Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kakaoskalacs
ez nemvicc tenyleg ilyen arc volt : D

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Narxis
😄DD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Rage47
NEOreg3
én szívesen fizetnék egy olyan update-ért, amiben végre optimalizálják és bugmentesítik ezt a szarkupacot

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Aquir
örülj hogy nem kell fizetned DLC-ért

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

UltraZord
jó lenne ha a kréteket is be lehetne kraftolni egy egy metálért, de nagy búzák a valvesek

Jah és ebbe nem számítanak bele a cratek

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Hetente kb 8-10et kapsz átlagosan...

link

Jim Morrison
ido

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

FZoleee
De a random mi alapján megy? Játékidõ alatt dobálja random, vagy ölések után mondjuk?
Sadist
A legtöbbet csak random adja, de vannak, amiket megkapsz achievementért.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Jim Morrison
pontosan

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

csokalaci
pl én

http://facebook.com/musicleander

byzhouse
kakajóskajács

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Jim Morrison
no, de majdnem. vagy is innen a topikbol valami. utobbi 80kommentben benne van.

te

Jim Morrison
looool, na ki talalja ki, ki lajkolta gabe newellt facebookon? 😄

10000000 fejlövés után kapsz egy macit, ami a legultimatebb tárgy a játékban!!!

Viktor99
Random
setuh
Ezeket a targyakat amiket talalok,csak ugy talalomra megy vagy bizonyos pontszam utan kapok vmit?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Jim Morrison
nekem megvalamiert mindig elallitodik az erzekenyseg... :/ szoftyveres hiba lesz :/

Rage47
nincs dolgom a stímen. esetleg felnézek 1-2 mw2 meccsre
tudom de én megszoktam az mx518at

szerencsére apám meg tudja csinálni szóval nem gáz 😄

gyere stímre

Rage47
én komolyan mondtam
menj már 😄 inkább megcsináltatom apámmal az mx518at xD

Rage47
ilyet vettem és szuper
http://www.logitech.com/en-au/mice-pointers/mice/devices/6540
ne röhögj. érintkezési hibás lett a pro egerem :@

Rage47
<#eljen><#eplus2>
ilyet már mi is csináltuk Rage-el 😄

Sõt! Családi csomag!

Jim Morrison
lehet ts en osszebeszeltek. vagy mumblen. esetleg ventrilo. ne adj isten steam voicon. plane skypon. esetleg meg az msn is szoba joohetett.

Sadist
Rá lehet pakolni a sentryre, teleportra, dispenserre és tönkreteszi. És ezt lehet anélkül is, hogy eltûnne az álcád.

Múltkor volt egy hihetetlenül idióta medic, aki folyamatosan gyógyította az ellenség kémjét, aki ment és sappolta az egész bázist. Persze hiába próbáltuk már 3-an megölni, az a korlátolt majom csakazértis gyógyította.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Rage47
setuh
Es az az elektromos izeje a kemnek mit tud?

Jim Morrison
azt nem mondtam , hogy csak szurkalni kell, de szerintem az benne a a moka. Na meg persze ambassadorral fejeseket adni 😄

Sadist
Nem is a backstab a lényeg. Legtöbben azt hiszik, hogy a kémmel szúrkálni kell az ellenfeleket halomra, valójában csak a megfelelõ ellenfeleket kell hátbadöfni. Egy hátbaszúrt 100% überes medic vagy egy teleportot cipelõ engineer halála sokkal jobban visszaveti a csapatot, mint 5 másik ellenfél megölése.
A kémhez higgadtság és rengeteg türelem kell, ezért játsza 10-bõl 9 játékos teljesen szarul.

NEOreg3
olyanokat kell backstabbelni, akik épp másokat lõnek

ezen kívül még az alacsony életû ellenfeleket lelõheted revolverrel, mivel látod az életüket

ezen kívül tényleg nem sok semmit csinálhatnak a kémek manapság, mindenki teljesen paranoiás lett tõlük 😞

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Jim Morrison
az a baj a kemmel, hogy az csak akkor jo ha baromi hulye az ellen 😄 kulonben egy-kettonel nem tudsz tobbet backstabelni :/

NEOreg3
Plants vs Zombies promo is lesz valamikor, a sapkák már a játékban

setuh
Mar meglett de azer kosz.Most rakattantam a spy-ra nagyon utos 😄.

Sadist
Szerver keresõnél kiszeded a pipát a simplified listbõl, és kikeresed a már sokkal jobban átlátható listából. Vagy itt rákeresel a szerver nevére és közvetlenül az IP-jét adod meg a favourites fülön.

Nahvégre már veszem is!😄

Narxis
<#boxer>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

NEOreg3
Pre-Purchase Mount & Blade With Fire & Sword
Pre-Purchase today and get in game hats for Team Fortress 2!

Rage47
hehe ez jó
Lassan Mekdumálszban (bergerkirályban, káefcében, marikanéninél, teszkópizzázóban, nem ezen van a hangsúly) egy menüt nem kapsz ennyiért, ha azon is ennyit vacillálsz elõbb-utóbb éhen fogsz halni... 😊
FZoleee
és nem bánod, ha steamen keresztül veszem meg? 😛
rage aláírása minden pénzt megér

Rage47
ennyit nagyon megér ne is gondolkozz ezen. - persze ha szereted a csapat alapú FPSeket
magyar szerók talán már haldoklanak, nem nagyon járok azokra, de külföldiek még tele vannak
tele van új cuccokkal, achievementekkel, állandóan frissítik
kb. megunhatatlan
FZoleee
nem mondom, hogy nem éri meg, igazából fogalmam sincs megéri-e, mert még nem játszottam vele 😄