30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#26346 Mi ma reggel 3-ig toltuk és kurva jó volt. Még Bunfi is élvezte a pubot ami azért nagy szó :D
Ugye Tweti, te mocsok spy? -_- -
Neoncsoves #26345 raj vagy -
#26344 megtanultad a ps hasznalatat? :D
Rage: szerintem is. felmentem tegnap ogc only uj map szerojara, fingom se volt mi merre de barmit csinaltam kettesevel haltak :D 60+ pontom lett, masodiknak meg 23kb :D -
#26343 Ha megveszem Orange Boxot, akkor az olyan, mintha utólag vettem volna meg TF2-t ? Vagy az Orange Box is olcsóbb lett ? -
#26342 Az összes kaszthoz meg lehet szerezni 3 fegyvert, ha a hozzá tartozó achievementeket megcsinálod. -
#26341 Véletlenszerűen/random dobja. -
#26340 Hogyan történik a tárgyak "találása"? Véletlenszerű vagy ha f*sza legény vagyok hozzám vágja a játék? :) -
#26339 Eddig is bőven játszottak annyian, hogy még sok-sok évig aktív legyen a TF2-es közösség, úgyhogy ebből a szempontból mindenképp hátrány ez az ingyenessé válás. Már "várom", hogy mikor futok össze az első cheaterrel. -
#26338 Google-->beírom "silly hats"--> keres-->átváltás képekre :D -
#26337 Nem tom honnan szeded a képeket de rohadt jók :D -
#26336 Így van!
-
Neoncsoves #26335 nekem mindössze annyi a bajom a free 2 play cuccal, hogy a Valve szerverei kurvára nem bírják és lassú az egész Steam a TF2 szerverkeresőjével egyetemben... -
#26334 Amúgy nem értem miért sír a szátok. Karácsonykor megvetted kb 3 ezerért és most ingyenes? Hát kurvasokt buktál barátom.
Amúgy meg mindenkinek örülnie kéne hogy így többen fognak vele játszani. Talán még normális emberek is járnak majd pub-ra nem csak a tömeghent fps-ekből eltévedt 8 éves véristvánok. -
#26333 Én is lekvár vagyok, de már edzek, úgy hogy hamarosan találkozunk... -
#26332 Ejnye. -
#26331 -
#26330 engem meg az basz fel hogy 5 éve megvettem 120 dollárért te meg 5ért tavaly karácsonykor te ingyenélő szar!
fizessél nekem miazhogy megkaptad olcsóbban
elvenném a neted azt érdemled
!!! -
S8DJ #26329 engem nagyon felb@sz az, hogy megveszem tavaly karácsonykor most meg ingyenes -.- -
#26328 Nekem egyetlen egy dolog van ami nem tetszik mostanában (a többit nem írom le, mert ragelnék), mégpedig az hogy a free accountosok állandóan fegyókat meg itemeket kunyiznak. Ha valamit nem tudnk általában leírom, de ez már sok. -
#26327 Igen igen az is fasza :D -
PunkZoli #26326 nem is az a legjobb, hanem amikor sniper mánia van vagy spy, vagy ez így egyszerre... amúgy van egy olyan sejtésem, hogy ezt én váltom ki a tab megnyomásával :D -
#26325 Igen ez nekem is tetszik :D
Azonban hátránya is van. Eléggé felhúzták az agyam amikor mondom hogy tolni kéne azt a kocsit, és kb. a 3/4-ed csapat engi és lófaszt nem segítenek :D -
#26324 Látodlátod? És én még fel se mentem! Képes vagyok egyszerre 3x is megdegleni! -
#26323 felmentem most kicsit játszani, hát felüdülés...:D mindenki béna kb., lehet irtani rendesen:) -
#26322 -
#26321 "OFF: rohadtul lehangoló a mafia 2
Kijavítottam helyetted. -
#26320 -
#26319 -
Neoncsoves #26318 sírtam is mint egy igazi maffiózó? :ASDASD -
#26317 De nem is. Csak a vége. Most toltam ki és sírtam is. Mint egy igazi maffiózó.
-
#26316 "OFF: rohadtul lehangoló a maffia 2
Kijavítottam helyetted. -
#26315 ON: sapi
OFF: rohadtul lehangoló a maffia 2 vége -
xxxpaulxxx #26314 Én pont éjjel szoktam steamről játékot tölteni, mert nappal játszok:D
Bár mostanában sajna egyik se igaz=( -
Ironman2 #26313 Én Londont választottam,onnan gyorsan lejött -
PunkZoli #26312 olyan dl régiót érdemes keresni, ahol ilyenkor éjfél után van, értelem szerűen ott nem töltelenek, mert alszanak
set launchba még érdemes a -novid et betenni -
#26311 örök hálámü ldözni fog, köszi szépen !!! -
#26310 steam-en jobbklikk a tf2-re, properties, set launch options, ezt írd be: -console
így úgy fog elindulni a játék, hogy meg van nyitva a konzol, ide meg írd be, hogy connect "ipcím helye idézőjelek nélkül" -
#26309 Sziasztok, lehet hogy hülye kérdés, kerestem FAQ féleséget de nem találtam, szeró IP cimét hova kell beirni hogy csatlakozzak ? -
#26308 Hát nekem is volt ilyen zsinórban ötször. Újraindítottam a steam-et és jó lett. :) -
#26307 USÁsok Ukrajnát dicsérik.