30108
  • Viktor99
    Mi ma reggel 3-ig toltuk és kurva jó volt. Még Bunfi is élvezte a pubot ami azért nagy szó :D
    Ugye Tweti, te mocsok spy? -_-
  • Neoncsoves
    raj vagy
  • Jim Morrison
    megtanultad a ps hasznalatat? :D

Rage: szerintem is. felmentem tegnap ogc only uj map szerojara, fingom se volt mi merre de barmit csinaltam kettesevel haltak :D 60+ pontom lett, masodiknak meg 23kb :D
  • SzirmosSzisza
    Ha megveszem Orange Boxot, akkor az olyan, mintha utólag vettem volna meg TF2-t ? Vagy az Orange Box is olcsóbb lett ?
  • Twetr0x
    Az összes kaszthoz meg lehet szerezni 3 fegyvert, ha a hozzá tartozó achievementeket megcsinálod.
  • TheGrinder
    Véletlenszerűen/random dobja.
  • BoneDragon
    Hogyan történik a tárgyak "találása"? Véletlenszerű vagy ha f*sza legény vagyok hozzám vágja a játék? :)
  • Jaka923
    Eddig is bőven játszottak annyian, hogy még sok-sok évig aktív legyen a TF2-es közösség, úgyhogy ebből a szempontból mindenképp hátrány ez az ingyenessé válás. Már "várom", hogy mikor futok össze az első cheaterrel.
  • Fpocok
    Google-->beírom "silly hats"--> keres-->átváltás képekre :D
  • Viktor99
    Nem tom honnan szeded a képeket de rohadt jók :D
  • Fpocok
    Így van!

• Neoncsoves
    nekem mindössze annyi a bajom a free 2 play cuccal, hogy a Valve szerverei kurvára nem bírják és lassú az egész Steam a TF2 szerverkeresőjével egyetemben...
  • Viktor99
    Amúgy nem értem miért sír a szátok. Karácsonykor megvetted kb 3 ezerért és most ingyenes? Hát kurvasokt buktál barátom.

Amúgy meg mindenkinek örülnie kéne hogy így többen fognak vele játszani. Talán még normális emberek is járnak majd pub-ra nem csak a tömeghent fps-ekből eltévedt 8 éves véristvánok.
  • OliApa
    Én is lekvár vagyok, de már edzek, úgy hogy hamarosan találkozunk...
  • Narxis
    Ejnye.
  • csokalaci
  • lolSL
    engem meg az basz fel hogy 5 éve megvettem 120 dollárért te meg 5ért tavaly karácsonykor te ingyenélő szar!
    fizessél nekem miazhogy megkaptad olcsóbban
    elvenném a neted azt érdemled
    !!!
  • S8DJ
    engem nagyon felb@sz az, hogy megveszem tavaly karácsonykor most meg ingyenes -.-
  • Viktor99
    Nekem egyetlen egy dolog van ami nem tetszik mostanában (a többit nem írom le, mert ragelnék), mégpedig az hogy a free accountosok állandóan fegyókat meg itemeket kunyiznak. Ha valamit nem tudnk általában leírom, de ez már sok.
  • csokalaci
    Igen igen az is fasza :D
  • PunkZoli
    nem is az a legjobb, hanem amikor sniper mánia van vagy spy, vagy ez így egyszerre... amúgy van egy olyan sejtésem, hogy ezt én váltom ki a tab megnyomásával :D
  • csokalaci
    Igen ez nekem is tetszik :D
    Azonban hátránya is van. Eléggé felhúzták az agyam amikor mondom hogy tolni kéne azt a kocsit, és kb. a 3/4-ed csapat engi és lófaszt nem segítenek :D
  • Alien69
    Látodlátod? És én még fel se mentem! Képes vagyok egyszerre 3x is megdegleni!
  • Rage47
    felmentem most kicsit játszani, hát felüdülés...:D mindenki béna kb., lehet irtani rendesen:)
  • Rage47
  • SzirmosSzisza
    "OFF: rohadtul lehangoló a mafia 2

Kijavítottam helyetted.
  • Viktor99
  • Fpocok
  • Neoncsoves
    sírtam is mint egy igazi maffiózó? :ASDASD
  • Viktor99
    De nem is. Csak a vége. Most toltam ki és sírtam is. Mint egy igazi maffiózó.

• Fpocok
    "OFF: rohadtul lehangoló a maffia 2

Kijavítottam helyetted.
  • Viktor99
    ON: sapi

OFF: rohadtul lehangoló a maffia 2 vége
  • xxxpaulxxx
    Én pont éjjel szoktam steamről játékot tölteni, mert nappal játszok:D
    Bár mostanában sajna egyik se igaz=(
  • Ironman2
    Én Londont választottam,onnan gyorsan lejött
  • PunkZoli
    olyan dl régiót érdemes keresni, ahol ilyenkor éjfél után van, értelem szerűen ott nem töltelenek, mert alszanak

set launchba még érdemes a -novid et betenni
  • NagyiBMX
    örök hálámü ldözni fog, köszi szépen !!!
  • NEOreg3
    steam-en jobbklikk a tf2-re, properties, set launch options, ezt írd be: -console

így úgy fog elindulni a játék, hogy meg van nyitva a konzol, ide meg írd be, hogy connect "ipcím helye idézőjelek nélkül"
  • NagyiBMX
    Sziasztok, lehet hogy hülye kérdés, kerestem FAQ féleséget de nem találtam, szeró IP cimét hova kell beirni hogy csatlakozzak ?
  • Viktor99
    Hát nekem is volt ilyen zsinórban ötször. Újraindítottam a steam-et és jó lett. :)
  • SzirmosSzisza
    USÁsok Ukrajnát dicsérik.