30108
  • Neoncsoves
    jó a szerverkereső, csak az a probléma hogy 100as ping alatti szervereket nem lát
  • NEOreg3
    spy
  • SzirmosSzisza
    Én is most kezdtem, de szerintem felesleges "rámenni" elején játszol és úgyis jönnek majd maguktól, úgy h nem is tudta, hogy ezért jár :D
  • ronihun
    huh, hát köszi, ezzel szerintem nem csak nekem segítettél itt, eddig is próbáltam figyelni mire van szüksége a csapatnak, de jó tudni h mi mikor jó, meg majd magam is rájövök, mit mikor használjak
  • byzhouse
    kicsit zavaró,hogy ellenfélnél 2 medic healel 1 heavyt és leöli a fél teamot.
  • PunkZoli
    scouttal főleg védőben legyél, mert támadni a szentrik miatt kicseszés a csapatoddal, legalábbis szerintem, nyomoroncok szoktak várni egy-két potya fragre
    acsívmentekre menni szintén, ha pubolsz...
    akkor inkább menj egy achievement_ re kezdődő szerverre, ott könnyen megoldható jónéhány(van map filter keresőben)

Játsztd a játékot változatosan minden kasszttal és jöjj rá, milyen oldalra mi kell. Főleg úgy érdemes szelektálni, hogy mire van szüksége a csapatnak, tabot nyomsz és nem leszel +sniper, scout, engineer, ha már van belőlük.
    Támadóba nem ajánlom a pyrot se a sentrik miatt, mert az is elég impotens dolog, de ha eltűntetted a szentriket bátran bemehetsz a pontra vele, onnan meg lefújhatod az alternatívval.
    Támadni demoval, heavyvel érdemes, hevi főleg a pyrok ellen jó, demo az építmények ellen, azokhoz elég elég egyszer befutni a sűrűbe és megtudod hol vannak, vakon is tele pötyögtetheted majd sztikivel.
    Védővel pyro, demo(a spam nagy királyság) engineer, olykor heavy a kúúlság.
    Személy szerint a soldiert nem szeretem, mert tehetetlen nagyon sok esetben és kevés a töltény amit egy sorozatban kilő, kritzkrieges medikkel viszont folyosókra kiváló.
    Mediket meg mondanom sem kell, hogy a kört dönti el, ha elegendő mennyiségű van belőle, ez 2+ ideális esetben(azzal nagyon könnyű acsívmenteket össszesedni publicon is).

Támadóban : engi max2, sniper max1, spy max2(akik nem árt, ha összedolgoznak), pyro max1(vagy semennyi, amíg szentrik vannak, amúgy is állóháború sokáig szűk helyeken így könnyű kiszúrni a spyt ütközéssel..azaz menj neki mindenkinek, aki blokkol az spy)
    a többi meg az igazán támadó kaszt: demo, heavy, soldier + medic, akit mindig előre engedsz a teleportnál, hogy mehessen a frontra gyógyítani(a medik meg nem lesz egy gyáva féreg, aki reszket a sarokban meg ne haljon)

Védőben: kellő mennyiségű engineer, demo sok sok szpammel... és a többi látszódik főleg hol milyen gyenge pontjai vannak a csapatnak.

végül: ez egy játék, nem a való élet, itt akárhányszor meghalhatsz, és meg is kell hallnod, mert a leg célravezetőbb, ha benyomulsz bátran mindenhova és gyenge pontokat keresel. Ez sok halállal jár, de a csapatodat segíted.

mocskoskodosnyomoroncokat meg kerüld messszire, látszik a nevükből ^4f^2a^6szfej , 2+ ilyen egy szerveren, keress másikat, soha nem fogtok nyerni.
    kezdőn kempelő sniperekkel(támadóban) akik "védik a segged" ugyanez. Állj át, alázd meg őket, vagy lépj le.

