30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
Neoncsoves #26386 jó a szerverkereső, csak az a probléma hogy 100as ping alatti szervereket nem lát -
#26385 spy -
#26384 Én is most kezdtem, de szerintem felesleges "rámenni" elején játszol és úgyis jönnek majd maguktól, úgy h nem is tudta, hogy ezért jár :D -
#26383 huh, hát köszi, ezzel szerintem nem csak nekem segítettél itt, eddig is próbáltam figyelni mire van szüksége a csapatnak, de jó tudni h mi mikor jó, meg majd magam is rájövök, mit mikor használjak -
#26382 kicsit zavaró,hogy ellenfélnél 2 medic healel 1 heavyt és leöli a fél teamot. -
PunkZoli #26381 scouttal főleg védőben legyél, mert támadni a szentrik miatt kicseszés a csapatoddal, legalábbis szerintem, nyomoroncok szoktak várni egy-két potya fragre
acsívmentekre menni szintén, ha pubolsz...
akkor inkább menj egy achievement_ re kezdődő szerverre, ott könnyen megoldható jónéhány(van map filter keresőben)
Játsztd a játékot változatosan minden kasszttal és jöjj rá, milyen oldalra mi kell. Főleg úgy érdemes szelektálni, hogy mire van szüksége a csapatnak, tabot nyomsz és nem leszel +sniper, scout, engineer, ha már van belőlük.
Támadóba nem ajánlom a pyrot se a sentrik miatt, mert az is elég impotens dolog, de ha eltűntetted a szentriket bátran bemehetsz a pontra vele, onnan meg lefújhatod az alternatívval.
Támadni demoval, heavyvel érdemes, hevi főleg a pyrok ellen jó, demo az építmények ellen, azokhoz elég elég egyszer befutni a sűrűbe és megtudod hol vannak, vakon is tele pötyögtetheted majd sztikivel.
Védővel pyro, demo(a spam nagy királyság) engineer, olykor heavy a kúúlság.
Személy szerint a soldiert nem szeretem, mert tehetetlen nagyon sok esetben és kevés a töltény amit egy sorozatban kilő, kritzkrieges medikkel viszont folyosókra kiváló.
Mediket meg mondanom sem kell, hogy a kört dönti el, ha elegendő mennyiségű van belőle, ez 2+ ideális esetben(azzal nagyon könnyű acsívmenteket össszesedni publicon is).
Támadóban : engi max2, sniper max1, spy max2(akik nem árt, ha összedolgoznak), pyro max1(vagy semennyi, amíg szentrik vannak, amúgy is állóháború sokáig szűk helyeken így könnyű kiszúrni a spyt ütközéssel..azaz menj neki mindenkinek, aki blokkol az spy)
a többi meg az igazán támadó kaszt: demo, heavy, soldier + medic, akit mindig előre engedsz a teleportnál, hogy mehessen a frontra gyógyítani(a medik meg nem lesz egy gyáva féreg, aki reszket a sarokban meg ne haljon)
Védőben: kellő mennyiségű engineer, demo sok sok szpammel... és a többi látszódik főleg hol milyen gyenge pontjai vannak a csapatnak.
végül: ez egy játék, nem a való élet, itt akárhányszor meghalhatsz, és meg is kell hallnod, mert a leg célravezetőbb, ha benyomulsz bátran mindenhova és gyenge pontokat keresel. Ez sok halállal jár, de a csapatodat segíted.
mocskoskodosnyomoroncokat meg kerüld messszire, látszik a nevükből ^4f^2a^6szfej , 2+ ilyen egy szerveren, keress másikat, soha nem fogtok nyerni.
kezdőn kempelő sniperekkel(támadóban) akik "védik a segged" ugyanez. Állj át, alázd meg őket, vagy lépj le.
