30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#26626 -
#26625 youtube profilját is érdemes megnézni :D
Jegyeim:
-Matek:4
-Nyelvtan:5
-Irodalom:4
-Biológia:4
-Földrajz:4
-Történelem:3
-Rajz:5
-Technika:4
-Testnevelés:4
-Angol:5
-Ének:4
-Informatika:5
Legszánalmassab tré trollok szégyenlistája:
-GaragyVladSUX
-Firehunsux
-tolezbutavok
-maatz20000
Kommentben ajánlhattok még trollokat!
-
#26624 na, a gyerek már blokkolt is youtuben engem :/ pedig csak annyit írtam, hogy szörnyen rossz., annyira, hogy már jó. -
Pio #26623 -
#26622 Okay...
-
#26621 És abban a játékban (Alien Swarm) mit kell csinálni kb mennyi idő? Mert a Spiral Knights engem fölidegesített... nem birtam megszerezni a sapit! mert ott vagyok hogy valami köveket kéne szerezni és eladni pénzért vagy mi... onnantól mennyi idő lenne még? -
#26620 Régebben csak dombornyomottal lehetett... nem tudom, azóta mit változott. Nekem VISA dombornyomott van. -
#26619 Attól függ milyennel, enyémmel pl pont nem lehet :( -
#26618 -
#26617 hát ahogy ismerlek, van esély rá -
PunkZoli #26616 ez a szadomazo ostor a soldiernek amúgy nagy hax... heviseregre rásózni és nyomulni nagy királyság -
PunkZoli #26615 Én nyerni fogok -
#26614 Azért írtam a "picit". Amúgy szituáció függő minden. -
#26613 nem biztos, hogy erősebb leszel az itemekkel, leginkább alternativát adnak
azért még kell skill a játékhoz:) -
#26612 eddigiekből kiindulva: igen
bár a tavalyi steam treasure huntban volt egy olyan, hogy vegyél ajándékot egy barátodnak, lehet megint eljátsszák majd ezt -
#26611 minden nap van valami egyszerű mission, amihez nem kell játék, vagy mi? -
#26610 Ingyen... bármeddig játszhatsz, bárhol. Annyi korlátozás van kb, hogy: Játék közben kaphatsz mindenféle random tárgyat, random sapkát, random l*faszt... és ezekből max 50 lehet nálad, ha ingyenes vagy. Itt nincs semmi szintezés, itt itemeket lehet gyűjteni és akkor azzal egy picit erősebb lehetsz.
Ezeket mind meg lehet venni store ban is.... ha valamit veszel ott, akkor teljessé válik a játék, nem lesz rajta korlátozás. -
Madmano #26609 Szevasztok.Totál lúzer vagyok ebben a játékban.Szóval ha valaki összefoglalná,hogy mit is takar ez a free to play,azt megköszönném.Főleg azt,hogy érdemes-e bele vágni?Gondolom,ez is úgy van megcsinálva,hogy egy szint után,ha tovább akarok fejlődni,kell lóvét nyomatnom bele.Nem? -
#26608 Nem kell ahhoz paypal... sima bankkártyáról is meg lehet csinálni. Ha az a gond, hogy nincs pénz rajta, akkor az nem jó :S -
#26607 Én megvenném, ha lenne PayPalom pénz, leszarom, hogy 1 euróért is meglehetne :) -
#26606 10nap alatt összeszedsz 10+ ticketet -
#26605 NA... én a szemcsip helyett az alien breed2-t unlockoltam. Többre megyek vele... -
#26604 na ne -
#26603 úgy se nyersz :D -
#26602 meg
és nem áldozod fel őket, mert a nyereményjátékba ugyanúgy bele fognak számítani -
#26601 megéri egy fos szemüvegért feláldozni 3 db ticketet? :D -
#26600 Hülyeség orange boxot venni.
Letöltöd STEAMEN a TF2-t, veszel storeban 1 euróért valamit és fullos accountod van. -
#26599 Szemcsit lehet 3 jeggyel
-
#26598 jobb,ha megveszed az orange boxot,mert az a 50slot édeskevés -
#26597 alien swarm -
#26596 spiral knightson kívül lehet még ingyen hatet szerezni valamivel? -
#26595 köszi :) -
#26594 szia, igen, ingyenes lett örökre :) itt láthatod a különbségeket: Free-To-Play FAQ -
#26593 sziasztok!
tf2 ingyenes lett? csak mert orange box akciós ma, de csak a tf2 miatt venném meg bátyámnak. viszont ha ingyenessé vált, és nem csak átmenetileg, akkor nem veszem meg az orange boxot.
Köszi előre is a segítő válaszokat! -
#26592 elmész 1 dungeonba, ahol meg csinálsz 3szintet.(én ezt csináltam) kb fél óra -
#26591 To receive the free TF2 hat, players must reach the first Clockwork Terminal from any gate in the Haven Arcade and unlock the 'Mission Accomplished' achievement. (Players who've already unlocked it will also receive the hat.) -
#26590 El kell jutni egy bizonyos szintre. Kb 1 óra játék után ott is vagy. -
#26589 jaa, lol :D bocs XD -
#26588 A Spiral Knights játékban mit kell megcsinálni hogy megadja a sapkát? -
#26587 Summer Camp Group