Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmm... akkor ez új dolog (vagy nem😄), mert én régebben próbáltam saját idle szervert csinálni, de nem jött össze😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Sadist
De, de akkor is mûködik a drop rendszer. Emlékszem, én még a Soldier tutorialja alatt kaptam egy Direct Hit-et. Úgyhogy elvileg az is elég, ha valamelyik training mapot indítod el.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

de, ez a lényege
van vac is rajta
Jaja most utána olvastam😄 Köszi szépen! Nincs több álmatlan éjszaka az 10000 rpm-en pörgõ hûtõktõlXD

Zomil
nekem müködik 😊
és teljesen legális,mert nem külsö program

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hmm... a parancssorból olvashatóan nem😄 Köszi szépen! Remélem jól mûködik😊
és amúgy ez mennyire "legaláis"?😄

Ez nem localt csinál?😄

Zomil
csinálj egy ikont az asztalra: "C:\Program Files\Steam\Steam.exe" -applaunch 440 -textmode -nosound -nopreload -novid +map arena_badlands

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Fabio Capello
idk, de van rá vmi módszer...

Hogy lehet parancssorból idlézni?😄

Zomil
én a buds-omtol megszabadultam egy hot pursuit-ért +2sapkáért... 😄

Jim Morrison
baz mennyi sapid van.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Fabio Capello
15-20 dollár környékén, kéretik beszámítani hogy NARANCSSÁRGA. 😄

Legalábbis az általad linkelt lista és a metál árfolyama alapján olyan 18 dodó környékére jön ki a bills ára.

NEOreg3
hány forintért akarsz megválni a Bill-tõl?

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Fabio Capello
Na felpakoltam, hátha páran rákapnak, bár nem nagy a választék... 😛
klekk

Zomil
lol treasure hat ilyen sokat ér? 😄
az a ronda szar? 😄

NEOreg3
csak akkor éri meg komolyabban, ha több accountod van

és az is elõfordulhat, hogy nincs kedved az adott héten játszani, de azért szeretnél cuccokat kapni, ilyenkor jön jól az idle

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Fabio Capello
ezek szerint egész jó áron el tudnám adni a bills hatem 😄

FZoleee
én úgy olvastam, hogy megvan a heti korlát a játékban, hogy mennyi tárgyat kaphatsz, akkor miért éri meg idle-zni?
NEOreg3

sõt, csinálok saját szervert amire mind az összes acc felmegy spectának, és nem kell idlére menni se!😄
csak menjen le a tf2 ára!😄 veszek 3at! és commandból futtatom õket!😄
Hát szerinted én miért (is) idlézem?😄

Fabio Capello
egész pontosan megér egy édeshármast két kannégerrel :ASF__SD:AS_:F._SAD

Amúgy kajak, ebbõl kéne megélni, egész nap megy a tf2 idle, aztán eladni a kapott sapikat LOL 😄

Zomil
jesszusom, szinte iparág épült már a sapka eladásra, megyek is idle-zni aztán eladogatom öket játékért... 😄

mondjuk van 1 ear buds-om az ugy tudom egész sokat ér 😊

Klikk

Itt a sticky topicokban érdemes, szerintem azt olvassák a legtöbben...
Ha játékot akarsz venni, ahhoz kell egy "közvetítõ" is, nehogy meglopjon az illetõ, akivel seftelsz... vagy esetleg egy megbízható emberrel csinálod, akkor nem kell ilyesmi😄
Árlista meg mindig változik... de a legtöbb "jó" sapka 3 refinedba fáj, hatlesseket már szarért-hugyért találsz, ha pedig unusualt és max severed hatet keresel, akkor azért jelzáloghitelt kell felvenned<#idiota>

Fabio Capello
valami sapi "árlistát" dobjatok mán, eladom a sapijaim azt lesz bonanza banzáj 😄

Jameg jöhet egy fórum ahol lehet ezeket seftölni 😄

és nem, nem ajándékozom oda nektek ingyen. 😄

Nah sikerült is találnom egy srácot, aki 2 szar sapekért odaadta a játékot😄

zsakosfrodo2
Engem is ez gyõzött meg. Na meg az achievmentek. 😄😄 Instant vétel, már egyszer törtben végigtoltam. ^^

Rage47
Nah hát úgy meg pláne😄 Jók is ezek az akciók... már régóta be akarom szerezni😄 már csak ez hiányzik az általam imádott "klasszikus" indiek közül😄

Fabio Capello
karácsonykor két ojró volt, én még akkor vettem 😄

Ennyiért még a hülyének is megéri... pláne ilyen bónusszal😊 Kár, hogy még ennyi pénzem sincs😄 Nah majd kerítek valakit steam fórumon, aki sapiért vesz nekem játékot😄

Narxis
Jaaa, akkor csak egyet kaptam eddig nem játék miatt. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

zsakosfrodo2
Plants vs Zombie promo a két sapka, akiknek megvan, azok kaptak tf2-ben sapkát. Btw most akciós, 3.5 eur.

Narxis
Am. elég rég játszottam, biztos így akarják az embert visszacsábítani. 😄

Narxis
De, egyet magától, többit meg más játékok miatt. 😄

Soldier sapit kaptam, vödör meg egy pyrot ami sárga kúp alakú valami 😄

Add nekem!😄
Amúgy miket kaptál?

Rage47
eddig sosem kaptál sapit?😄
Narxis
lol belépek szerverre és egybõl kapok 2 sapit? Mi történt? Gabe rendes lett? 😄

Am. már nem olyan érdekes, valahogy nem érdekel annyira mint korábban. :S Pont mikor végre kapok kettõt.

Sadist
AHAHAHAH óriási 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Jim Morrison
most is

😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

NEOreg3

Aquir

#25565 -> then:

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

kakaoskalacs
ahahaha : D

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

"I Am the Lizard King! I Can Do Anything!" 😄

Narxis
loooool 😄

UltraZord
egymásét :ÐÐÐ

kakaoskalacs
egyutt szivtunk/ittunk : D

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Viktor99
Higgyetek neki õ ismerte személyesen...<#banplz>