30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#26506 ? -
kr1szmester #26505 hol tudom beállítani, hogy védett módban legyek, mert mindig azt írja ki, hogy nem védett módban vagyok, indítsam újra. -
#26504 aha értem kösz a válaszokat:) -
#26503 Hát szerintem amiből sosem lehet elég az a soldier. A medic nem igen tartozik ezek közé. Persze jó ha van medic de ha a fél csapat az akkor nem sokat ér az egész.
A soldiernek van elég sok HP-ja ÉS "tűzereje" ahhoz hogy bárkit szétszedjen. Na és ha ebből van még 10 akkor nem igen szedik el az intelt. Na persze ha az emberkék figyelnek az intelre :P -
Belkar #26502 CTF-ben fontos az Engie védekezés miatt aztán fontos a Pyro aki védi az Engie-t a Spy-októl. Fontos a Scout mert könnyen át tud jutni az ellenfél emberein aztán még fontos a Spy is mert ő szintén könnyen átjut és Engie-ket is kinyírja. -
#26501 értem, nem is érdekel annyira a pont, meg a kill, egyébként a CTF talán a legnehezebb mód szvsz, volt, hogy egy engineer se volt és én gondoltam építek sentryt hogy védjem, de egyedül voltam, és a spy lekapcsolta a sentrym aztán rámrohantak ketten-hárman, ctf-be mik a legfontosabb classok? ugy értem hogy melyik az a class amelyikből ha nincs vagy kevés van akkor az feltétlen választás? nyílván medic az egyik, de inkább arra lennék kiváncsi hogy melyikkel lehet jól védekezni scoutok,spy ellen vagy esetleg támadni,pontot szerezni? -
PunkZoli #26500 egy kulcs -
#26499 még 1 láda -
#26498 Ebben a nyári ládában mi található? -
Kexii #26497 Amikor a medic 0 killel legelső a csapatban :) -
#26496 általában ugye mediceknek minuszos a statja, de nem mindig es megis mindig milyen sokat tesz a csapatert :) -
#26495 A pontokat ne figyeld. Ha nagyon érdekelnek akkor ez nem a te játékod. Ez egy csapatjáték, nem az a cél hogy minél többet ölj. Ha mindegyik kasztot élvezed akkor olyanba állj amilyen még nincsen ezzel is segítve a csapatod.
(Mellesleg lehet akár 0-30-as statod is senkit sem fog érdekelni ha nyer a csapatotok :) . Hidd el ez nem cod/css) -
#26494 csak a játszási idő alatt mutatja a pontokat, egyébként van achievement ami egyes esetekben erre épül, De ennyi erővel arra is van achievement hogy úgy robbants demomannel hogy épp ne lássad a sentry-t -
#26493 kb egy hete mostmár játszom minden class-t kipróbáltam, igazából meglepetés számomra, először azt hittem hogy lesz kb két class ami tetszik és csak azzal fogok játszani, de nem, mindegyik jó valamire és valamikor és mindegyik nagyon tetszik, amelyikkel talán legjobban élveztem egy Payloadot az az Engineer volt, de például tegnap KoTH-eztem és Sniperral 10-0-ás statom lett.
Egy kérdésem lenne: A Score amit meccs közbe kapsz, az csak jelzésként szolgál? Gondolom a killek, meg elfoglalt pontokért is ad, de ezen kívűl jó valamire? -
#26492 én télen se kaptam kulcsot, de ismerősöm aki bese lépett dobott neki a rendszer :) -
#26491 a nyári ládához szerintem fognak egy ingyen kulcsot adni mint télen -
#26490 Azt csak venni lehet illetve tradelni. -
Belkar #26489 Aha köszi :) De közben felmerült még egy kérdés (bocs csak tényleg új minden :) szóval azt a kulcsot ami azt a Man Crate-et vagy mit nyitja azt csak a boltban lehet venni vagy találni is lehet? -
#26488 Lehet, hogy csak lehalt a steam cloud, csekkold magadat tf2items.com-on is. -
#26487 Megkülönböztetett fegyverek, a The MANN-conomy Update előtti összes meglévő fegyver vintage. -
#26486 azt, hogy vintage -
Belkar #26485 Köszönöm a válaszokat
Még annyi hogy a tárgyak neve előtt a Vintage felirat az mit is takar? -
Glockman #26484 Hi!
