30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
medog #750 Hello! Tört játékkal lehet öö lanba,,,, vagy Neten jáccani? -
#749 Nagyon jó ez a statisztika! -
#748 Igen. De pl ha Pyro val sok embert gyújtassz be 1szerre (kb 5öt) akkor az Crit lesz biztosan (legalábbis eddigi tapasztalataim szerint), Sniper nél ha fejre lőssz akkor az is 100% hogy crit, Heavy nél meg miután sokat öltél és nem állitottad le Sasha motorját:). Persze ezektől függetlenül bár melyik pillanatban beadhatja, de ezek 100% osak. Mégegyszer mondom és kihangsúlyozom tapasztalataim szerint. -
#747 helyes majd felnézek -
#746 Köszi majd megnézem! -
#745 Nem ez nem warez-es, ez teljesen eredeti szerver. -
#744 Jó a szerver, most néztem doktori kitüntetésem van a hlstat szerint. :D -
#743 ez a ip nem warezes? mint ha már láttam volna iet -
#742 Álltalában a mi szerverünkön mindig vannak playerek, 80-90%-ban magyarok vannak rajta. Ha egyszer beindul, 10-12 óra között akkor utánna nagy valószínűséggel tele van, hajnalig. Eddig ez a tendencia.
IP: 195.70.35.202:27100
Hlstatsx: http://kartel.hlstatsx.com/ -
#741 áh köszi:) -
#740 Minden karakternek van extra sebzése, ezt úgy híják hogy Critical Hit, véletlen szerűen adja, olyan mint a szerepjátékoknál, ott is megvan adva egy karakternek hogy mondjuk 5%-ban kritikus sebzést ad, itt is meg van adva neki egy százalék (nemtom mennyi). Én azt hiszem így müxik.
Annyit vettem még észre hogyha ölsz, vagy pontot szerzel akkor gyakrabban adja be. -
#739 mien géped van?
csak érdeklődök hogy hogy fog menni nekem a játék amikor meglesz:D
amugy Intel P4 3.0GHz Nvidia Gef6600(majd vmikor 7600GT) és 512MB DDR ram(amiből 1GBot akarok csak arra sincs most pénz)
-
#738 Úgy, mint akármelyik játék gondolom. nm. -
medog #737 hello. lanba szeretnék jáccani barátokkal hamachin.. megoldható? és ha igen akkor hogy? plz help thx -
#736 Mitől van az, hogy vmikor a rakéta kéken fénylik, és nagyobb a sebzése? -
PunkZoli #735 amúgy volt ilyen gyerek vmi külföldi szeron, hogy biztosraveszem hogy csalt:)... soldier ,és mindenkit egyrakétából ölt meg... komoly volt:D, kvája -
#734 én a cheater ^^
nézzétek mit irt LACO :) -
medog #733 hello. lanba szeretnék jáccani barátokkal. megoldható? és ha igen akkor hogy? plz help thx -
#732 van pár magyar szerver, de sajna szinte mindegyik üres
link -
#731 Én is csinálom a képeket mert most még nagyon élvezem. Az egyiken még be is jelölte a kérzfejemet, hogy az az én részem. :D Na hát szétrobbantam kicsit. :D -
#730 Igazán ma meg tegnap tudtam játszani vele és hát állat. A pályákat meg kell ismernem persze kicsit fura a régi TFC után, de szerencsére nincs visszafejlődés benne. Magyar szerverek vannak? Egyátalán mennyi magyar játszik?
-
#729 Mivel nagyon haldoklik a fórum, ezért beteszek egy-két halálomkor készült képet!
Kép 1.
Kép 2.
Kép 3.
Kép 4.
Kép 5.
Kép 6.
Kép 7.
