30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
Code92 #2432 ogc munkásságát ismerve "le se szarják" -
chooselee #2431 Igen, Jún. 20-22!! -
Mad Monkey #2430 megint ingyenes hétvége lesz?? -
PunkZoli #2429 egyeske
ketteske -
#2428 Papp Lajos az ToRTuRa vagy Moo vagy Nu. Mikor ki. OGC egyik tagja. Már régóta tervezték az oldalt (már 2007-ben), kerestek hírbeküldőket is, aztán nekem még egy dátumot is mondott, Pethy -nek aki jelentkezett hírszerkesztőnek (vele meg Dimitrov -val alapítottuk a CC-t még anno) küldött egy képet a készülő oldalról. (még mindig 2007!) Nagyon pofásan nézett ki az egész:). Most nem hallani felőle ami szerintem 2őt jelenthet:
Vagy abbahagyták a fenébe.
Vagy őrült erővel dolgoznak rajta.:) -
Pio #2427 Hú, grat, tök jók lettek :) Én is gondolkodtam rajta, hogy lefordítom a neveket mókásra, de egy csomóra nem tudtam semmit kitalálni, úgyhogy hagytam a fenébe, de Ti tök jól megoldottátok mindet :)
1-2-t leírok, amiket én találtam ki, nem jobbak csak mások, hátha szerzek vele Neked 1 vidám percet :)
Spontán meggyulladás - erre "Spontán égés"t találtam én ki, azt hiszem ezt így szokták i használni.
A Clearcutterre én valami erősebbet akartam, mit a favgó, úgyhogy Erdőirtó-t gondoltam, vagy ha morbid akarok lenni, akkor Embererdőirtó :D
Firewatchra valami olyasmin agyaltam, hogy Őrláng, bár annyira nem voltam vele megelégedve... :)
A Dead Heatra Haláli Hő volt az ötletem, bár ez már egy nagyon idétlen szójáték :D
Freezer burn-nél valami olyasmin gondolkodtam, ami nagyon szabadfordítás,h goy "Hát ez égő!" mert végülis meghalt, ami ciki... bár ez elég instabil érv, ráadásul a Ti verziótokban a BBQQ-ra már el lett lőve ez a beszólás.
A Forró Nyomon nálam nagyon beütött, szükségesnek tartom külön is kiemelni, zseniális ötlet volt :D
Az I Spy! - I Fry! filmcímmel való játszadozás viszont magyarul is eljátszható és szerintem marha vicces, mert változik a szófaj is, szerintem nagyon üt :D Szóval Én a kém! helyett Ég a kém!, nekem ez vot a kedvencem az általam kitaláltak között :D
Nagyjából ennyi, a többi jobb ötletem Nektek is ottvan vagy találtatok helyette valami sokkal jobbat :) -
#2426 jaigen, elfelejtettem: én az achievementek neveit is lefordítottam :P (ismételten köszönet Twetnek meg tehénnek) -
#2425 nesztek, le lett fordítva... Twetr0x meg magic cow(: segedelmével
a leírás nem mindenhol pontos talán, de megpróbáltam az angol megfogalmazást követni (persze a kill x players/people inkább ölj x ellenfelet lett, azért mégsem kéne embereket meg játékosokat öldökölni... ejnye-bejnye, Valve!)
link: http://href.hu/x/631y -
#2424 SHIFT+F2. CS:S-ben így működött, gondolom itt is. Ezt a demo megnyitása után hozd elő. Kapni fogsz egy kis ablakot, ahol tudsz tekerni, lassítani, adott frame-re ugrani, stb. Próbáld ki, elméletileg megy. -
kicket #2423 Vki tud vmi parancsot arra vagy vmi trükköt, hogy demo lejátszásakor miket lehet csinálni? Lassítás visszatekerés és előretekerés érdekelne legjobban :) előre is köszi. -
#2422 én is ha tudok odamegyek:) -
#2421 oksasa -
#2420 CSAK ott játszok -
#2419 Aki játszok a Kartel Kocsmán azt arra szeretném kérni hogyha valami bugot talál a szerveren az jelezze a honlapunkon, vagy akár itt is. Kösz.
honlapunk: www.cali-kartel.hu -
vamisten #2418 Pio írta: "Egy srác csinálgat egy tök jó kis word dokumentumot amiben mnden bennevan, szerintem ne akarjuk elvenni a kenyerét :)"
Abszolút nem veszitek el a kenyerem, legfeljebb nem egyedül szerkesztem tovább a doksit, hanem mondjuk egy kisebb közösséggel, ez nekem is nagy könnyebség lenne :-)
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy az egész leírást html formátumban képzeltem el (tele kereszthivatkozásokkal, csilli-villi képek, hatalmas dús keblű hölgyek stb...), de lusta vagyok nekiállni és elkészíteni. Ha valaha is létrejön egy magyar TF2 site, ott (is) bárki szabadon felhasználhatja a doksi egész tartalmát...
A köv. update egyébként péntek környékén várható
Pocok ha kell, akkor használd az én fordításomat, ha az neked megfelel.
Egyébként érdekelne valakit az sg.hu közösségét is összefogva klánt alakítani és szervert működtetni? A kérdés nem biztos hogy költői, (jó)pár embert szívesen bevennék a csapatba -
#2417 gondolkoztam már rajta. megpróbálom megcsinálom, és ha jól néz ki akkor marad az. most a sniperes leírást írom épp. tf2wiki.net -ről szedek mindent. -
#2416 Nekem a felső banner vhogy kilóg... inkább egész alakos kéne! -
#2415 az az, PHP-t elvileg nyáron akarom, gyakorlatilag úgyis lusta leszek :S -
#2414 html ugye?:) -
#2413 ja azt láttátok h rá van írva a sniper bögréjére: #1 sniper
kopa: melyik képet? -
#2412 Na ez indulásnak jó!
