30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#790 Töröld ki a .th-t a filenévből. -
#789 Ő se sokkal élt túl engem :)
-
#788 :DDDDD lol -
kisviku #787 Na, ezt nézzétek srácok!Valamely nap kepcsöröltem.
Agyam eldobom,milyen nevetségesen néz ki...
-
#786 Az inkabb ikon :P -
#785 Komoly képet rejt a béka -
#784 Culóka elérte a kritikus tömeget^^ -
#783 :D
Nem. Csak nem elég erős a géped hogy megjelenítsen egy Ultra High Graph -ot :D -
#782 ez a sárga béka? :S -
#781 ez elég látványos szerintem :)
-
#780 Ha még lesz poénos, érdekes kép persze.:)
(x1950pro-m van, mindent úgy hagytam, ahogy a tf2 találta jónak) -
PunkZoli #779 azta, na ez az ultra high quality textures?:D tudnátok még be rakni tényleg max grafos képeket:D,kösz -
#778 na hogy állsz? -
#777 Ilyen az amikor valaki nem bírja az italt...
Három tenor? Nem, nem, a három pyro.:)
-
R4zoR #776 Critical hit heavynél akkor van főleg mikor a doki übercharget rányomja, onnantól mindenki fekszik. -
Stuller #775 steam letölt -> ott lehet csak/külön a tf2-t megvenni ->bankkartya elővesz szam beirkal/kitölt -> jatek megvan örül installal -
domib #774 Hi all!
Tudnátok segíteni?
Szeretném megszerezni a TF2-t de csak azt. Szóval nem akarom megvenni a Orange boxot mert a többi nem érdekel. Viszont hallottam valami legális letöltéséről. Légyszi írja le valaki, hogy ,hogy is van ez pontosan. HELP! -
#773 Tegnap este készített képek:
ITT -
#772 Tegnap este voltam bent. Kiéltem piromán hajlamaim és nagyon élveztem! :) Jó szerver, betettem favba és jó a hangulat is szóval láttok még ott. :D -
#771 Pontosan! Nem érdekel senkit se a warez!
Itt ahogy látom a többség vette a fáradtságot arra, hogy fizessen a játékért. És ha már valaki olyan ügyes, hogy letölti a tört játékot akkor oldja már meg vele a játékot is.
Mostanság már nem jófejség a warez! -
#770 Lehet kellene nyitni egy Spam/off topicot, és akkor itt nem találkoznánk hasonló stílusú és témájú postokkal. Egy jótanács. -
#769 mi megvettük a játékot és meg is érte, ha más nem képes rá az keressen másik játékot -
PunkZoli #768
-
#767 Elsőnek tanulj meg írni és olvasni. Majdnem jól írtad, de nem fasz vagy, maradjunk a kis pöcsnél.:D
Amúgy ki innen a warezzal. Unalmas, mindegy hogy te vagy más vergődik vele. Ez van.
("a többiek normálisak": tessék visszaolvasni, már mindenki unja, ezt ráadásul más is megerősíti) -
#766 Kultúra, emberek!
-
medog #765 Te ki a fasznak ugacc? takarodjál má te vagy a pofátlan hogy így beszélsz velem te szar! na mind1 a többiek normálisak te meg egy csicska vagy ez van na bye. -
#764 Én is inkább a nyugodt stílust használnám, jobban szeretem, de te még pofátlan is vagy. Mit értetlenkedsz? A warez nem ide való. -
#763 Nos, ezt én nem tudom. Amint megjelent a béte verzió, én megvettem az OB -t:) De biztos találsz valami kisebb warezTF2 közösséget. De kérlek ezt a Warezos témát ne itt dumáljuk, sztem a többiek se örülnek neki hogy ilyennekel nyomjuk tele egy ilyen jó játék fórumát. Nem azt mondom hogy tünjetek el a fórumrol, irjatok a játékról (taktikokat, véleményeket) , de a warezt hadjuk. Itt nem tudtok ilyenekről informálódni. Mivel szerintem (vagyis remélem) az itt fórumozók nagy többségének Eredeti van meg. -
medog #762 és a játék fő könyvtárába valahol belehet írni hogy a favoritba lássak "tört" szervereket vagy stb?? tudom NO warez. de mégis :) -
medog #761 azért kössz. :) -
#760 és a tf2 inkább a wowhoz vagy a codhoz hasonlítható szerverek szempontjából? :) -
#759 Én tudom!
ööö... Talán mert tört verzio?^^ Nyilván külön vannak tört serverek, ed tört játékkal mégha látnád is valamilyen módon a Steam es servereket nem tudnál rá csatlakozni, De szerintem simán megéri megvenni ezt a játékot. A Multys gameket nem lehet megcsinálni warezre. Jó lehet vannak próbálgatások de sose lesz olyan jó. PL: Tört wow. Ellenpélda: COD2 magyar serverek :) -
medog #758 jah ok
-
és nemtudod hogy miért nem látom a szervereket? tuti hogy tudod! :D -
#757 "Hello! Tört játékkal lehet öö lanba,,,, vagy Neten jáccani?"
Erre értettem! -
medog #756 ez miért warez? csak megkérdeztem hogy miért nem látom a szervereket... ?? -
#755 Legyetek szívesek ne itt tárgyaljátok a warezt... -
medog #754 hello!öö a játékban miért nem talál egy szervert se? csinálok eggyet és azt se látja a haverom... se hamachival se internetbe... ?? help -
#753 Ilyet nem kérdezünk de biztos lehet :-D -
medog #752 thx -
#751 énis azzal tolom,szóval igen.