30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#670 K&H Maestro-val próbálta már valaki megvenni neten? Láttam azt a listát amin rajta van h. essig milyen típousú kártáykkal sikerült, de ez nem volt közöttük :S -
#669 ROFLMAO. Kersz zsepit? -
#668 nem kéne ennyire kiborulni
scriptekkel általában semmi előnyhöz nem jut az ember, csak kényelmesebb lesz a game. az meg nem árt 2007ben. -
Lazlo #667 igazság szerint nem érdekel.....felőlem azt szkriptelsz amit akarsz...megvan a véleményem rolad és a többi ilyen emberről is.....szánalmas a magyar online gaming ennyi....ha kell bebizonyítom de sztem felesleges mert ezt midnenki tudja....az álltalános iskolások nembírják csít nélkül....a nagyobbak meg konfigolás nélkül....nemértem nekem miért felel emg a játék ahogy van....furcsa mi?! én is hülyén érzem magam....miért jáccom úgy ahogy megírták miért nem csinálok szripteket meg konfigokat....fura....azért mert nemvagyok alamuszi gyava és szeretem a fair playt....tudod ha tudod mi az a fair play máshol is kamatoztathatod az életben...jobb mint a piszkos jácma...de te tudod csá -
#666 Tökéletesen igazad van, én már ezer éve használok saját configot css-ben, és most már TF2-ben is. Igaz nincs benne semmi extra, pár bind, az általam megszokott beállítások, fegyvervásárlás F1-től-F9-ig stb stb. Szóval csupa kényelmet segítő dolog. De semmi "cheat".
Lehet persze használni scripteket, és igen vannak olyanok is amik már cheat-nek számítanak, de ezt szerver oldalon be lehet állítnai hogy ne engedjen fel vele. pl. asszem nálunk a wait parancs tiltott, ami sok script elengedhetetlen kelléke. -
chooselee #665 Szerintem annak a "srácnak" sunája van! :) -
#664 "szted miért nem úgy csináták a készítők alaba a játékokat hogy szkiptelve?"
szted miért úgy csináták a készítők alaba a játékokat hogy van benne szkipt?
Tudod ha mi belerakunk valamit a jatekba azt okkal tesszuk, valoszinuleg azert, hogy azok a jatekosok akik akarnak azzal a reszevel is foglalkozni a jateknak azoknak meg legyen a lehetoseg. De mivel ez egy bonyolultabb dolog ezert az un. casual gamerek szamara nem tesszuk kotelezove a hasznalatat, ellenben az un. HC-Gamerek szamara megtartjuk a lehetoseget. Ha a keszitok nem akartak volna, hogy a jatekosok tudjanak sajat scripteket, sajat configokat irni akkor:
- nem text alapu config file-t hasznalnak hanem binarist.
- nem teszik elerhetove az 'exec', 'alias' es a 'bind' parancsokat
- nem engedig kulso config file betolteset
- stb.
Tudod mi, jatekfejlesztok, nem csak hebe hoba, hasrautessel keszitjuk a jatekokat hanem tobb evnyi, tudatosan felepitett munkafolyamat reven jutattjuk el hozzatok felhasznalokhoz a termeket. Legalabbis altalaban :D :D :D
Udv,
.t
Ui.: End of Discussion. -
#663 A cheat az attol cheat, hogy kulso forrast veszel igenybe. A script benne van az engineben, a script teljes mertekben a jatekmechanika resze, szoval azt mondani ra, hogy cheat ... LOL. A rocketjump script sem cheat csak szerintem lamasag, mivel ha megtanulod megcsinalni akkor sokkal nagyobb elonyhoz jutsz azzal szemben aki nem tud rocketjumpolni vagy scriptbol nyomja. O igen ... akkor most az is cheat ha valaki rocketjumppol?
Engem nem zavar ha te nem hasznalsz scripteket ... sot az se ha te a pocsod szereted satuba fogni ... en scriptelni fogok es elvezni a jatekot. Ugysem attol lesz valaki jobb vagy rosszabb, hogy scriptel vagy sem. Attol meg ugyanugy meg kell tanulni celozni, attol meg ugyanugy meg kell tanulni jatszani ... A script csak arra jo, hogy egy ket dologra ne kelljen indulnod az "Ev polipja" dijert, hogy gyorsan megcsinald. -
#662 gondolom a kultúrált megnyilvánulásnál még nem tatotok az iskolában -
Code92 #661 ki a faszom ez a srác? mer kurvajól meg van csinálva scoutnak szal respect! -
kisviku #660 Nem rossz, de a srác nem elég Heavy...
A Demoman-nek meg nincs eléggé borostás, fél-alkoholista feje.
