30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#5494 miért, mit is csinálnak a noobok 2forton amit máshol nem? (->közelebb van a respawnjuk?) Kérdezem én aki más pályát szinte nem is látott nyár óta -
#5493 Hát magyar szerón főleg, ha kevesen vagyunk tényleg nem jó, csak ha sokan, sok noob :D -
#5492 2fort egy nagyon jó map. Főleg ha 24/7es szerón, mert lehet írtani a n00bokat -
#5491 Akkor nem kell ott játszani :D, vagy csak egyszerűen ki kell törni überrel. -
#5490 2fort és steelről azt mondják(xh8), hogy játékostaszító és duel_store3-ról meg van a saját véleményem, ami az, hogy hülye engineer-kemp map... -
#5489 Gondolom a disabledből kitetted őket a pluginek fő könyvtárába ugye?
Amm. Hajrá fiuk.
P.s Icetea ha kell segítség máskor is állok rendelkezésedre. -
#5488 Tagfelvétel az meg lessz hirdetve minden infoval részletesen utána lehet jelentkezni. -
#5487 Hiba elhárítva, rdy minden - tessék játszani
Nagyon fontos lenne,ha leírnátok a véleményeteket egyes mapokról ! Mert amin nem lehet igazán játszani az repül !
Tagfelvétel van jelentkezni Guer -nél.(Aktív - Törzstagoknak) Szabályzat hamarosan...
Narxis kérdésedre válaszolva: autobalance jelenleg is van ! 2 ember különbséggel ezt most átírtam 1-re ! -
Megfogadtam szöke tanácsát és felpakoltam így fél 1kor a most megjelő sm-et és metamod-ot. (Mivel a leírások szerínt stabilabb)
Eredmény -> nincs rtv, nominate :/ -
#5485 A mostani maplista:
tc_hydro
cp_well
cp_granary
cp_dustbowl
cp_gravelpit
ctf_2fort
ctf_well
cp_badlands
pl_goldrush
cp_fastlane
ctf_turbine
pl_badwater
cp_steel
dm_duel_v2
duel_store_3
cp_orange_x
cp_aqua
cp_arnold_b3
cp_blaststone_silo_b1
cp_castle4
cp_fastlane
cp_granary
cp_labor
cp_steel
ctf_aerospace_b3
ctf_chaos
ctf_convoy_v2
ctf_switchfoot_a1
ctf_turbine
pc_sawmill_b4
pl_cashworks_a3c
pl_grassandcave_a3
cp_420_Orange_Madness_v1
cp_orange_tower
cp_xxx_stolen_x_d
ctf_100yards_final
ctf_badlands
ctf_badlands_classic_b3e
ctf_castlewars_b3
ctf_cellavista_cellshaded_v2
ctf_overdose3
ctf_spacebase_b1a
fb_subway_b6
pl_cave_b6
pl_cranetop_b5
pl_donut_b1
pl_donut_b2
pl_dustbowl_b4
pl_haywood_beta4
tc_atlantic_v1 -
#5484 nah majd felnézek én is :)
remélem azért vannak official mapok is :) -
#5483 maplistát tudnátok írni? :) fun mapok vannak? -
#5482 jaja, jó lesz :) csak custom mapokat úgy kéne sztem megválogatni hogy... TF szerűek legyenek :D szal ott az az orange map ami amúgy nem rossz (layout) csak annyira nem TF :S -
#5481 Szuper, SG szerver ^^. Remélem sok játékos lesz! -
#5480 Jó a szerver és jók ezek a mapok, elütnek a szokásos dustbowl, 2fort, dbheigts körtől. Lesz majd autobalance? -
Borg #5479 Sem ujraindulás, sem fagyás nem volt szerver oldalról.
Szerintem csak icetee bütykölt valamit. -
#5478 arról én már lemaradtam ugyhogy nemtudom
de még csak most indult csiszolni kell még rajta
-
#5477 kellemes volt én is kurva jol éreztem magam:) fel is hivtama csajom h kések egy kicsit olyan 1 orát:D
csak nem értem annak az egy "fagyásnak" az okát. v ujraindulta szerver? -
#5476 Mehet -
#5475 Kitegyem a bannerba? Mégiscsak ide tartozik, ki kellene emelni, nem? -
#5474 ha rajtam mulik nemlessz :)
vélemények jöhetnek - akik már voltak fent
remélem ujraélhetjük a régi SG team feelinget (tisztára ugyérzem magam mint mikor a css-t inditottuk be :)
-
Borg #5473 fix 5 css-ben, nem 1 -
#5472 1-es pinggel CSS_ben valamiért kickelnek. ott lehet valahogy ezt manipulálni (mmint nem leszel kevésbé laggos, de a szerver X-nek fogja ábrázolni, így pl nem kapsz kicket high ping miatt) -
hitetlenek-.- -
#5470 Lehet én is benézek, hogy ownoljam párszor Armageddont. -
Borg #5469 Ebben az ügyben nem én vagyok az illetékes, nekem meg sincs a tf2 :) (legalábbis egyelőre) -
#5468 adom kedvencekhez :) remélem van illetve lesz olyan jó mint anno a CSSs SG szeró amit megszerettem ^^
(classlimit meg ilyen hülyeségek ugye nincsenek? :S) -
Borg #5467 [SG][TF2 PUBLIC][HUN][TESZTUZEM]
87.229.26.68:28050
Lehet bemenni tesztelni :) -
#5466 3. :D -
#5465 azért vontam vissza mert eszembe jutott más lehetőség, és nem tudtam melyikre gondolsz: hogy kicsit bénán állították be mondjuk a snipert, vagy bénán néz ki a gitár, vagy béna hogy 1 pontja van xD -
#5464 naja -
#5463 Kicsit béna :D -
#5462 na akkor hajrá
-
#5461 Ajaj. -
#5460 nah megvettem, már szedi le netről...nem értem miért nem rakta fel egy részét a dvd-ről
na mind1 majd csak lejön...még 1-2óra max...aztán lesz nemulass -
#5459 -
#5458 király -
#5457 -
#5456 régen játszottam már a shadow warriorral de elég hasonló néhány fegyver :)
Grenade Launcher
Sticky Bomb (még a felépítése is ugyanaz, van még játék ahol ugyanígy néz ki? :)
-
#5455 a vámra nincs meghatározott összeg vagy százalék, a terméktől, annak fajtájától és értékétől függ, egy külön foglalkozás megállapítani a mértékét.
az áfa ilyen esetben mindig 20%. amikor 25% volt, annyi volt a steamen is évekkel ezelőtt.
amúgy VAT = Value added TAX, csak ott egyszerűsítik, mert ingatlanadót csak nem jelenthet :)