30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
Pio #2352 dragon11: most lesz ingyenes hétvége, szedd le és nézd meg, hogy megy a gépeden és az alapján döntsd el. Szerencsére elég alacsony gépigényekkel van megáldva a játék.
Zickler:
OMGWTFBBQ: Ölj meg egy ellenfelet egy taunttal. Ez ugye azért érthetetlen egyenlőre, mert úgy tudjuk a tauntok nem sebeznek. Én olyasmit sejtek, hogy felgyújtasz valakit és a halála pillanatában épp nyomsz el egy tauntot (stílusosan persze a kamehamet :D )
BarbeQueQ: Érd el, hogy egy általad "dominált" játékos (talán úgy magyarosabb, hogy valaki, akinek a nemezise vagy :D ) elhagyja a szervert. Ez gondolom annyit tesz, hogy valaki, akinek Te Nemesise vagy lépjen le, extrém esetben esetleg meg kell ölnöd és utána rövid időn belül kell lelépnie. -
#2351 ezt kinek szántad? -
#2350 Leírnád ezt egy magyarul is? Mert nem igazán vagyok pro angolból. -
#2349 Megéri az én gépemre megvenni?:-s mert most akarok gépet újítani, és azt mondtátok nekem mediumon lazán vinné.(mondjuk TDU-ra azt mondták el se indul, ahhoz képest mediumon lazán ment.) -
#2348 BarbeQueQ: Cause a dominated player to leave the server.
azért ez is vicces :D -
#2347 nekem az egyik kedvenc kasztom a pyro, igy nagyon örülök az update-nek :)
kame-hame-val lehet majd sebezni is? :D -
#2346 Ezt, hogy?
OMGWTFBBQ: Kill an enemy with a taunt. -
#2345 NEm mert van egy olyan achi is hogy meg kell ölni egsoldiert a viszavert crites rakettyájával, szal szerintem télleg jól felbuffolják a pyrot(rá is fér) -
#2344 Most ahogy nézegettem az achievement-eket, sztem könnyebbek mint a Medic-esek. -
#2343 Szerintem a piro a lángszórójával elégeti a lövedékeket v vmi ilyesmi... -
#2342 Több achieveentbe is van olyan hogy valahogy visza kell verni lövedéket? Ez is egy új képessége lesz a pyronak szerintetek? -
#2341 nesztek itt jobb :) -
PunkZoli #2340 nesztek
meg eztis -
#2339 Ahogy a hd videóban láttam steamen aza kék vmi valószínűleg ilyen molotov-koktél vető lehet... -
PunkZoli #2338 amúgy akkora tré... van a soldieren gránát, a pyron is ... azokat kellene kiaknázni:D villanó , vagy füst, ami mar:DD -
#2337 igen, ezt láttam, csak reméltem van vmi bövebb leirás :) -
#2336 2324-es kommentet nézd meg. -
#2335 azt lehet tudni, h baltán kivül, milyen fegyvere lesz még a pyro-nak ?:)
+ezek mit tudnak? -
#2334 ToMee felrakta Vimeo-ra HD-ben, én inkább azt linkeltem volna, még kicsiben is jobb a minősége... -
#2333 -
#2332 azok bizony:) -
#2331 csütörtökön az nagy lenne majd holnap felmegyek megnézni de sztem csúszni fog mint a medic -
#2330 hohó ez nagyon nagyXD -
chooselee #2329 Amúgy a gyorsított résznél azok ürítő üvegcsék,amik töltődnek??:D Pössentéses üvegek? :D -
chooselee #2328 Hát az a demoman-es rész nagyon durva!! :D Legnagyobb poén eddig! :D
Muhaha.... -
#2327 zsír :) (én is gondoltam hogy csinálok egyet, de aztán mégse :D) -
#2326 basszus milyen figura ez is :D -
#2325 Rohadt jó!!! :D -
#2324 Csináltam róla screent...
-
#2323 naggyon állat:D kedvencem a demomanes rész:DD -
#2322 hatalmas :DDD
1:14-nél látni lehet a Pyro új shotgunját. Valami mordály féleség, de lehet, hogy visszakapja a rakétavetőjét TFC-ből. -
#2321 LOOOL, hááát ez rohadt nagy :DDDD -
#2320 Csak egy órát :D
Meet The Sniper -
#2319 Most mennyit? :D 1v2 hetet? -
#2318 szokásosan késik a videó.... -
#2317 jaja, az engem is szokott idegesíteni hogy telekoszolja a képernyőmet minden sz*rral. -
#2316 tök mindegy a mediket se csináltam meg csak néhányat ami jött véletlen! -
#2315 hi, azt nem tudja vki hogy azt az istenverte target-name-t nem lehet valahova letenni feltenni vagy kiszedni, mert sniperként amikor beugrik vki elém kurva zavaró hgoy pistike volt az aki a csapatból elrohant elöttem:) -
#2314 állítólag könnyebbek lesznek minta medicesek -
PunkZoli #2313 olyasmik lesznek ja, hogy 10 es kill, halálod után kill, 1millio damage, 50 spy kill, 5 épület egy élettel:D