van néhány hasznos beállítás advancedben, angol nevek nem jutnak eszembe sry:
-ne halj meg ha más classt választasz
-automatice reloadoljon
-mediknél ne kelljen folyamatosan nyomni a gombot a healeléshez
-adjon hangot, ha sebez(damage done)
-írja ki a sebzést
-auto medik jelzés ha 50%ra lemegye az élet //ez valami csúszka ott tudod beállítani
ez minden újoncnak az üzenetem^^ -
#26380 sziasztok, én is újonc vagyok, igazából legtöbbet scoutozok, ez tetszik legjobban, tudtok segíteni abban, hogy melyik achievmentekre menjek rá amiket könnyebb megszerezni esetleg? ugye a force-a-nature-hoz kéne a 10, ebből hármat már megcsináltam -
#26379 Xfire talál szervereket, használd azt, vagy olvasd el itt a kiemelt hozz szólást, ott is van 1 alternatíva. -
#26378 várj pár napot amíg vesz a valve több servert hogy kiszolgálja a sok free playert. -
kotar #26377 Most miért csinálja a team fortress 2 hogy a szervereknél egy szervert sem talál? Tűzfal kikapcsolva az sem segít.Újra telepítettem és update-eltem is de semmi sem működik. És már minden lehetséges dolgot kikapcsoltam. Valaki segítene? -
#26376 Medic ? Olyat nem is láttam még, mindenki Spy / Sniper :D -
Neoncsoves #26375 kis hitler
-
#26374 ha banra játszol, akkor megkaphatod most is -
#26373 Kíváncsi vagyok Rage mikor unja meg és dob ki MINKET :D
-
#26372 Szerintem ez epic win
-
#26371 -
#26370 Shut up, maggot!
-
#26369 Cool story bro.
-
#26368 FUUU
-
#26367 zene flém miatti OFF humorosban nem itt van, hanem humorosban. GTFO
nem szeretem a tf2 t. -
#26366 -
#26365 Tudom :C -
#26364 Zene flém humorosban van, nem itt. GTFO -
#26363 :D am tényleg jó album. -
#26362 Legalább tölti a hp-t :D így tökéletes olyan helyzetekre amikor egyedül megyek.
De ha nem azt használom akkor Master of Puppets :D
-
#26361 jaja, arrol mar toltam kepet is, mert szerintem azert nem botok voltak.... :D te meg black boxot hasznalsz? pff... :D -
#26360 mert azt látták a meet the medicben:)
amúgy tényleg több a sikerélmény:) -
#26359 Na igen ez tényleg idegesítő( még jó hogy Black Box-ot használom :D ) meg amit már írtam, hogy nem a pálya feladatára koncentrálnak, hanem csak ész nélkül lőnek, meg sentry-t építenek teljesen fölösleges helyekre. -
#26358 lol :D egyreszrol persze jo, masik reszrol a medicek mindi a heavyt healelik -.- 2en 1et, vagy egyaltalan nem healelnek... -
#26357 Sokkal jobban szórakozom amióta itt a sok újonc.( Sikerélmény :D ) -
#26356 probaljatok meg mar elvezni a jatekot, ez eszetekbe jutott esetleg?:) mindenki csak szitkozodik, hogy megvette penzert, msot meg ingyen van. en nem sajnaltam a 6k-t megjeleneskor, mert beleoltem 400 orat, tehat jocskan megterult az ara. gondolom nektek is, szal... -
#26355 Imádom a deviantart-ot :)
Twetrox trollin'
-
#26354 -
Neoncsoves #26353 no steam logon FUUUUUUUUUUUU -
#26352 -
Neoncsoves #26351 ja a dead nigger az jó fegyó -
#26350 Képzeld még évekkel ezelőtt, de most újra kedvet kaptam hozzá :D
@Vektor: Ehehehehe. Taunttal bizony vigyázni kell.
Egyébként az új pisztoly + a Dead ringer nevetségesen kemény. 2shotolsz vele mindenkit. -
Neoncsoves #26349 ja akkor már mindent értek! -
#26348 Ő a magyar tf2 celeb. -
Neoncsoves #26347 te menő vagy sztár vagy?