Már csak a szövegen kéne variálni és a képet átszerkeszteni és tökéletes! -
#2411 kösz, dreamweaverrel szerkesztem. jó kis progi könnyen kezelhető. :) -
#2410 szép melyik progival kented? -
#2409 Sztem nagyon jó lesz. És nem tudom hogy mit kellet volna kinevetni rajta. -
#2408 bentvagyunk a 10 legnépszerűbb témában :) -
#2407 hát a fastlane helyett jó lett voln más télleg a turbine nekem tetszik -
#2406 Mi haverral tervezünk egy orange boxos site-ot. Úgy beszéltük meg h ő csinálja a half-lifeos részt, én meg a TF2eset. Portalt még nem tudjuk. A lap elvileg a régi klanomnak lett volna, csak aztán feloszlott. Nem vagyok nagy dizájner de szerintem nem lenne ronda:
A tartalom miatt ne röhögjetek ki, csak teszt szöveg, és a lap sincs még üzemben :) Ja és ez csak a TF2es része. -
#2405 domain: teamfortress2.hu
org: Private person
org: org_name_hun: Papp Lajos
hun-id: 0991564603
admin-c: 2000410002
tech-c: 3000101165
zone-c: 3000101165
nameserver: ns1.ogc.hu
nameserver: ns2.ogc.hu
registered: 2006.11.14 00:13:42
changed: 2007.09.25 12:14:17
registrar: 1000371891
Ezt az egészet még az atw-nél foglaltatta le valaki 2006-ban szval nem sok esély lesz a változásra... Ezt a személyt kéne felkeresni v az atw-t h adják át a domaint... -
Pio #2404 Azt nem tudom, hogy lesz-e de azért a jelek arra utanak, hogy valaki számára le van foglalva a domain és az ott található "tartalom" alapján valami TF2vel kapcsolatos oldalnak készül (a teamfortress2.hu is ugyanarra mutat).
Legrosszabb esetben sok cég ha kijön egy új termékkel, akkor lefoglalja kábé minden országban a domaint hozzá és akkor lehet, hogy a valvénél kell könyörögni azért, hogy hivatalos community siteot csinálhass oda, hátha megengedik... -
Pio #2403 Ha rajtam múlna minden név angol maradna a magyar guide-okban is mindenképp mert így tudja az olvasó, hogy az illető mire hivatkozik, így találja meg ingame is azt, amit keres az esetleges leírás alapján. Esetleg lehetne egy külön "szótár" am az összes előforduló angol elnevezést tartalmazza magyar megfelelővel és egy kis magyarázattal, hogy mi is az tulajdonképpen a játékban. Így ha valaki olvas egy olyat, hogy "Sniper" akkor gyorsan rámegy a szótárra (neadjisten a sniper szóra való kattintás egyből a szótárban a sniperhez ugrik, ha ráhúzva az egeret kis ablakban felugrik a magyarázat, mint az SGfórumos reklámoknál) és ott megtalálja, hogy Sniper: Mesterlövész, a játékban a 9 játszható kaszt egyikének a neve. -
#2402 azt sem tudtam hogy lesz tf2.hu -
Pio #2401 Egy srác csinálgat egy tök jó kis word dokumentumot amiben mnden bennevan, szerintem ne akarjuk elvenni a kenyerét :)
A legeslegjobb az lenne, ha a tf2.hu végre működne... Elég sokan játszanak már ezzel a játékkal, simán jó lenne egy hivatalos magyar community site fórummal, cikkbeküldési lehetőséggel, friss hírekkel, satöbbivel, mert most jobb híján klánok honlapjainak készítői vállalták fel ezt a dolgot pedig nekik lenne egyéb teendőjük is bőséggel...
Szóval nm tud valaki valamit a tf2.hu-ról? Ki a tulaj, ki fogja csinálni, mikor lesz belőle valamit? Merthogy marharég óta foglalt a domain és azóta egyetlen változás történt, kikerült egy TF2 logó és kezicsókolom :) Szerintem vannak/vagyunk páran akik segítenének tartalommal feltölteni az oldalt, csak induljon el végre... -
#2400 én sosem fogom azt mondani a soldierre hogy katona:D -
#2399 Igen össze lehetne szedni de akkor egy netes FAQ-t kéne belőle csinálni és végleg megeggyezni a kasztnevekben stb... -
#2398 pl. az ilyen(#2385) leírásokat össze lehetne szedni sztem, tök jó
ha gondoljátok leszek házigazda.. -
#2397 Na de ki legyen? És egyáltalán milyen linket kéne berakni alá? Mert FAQ netes verzióban nem nagyon van... -
#2396 vki nem akar lenni házigazda? akkor lehetne a bannert kedvünkre alakítgatni.
pl. linkeket berakni stb.
nem pont a flashre értettem, hanem az alá -
#2395 Háát, Castle inkább csak kartelen elterjedt. Turbine meg odabasz :D -
#2394 nem tökmind1? ugyis láttuk már mindet.(kiv. én a fastlane-t). Meg én szeretem Turbine-t is. -
#2393 #2341...