Az lenne a kérdésem ,hogy tegnap az összes trédelhető sapim(bills hat,ear buds stb..) eltűnt!
Ez valve hiba? Vagy megloptak? pls help! -
#26483 Bocs az elsőnél elírtam. Nem kell aktiválni semmit. :) -
#26482 -alapból prémium leszel, kapsz majd egy szar sapkát és annyi, előnyt nem fogsz kapni, mivel a free játékosokat korlátozzák
-kulcson, backpack expanderen, és noisemaker-eken kívül azt hiszem mindent lehet kraftolni, vagy találni
-segíthetsz az új játékosoknak úgy, hogy útmutatást adsz nekik(menj ide, bújj el itt, öld meg őt, stb.), jutalom nem jár érte
-random dobálja, heti limit van, heti 6-12 itemet kaphatsz -
#26481 1. Igen, mindent tudsz amit eddig, csak az ingyenesek vannak lekorlátozva (trade, backpack tárhely, mute opció stb.)
2. De. Craft, trade, random drop
3. Új játékosoknak van. Jelentkezhet pár ember "coach"-nak és aki igényli annak el tud magyarázni, megmutatni pár dolgot.
4. Igen, viszont bizonyos időnként csak megadott számú fegyvert dob. (Nem tudom mennyi az de pl. 1 héten 8 item. Ha egy nap játszasz annyit hogy megkapod mind a 8 itemet, egy hétig semmi.) -
Belkar #26480 Hali! Visszatértem a TF 2-höz az Engie update óta nem játszottam és nem értek sok dolgot szóval lenne néhány kérdésem:
- Ha megvettem a játékot azt kell külön aktiválni vagy alapból premium user leszek? És ha igen ennek mik is az előnyei?
- A boltban lévő pénzért megvehető tárgyakat másképp nem lehet megszerezni?
- Az a Be a Coach lehetőség mit is takar? Jár érte valami jutalom?
- A tárgyakat még mindig random dobálja vagy már megváltozott? -
#26479 az a baj hogy amíg ingyen kalapokkal viccelődtél még max ban járt
de most hogy fizetős cucc olyan per lesz hogy házad nem lesz nemsokára, a helyedben lemondanám a netet és szolgáltatót váltanék amígnemkéső -
#26478 Szép communityid. -
#26477 tényleg működik, nézzétek csak meg a backpack-em -
#26476 -
#26475 nem ajánlom,mert akkor nincs mit elérni a játékban és megunod. -
#26474 de köcsög XDDD
-
#26473 mi is az a command ? -
Kexii #26472 jaj. sry félreértelmeztem az írásodat. (facepalm). -
#26471 Na az nekem is jól jönne. :D -
Kexii #26470 Hát figyelj achivment manegerrel mindet megtudad csinálni. Vagy kitudod választani azokat amik megvoltak csinálva és csak azokat rakod vissza. De mondjuk hasznos ha megakarod csinálni a videós achivmenteket is. -
#26469 felmentem 1 szerverre és ott írták,hogy írjam be xyz commandot és kapok acsit... hülyeségből beírtam és unlockolt mindent. -.- tudom barom vagyok :D -
#26468 "még a szerverszabályzatban is benne van, hogy lehet micspammelni, minek ez a nagy butthurt"
ezt irta Neoreg #26453-ban...minek lépsz fel micspam szerverre ha nem birod?... -
Kexii #26467 Igen lehet. És igen achivment managgerrel. De ha mondjuk azért akarnád, hogy újra megkapd az itemeket az sajnos nem működik. Pedig már lenne pár untradeable sapkám ='(