Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Viktor99
kakaoskalacs
Brink egy nagy rakas gedva : D

A menu meg karaktergeneralas tö kallat de a jatek maga az egy nagy semmi

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Viktor99
Attól még király! És van benne egy kis PK<#eljen> (nem, nem póker)
De az csak egy agyatlan fps!

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Viktor99
Lehuztam nCore-ról a Brinket és megy a gépemen ^^
Majd szépen megveszem sapikért
VALVe Trollin' 😄

Dency
De úristen, legalább amikor droppol ne adná be ugyanazt a fegyvert ami már megvan....

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Köszi.

na ezt nem értem, ha ezeket akarod valahogy kiszedni akkor youtube to mp3 progit keress, az kiszedi majd a youtubeos vidiból a zenét, vagy vmi torrenten tuti megtalálod majd mp3ban

és úgy gondolod, hogy majd valaki ingame voice ba bejátsza? 😛

de van valami szript is ami mint ingame voice bejátszik általad kiválasztott hangokat, szerintem azt kellene megkeresned valahogy
Az elsõt választom 😄 Te tudnál segíteni egy mikrofonnal mert nekem van mikim csak a zenét nem tudom hogy hogyan játszam le mert nincs ipodom vagy egyáltalán mp3-am.

Sziasztok tisztelt mindenki aki TF2-vel játszik!

Tudnátok segíteni egy vidiben a saxxy awards-hoz?Annyi a lényeg hogy kéne egy privát szerver valakitõl és kb egy 6 fõs csoport is elég. Csak annyit kéne csinálni, hogy a 2forton a hídon lenne egy heavy pisztoly párbaj és ahhoz kellenek emberek minél hamarabb.Aki tudna segíteni az küldjön egy privátot.És ha valaki tudna ilyen vadnyugati zenével is támogatni annak adok egy ingyen fegyvert!<#nevetes1>(Minden résztvevõ kap egy ingyen ládát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#nevetes1>)

Elõre is nagyon szépen köszönöm<#wink>

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Rage47
nekem is ilyen
No a VMware megoldotta ezt a problémát is😄

Naná! Hát hol máshol jelentkezhetnek ilyen hibák😄😄

tototto
mi a picsáért van hogy játszok szerveren és tök randomra kiírja a HL2 mûködése leállt blabla
eddig nem csinálta, vagy csak nagyon ritkán, mostmeg van hogy 5 perc játék után elszáll
semmivel nincs gondom minden játék faszán fut szal nem hiszem hogy hardware-el lenne gond <#nemtudom>

zsakosfrodo2
Kitalálom: Windows 7-et használsz. 😄

Zomil
igen annál 😮

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

A beyond enemy lines-nál?😄 Hát nem tudom... nálam ez van... viszont a tutorialba abszolút nem tudok belépni még a cancellal sem😄 (ezer éve nem játszottam vele és szeretném újra "megtanulni"😄)

Zomil
érdekes hibák jönnek neked elö...én is megvettem és nem volt ilyen gondom... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nah közben kiderült, hogy csak kitartóan kell nyomkodni a cancelt és egyszer csak elindul<#idiota><#eljen>

Rage47
<#taps>
Fasza ez a steam még mindig😄 Megvettem a mostani akcióval a Commandos Collectiont (kemény 1000 pénzért 4 játék fuck yea.), elindítanám az 1. részt és Cd-t kér<#banplz>

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Viktor99
Õõõ.. Mi?
Jim Morrison
nincs fuhadenal jobba?

Viktor99
Hihetetlen hogy az APB topikban milyen gecibuta emberek vannak... Vajon tényleg léteznek ennyire primitív emberek vagy csak megjátszák hogy másokat idegesítsenek?

Am hogy ne legyen annyira OFF. Hátterem: 😊
Viktor99
Jó persze, mind a kettõhöz kell csapatjáték, csak mivel én elég sokar waroztam tf-ben tudom hogy ott esélytelen hogy egy 3-4 fõs csapat akármilyen teamfightot megnyerjen ha az ellen csapatból mindenki él. Ezért is van hogy nagyobb divíziókban 1 fõs emberelõny is súlyos lehet. Természetesen könnyen jár a szám, kevés css war tapasztalattal, de arra építem a véleményem hogy a css-ben akkora a sebzés hogy ott nincs feltétlenül szükség efféle össszhangra. Azt belátom hogy ott máshogy van minden, másra építik a stratégiát, de szerintem így sem annyira komplikált mint tf-ben. De ez csak az én véleményem. 😊
nem értem a #25720 -as kommented ennek fényében 😄

Szerintem mindkét játékhoz nagy fokú kooperációs készségre van szükség. Nem lehet mondani, hogy az egyikhez több, vagy kevesebb kell. Elég annyi, hogy fragekkel nem lehet megynyerni csak a kört.
Volt szerencsém mindkettõvel warozni(cs és tf), és hozzám a cs áll közelebb, mert ez az újjászületõ hullámos dolog eléggé ortopéddé teszi az egészet, és kevés létszámú szerveren nem is szeretek játszani tfben, sem dodban. Persze lehet csak megszokás kérdése, a csét jobban megszoktam, te a tf-et és ezért valószínünek tartom, hogy nincs elég rálátásod a dologra, azért mondod, hogy egy ember is megnyerheti a kört, ha jól lõ.
Bárhogy lõ egy játékos, ha nincs agya hozzá, ha 3-4 gyengébb lövõ jobban helyezkedik a pályán evidens ki nyer.
Fragmovie meg látványos lövésekrõl szól, az egyénrõl, szerencséjérõl, hogy forgatja az egeret, szintén kitalálható, hogy nem a csapatmunkát helyezi elõtérbe. Vannak olyan filmek is, amik a kör megnyerésérõl szólnak, de az jóval ritkább.

