30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#5413 Miert szoktak tiltani? -
#5412 mér nem használod már a Google-t? -
#5411 Az meg ki?:D -
#5410 igen, kevin mittnick óra tudjuk hogy a leggyengébb láncszem azt emberi tényező! egy felmérés szerint az emberek 80% kiadná jelszavait egy tábla csokiért. és kevin mittnick se volt egy zseni, csak kidumálta a jelszavat az emberekből. pl kiadta magát adminnak vagy rendőrnek. -
#5409 tudom tudom ezeket...csak mivel most a dollár 200ft fölött van igy 4500körül jönne ki a neten véve, de 576ban meg stabil 4k forint, én csak ezért írtam h dobozosan veszem meg.
és igen értem a steam-es dolgokat...mielőtt beregelem a kulcsomat csinálok egy értelmes accountot sztem.bár a mostani sem egyszerű...routerben van tűzfal azon át nemjön semmi, nod meg nálam még nem hibázott 3év alatt szal én annyira nem félek a "feltöréstől" -
#5408 Dobozos verzió is Steam-el működik. Meg kell adni a CD kulcsot, hozzárendelik az ACC-hoz, és onnantól kezdve használható. Ugyan az, mintha Steam-en vennéd, ugyan úgy kelleni fog hozzá a Steam, és ugyan úgy hozzárendelik a játékot az acc-hoz. Ha tiltanak, akkor ugyan úgy veszik a játék az accal együtt. Amúgy nem tudom miért paráztok, tök ésszerű szabályok vannak, nem fognak titeket csak úgy tiltani, ellopni egy Steam accot meg szinte lehetetlen ha van egy normális jelszavatok. Lopni általában úgy szoktak, hogy a gazda kiadja a jelszavát.... -
#5407 ahah, sucks ez a része a dolognak
sebaj hnap megyek 576ba,este meg kockulás,meg kedden előadások sincsenek suliban^^ szal itthon vagyok
további ban és lopás mentes steam acc-ot kívánok mindenkinek -
#5406 És később mikor új géped lesz, csak simán belépsz az accountoddal, és letöltöd steamről a játékokat. -
chooselee #5405 Én úgy tudom ahogy leírtam,egy kulcs, egyszeri felhasználás és hozzárendelődik az accod-hoz. -
#5404 még nincs meg, honnan tudjam? :D majd jön vmi okosabb ebben a témában aztán csak megmondja... -
chooselee #5403 De egy kulcs csak egyszer használható fel nem?És akkor végül is egy acc-hoz lesz hozzárendelve,mint a letöltős verzió. -
#5402 Ott voltam. :) -
#5401 te is ott voltál? OGCn?
azért mi csapatunkban is voltak aranyosak... kb 4 embert lemuteoltam mert spammolták a hülye hangokat >.<
--------
2Fort jó ^^ csak ott nem lehet ráülni a kocsira és taposni a minigunt <_< -
#5400 Nincs jobb egy 24/7 2Fort szervernél. Ott aztán vanak n00bok. :D -
#5399 Hülyültünk, volt egy kezdő és én neki magyaráztam, meg mutogattam, hogy mi mire való, meg volt 3 nyomorék akik állandóan énekeltek meg röhögtek. Komolytalan volt az egész de jót szórakoztunk. -
#5398 húúú gecc :D játszottam kicsit :D nincs jobb annál mint Payload mapokon támadó oldalon heavyvel felülni a kocsira és ráfeküdni a gombra XDDD kicsit daráltam ^^ mondjuk ha nem low az ellenfél akkor könnyen kiszednek :C de azok voltak ^^ -
#5397 de szed...legalábbis ismerősöm szokott fizetni egy mmo-ba és 2-3ezer ft-nál levettek 100ft-ot elvileg...vmit tuti szednek, miből élnének akkor. igaz ha keveset is de tuti szed -
#5396 nem szed semmilyen jutalékot
regelésnél kér 400ft-t ha jól emléxem -
#5395 tudom...meg simán kártyával is lehet,nem kötelező paypal
paypal mennyi jutalékot szed amúgy? tudja valaki?? -
#5394 steamen is lehet paypallal fizetni -
#5393 hát mi már évek óta vásárolunk neten CD-től elkezdve könyveken át játékot és csak jó tapasztalataink vannak. meghát persze egyszerűbb dobozost bizonyítani ha elveszne, na de vigyázni kell accra, ha meg elveszik nem fosni és akkor visszalehet kaparintani. -
#5392 lol
ajánljuk hozzá: Santa Ride 1&2
XD -
#5391 ok köszi, sajna még így friss bankkaresz tulaj, nem nagyon bízok még a netes vásárlásban, pedig apu paypal-jával vettem/vettünk már sok mindent,minden bökkenő nélkül -
#5390 Én arra gondoltam, hogy talán a sok frissítés betehet a játéknak. A heavy update-et azért jegyeztem meg, mert fórumokon sok problémát tapasztaltak utána és sorra jöttek a tapaszok és a heavy update-ig nem volt ilyen gondom. Nekem miután újra letöltöttem a legfrissebb verziót megszűnt az ilyen jellegű probléma. Látom ezek szerint nem vagy annyira "régi motoros" :-), ezért nem hiszem, hogy sok frissítést kaptál. Ilyenkor jön a sablonos szöveg: próbáld ki a steam funkciót, melyek ellenőrzik a játék fájljainak épségét és töredezettségét. (Jobb klikk a játékon -> Properties)
