30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#830 Miért lenne warez?
-
#829 Akkor a steam is warez -
#828 A Steam -nél is be lehet állítani, hogy ne csak a VAC -os servereket keresse. -
#827 Warez? Erre miből következtettél? Akkor a GameSpy is warez meg az ASE!
Ez azért jó mert belehet állytani h. ne csak VAC-os servereket találja. HA emiatt warez akkor az -
#826 Lehet. De amilyen magyar TF2 servereket talált azok nem warezosak. (pl: Kartel Kocsma, OGC) -
janika15 #825 sziasztok! bendihb volnék a medic:) látom van kinn rólam kép:D -
#824 ez a game monitor ez ilyen warezos szar? -
#823 Főleg, hogy az én képeim méretre fele akkorák. -
#822 Na tessék! Először linkeltem aztán láttam, hogy mások is csak beteszik gondoltam ha nem gond akkor én is. :( -
#821 Egyébként a képeket, főleg ha ilyen sok és nagy, illik linkelni és nem direktbe beszúrni. -
#820 Nekem az 1. és a 3. tetszik :) -
#819 thx -
#818 Game Monitor
kiválasztod: Team Fortress 2 és Hungary -
#817 Szerintem is tok folosleges volt berakni ezeket a kepeket ... -
#816 magyar szerver ip-ket honnan tudok szerezni? (nem warez, origi steam) -
#815 Igen te keltél! :)
Amúgy meg minek szósz be? Én is látok sok olyat ami nem tetszik sőt idegesít mégse szólok be mert annyira se érdekes. Lehet tovább görgetni. -
#814 A 4. kép mit ábrázol?:D -
#813 Jó lenne, ha legalább 1 érdekes kép lenne ezek közt, de nem... Már bocs, de ilyeneket minek berakni? Semmi egyedi, semmi poénos, semmi művészi beütés....
Vagy csak én keltem bal lábbal? ... -
#812 Nos benyomok egy pár képet tegnapról:
-
#811 Jópofa bemutató és fragvideó: How To Be A Soldier - TF2 Style - By Valentine-nS
-
#810 2004 ősze óta most jön majd valamikor :) -
#809 Ráadásul most jön majd vmikor a Half-Life Remake-je is Source motor alatt, tudom tudom volt már, de ez annál sokkal jobb, ez nem motor átirat ez remake: http://www.blackmesasource.com/
Lényeg hogy HL2-es mod. -
#808 Portal nagyon jó game, nagyon eredeti. Na meg ha nincs meg még a HL2, akkor gondolom, arról sem kell hogy meggyőzzelek, az is jó. Szóval szerintem is érdemesebb a pakkot megvenni, mint a TF2-t külön. -
#807 haha vicces :D -
#806 Team Fortress-t is? -
#805 ha még nem játszottál velük mindenképpen megéri.
én mindegyiket kijátszottam... -
#804 sztem azért azt mondjátok jó a portal megéri 3 játék 12 perecet -
#803 Portal nagyon jóóó! Szombat reggel vittem végig. Elég lévezetes és eredeti játék. -
#802 35 dolcsi kb. 6300 ft -
#801 nembaj a hl2 ep2 is érdekel meg azért a portalt is kipróbálom:P -
#800 6-7 ezer csak a tf2! -
#799 üsse kő holnap bebuszozok a tescóba vagy megrendelem a cd galaxistól:P a narancs dobozt -
#798 és mennyi ott mindennel 1ütt? mert ha mondjuk 8-e akkor inkább 12-e ért 3 játékot -
#797 Portal sztem remek játék!:) Steamen meg lehe venni csak a TF2-t külön, én is így csináltam.
Más:
Kicsit szétesett xD -
#796 :(:(:(:(:(:(:( akkor muszály megvennem a narancs dobozt:( ráadásul a portalnak semmi értelme(sztem)de ha letöltődik és lehet nem veszem meg de ha NEM akkor az biztos h megveszem:P -
#795 állítólag nem. -
#794 ahhhhhhhhhhhhhhh nemsoká letöltöm tört verzióval is lehet multizni?(bocs a warez-ért) -
kisviku #793 Háát igen.A Heavy-k mindig párban vannak vagy Medic-kel vagy másik Heavy-vel.A Medic gyakorlatilag fegyvertelen,még a csontvágó fűrésszel és a tűlövővel is.Sokat játszok Medic-ként, semmi esélyem nincs, ha nem egy erősebb karaktert gyógyítok, pl Soldier-t vagy Heavy-t vagy Demo-t.
De a Medic gyógyít Medic-et is jó páros.
A Heavy meg jó mindenre, támadásra és védekezésre egyaránt.Csak figyelni kell a gyors karakterekre és már előtte felpörgetni a minigun-t. -
#792 Eddig ez a legösszetettebb scriptem, 7 gomb lenyomását helyettesíti:
alias "xy" "slot2; +attack; wait; -attack; wait 75; +attack; wait 50; -attack; +forward; wait 4; -forward; +moveright; wait 4; -moveright; wait 50; +attack2; wait 15; +jump; +duck; wait 75; -jump; -attack2; wait 150; -duck"
(No persze ezek helyén más áll: "slot2; +attack; wait; -attack", és hiányzik a kötés is) -
#791 Előre is bocs a sok képért :)
Találkozásaim a Heavy Guy-okkal (hogy ezek mindig párban járnak!)
Promóciós kép a Heavy-nek:
És a Snnipernek:
A doki kicsit megpihen: