30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#5373 azt az elég kevés életet ugye rosszul látom a hozzászólásodban :)
nem érdekel hogy közelre kell mennie, mert azt meg a fegyver kompenzálja. (sok embert lángra tud gyújtani 1 időben, ráadásul halála után is sebez), ráadásul mediccel a legjobb fegyver sentry meg mindenki ellen:) -
#5372 mikor ér oda? hát még jó is hogy egy kicsit lassan megy, különben mindenki rögtön elbújhatna! legalább már azzal is távol tud tartani embereket hogy ugrálnak a rakéta elől :P
a szegény pyronak meg csak ilyen a fegyvere, de a soldier mondjuk lő egy erősebb védelemnél egyetlen critet, az már több embert tud taccsra tenni full hpról, így akár engit is ki tudja szedni sentry mögül ha jól céloz -
#5371 Sztem elég h*lye felfogás ez a pyro = noobclass. Ugyanúgy kell a pyroval is taktikázni, mint a többi kaszttal, hiszen elég kevés az élete, és nem lehet csak úgy belerohanni az ellenfélbe... -
#5370 magyarul bazierős lövedék, maximális hatótávolsággal így figyelemfelketőbb ugye? :) -
#5369 nyílegyenesen odamegy... de mikor ér oda? :P W+M1 Pyro sokkal inkább noobclass... -
evilscorpio #5368 hy all! valaki nem tudna segíteni? a játékba ien szabaálytalan idöközökben beakad, pár másodpercre de elég idegesítő, a gép elvileg bőven elég neki, eten sem megy más ienkor, a grafikát is lejebb huztam, de hiába állítgattam semmi, ugyanugy megmarad. drivert is frisiitettem dee nem oldotta meg. nem tudja valaki mi lehet? mert eléggé idegesítő, legtöbbször kihalok miatta.
léci ah valakinek van ötlete irjon!
előre is köszi -
#5367 "Meg ugye nyílegyenesen odamegy az erős lövedék ahova céloz"
hát hogy menjen OMG :DDDD -
#5366 én mostanában értem el komótosan a 100 óra játékidőt elsőként a Demomannal :) olyan multifunkcionálisnak érzem xD -
#5365 Jó lenne mi? xD
Statisztikailag a mapokon okozott összes Damage 20%-kát a rakétavető uralja, a már szinte "igazságtalanul" erős critjeivel együtt. Meg ugye nyílegyenesen odamegy az erős lövedék ahova céloz, kicsit olyan noob classnak érzem :) -
#5364 most sajnos több munkanapot kell várni, nagyon sok esetük lehet elnézve csak azt hogy a magyar oldalakon mennyit írnak erről -
#5363 nem emailt kell nekik irni, mert nem foglalkoznak vele. direkt van erre egy support oldaluk. -
PunkZoli #5362 jó, közbe rájöttem, hogy volt vmi gixer, valszeg hétfőre meg lesz az accja -
#5361 Demo meg soldier a legjobb. -
PunkZoli #5360 sőt még a hivatalos szuppport oldalon is írtunk reportot...
és egyikre se válaszoltak még...
régen ez max 2 napos volt, de volt olyan is ,hogy a gyerek már aznap délután visszakapta a cuccot -
#5359 no igen, ez volt a másik ötletem XD -
#5358 sztem a demonak kéne 6 töltény a gránátbigyzlájába, mert van 6 dob és 4-et lő. érdekes... -
#5357 amiket én mondtam attól még simán nem lenne imba :\ meg ugye valami hátrány is járna mellé ami ezt az előnyt kompenzálja (mint minden új fegyónál...) -
#5356 Akkor már legyen sorozatlövő a rakétavetője!
Sőt, mindig critet lőjjön!