Morphin: Ha a Steam acc-hoz rendelik hozzá azt is tudod bizonyítani, hiszen a rendszerükben megvannak a tranzakció adatai és ezeket kérdezhetik, ha valami történik az acc-al. Szóval a Steam-es vásárlás is rendben van, az pedig más kérdés, hogy melyik éri meg jobban :-D -
#5389 sztem hétfőn megyek is érte... -
#5388 igen 4k... -
#5387 4k? linket pls -
#5386 hmm 576ban 4k...dobozos. ha azt nézem akkor olcsóbb mint a steam, a mostani árakat nézve. ehhez meg kulcs is van,nemcsak hozzárendelik a steam acc-hoz., tehát ha vmi történik a steam acc-ommal akkor nem para,mert ott a kulcs... -
#5385 a pyrot tudom egyik legjobban ölni demoval ha nem 0 méterre bukkan fel a sarkon, az csak rohan felém (ez az egyetlen esélye ellenem), aztán lövök egy stickyt mögém sarokra amikor menekülni kell akkor meg belefut. Demo updatet! xD -
#5384 azt mondtam csak hogy "kicsit" érzem annak :) 2. legnagyobb életerő, legerősebb fegyver. Kis résen akár egy pillanatra kikukkantva a legerősebb lövedéket teljesen becélozva tudja lőni -
#5383 ja ne már hogy félreértelmezted :) na akkor ez visszafele sült el
ugyanabban a gondolatmenetben írtam mint te. hogy jó lenne mi, ha úgy lenne? :) -
chooselee #5382 Ez nem konkrétan a heavy update miatt van szerintem,mert azóta volt már egy pár update...
Nem tudom mitől lehet.De ezt az update dolgot ne úgy értsd mint egy patchet egy olyan játékhoz amihez kiadnak félévente valamit.Steames játéknál kb hetente van javítás,ha sok a gond->hetente update.
De nem tudom mi lehet vele.Megpróbálhatod újra rakni,hátha segít. -
evilscorpio #5381 éss mi lehet ebben a heavy update ben ha ettöl akadhat a játék? vagy csak az update csesz el valamit vagy mitöl lehet mert hogy voltak már ien gondok azt olvastam meg, jani21 nek is iesmi gondja volt. és valahogy ez halálidegesítő hogy ien 1 percenként 3-4 másodpercre megfagy.. -
#5380 soldier-rel is tudni kell játszani, a nerf előtt meg csak lövöldözés volt, hátha eltalálom alapon, 40 rakétát vitt egyszerre magával és 10 volt a rakétában, ugyanígy demonál, de nála látszik is, mivel a tárba 6 pipe fért és már csak cső van, ergó egymás után 6-ot lőtt a nerf előtt
most már pontosabban kell lőni/célozni
imho pyro az update miatt lett "n00b-abb", az airblast miatt, már csak alá lőhetsz, de még azokat is vissza tudja fordítani ha jól csinálja, demo meg esélytelen közelharcban ellene, mivel mindegyiket vissza tudja lőni (pipe, stickey) - (D)EMO Update-et akarunk!! -
chooselee #5379 Nem, amikor felrakod, vagy csak simán indítod másnap akkor ha van update,akkor updateli,ha nincs akkor nem.Egyszer updateli egy alkalommal (és ez automatikus) és akkor felrak minden hiányzó cuccot.A heavy update az meg csak annak az updatenek a neve volt amikor a heavy cuccait adták ki.Ugyanígy volt pyro update, vagy medic update. -
#5378 Nem értek ezzel egyet, Soldier egyáltalán nem noob kaszt. Ennyi erővel bármelyikre mondhatnánk hogy az: Spy azért mert hátulról támad, sniper mert messziről, medic mert csak ül és gyógyít, engi mert kempel, heavy mert túl erős és csak meg és lő, demo mertcsak, pyro mert w+m1, és scout mert gyors... -
evilscorpio #5377 a heavy update az amikor inditom és update? mert nekem csak 1* updatel... mikor felteszem és inditom akkor egy jó másfél óráig. utána meg megy a gém... vagy máshol is kell esetleg updatelni? -
evilscorpio #5376 hát én még csak nemrég vettem meg dee nem stamrol, hanem dobozosan
akkor elvileg ha leszedem felteszem ujjra, updateli, mikor inditom, utána indit és elvileg ennek meg kellene oldania? -
#5375 (a szarkazmus mint olyan ismerős?) -
#5374 Nekem is volt, hogy megakadt (a heavy update után). A játék letörlése, majd újbóli feltelepítése megoldotta. Ha steam-ről töltötted le és nem akarod megvárni míg újra lejön, akkor próbáld meg úgy, hogy használod a steam backup funkcióját és erről telepíted újra. Bár ez utóbbi nem biztos, hogy megoldja...