30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
kicket #2472 Nemtudjátok miért nemtudok 6os gombal semmit se csinálni? Úgyértem hogy vannak a karaktereknél ezek a felkiáltások...mondjuk: negative, vagy sentry here! Ezek mind a x+6 vagy z+6 alatt vannak. Viszont hiába nyomom a 6-ost semmise történik. Magában a gombal semmi baj sincs, símám tudok írni a tf2-ben 6ost bárhová, csak itt a menünél nem. Ugyanígy a Kartel szerveren sem tudok a map szavazásnál 6. slot alattira szavazni, amikor arra akartam.
Help :( -
#2471 Ja ilyen is van és nagyon idegesítő! -
chooselee #2470 Nekem is tetszik,bár nem kedvencem,mert nem vagyok vele hatékony :P ...de remélem most hatékonyabbá tudok válni vele! :) -
#2469 nálam meg néha bugos a pyro :S
van mikor 2centiröl pörkölök vkit és nem gyullad fel... :( -
JackMeadow #2468 az igaz -
#2467 nem mindegyiket kell sokáig égetni:)
nekem is egyik kedvencem a pyro amúgy -
donatus13 #2466 Azt elhiszem de csak kiakarom próbálni gondolom törtön nem minden a legujjabb vagy ott is minden maxra patchelt?:) -
JackMeadow #2465 ha törtön akarsz játszani kel majd a torrent -
chooselee #2464 Igen ez tényleg idegesítő,elég sokáig kell égetni az ellent! -
#2463 Én igazából azt utálom a pyroban, hogy bekempelek sarokba, jön a soldier, rámegyek, pörkölöm fél óráig, az megfordul és egy rakettyába belehalok... Szal remélem jól meg fogják csinálni, ezt a sűrített levegős cuccot :) -
donatus13 #2462 Valaki eltudná mondani ,hogy mi a komolyabb előnye a pironak ?:D Nekem a sniper a kedvencem:) -
#2461 Akkor én is marhára utálom -
#2460 én csak akkor utálom ha ellenség, és spyjal vagyok... :) -
donatus13 #2459 Ez remek nem kell torrentezni :D kössz a választ -
chooselee #2458 Igen...elvileg...máshogy nem tudnál játszani majd! :D -
#2457 mi a nehéz benne ?:))) -
donatus13 #2456 Elkezdtem tölteni a free hétvégére a valamit amit mondtatok az most a teljes játékot tölti le?:O -
#2455 én spec szeretem sokszor játszok vele :) -
#2454 9.-ek vagyunk a legnépszerűbb témákban! Hajráhajrá :D
Amúgy csak az achievementek miatt pyroztok, vagy tényleg szeretitek az a kasztot? -
#2453 csak mondom, önmagában ezt nem lehet értelmezni: :)
"B-Terv (Plan B):
Ölj megy 10 ellenfelet, miközben mindketten víz alatt vagytok." -
#2452 Akkor a nyugati parti időt kell nézni :D Szóval 20 óra körül lesz ha igaz a 11 óra! -
#2451 most 3 óra 30 van náluk csak szólok :)official steam time -
#2450 Akkor holnap.. -
chooselee #2449 Ok köszi. -
Pio #2448 Minden Valee által megadott időpont, amibe én eddig belefutottam az PDT/PST volt, azt hittem a 11:00-t valami Valve forrásban láttad és ezért gondoltam, hogy ez is abban az időzónában lesz 11:00 :) Nade mindent megtudunk a maga idejében :) -
#2447 Ha a keleti parthoz nézzük: 17 óra
Ha a nyugati part partot: 20 óra -
#2446 Nem, én azt mondtam hogy amerikai időszámításban. -
Pio #2445 +9 óra vagyunk a PDThez (Pacific Daylight Time, Washingtonban most épp ez pörög :) ) képest, szóval ha ott 11:00 akkor itt 20:00. Amúgy Zickler, hol olvastad, hogy ma 11:00kor jön a patch náluk? -
chooselee #2444 Akkor az magyar időszámításba mennyi is? Kb. 17:00-18:00 óra? Washingtonhoz nézve kb ennyi... :D -
Miskolc88 #2443 köszi -
JackMeadow #2442 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Itt mindent megtelálsz ami kell hozá olvasd át a hozzászólásokat: www.mininova.org -
JackMeadow #2441 Ha bármiféle grafikai segítségre lenne szükségetek szóljatok nyugodta, szabadidámben szivesen megtervezema honlapot is és kérésetekre átalakítom, Ha a banner probléma van mind a honlapon mind it kéne változtatni abban is szívesen segitek.
Lassan megjön americából a TF2-őm oszt tolom eredetin is -
#2440 Amerikai időszámítás szerint 11-kor -
chooselee #2439 Tudni időpontot mikor jön? 8 körül? -
Code92 #2438 am nem tudjátok hány órakor jön ki az update? -
donatus13 #2437 Kössz:) -
#2436 ezt most találtam -
chooselee #2435 Steamen csinálsz egy accountot,letöltöd a játékot és játszol.Lehet preloadolni is,tehát előre letöltöd,de csak az ingyen hétvége kezdetekor tudod használni a játéékot.Ez jó,mert így nem kell vele húzni az időt.
Amikor vége a hétvégének,akkor gondolom vége a mókának is...feltéve ha nem veszed meg DE MÁN!! :)
Amúgy link lentebb van link is.FREE WEEKEND -
donatus13 #2434 Valaki felvilágosítana arról ,hogy hogy megy ez az ingyenes hétvége ilyenkor lelehet hozzá tölteni a játékot vagy ,hogy van ez?:) -
Miskolc88 #2433 Mivel még nincs FAQ,meg szeretném kérdezni hogy:
OFF(!):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!?Tudok multizni tört játékkal is