Meg még akár a HP-ját is megduplázhatnánk! -
#5355 hmmm... szerencsére suliban nincs steam szal véletlenül sem jelentkezhetek be :D
---
Soldier updatenek örülnék... mondjuk rakétavetőben 4/16 helyett 6/36 töltény lenne vagy valami :D vagy maradna 20 csak nem kéne újratölteni ^^ az faja lenne :D régen nagyon nem csíptem, de annyit toltam pyroval hogy azt meguntam, heavy nagyon lassú, mediceket meg mindig leugatják ha nem skillesek szal azzal ritkán vagyok... mostanában scouttal meg soldierrel megyek ^^ sniper itt nem jön be, spyjal meg béna vagyok :S egyszer volt olyan hogy full csapatot hátbaböktem, de többször nem jött össze xD engineer meg megint macerás, meg uncsi... ülni a sentry mellett és kalapálni... Demo az amit utálok, bár tegnap játszottam vele kicsit és jó volt csak nehéz kezelni <_< -
#5354 én is okosn bejelentkeztema suliba és 1or mulva már nem volt accom:S és már majdnem 2 hete irtama supoort.steampowered.com on is mega [email protected] ra is és rájöttem h nem is olyan könnyü visszasezrezni az accomat! -
chooselee #5353 Most a vásárlás nagyon bugos,a Left4Dead -et 20adszorra sikerült megvennem.Írta azt is, hogy a kártyám zárolva meg miegymás,különböző hibaüzenetek, de végül sikerült. --> Szóval mégis jó volt a kártyám! :P -
#5352 és hogy tudják ellopni az acc-omat...??bírom ezt a "feltörték" az acc-omat, aztán rájön h ott figyel egy keylogger a gépén...ez qrvára nem feltörés...szal keyloggeren kívül h tudnak még feltörni egy-egy acc-ot?? -
#5351 Bugos. Legalábbis régen nagyon az volt, mostanra már egész jól befoltozgatták. -
#5350 Én csak annyit mondok:     Thx, Valve! -
#5349 én szeretem a steamet...nemtom sokan miért nem szeretik ... egyetlen gond hogy ha bukjuk az accot -.- könnyen lehet nagy értéket veszteni :D mondjuk elvileg visszaszerezhető... tudok küldeni bőven képet kódokkal meg megvan néhány email is a tranzakciókról ha előzőek nem lennének elegek szal ^^ csak visszaadják ha ellopják és szépen kérem :D bár igazából max feltörik mert én ilyen köcsög vagyok hogy nem adom oda kölcsön 10 percre az accom :S mégha szépen kérik sem... én kérek elnézést <_< -
#5348 Szerintem egész jó dolog az a Steam (mármint így alapból :) :p
látom a játékokat, szép szürke, etc. -
#5347 steam azért van h ellopják a n0bok accját. -
#5346 2fort alias sniperhalálozás :D -
#5345 a steam azért van, hogy az accountodhoz kapcsolják a játékokat. kommunikációra ott a TS2, venten vagy bármiakármi. -
#5344 Mindennyelvű.
Hamachi nem befolyásol semmit.
CD-key nekem azon az egy szál papíron van. -
#5343 Ok...haveroknak van CS gyári, megvették steamen, de hamachival játszanak mást is. ők mondták h nem bannolnak ilyesmiért, meg végülis steam csak azért kell h game-en belül lássuk egymást...okok akkor nem riogatom magam és köszi a válaszokat...
még1 kérdés : milyen fős szerverek vannak,csak magyar van?? -
#5342 Vannak szankciók, pl. nem használhatsz csalást a játékban, mert akkor le is tilthatnak a játékról, jobb esetben pedig a VAC-os szerverekre nem enged be. Vagy pl. nem használhatsz kamu steam klienst. Anno voltak ilyen változatok amivel be lehetett lépni, és bármilyen játékot le lehetett tölteni ingyen, meg valami mód is volt arra, hogy lehessen velük online játszani. Aki anno ezt kipróbálta azokat szépen bannolták. Ha normálisan használod, akkor nem kell ilyentől félned, csak az illegális dolgokat kerüld el. Inaktivitásért nem veszik el az accod amúgy. Nem kell ilyenektől félni. -
#5341 Aha...és nincs ilyen account ban meg ilyenek nem? most ilyen hamachis dologra gondolok,pl L4D-nél kipróbáltam, lehet megveszem azt is. Abból nem lehet baj ugye?? Vagy például ha sokáig nem használom az accountot, akkor nem törlik ugye?? -
#5340 Akkor rögzítik a játékot a profilodhoz. Akárhol, akármikor bejelentkezel -- még ha nem is vagy otthon -- akkor is rögtön elérhető lesz a játék, bármikor letöltheted újra. -
#5339 tényleg ha steamen veszem meg akkor kapok kulcsot?? h ha ujrarakom a win-t akkor letudjam tölteni újra? -
#5338 ha boltban vetted akkor vidd vissza, ha havertól akkor meg verd meg :) -
evilscorpio #5337 egy szál papír volt hozzá, quick reference card. ezzen egy nagyon gagyi hogy telepítsüka játékot van , meg a másik oldalán a játkba "a fel az elöremész a le nyíl a hátra..." ismertetés, és ennyi apapír aljábavan egy üres keret amibe beleférne a serial, ha lenne de tök üres... -
#5336 Halálzónák:
                                                        2Fort                                                                                                                Dustbowl
-
#5335 Ha dobozos változatot vettél, akkor adtak hozzá kulcsot, azt kell beírni. Amúgy jobban jártál volna, ha STEAM-en veszed meg. Olcsóbb és nincs ez a cécó... -
evilscorpio #5334 eddig jutotttaM A TERMÉK AKTIVÁLÁSA STEAMEN és most akkor itt kaphatnék hozzá cd kulcsot vagy hogy vagy nekem kell csinálni? avgy mi a fene?