van néhány hasznos beállítás advancedben, angol nevek nem jutnak eszembe sry:
    -ne halj meg ha más classt választasz
    -automatice reloadoljon
    -mediknél ne kelljen folyamatosan nyomni a gombot a healeléshez
    -adjon hangot, ha sebez(damage done)
    -írja ki a sebzést
    -auto medik jelzés ha 50%ra lemegye az élet //ez valami csúszka ott tudod beállítani

ez minden újoncnak az üzenetem^^
  • ronihun
    sziasztok, én is újonc vagyok, igazából legtöbbet scoutozok, ez tetszik legjobban, tudtok segíteni abban, hogy melyik achievmentekre menjek rá amiket könnyebb megszerezni esetleg? ugye a force-a-nature-hoz kéne a 10, ebből hármat már megcsináltam
  • SzirmosSzisza
    Xfire talál szervereket, használd azt, vagy olvasd el itt a kiemelt hozz szólást, ott is van 1 alternatíva.
  • lolSL
    várj pár napot amíg vesz a valve több servert hogy kiszolgálja a sok free playert.
  • kotar
    Most miért csinálja a team fortress 2 hogy a szervereknél egy szervert sem talál? Tűzfal kikapcsolva az sem segít.Újra telepítettem és update-eltem is de semmi sem működik. És már minden lehetséges dolgot kikapcsoltam. Valaki segítene?
  • SzirmosSzisza
    Medic ? Olyat nem is láttam még, mindenki Spy / Sniper :D
  • Neoncsoves
    kis hitler
  • Rage47
    ha banra játszol, akkor megkaphatod most is
  • Fpocok
    Kíváncsi vagyok Rage mikor unja meg és dob ki MINKET :D

• Viktor99
    Szerintem ez epic win
  • Fpocok
  • Viktor99
    Shut up, maggot!
  • Fpocok
    Cool story bro.

• Viktor99
    FUUU
  • Jim Morrison
    zene flém miatti OFF humorosban nem itt van, hanem humorosban. GTFO

nem szeretem a tf2 t.
  • Viktor99
  • csokalaci
    Tudom :C
  • Viktor99
    Zene flém humorosban van, nem itt. GTFO
  • Jim Morrison
    :D am tényleg jó album.
  • csokalaci
    Legalább tölti a hp-t :D így tökéletes olyan helyzetekre amikor egyedül megyek.
    De ha nem azt használom akkor Master of Puppets :D
  • Jim Morrison
    jaja, arrol mar toltam kepet is, mert szerintem azert nem botok voltak.... :D te meg black boxot hasznalsz? pff... :D
  • Rage47
    mert azt látták a meet the medicben:)

amúgy tényleg több a sikerélmény:)
  • csokalaci
    Na igen ez tényleg idegesítő( még jó hogy Black Box-ot használom :D ) meg amit már írtam, hogy nem a pálya feladatára koncentrálnak, hanem csak ész nélkül lőnek, meg sentry-t építenek teljesen fölösleges helyekre.
  • Jim Morrison
    lol :D egyreszrol persze jo, masik reszrol a medicek mindi a heavyt healelik -.- 2en 1et, vagy egyaltalan nem healelnek...
  • csokalaci
    Sokkal jobban szórakozom amióta itt a sok újonc.( Sikerélmény :D )
  • Rage47
    probaljatok meg mar elvezni a jatekot, ez eszetekbe jutott esetleg?:) mindenki csak szitkozodik, hogy megvette penzert, msot meg ingyen van. en nem sajnaltam a 6k-t megjeleneskor, mert beleoltem 400 orat, tehat jocskan megterult az ara. gondolom nektek is, szal...
  • Viktor99
    Imádom a deviantart-ot :)

Twetrox trollin'
  • Viktor99
  • Neoncsoves
    no steam logon FUUUUUUUUUUUU
  • lolSL
  • Neoncsoves
    ja a dead nigger az jó fegyó
  • Twetr0x
    Képzeld még évekkel ezelőtt, de most újra kedvet kaptam hozzá :D

@Vektor: Ehehehehe. Taunttal bizony vigyázni kell.

Egyébként az új pisztoly + a Dead ringer nevetségesen kemény. 2shotolsz vele mindenkit.
  • Neoncsoves
    ja akkor már mindent értek!
  • csokalaci
    Ő a magyar tf2 celeb.
  • Neoncsoves
    te menő vagy sztár vagy?