na lecseréltem a mintámat, tessék csinálni többen! Elvégre van téma!

kifli
hát azért kell cs-be a csapatmunka...

pubon, és waron is

pubon: berohansz egyedül valahova, lelõsz 5 embert, majd kinyírnak, amaradék 6-7 ember meg kinyírja a low csapattársaidat 😄

waron: nagyon ritkán jön össze az, hogy ugyanolyan skillü emberbõl 5-öt csak te lõsz le.
vagy ha mégis összejön többször, az azt jelenti, hogy náluk nem volt meg a csapatmunka...
Zomil
jah a tf2-ben annyi a különbség, h a hátad mögött fog egy medic követni 😊

Viktor99
Ui.: Nem bírom az olyan fps játékokat ahol túl nagy a damage és semmi szükség csapatjátékra a sikerhez.

Ui2.:Mentem aludni csõ. Álmodjatok szépeket. (A cs-sek meg pentakilleket<#eplus2>)
Viktor99
szerintem nem

#25723 - Már megbocsáss, ennek a játék azért az a neve hogy team fortress mert csapat munka nélkül semmire sem mész. Na, most nézz meg CS:S-os fragmovie-t. Biztos vagyok benne hogy lesz olyan frag benne hogy lehoz 5 embert pl. Természetesen ezt TF2-ben is meg lehet oldani de nem egyedül és fõleg nem ugyanolyan skill ellen. Szóval én inkább azt mondanám, hogy az fps játékoknak van két kategóriája. Az egyik a csapatjáték, mint pl a tf2 vagy a battlefield (igen szerintem az akkor is az) és van a többi fps amiben nem számít semmi csak az agyatlan hentelés és a statnáciskodás (de szép szó).
De javíts ki ha tévedek...
Zomil
egyértelmü, h ez az ö véleménye...attol, h nincs ott a szerintem szo 😊

Amugy meg Viktor99: az összes fps ilyen 😄

De a legfontosabb a helyén van legalább😄

balvin
jópár "szerintem"-et kihagytál a kommentedbõl, amitõl értelme lett volna...
legalábbis szerintem

Viktor99
Szerintem mind a kettõ szar. Kortól függetlenül a skilljére veri magát szegény gyerek. Mert ugye ahhoz nagy skill kell hogy nyomogassa a gombot mint egy gép és az idióta ulow---- ellen sorban belesétáljon, sõt még oda is tartja a fejét.

Az biztos hogy nem egy észjáték 😊
Igenismegnemis😄 Mindkettõvel szívesen játszok😊

byzhouse
mert az 1.6 jobb!!!négynégynégy 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Miért nem?😮

Viktor99
PunkZoli visszatér? 😄 Szerintem jók voltak a cs:s moviek amiket csináltál (attól függetlenül hogy nem szeretem a cs:s-t :[ )
Jim Morrison
most, hogy mar jon a bf3 !: P

byzhouse
bc2 nem ér semmit. (nem ajánlom)

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Aquir
nem tom, az van amit lefordítottam 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

de akkor mov okat is lehet vagdosni, vagy csak a tga wav ba kimentetteket lehet szerkeszteni?
movval sokkal könnyebb dolgozni
Na meg akkor, ha zenét teszek alá és nem tiltja le a youtube akkor ok?
Sadist
Egyébként nem volna igény valami közös film készítésére? Jobb dolgokat lehetne összehozni, és a nézettsége is nagyobb lehet, mint egy egyéni videónak.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Vagy vársz hétvégéig, és adok neked egyet. Van 4 darab.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Aquir
A nevezések max. 1 percesek legyenek, legalább 720p felbontással. Csak a május 5. éjfél - 19. éjfél(GMT) között elkészített, és az utóbbi idõpontig leadott beküldések érvényesek.
Kategóriánként csak egy nevezést könyvelnek el egy steam usernek. Ha egyetlen kategóriában többször küldesz, akkor csak a legutolsó idõpontban elküldöttet értékelik. Több készítõtõl származó mûveket elfogadnak.

Jogvédett anyagokat tartalmazó anyagokat nem fogadnak el.
Anyagokat (pl. .DEM fájlok) elkérhetnek hogy bizonyítsd a kizárólagos szerzõi voltodat.
Külsõ szoftver használata az anyagok létrehozásában minden kategóriában engedélyezett. De amennyiben külsõ szerkesztõt igénybevesz, vagy a TF2-bõl származó anyagot renderel valaki, a Replay renderert használni KELL az eredeti TGA/WAV adatokhoz. A video presetet maximumra KELL állítani, függetlenül attól, hogy TF2-bõl származó anyagot renderelsz, vagy TGA-kat és .WAV-ot használsz.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Fabio Capello
Feldobtam a cuccaimat a game-hat tradebe, hátha valakitõl lesz egy bfbc2-m 😄😄😄