30108
  • kicket
    Nemtudjátok miért nemtudok 6os gombal semmit se csinálni? Úgyértem hogy vannak a karaktereknél ezek a felkiáltások...mondjuk: negative, vagy sentry here! Ezek mind a x+6 vagy z+6 alatt vannak. Viszont hiába nyomom a 6-ost semmise történik. Magában a gombal semmi baj sincs, símám tudok írni a tf2-ben 6ost bárhová, csak itt a menünél nem. Ugyanígy a Kartel szerveren sem tudok a map szavazásnál 6. slot alattira szavazni, amikor arra akartam.
    Help :(
  • RedDevilsza
    Ja ilyen is van és nagyon idegesítő!
  • chooselee
    Nekem is tetszik,bár nem kedvencem,mert nem vagyok vele hatékony :P ...de remélem most hatékonyabbá tudok válni vele! :)
  • Zomil
    nálam meg néha bugos a pyro :S

van mikor 2centiröl pörkölök vkit és nem gyullad fel... :(
  • JackMeadow
    az igaz
  • Rage47
    nem mindegyiket kell sokáig égetni:)
    nekem is egyik kedvencem a pyro amúgy
  • donatus13
    Azt elhiszem de csak kiakarom próbálni gondolom törtön nem minden a legujjabb vagy ott is minden maxra patchelt?:)
  • JackMeadow
    ha törtön akarsz játszani kel majd a torrent
  • chooselee
    Igen ez tényleg idegesítő,elég sokáig kell égetni az ellent!
  • RedDevilsza
    Én igazából azt utálom a pyroban, hogy bekempelek sarokba, jön a soldier, rámegyek, pörkölöm fél óráig, az megfordul és egy rakettyába belehalok... Szal remélem jól meg fogják csinálni, ezt a sűrített levegős cuccot :)
  • donatus13
    Valaki eltudná mondani ,hogy mi a komolyabb előnye a pironak ?:D Nekem a sniper a kedvencem:)
  • Zickler
    Akkor én is marhára utálom
  • Nitramk
    én csak akkor utálom ha ellenség, és spyjal vagyok... :)
  • donatus13
    Ez remek nem kell torrentezni :D kössz a választ
  • chooselee
    Igen...elvileg...máshogy nem tudnál játszani majd! :D
  • Shiver
    mi a nehéz benne ?:)))
  • donatus13
    Elkezdtem tölteni a free hétvégére a valamit amit mondtatok az most a teljes játékot tölti le?:O
  • Zomil
    én spec szeretem sokszor játszok vele :)
  • Twetr0x
    9.-ek vagyunk a legnépszerűbb témákban! Hajráhajrá :D

Amúgy csak az achievementek miatt pyroztok, vagy tényleg szeretitek az a kasztot?
  • Aquir
    csak mondom, önmagában ezt nem lehet értelmezni: :)

"B-Terv (Plan B):
    Ölj megy 10 ellenfelet, miközben mindketten víz alatt vagytok."
  • kopa1
    Akkor a nyugati parti időt kell nézni :D Szóval 20 óra körül lesz ha igaz a 11 óra!
  • Shiver
    most 3 óra 30 van náluk csak szólok :)official steam time
  • dragon11
    Akkor holnap..
  • chooselee
    Ok köszi.
  • Pio
    Minden Valee által megadott időpont, amibe én eddig belefutottam az PDT/PST volt, azt hittem a 11:00-t valami Valve forrásban láttad és ezért gondoltam, hogy ez is abban az időzónában lesz 11:00 :) Nade mindent megtudunk a maga idejében :)
  • kopa1
    Ha a keleti parthoz nézzük: 17 óra
    Ha a nyugati part partot: 20 óra
  • Zickler
    Nem, én azt mondtam hogy amerikai időszámításban.
  • Pio
    +9 óra vagyunk a PDThez (Pacific Daylight Time, Washingtonban most épp ez pörög :) ) képest, szóval ha ott 11:00 akkor itt 20:00. Amúgy Zickler, hol olvastad, hogy ma 11:00kor jön a patch náluk?
  • chooselee
    Akkor az magyar időszámításba mennyi is? Kb. 17:00-18:00 óra? Washingtonhoz nézve kb ennyi... :D
  • Miskolc88
    köszi
  • JackMeadow
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Itt mindent megtelálsz ami kell hozá olvasd át a hozzászólásokat: www.mininova.org
  • JackMeadow
    Ha bármiféle grafikai segítségre lenne szükségetek szóljatok nyugodta, szabadidámben szivesen megtervezema honlapot is és kérésetekre átalakítom, Ha a banner probléma van mind a honlapon mind it kéne változtatni abban is szívesen segitek.

Lassan megjön americából a TF2-őm oszt tolom eredetin is
  • Zickler
    Amerikai időszámítás szerint 11-kor
  • chooselee
    Tudni időpontot mikor jön? 8 körül?
  • Code92
    am nem tudjátok hány órakor jön ki az update?
  • donatus13
    Kössz:)
  • Rage47
    ezt most találtam
  • chooselee
    Steamen csinálsz egy accountot,letöltöd a játékot és játszol.Lehet preloadolni is,tehát előre letöltöd,de csak az ingyen hétvége kezdetekor tudod használni a játéékot.Ez jó,mert így nem kell vele húzni az időt.
    Amikor vége a hétvégének,akkor gondolom vége a mókának is...feltéve ha nem veszed meg DE MÁN!! :)
    Amúgy link lentebb van link is.FREE WEEKEND
  • donatus13
    Valaki felvilágosítana arról ,hogy hogy megy ez az ingyenes hétvége ilyenkor lelehet hozzá tölteni a játékot vagy ,hogy van ez?:)
  • Miskolc88
    Mivel még nincs FAQ,meg szeretném kérdezni hogy:
    OFF(!):
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tudok multizni tört játékkal is
    ?