30108
  • ollie
    Sőt, most meg is néztem direkt, a TAX szót használja, ami a VÁM. Az ÁFA angolul VAT.
  • ollie
    Az VÁM. Ugyanis már eleve ÁFÁ-s árak vannak a Steam-en, ha USA-ban laksz, nincs semmi extra kiadás.
  • Aquir
    nem, de állat :)

• Jim Morrison
    megcsináltad?
  • Aquir

Demoman Sticky Bombs TUTORIAL :D

• jozing
    ezt akkor ezt elmondom, mert sztem így van:
    VAC-cheat: ha cheatelsz ehy VAC secure szerveren és bannolnak akkor valszeg az összes játékod megkapja a VAC bannt. nézzétek meg a steam ID profilnál a VAC stausotokat. vagy tiltva vagy vagy nem, és az mindenre kihat.

warez: a steam elvileg kutakodhat a gépedben (mikor regeltél aláírtad, ez van ), de a valóságban a saját könyvtárán kivüli dolgokat békénhagyja. haveromnak van warezos VALVe cucca meg csak simán steames játékja, és a steam nem veszi észre. főleg ha miközbe játszol és lenyomod a steamet, akkor annak az esélye h kiszúrják és bannt kapsz szinte zéró (az más kérdés h kábé 2 kört ment vele). az egésznek annyi a titka, hogy vannak jól megtört verziók (non-steam verziók) meg keta verziók, amiket kiszúrhat. sosem chetaeltem, meg ezen a gépen nem is volt warezolt cuccom, de ezek a tömeges banánok warez miatt nagyon megalapozottak, vagy tényleg nagy galibát okoztak. ha vigyázol magadra és mindent ésszel csinálsz nem lehet baj.

árak: amikor megveszed a steamen a gémedet akkor mindig a dollárárfolyamhoz igazodik az ár (ezért örülök h a válság lőtt vettem CSS-t) és országonként függően változik az adó (VAT), ami nálunk 20%, ez mindenképp rájön az árra, mindegy mivel fizetsz.

okosnak érzem maga, úgyh van kérdés?
  • Morphin
    576 elmegy a picsába^^ összes pesti boltban alig van...d.plaza,westend és pólusban sincs...11kor végeztem suliba, 1ig vártam de nem jött a futáruk...szal holnap feleslegesen mehetek be a városba zsír...sebaj ha már bemegyek elintézek még ezt-azt
  • emprise
    Az afat kell kifizetni, vam nincsen, mondjuk a lenyeget tekintve mindegy, +20%. De ez is kikerulheto, ha paypalon keresztul fizetsz es a kartyadhoz egy amerikai cimet regisztralsz.
  • zomgzerg
    ez csak az áfa. ha vám is lenne nagyokat néznénk, de az csak akkor lehet ha küldenek is vmit :P
  • ollie
    A VÁM Mayarországnak lesz kifizetve.
  • Pio
    De amúgy Rage47nek van igaza, mindenki azt csinál, amit akar, mi csak szóltunk, hogy lehet ám így is járni. Még elhinni se fontos, nemhogy megfogadni. ^^
  • Pio
    Velem olyan 3-4 éve esett meg a dolog, én se tudtam, miért bannoltak, eszembe se jutott volna a dolog, úgyhogy megspammeltem őket levéllel, amiben aztán tájékoztattak az ígyjárás okáról, ami illegális Valve játékszoftver használata volt. Lehet, hogy azóta változott a rendszer, de akkoriban ez így volt, erre akár nagyobb összegben is mernék fogadni.

Az Audiosurföt amúgy nem a Valve fejlesztette, szóval ilyen szempontból nincs túl nagy összefüggés a kettő között. A Valve akkor bannol, ha Valve játékod van warezos nem akkor, ha más játékod van, ami amúgy steamen is beszerezhető.
  • Narxis
    Van valami moddolt steam amivel vásárlás nélkül szedheted a játékokat, ha ott olyan accal lépsz be amin értékes játékaid vannak akkor 100%, hogy kapod a bant, illetve Steam könyvtárát is érdemes békén hagyni warezzal, cheatekkel egyetemben mert VAC azt ellenőrzi.
  • Rage47
    Hát, ti tudjátok...
  • Ombika
    Szerintem is baromsag,h ha van a gepeden hackelt steames jatek, akkor letiljak! BEhatolnak a gepedbe vagy regfajlba vagy mi?! :)
  • Zomil
    hát nekem elég sokáig volt warez audiosurf a gépen mégse tiltották le, pedig még online be is jelentkeztem ugyhogy nem hiszem h gnod lehet ez :D
  • Narxis
    Mindig az adott ország adója jön a rá a Steamen vett játékokra, tök mindegy, hogy átjön a határon vagy sem. Nálunk ez +20% de országonként változhat.
  • chooselee
    és nem karcolódik! :)
  • Morphin
    én nemis mondtam h nincs,végülis...akkor steam lehúz ilyen szempontból
    dehát végülis nem drága annyira, és még megmozdulni sem kell ahhoz h megvedd a játékokat rajta...vmit vmiért.(kb ott vagy mintha házhoz kérnéd itthon a dobozos game-t, csak ahhoz van cd is ugye)
  • Rage47
    Minden game-re a Steamen van 20% TAX. Ez tuti, nézd meg...
  • chooselee
    Nem tudom mennyi az adó,de van, mert ha veszel játékot steam-en akkor a végén hozzácsapja az árhoz.De leírja szépen világosan mi mennyi és hogy jön ki a végeredmény.
  • Morphin
    namost ez azt jelenti hogyha steamen venném,akkor 20+4dollár mert nálunk 20% a vám??
    amerikában ilyen 5-9dollár az adó (tax)
  • Ombika
    Miert ,ha mar hl2 volt a gepemen vagy ,ha van kiszurja? :) Nem maszkal o a gepemen! : )