-
#659 Igaz, benéztem... nemtom mér Spy-t írtam... -
#658 minek az 1.0.0.6 verziója? valve játékoknál nincs számozás 2003 óta -
#657 1.0.0.6 verzió -
#656 :DDDDDDDDDD
amúgy #598 :) -
-
chooselee #654 Scout szerintem a távcsöves csóka másodlagos fegyverét tartja... -
#653 mit? -
#652 a 1.0.0.6 verziót honnan lehet letölteni -
#651 Scout lenyúlta Spy stukkerét -
geristar #650 nekem orange boxom van úgyhogy inkább nem bajlódom uninstall majd format c:
-
#649 mi a baj?:( -
timantes #648 köszi , ki is próbálom -
#647 :((((((( -
#646 connect és az ip. -
timantes #645 milyen konzol parancsal tudok csatlakozni egy szerverhez ??? -
#644 a bannert is lehetne frissíteni, mert már nem így néznek ki teljesen a karakterek... -
#643 A jobb klikk és visszaolvasás csodákra képes. Back up opciót egy pillanat alatt fel lehet lelni. A megkövezést is majdnem vállalom, de talán még azt is ki lehet választani, mire archiválod, függően attól cd/dvd-re szeretnéd és éjáó.:) -
#642 A stat központi, ha jól tudom. -
#641 most ez a rocketjumpból indult ki, ergó te script nélkül nem tudod megcsinálni és mást jogtalan előnyhöz juttat? mert az ugye nem skill kérdése -
geristar #640 Ha formatálom a vinyóm akkor a statom is eltűnik?
Vagy honnan tudnám ezt kimenteni cd-re? hol találom meg a fájlait -
#639 Pontosan. A cheat attól cheat (csalás), hogy olyan előnyőkhöz juttat, amit mások nem képesek megcsinálni (kivétel a skill). A scriptek is előnyökhöz juttatnak másokkal szemben, akár csak a multihackek. Most lehet azt mondani, hogy: "írjon ő is scriptet". De ezzel az erővel, ha az ellen cheatel, ő azt mondhatja, hogy töltsd le te is... Ez mekkora k*csögség már. -
#638 ennyi erövel be is tehetnél magad helyett egy bot -ot és akkor csak nézned kéne... -
Lazlo #637 szted miért nem úgy csináták a készítők alaba a játékokat hogy szkiptelve? azért hogy te is csináljál valamit....én undorítonak tartom az összes modot amivel könnyeben jáccol mint mások cfgszriptcsitek......bár manapság leszarom.....mert pl codban undorító a magyar közösség szintje....kitiltották cbről őket stb......szoal erről ennyit....de inkább nem folytatom...nem bántani akarlak vélemény...de TF2 még teccik nemvettem észre hogy bárkit nehezebb lenne lelőni vagy éppen valami csít vagy bámi lenne a dologban szoal idáig nekem fun :) -
#636 kösz -
#635 steam/my games/tf2/jobb klikk, alapban update automatikus és ott tudod megnézni a frissítések listáját és hogy mit javított.
-
#634 a Tf 2-nek már vannak frissitései? pecs féle vagy vmi -
#633 Quakeben azert igencsak volt ertelme. Ott amiket hasznaltam a Safe Mode script (mindig shotgunnal mentem, csak lovesnel valtott a fegyora) aminel megoldhato volt, hogy a 3 egergomb 3 kulonbozo fegyverrel lojjon (bal shoti, duplasoti, raksi; kozepso soti, duplasoti, nail, supernail; jobb nail, supernail, shaft) ... szoval ott volt ertelme scriptelni :D
TF2ben is van ertelme scriptelni, pl klasszfuggo cuccokat (engineerhez gyorsepites/upgrade, spynal elektrosapper ... stb) -
#632 Azért egy RPG ben is már a script mint egy FPS ben. Teljesen más "skill" kell a két játékhoz. Wow ban én nagyon keveset használtam, pl: a Priest nál target, heal, vissza target. De nem hiszem hogy olyan sok értelme lenne a scriptelésnek egy FPS játékba. Max fegyver váltás céjából... szerintem.
Rocket Jump olni meg nem olyan hűű de bonyolult, magad alá nézel, lössz és miközben repülsz nyomod a gugolást. Kb annyi idő mint megnyomni a "rocketjumpscript" gombot. -
#631 Azert a scripteles nem minosul cheatnek (ez mar kezd elmenni abba az iranyba mikor a makrot hasznalo huntereket omgnawboztak frostshockon :D). Az inkabb a jatekmechanika altal nyujtott lehetosegek kihasznalasa. Persze van ahol nem tudsz olyan jo scriptet irni ami felerne a 'skillbol' nyomott 'begyakorolhato' verzioval, szerintem a rocket jump ilyen.