30108
  • trident
    Miért lenne warez?
  • Pethy23
    Akkor a steam is warez
  • Blacksheep333
    A Steam -nél is be lehet állítani, hogy ne csak a VAC -os servereket keresse.
  • Pethy23
    Warez? Erre miből következtettél? Akkor a GameSpy is warez meg az ASE!

Ez azért jó mert belehet állytani h. ne csak VAC-os servereket találja. HA emiatt warez akkor az
  • Blacksheep333
    Lehet. De amilyen magyar TF2 servereket talált azok nem warezosak. (pl: Kartel Kocsma, OGC)
  • janika15
    sziasztok! bendihb volnék a medic:) látom van kinn rólam kép:D
  • Soldiers
    ez a game monitor ez ilyen warezos szar?
  • Random_
    Főleg, hogy az én képeim méretre fele akkorák.
  • Random_
    Na tessék! Először linkeltem aztán láttam, hogy mások is csak beteszik gondoltam ha nem gond akkor én is. :(
  • antgecc
    Egyébként a képeket, főleg ha ilyen sok és nagy, illik linkelni és nem direktbe beszúrni.
  • Rip
    Nekem az 1. és a 3. tetszik :)
  • BiG G
    thx
  • Blacksheep333
    Game Monitor
    kiválasztod: Team Fortress 2 és Hungary
  • Timber
    Szerintem is tok folosleges volt berakni ezeket a kepeket ...
  • BiG G
    magyar szerver ip-ket honnan tudok szerezni? (nem warez, origi steam)
  • Random work
    Igen te keltél! :)
    Amúgy meg minek szósz be? Én is látok sok olyat ami nem tetszik sőt idegesít mégse szólok be mert annyira se érdekes. Lehet tovább görgetni.
  • Rage47
    A 4. kép mit ábrázol?:D
  • antgecc
    Jó lenne, ha legalább 1 érdekes kép lenne ezek közt, de nem... Már bocs, de ilyeneket minek berakni? Semmi egyedi, semmi poénos, semmi művészi beütés....

Vagy csak én keltem bal lábbal? ...
  • Random_
    Nos benyomok egy pár képet tegnapról:

• trident
    Jópofa bemutató és fragvideó: How To Be A Soldier - TF2 Style - By Valentine-nS

• lololol
    2004 ősze óta most jön majd valamikor :)
  • HeadHunter86
    Ráadásul most jön majd vmikor a Half-Life Remake-je is Source motor alatt, tudom tudom volt már, de ez annál sokkal jobb, ez nem motor átirat ez remake: http://www.blackmesasource.com/
    Lényeg hogy HL2-es mod.
  • Phoenix007
    Portal nagyon jó game, nagyon eredeti. Na meg ha nincs meg még a HL2, akkor gondolom, arról sem kell hogy meggyőzzelek, az is jó. Szóval szerintem is érdemesebb a pakkot megvenni, mint a TF2-t külön.
  • Rage47
    haha vicces :D
  • Pethy23
    Team Fortress-t is?
  • Rage47
    ha még nem játszottál velük mindenképpen megéri.
    én mindegyiket kijátszottam...
  • norbi56
    sztem azért azt mondjátok jó a portal megéri 3 játék 12 perecet
  • Random_
    Portal nagyon jóóó! Szombat reggel vittem végig. Elég lévezetes és eredeti játék.
  • Rage47
    35 dolcsi kb. 6300 ft
  • norbi56
    nembaj a hl2 ep2 is érdekel meg azért a portalt is kipróbálom:P
  • Pethy23
    6-7 ezer csak a tf2!
  • norbi56
    üsse kő holnap bebuszozok a tescóba vagy megrendelem a cd galaxistól:P a narancs dobozt
  • norbi56
    és mennyi ott mindennel 1ütt? mert ha mondjuk 8-e akkor inkább 12-e ért 3 játékot
  • Rage47
    Portal sztem remek játék!:) Steamen meg lehe venni csak a TF2-t külön, én is így csináltam.

Más:

Kicsit szétesett xD
  • norbi56
    :(:(:(:(:(:(:( akkor muszály megvennem a narancs dobozt:( ráadásul a portalnak semmi értelme(sztem)de ha letöltődik és lehet nem veszem meg de ha NEM akkor az biztos h megveszem:P
  • Rage47
    állítólag nem.
  • norbi56
    ahhhhhhhhhhhhhhh nemsoká letöltöm tört verzióval is lehet multizni?(bocs a warez-ért)
  • kisviku
    Háát igen.A Heavy-k mindig párban vannak vagy Medic-kel vagy másik Heavy-vel.A Medic gyakorlatilag fegyvertelen,még a csontvágó fűrésszel és a tűlövővel is.Sokat játszok Medic-ként, semmi esélyem nincs, ha nem egy erősebb karaktert gyógyítok, pl Soldier-t vagy Heavy-t vagy Demo-t.
    De a Medic gyógyít Medic-et is jó páros.
    A Heavy meg jó mindenre, támadásra és védekezésre egyaránt.Csak figyelni kell a gyors karakterekre és már előtte felpörgetni a minigun-t.
  • TreDoR
    Eddig ez a legösszetettebb scriptem, 7 gomb lenyomását helyettesíti:

alias "xy" "slot2; +attack; wait; -attack; wait 75; +attack; wait 50; -attack; +forward; wait 4; -forward; +moveright; wait 4; -moveright; wait 50; +attack2; wait 15; +jump; +duck; wait 75; -jump; -attack2; wait 150; -duck"

(No persze ezek helyén más áll: "slot2; +attack; wait; -attack", és hiányzik a kötés is)
  • Rip
    Előre is bocs a sok képért :)
    Találkozásaim a Heavy Guy-okkal (hogy ezek mindig párban járnak!)

Promóciós kép a Heavy-nek:

És a Snnipernek:

A doki kicsit megpihen: