegyver kell
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Gondoltam szólok, hogy ne csinálj hülyét magadból.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
3 sapiért tuti nem adom oda az egészet. De milyen sapkák amúgy link?
Amit kínálok: Sandman,Dead Ringer, Ambassador, Scottish Resistance, Axtinguisher, Wrangler, Backburner, Sandvich.
Itt meg lehet tekinteni ha valaki nemtudja pontosan miaz: Items
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
És van még 6 videóm a csatornámon ha érdekel:
http://www.youtube.com/user/ruplitya
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
http://facebook.com/musicleander
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Elõre is nagyon szépen köszönöm a segítséget.
The good, the bad and the ugly theme song