Nalam is van kornyeken 576 kbyte, beugrok erte!

• chooselee
    Hát vám az van tuti,miért nem tudom.De végül is átjön a határon, csak nem fizikailag,de itthon már fizikai formát ölt ha kiírod a backup-ot.
  • Morphin
    hát érdekes...20%vám csak akkor van szvsz ha fizikai dolgot veszel...ami átjön ténylegesen a határon.játszok egy koreai mmo-val. a Silkroad-al, és hát lehet venni játékbeli dolgokat igazi pénzért.ahhoz kell venned silk-et.namost ezen semmi 20%os vám nincs, pedig eu-n kivüli a cég,és annak székhelye is.
  • Toszib
    Ez amúgy csak valve játékokra vonatkozik, vagy mindenre, amit steamen meglehet venni? Szóval ha pl warezolt audiosurföt felteszek, azt kiszúrhatja?
  • ollie
    A PayPal nem tőled szed jutalékot, hanem az eladótól. Viszont ha az EU-n kívűlről vásárolsz (a Steam/valve) központja nem az EU-ban van, tehát bármit veszel Steam-en keresztül, EU-n kívül vásárolod), akkor kell fizetned 20% vámot.
  • ollie
    chipset meg hangkari drivert is frissíts
  • Narxis
  • Morphin
    én megrendeltem, de személyesen veszem át, úgyis ott megyek el mindennap...
    házhozszállítással 3,6k + 1k hogy kihozzák...szal 4,6ba van hogyha házhoz küldeted...annyi boltjuk van már h nekem megéri az életemből azt az 5percet a 600FT ^^
  • Nitramk
    De warezos valve játékokkal ne játsz, steam kiszúrja.
  • Ombika
    Koszi a csalas engem ugyse erint, mert ruhellem minden jateknal! Tehat nyugdtam megvehetem 4K-ert! :) Vagy megrendelve 3600 ft-ert! :)

Steamre meg majd regelek!

• Pio
    Nekem szimplán azért lőtték le a steam accomat, mert feltettem a gépemre warezolt HL2-t anno... :)
  • rhazid
    egyik osztálytársam tesója wh-zott egy vac-secured szerveren és bannolták is az accját,oszttársam vett még 1 accot azt is elcseszte a tesója és vett még 1etaz mostmár működik rendesen neki egy ideje. első acc lopás után én tutira nem engedtem volna oda a géphez:D
  • Nitramk
    Vagy cheatel, vagy ellopják.
  • Ability
    Kérdésre a válasz: Minden Valve játék (újabban) Steam-en keresztül működik. Ha veszel egy dobozos játékot, akkor azt is csak Steam segítségével tudod használni. Steam-en megadod a kulcsot, és a játékot hozzárendelik a felhasználódhoz. A DVD-s tartalom meg csak azért jöhet jól, mert akkor nem 0-ról kezdi el letölteni, hanem csak az aztóta kijött frissítéseket szedi le a program. Amúgy meg onnantól kezdve a kulcsod értéktelen, Steam-en nem használhatod fel újra, viszont ugye a játékot rögzítik a felhasználódhoz, szóval bárhonnan belépve, bármikor le tudod tölteni újra...
  • Ability
    Sok oka lehet, pl úgy tudom, hogy ha csalsz a játékba, akkor globális VAC ban-t is kaphatsz, ami azt jelenti, hogy más játékban sem enged fel VAC-os szerverre. De amennyire én tudom nem szokták kivetni más játékokra a szankciókat, csak úgy hallottam előfordult már. De pl. olyan tudom hogy volt, amikor bejöttek a hekkelt Steam kliensek, akkor sokan csinálták, hogy volt már egy account-juk, amin voltak játékok, majd később a fake klienssel illegálisan szereztek be játékokat ingyen. A Valve ki tudta nyomozni, hogy kik azok akik használták ezeket, és nekik törölték a felhasználójukat, és ha volt rajta eredeti játék, akkor azokat is bukták.
  • Ombika
    DE mivolt az oka?

Tehat , ha most megveszem 576-nal kapok 1 kodot amit a steamen keresztul beregelek es mar nyomhatom is?
  • Ability
    Én hallottam már olyat, hogy valaki bukta a teljes acc-ját az összes játékkal együtt.
  • Narxis
    Mert egyszerűbb ha helyettem keresed ki. :)