Kép 8. -
razz #728 kösz sikerült. -
#727 vagy a configban vagy a friends-ben.
van a capture mod, a dokumentum lopás... -
razz #726 hi
jo a játék
egy nub kérdésem lenne.hol lehet nevet váltani játékban?ja és csak ilyen capture mod van vagy milyen van még? -
#725 Persze, bármennyihez tudsz csatlakozni. -
#724 jól h nézne ki az h csak 1 groupba tudnál lenni, gyerekek gondolkozzunk már:D -
#723 Ja értem. Lehetek egy accountal több groupba? mert én már bennevagyok egy Magyar Garry's Mod groupban. -
#722 Hello!
amit adtam linket azt beírod a böngésződbe (ezt:http://steamcommunity.com/groups/kartel-kocsma) jobb felső sarokban ott lesz hogy "Login", itt bejelentkezel a steam neveddel, jelszavaddal. Majd jobb oldalt találsz egy ilyet hogy "Join Group", rányomsz és már benn is vagy. (Nyílt Group szóval bárki csatlakozhat, nem kell az adminnak visszaigazolnia.) -
#721 >napi 8 oraban scriptelek es utana hazamegyek jatszani ...
>Ismerve a szakma hazai reszenek egy eleg nagy szeletet
>bizvast allithatom a ketto nem zarja ki egymast :D :D :D
Ismerve a hazai szakma igen kis szeletét (Timbert!) és a munkát, pláne napi nyolc órában, bízvást állíthatom, a kettő teljes mértékben kizárja egymást :D -
#720 Hali. Hogyérted hogy vegyük fel groupba? Abba jelentkezni kell nem?
Bocs lehet hülye kérdés de csak nemrég kezdtem el használni a steamet. -
#719 Szerintem a scriptelés tényleg csak a kényelemért van. A TF2 nek meg szerintem annyira egyszerű a játékmenete hogy tényleg csak 1-2 -t tudsz csinálni ami hasznos, nem ugy mint pl a Wow ban. De a scriptelés nem egyenlő a configolással. COD2 ben nekem is orbitális FPS em volt, mert minden grafikai effektet és társait kivettem vagy minimumra csökkentettem. Viszont haver küldött nekem pro hc játékosok cfg it (nem akarom megmondani melyik klánból kiét) amiben Haxx volt. Na szerintem az a cheat. Jobban beadja a találatokat és a fejest stb. De ez csak az én véleményem. -
#718 a mammutban levő lanklubban lehet neten játszani vagy csak egymással lehet lanban? ki akarom próbálni a tf2-t de nemtom hányan jáccák ott, inkább mennék netes szerverekre -
#717 Heee! Ismerve a szakma hazai reszenek egy eleg nagy szeletet bizvast allithatom a ketto nem zarja ki egymast :D :D :D -
sshrek #716 KÖSZÖNÖM a segitséget -
#715 Nem kocka, hanem játékfejlesztő. Ezért nem kockázni kéne őt, hanem inkább örülni hogy időt szán a hülyeségeid kijavítására. -
#714 Két órája meg is válaszolva (#685). Azon felül talán még a game-monitoron kívül úgy is megtalálhatod, vegy keresheted pontosabban, hogy ping szerint rendezed a belső szerverkeresőt. Jobb klikkel meg elteszed kedvencek közzé. Remélem tudtam én is segíteni és Timber válaszával szolváltad a problémát:)
VAGY írunk egy magyar szerverkereső scrpitet!!!4 -
#713 Miert is lenne kockasag? A Stormregionnel vagyok designer/scripter, azaz a jatekfejlesztes a szakmam. Akkor most kocka vagyok azert mert ertek a szakmamhoz?? -
#712 Najó, még mielőtt publikáltam volna az első komolyabb flash oldalamat, megfogadtam, hogy többet nem nyúlok hozzá semmihez sem, aminek köze van a scriptekhez, de csak itt, csak most, csak neked, nekiállok és írok pár tucat scriptet a tf2-höz. Aztán bebizonyítom, hogy egy agyon scriptelt configgal k*rva nagy előnyhöz fogok jutni, az olyan játékosokkal szemben akik scriptek nélkül tolják. Nah, persze az nem lesz csalás, egyszerűen csak k*csögség. -
sshrek #711 HI esetleg valaki tudna segiteni még mindig az a bajom mint 2 orával ezelött:)